logo Leroy Merlin Sp. z o.o.

Leroy Merlin Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Leroy Merlin Sp. z o.o.

K. 2015-01-15 19:56
Jestem z innego regionu ale u nas wygląda to tak samo. Praca jest ok. Również polecam :)
1
władza 2015-02-24 23:03
uwaga czytelnicy - tekst pisany na zamówienie, totalnie zalatuje językiem osoby z centrali LM lub kogoś "z góry" - gość posługuje się terminami, które są modne tylko na szczeblach pseudo kadry zarządzającej; próbują ratować wizerunek bo firma się totalnie sypie, ludzie masowo odchodzą [z dłuższym stażem], nowi pracownicy popracują dwa, trzy miesiące i odchodzą, premii żadnych nie ma, a jak już są to w kwotach 40 - 60zł raz na kwartał [czytaj czterdzieści złotych]; druga niedziela płatna ok 60 zł - ale komu by się chciało, absolutny brak socjalu [no chyba, że cztery bilety do kina [na rok] to socjal; atmosfera zastraszania, grożenie naganami oraz zwolnieniami, dokładanie obowiązków, robienie kilku rzeczy na raz, ośmieszanie przed klientami przez "kierowników" [takich nieuków bez szkoły co to myślą że wiedzą lepiej, kiedy tak na prawdę boją się własnego cienia], itd. itp... więc tekst "pisany" przez "pracownika" jest po prostu wypocinami pinka z centrali, celem poprawy wizerunku firmy, która przestała być atrakcyjnym miejsce pracy o ile kiedykolwiek takim była... nie polecam pracy w LM, ale chętnych żeby się przekonać zapraszamy...
11
niezadowolony z LM 2015-02-25 13:41
Pracowałem ponad 2 lata temu w jednym ze sklepów krakowskich LM i widzę po komentarzach, że się tylko jeszcze pogorszyło. Opiszę jak to wyglądało, podstawa 1900 brutto, obiecanki o podwyżkach a i owszem, premie kwartalne które o ile są to śmiech (40-80 zł ) , niedziele kolejne 75 brutto. Podwyżek dla ludzi z poza kręgu znajomych nie ma, no chyba, że liczycie takie 100 zł brutto za 2 lata pracy, co stanowi zrównanie z nowymi, którym dawano na start 2000 zł brutto. Wymagania niewspółmierne do zarobków, kierownicy i koordynatorzy siedzą sobie na górze i się śmieją jak doradcy-robole [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w pocie czoła. Za mało osób na zmianach, choć jak widzę jeszcze się to pogorszyło i teraz po 1 osobie często na dziale się zobaczy, czyli taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się zrobił. Najbardziej podobają mi się te wydumane nazwy typu kaliko itp, pytanie o pierdoły na rozmowie z dyrektorem po okresie próbnym, potem obiecanki o podwyżkach, że to już za chwilę po edp itp.

Jedyne plusy wypłata w terminie i minutowe rozliczenie pracy, na którym nie oszukują, poza koniecznością wybijania się idąc do toalety- tak to odliczają od przerwy.
3
Madzia 2015-03-05 15:40
Cześć Nast w Warszawie masz podstawę 2300 Brutto to mało mało.
Kraków Bonarka 2015-03-17 11:43
Jeśli ktoś lubi pracować do godziny 12, 1 a czasami i 2 w nocy to jak najbardziej polecam sklep w bonarce. Spora rotacja pracowników wiec i łatwo się dostac. A zmiana o której pisze to tak zwana zmiana logistyczna... Teraz już nie wykłada się towaru jak sa klienci tylko po zamknięciu sklepu. Trwa to nierzadko i do 2 w nocy. Sporo doradców ma problemy z dostaniem się do domu.Fajnie prawda.
3
mis 2015-04-03 12:39
Leroy merlin modlniczka dpt to panstwo w panstwie. Mendy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
bba 2015-04-14 20:58
uwaga - to zdarzyło się na prawdę... w bielsku ostatnio był fałszywy alarm bombowy [ktoś zostawił dziwną walizkę na parkingu] i wyobraźcie sobie taką akcję - w pośpiechu ewakuowali wszystkich klientów a doradcom kazali zostać [!!!] i wykorzystać ten czas na intensywne towarowanie działów [!!!]; przecież to jest chore... lokalne portale internetowe podały, że cały sklep ewakuowano a to oczywiście nie była prawda; czy ktoś świadomie naraził życie i zdrowie ludzi pracujących w LM BB?! niech to będzie ostrzeżenie dla chętnych do pracy w obozie LM...
6
kordul 2015-04-15 09:37
Jeśli tak faktycznie było to będzie z tego gruba afera i to z udziałem prokuratury.
1
Gigamarket 2015-04-15 09:55
Sprecyzuj uprzejmie coś więcej o tym BEZPŁATNYM ubezpieczeniu na życie i zdrowie OPŁACANYM przez firmę bo ja przez ostatnie 10 lat pracy chyba pod lodem przebywałem i jakoś z niczym takim się nie spotkałem
1
Veve 2015-04-19 23:10
Bzdury piszecie, naprawdę w tej firmie jest dobrze, cały czas się rozwija- ja juz tu (modlniczka) pracuje dobrych pare lat i wiem jak jest. Jasne że jest dużo pracy, także fizycznej ale przecież to jest sklep, sam towar na polki sie nie wykłada ale też na pewno nie jest to zamordyzm. Ja sie ciesze ze mam takiego pracodawce, mysle że na dyrekcje tez nie ma co narzekać. Dyr w porządku -duzo wymaga ale tez docenia, kierownicy też do zniesienia licza sie z ludzmi i to wazne.
2
wolny 2015-04-21 18:29
ale bullshit!!! ale ok, niech ci będzie; piszesz o pracy fizycznej - absolutnie ale to prze nigdy [nie za zarabiane przeze mnie tam pieniądze] nie podejmę się tam fizycznej pracy; mogę obsługiwać, rozmawiać z ludźmi i takie tam ale nie ruszam niczego przy czym mógł bym uronić choćby kroplę potu - nie za te pieniądze [1900 zł na czysto po ośmiu latach "pracy"]!!! pozdrawiam nierobów!!! mówmy "nie" wyzyskowi z pod szyldu zielonego kupo-trójkąta!!!
8
veve 2015-04-22 11:55
Chłopie jak Ci tak bardzo źle to sie zwolnij pajacu
wolny 2015-04-23 17:01
głupia gadka polaczków powtarzana od dawien dawna... nie słuchać, robić swoje!!! jak ci nie pasuje to się zwolnij - przecież to nawet sensu nie ma!!! ale to już takie chyba polskie przysłowie jest... masakra... czemu mam się zwalniać nawet jak mi nie pasuje?! a może mi nie pasuje ale nie chcę się zwalniać - co wtedy?!
4
surma 2015-04-26 00:28
Kto to pisał to pisze bzdury ja pracuję 8 lat i mam 2200 brutto.
3
samson 2015-05-04 01:43
Ja pracuję już 6 lat i też mam 2200 brutto, śmiech na sali...
A i to edp teraz zmienione w jakieś inne g.w.no żeby nie dać podwyżki...
2
zafree 2015-05-04 14:07
najlepiej żeby wcale nie musieli pracownikom płacić... zwykłe chamy i tyle...
3
były 2015-05-26 19:32
Nie polecam. Kilka lat pracy i w sumie okres starcony. "Poza strukturami" niestety dopiero widać w czym się tkwiło...
2
były 2015-06-25 17:42
Kto te wpisy daje??
Który normalny pracownik LM daje taką odp. nt. pracy w tej sieci i wkleja link. Albo żyjemy w jakimś matrixie.. albo ktoś tu próbuje kreować sztuczną rzeczywistość wg jakieś polityki PR.
1
paleciak 2015-07-11 23:25
Nie wiem człowieku na jakim dziale robisz ale masz chyba klapki na oczach, kasa beznadziejna nawet po wielu latach pracy i nieważne czy doradca czy koordynator, stres, mobbing, mało ludzi na działach, wymagania coraz większe, premie to fikcja i cały czas coś wymyślają aby je zmniejszyć, kierownicy maja gdzieś pracowników pod sobą liczą się tylko wyniki, mozesz o rodzinie i zdrowiu zapomnieć albo się ciebie pozbeda, normalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrektor potrafi ci z uśmiechem na twarzy dać naganę lub wypowiedzenie, przez to że z praca jest ciężka to pracownicy chętnie swoich kolegów podkabluja do szefa, awanse to kpina bo kasy nie dostaniesz ale za to obowiazki, socjalizmu w tym sklepie też niby jest ale oprócz biletów do kina to nikt nic więcej nie widzi, dobrze że są szkolenia u dostawców bo przynajmniej można się napić he he
6
nowy 2015-07-14 00:51
Witam pracuje od maja w LM . Nie ma podwyzek? Bo i komu takim baranom co nic nie wiedza masakra najnirzsza krajowa sie nie nalezy.Pracowałem na budowach i nie moge pojac na co biedola te nieroby. Zle bo rano trzeba wstac zle bo srodkowa zmiana zle bo na popolodnie katastrofa. Jask widze ze niejeden cały dzien przy biurku stoi to krew mnie zalewa. Przychodze pytam i dzieje sie cos e nuda nie ma ludzi słabo dzien nastepny masakra napchalo sie bydla i jak tu dogodzic, Sa i porzadni ale malo. Nie ma podweyzek skad wiecie nikt sie nie przyzna bo sie boi ze befda go palcami wytykasc. To co pisza nizadowoleni to opinie w obronie swojego miejsca pracy. Bo gdzie gho przyjma jask go zwolnia gdzie bedzie miał lepiej
2
doświadczony E 2015-07-15 11:25
Oj człowieku, widać że jesteś jeszcze na początku...
2
paleciak 2015-07-17 18:22
Popracujesz kilka lat to pogadamy czy nadal jest tak super w LM
3
bartek 2015-07-30 10:40
Ja widzę tylko jednego barana i sądząc po tonie wypowiedzi nie dość że niedouczonego to i z niewielkim doświadczeniem zarówno zawodowym jak i życiowym. Jakiego zaangażowania oczekujesz od ludzi za 1600 zł? w sumie w ciężkiej pracy bo choćby zmianowej, bo w dużej grupie ludzi, bo w pracy fizycznej.
Weź człowieku oprzytomnij trochę! Za wszystko się płaci. Chcesz zaangażowania przeszkól pracownika, daj mu kasę i wymagaj, a nie bierzecie z łapanki za grosze niemal kogo popadnie i później barany piszą że pracują z baranami
5
marcin 2015-08-17 21:07
Polecam, Leroy maerli w Ursusie, pani Kadrowa umawia na rozmowe a potem jak się przychodzi na rozmowe to okazuje się że nie powiadomila kierownika i anuluje rozmowe.
Postaram się o nazwisko tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zebyscie wiedzieli.
ogolnie markety odradzam porazka!!!!!!!!!
1
krokodyl 2015-10-07 14:03
ja pracuje już kilka lat w LM w BYDZI - tragedia jest coraz gorzej (zapytacie jak jest tak źle to dlaczego tam jeszcze jestem bo w bydzi brak dużych zakładów pracy tylko markety stawiają :( uwierzcie ze większość z Lm by sobie poszła ale dla wszystkich miejsca nie ma w innych zakładach)spora cześć już robi sobie jakieś kursy i kwalifikacje i z początkiem roku odejdzie , kiedyś była fajna atmosfera fajni kierownicy (wymagający ale ludzcy )- dyro to jedno wielkie nieporozumienie rpzwala powoli "sklep" codzi o ekipe ludzi zdolnych i pracowitych tak zle jeszcze nie było ale można zapytać w innych sklepach gdzie był "szefem" najciekawsze jest to ze nikt tego z centrali nie weryfikuje niech przyjadą zapytają losowo wybranych przcownikow nie wytypowanych przez LM bydzia . - kiedyś wypadło zle BSP to dyro wpadła na pomysł ze zrobi zebranie z pracownikami (pranie mózgu )i wyleczy atmosferę (dla centrali cos zrobil żeby polepszyć atmosferę ) tylko kto przy zdrowych zmysłach w oczy temu "szefowi " powie jaki jest jak traktuje ludzi jakie bledy popelnia ile pieniędzy marnotrawi przez swoje bledy i nagany nie dostaje - wiadomo ze długo zwukły żuczek by sobie nie popracowal , jest to człowiek który nigdy nie powinien pracować z ludzmi , opowiem tylko w skrucie o traktowaniu na pracowników tych z "podłogi " i tych "lepszych" kierownicy itp.- pewnego razy miał ktoś przyjechać wiec zarządził wielkie sprzątanie sklepu i magazynu zaznaczam ze mieli sprzątać wszyscy "szef" i ci "Lepsi" na celu miało być pokazanie tym z "podłogi" ze nikt się pracy nie boi i oni nam pokażą :) ogłosił to wszystkim i zaczęli "prace" - patrze idzie brygada ratunkowa wyposażona w nowiuśkie rekawiczki myśle sobie będzie się działo chociaż raz :) po kilku godzinkach kręcenia się po magazynie (każdy miał tel i ludzi z "podłogi" jak zabrakło to dzwonił po następnych , wiec inni pracowali a oni mogli odłożyć te fajne nowiuśkie rękawiczki spowrotem na półeczke po ciężkiej pracy poszli na długi odpoczynek i już nikt ich nie widział tak wygłądaja wielce promowana akcje przez naszego "szefa" on chyba myśli ze nikt nie patrzy czy co na sklepie jeden wielki smiech każdy ma polewe o "szefu" głowa do góry i idzie dumnie ja to on się ciężko napracował - nastepna sprawa oszczędności my ludzie "podłogi " jak mamy jakies szkolenie mamy w sali konferencyjnej (wiadomo oszczednosci itp. i dal nas jest to jasne ok dużo mówią o oszczędnościach ma to robic każdy i ok)a "lepsi " jak mają jakąś większe ważniejsze sprawy w ramach oszczędności jadą np. do Myślecinka w tam sobie wynajmują salke (oczywiście chyba za darmo bo kaza oszczedzc)do tego jedzonko i picie (chyba tez za darmo oszcednosci ) i tak sobie wielka geardia "lepszych " spedza w ramach oszczędności i chyba też braku miejsca w sali w LM bo ich az 13-15 jest ...... smiech na sali a przukładów jest mnóstwo
1
król 2015-10-07 22:38
podobno w bielsku biała założyli związek zawodowy, wie ktoś co więcej?!
1
notoco 2015-11-04 20:42
w sklepie w bielsku powstał związek zawodowy z jednej prostej przyczyny - mobbing [!!!], trzeba to jasno powiedzieć, u nas jest podobnie ale nikt o związkach nie myśli, ludzie się boją, ciągłe groźby i straszenie naganami za byle co, końca nie widać tej paranoi, czy ktoś w końcu coś z tym zrobi? powodzenia bielsko-biała, ratujcie co się da!!! precz z wyzyskiem!!!
marta 2015-11-15 17:11
Brak profesjonalizmu, kultury osobistej i postaw wiedzy z zakresu kadry zarządzającej. W odróżnieniu do managementu, pracownicy szeregowi to utalentowani, pełni energii i potencjału ludzie.
Tak trzymać Bielsko-Biała :-)
1
JAICHUJ 2016-03-07 21:08
W LEROY PRAWCUJĘ OD 2 LAT. JESTEM PRACOWNIKIEM LOGISTYKI CO W ROZUMIENIU WIELU ZNACZY TYLE SAMO CO KLOWN W CYRKU -NIBY NIE ŚMIESZNY, NIBY NIE POTRZEBNY ALE JAK JUŻ JEST TO SIĘ POPATRZMY. PRACA W LEROY TO MASAKRA. TYLKO WYPŁATA JEST NA CZAS. RESZTA TO MIN: ROBIENIE KILKU (U NAS KULKUNASTU) RZECZY NA RAZ, WIECEJ "MYŚLĄCYCH" (KOORDYNATORÓW) NIŻ ROBIĄCYCH Z CZEGO ŻADEN NIE WIE PODSTAWOWYCH RZECZY Z LOGISTYKI - CHYBA TYLKO ODBIÓR ŚMIECI ZAMAWIAJĄ, PRACA PO GOPDZINACH- OCZYWIŚCIE NIE PŁATNA TYLKO JAK COŚ TO ODBIÓR GODZIN WTEDY KIEDY TRZEBA A NIE KIEDY TOBIE PASUJE, I WIELE WIELE INNYCH... ! ZDECYDOWANIE NIE POLECAM I SAM SZUKAM CZEGOŚ GDZIE DADZĄ ZARBOIC Z WKŁAD PRACY BO TU ZAPIERDZIELAM A KASY DOSTAJĘ OKOŁO 1600 NA RĘKĘ PRZY DOBRYCH WIATRACH.
6
Nati 2016-03-26 17:51
Pracuję w LM Modlniczce kilka lat. wynagrodzenie jest minimalne, premia kwartalna raz na ruski rok, w tym miesiacu mamy wolnych ok. 17 SIEDEMNASCIE miejsc bo ludzie sami sie zwalniaja (ok 9 w tym miesiacu), grafiki czesto sa zmieniane w ostatnim momencie i masz byc bo "polecenie sluzbowe" dyrektor chodzi na zakupy po godzinach otwarcia, zdarza sie ze wychodzi pol godziny po zamknieciu. akcje z turdnym klientem zawsze koncza sie g;askaniem klienta i gnojeniem pracownika niewazne kto ma racje. Mamy plan urlopowy ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tym bo laski z kadr Ci napisza ze jak nie wypelnisz glupiej karteczki przed urlopem to Ci nie zaplaci za urlop, nikogo nie obchodzi ze urlop byl zaplanowany w styczniu i wprowadzony do tempory..karteczka musi byc. nocne zmiany...pisane jak wyzej...chcesz tu pracowac? Zapraszamy...
9
R3PL 2016-04-04 22:05
Nati, nie ładnie tak pisać o swoim pracodawcy choćby to i nawet był zły. wiesz co to takiuego "kodeks etyki"? pewnie, że wiesz sama go podpisałaś. Zarobki 2300 brutto. Spróbować zawsze można, zawsze można także odejść z pracy ;) tak sie zastanawiam nad twoim nickiem... hmm "Nati" sprawdzimy ;)

P.S: radzę nie pisac, żle nt LM Modlniczka, jeśli nadal sie tam pracuje...
p.S2: przeczytaj ksiażkę Marc Elsberg "Zero", a później zastanów sie dwa razy nad pisaniem podobnych komentarzy.

4
Misia 2016-04-20 07:14
Nati, na Bonarce jest dokładnie tak samo. Zero szacunku do pracowników. Szmacą nas i nikogo to nie interesuje. Powiedziałam sobie dość i złożyłam wypowiedzenie. Od nas wymagają szacunku i uśmiechu na twarzy, ale jak mnie klient wyzywał przez 1,5 godziny wszystkimi możliwymi wylgaryzmami i nikt nie stanął w mojej obronie (zwierzchnictwo uciekło ze strachu) to było ok. Ludziska omijajcie ten sklep z daleka.
4
mya 2016-05-06 10:35
Pracowałam w LM przez rok ( Warszawa)
Wypłata na czas, umowa o pracę. To plusy pracy w LM.
Odnośnie czasu pracy, ja akurat trafiłam na w miarę normalnego koordynatora i w kwestii grafiku nie było tragedii, można było się dogadać. Gorzej pod tym względem było na innych działach ( z tego co słyszałam od koleżanek i kolegów z innych działów ) więc to kwestia dobrej woli osoby układającej grafik.
Ogólnie wymagania nieadekwatne do pensji (1700 zł netto). U mnie na dziale spora rotacja pracowników, odeszło kilka osób w ciągu paru miesięcy
3
inna 2016-05-29 11:29
R3PL: szkoda że ten kodeks etyki działa tylko w jedną stronę. Kiedyś może to zrozumiesz.

Od siebie dodam, że z plusów to umowa o pracę i wynagrodzenie na czas. Minusów sporo, ale nie chcę sobie psuć niedzieli ;) W skrócie sztuczna przyjacielska atmosfera, a jak się obrócisz...
6
poznań 2016-06-13 13:17
a ktoś z Was orientuje się jak wygląda praca w LM w Komornikach(Poznań)?
bo chcę zmienić pracę ale słyszałam na temat LM różne opinie - i dobre i złe, więc ciekawi mnie jak jest w Komornikach
maro 2016-07-05 20:37
byłem dzisiaj na rozmowie w Czyżynach, na początek zaproponowali 2400 brutto plus premia kwartalna o niewiadomej wielkości :). Na pytanie o ścieżkę kariery Pani kadrowa nie była w stanie udzielić konkretnej odpowiedzi. Podobnie z pytaniem o górną wartość w widełkach płacowych-" nie mogę Panu ujawnić". Jeżeli po rozmowie miałem jeszcze wątpliwości to po lekturze tych postów już nie mam- odpuszczam.
5
berła memlę saks 2016-07-08 10:17
na chooj dybałeś tam te 8 lat?? głupi jesteś?? :)))
1
Adi 2016-07-08 16:37
panu wolnemu proponuję zasiłek dla bezrobotnych
Kiran 2016-08-25 00:42
Robisz jak koń a dostajesz zapłatę jak kucyk, powinna być najniższa krajowa 3000 tys na czystko jesteśmy w UE a nie grosze jak w Rumuni i Mongolii to samo w tym gównianym kraju za jaja pracodawców powinien rząd wziąć i płacić chamy a nie dorabiają się majątków za czyjąś krwawice płacąc śmieciowe wynagrodzenie,za taką wypłatę to dobry tv nie da się kupić za miesiąc czasu koszmar koszmar koszmar !
9
ONA 2016-10-11 10:50
Widzę że wszystkim tu sie tak pracować chce jak mi... Najlepiej 8 h nic nie robić i mieć 2 lub 3 z przodu netto!! Za swoją pracę oczekuj tyle ile sam wypracujesz, na początku mniej, potem staraj się czymś zabłysnąc, awansować, starać o podwyżkę. Lenie z was i tyle.. (Może nie ze wszystkich) ale większość komentujących nie ma żadnej motywacji do pracy. straszne. Ja idę dziś na rozmowę do LM w Lublinie, nie oczekuję minimalnej, mam doświadczenie, wykształcenie, niezbędną wiedzę, kontakty, portfel własnych klientów (firm), idę przygotowana i z argumentami, startuję na niezależne stanowisko, sami mi zaproponowali jak wysłałam CV. Tak podchodzić trzeba do pracy, chęci, motywacja, przygotowanie.
Fora pełne hejtu piszą sfrustrowani ludzie którym nie poszło bumelowanie i ktoś im szczerze podziękował za bezowocną wspólpracę... Tak uważam:-)
Polak 2016-10-27 21:32
To samo jest w Auchan.

Z reszta ten sam właściciel......

on 2016-11-09 12:55
No to sobie startuj jak lubisz gibać za 2000zł. Nie wszystkich którzy tu są zostali zwolnieni . Bo na pewno są wśród nich ludzie którzy są ambitni i poprostu sami odeszli bo nie zgadzają się na słabe warunki płacowe w stosunku do wykonywanej pracy i nie mają przymusu tam pracować. Mówisz że zarób na początku mniej ... a potem się wykaż ... no okej , ale ile czasu będziesz się wykazywać - 2 -3 lata ? żeby dostać 300zł podwyżki ? proszę Cię ... co innego gdyby była określona jasno ścieżka kariery.
4
strim 2016-11-16 10:26
Nie moge pojąc dlaczego jest rozmowa kwalifikacyjna na magazyniera, człowiek szuka pracy dostaje telefon na rozmowe i pytają dlaczego chce u nich pracowac, ludzie na boga chce pracowac, a to nie jest praca biurowa żeby takie wymagania były.
3
mexx 2016-12-17 14:27
i.pomyslec ze moj brat we francji matyle samo 1680 ale euro +100%platne nocki czyli 1800euro lekko
awy mowicie ze 2000zl to duzo tyle to mialam w 2004 rokub jako studentka na pol etatu ,kuzwaa mentalnosc niewolnikow ale co sie dziwic jak wsioki rzuszaja do stolicy i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by weszli za awans albo 1800netoo kierownik
republika bananowa gdzie gora pisze pozytywne komenatrze
5
Biedroń 2017-01-11 19:40
Szczerze Nie Polecam - uwaga na obiecanki na rozmowie kwalifikacyjnej - praca po nocach - wysylaja cie w pół polski na inwentaryzację gdzie dostniesz starą bułkę do zjedznia - nie płacą za czas dojazdu a to czesto jest i 4 godziny.
Kierownicy przestraszeni przez Dyrektorów - wiec żeby sie wykazać jeżdzą po pracownikach - za te pieniądze to można by tam pracować ale normalnych godzinach pracy 7-18 i Niedziele Wolne przy założeniu że w końcu zaczną tam szanować ludzi - popatrzcie na pracowników - zazwyczaj przemęczeni od pracy i koszulki brudne
Ale dla odważnych zawsze są tam otwarte drzwi - gdyby było tam tak cudownie - nie było by wiecznie ogłoszeń o przyjęciach i wiszących plakatów w sklepie zachęcających do pracy
3
Work 2017-01-13 17:27
Wszędzie to samo. Dobrze mają znajomi i rodzina kierowników. Poczytaj na innych miastach.
2
Malina 2017-01-18 20:22
O K..... i tak tam nie zrobicie pracowałem tam 4 lata wykończyli mnie psychicznie i basta sobie powiedziałem teraz pracuje w małym salonie i praktycznie poza obsługa klienta internetem nic nie robię mając te same pieniądze nowi jak sie wybieracie tam zadajcie godzinach stawek bo później i tak nie będzie podwyżek a
2
Pafcio 2017-02-09 21:05
Po przeczytaniu wqszych postów nievwiem czy śmiać się czy płakać...od poniedziałku mam pidobno zacząć przygodę z LM...ale co ma być to będzie..ja sie pracy nie boję..
1
Paanie 2017-03-13 18:36
No ale żeby wyjście do toalety odbijać od przerwy to już szczyt szczytów.
1
oaisduidhfyudgjoijhiuohuasdfgsdfgfdgsdfgsdfg 2017-03-17 22:47
Nono. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] też tacy byli jak Ty. Bali się o życie, bo ich tak zastraszono. I widzieli jak inni giną, np. z głodu. Ty też jesteś z biednej krainy, gdzie prawie zginąłeś z przepracowania. Teraz z totalnego gówna masz prawietotalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którego bronisz, bo życia nie widziałeś. Ja siedziałem w trójkącie 5,5 roku. Tyrałem jak bawół. Przez 4 lata zarabiałem 1300zł, potem 1600 (wow luksus jak na 2013 rok). Teraz zarabiam 2600-2700 na rękę po 11 MIESIĄCACH PRACY, czasem w sobotę na 4h trzeba przyjść, ale niedziela zawsze wolna, atmosfera świetna, ZERO, rozumiesz?? ZERO pieprzenia korporacyjnego. I za nic nie wrócę do trójkąta. W mojej pracy nie urobiłem się za te 11 miesięcy tyle, co w leruła w 1 dzień. A wcale nie podpieram ścian ani nie siedzę przy biurku. Jestem szanowany, szanuję firmę, w której pracuję. Lerua to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Taka prawda. Choć takich gówien jest mnóstwo, a coś lepszego w cebulandii jest niewiele, to jednak lerua to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I nic tego nie zmieni. A zwłaszcza 94,9% cebulaków głosujących na POPiSPSLSLDNOWOCZESNARAZEM. Bo to też jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] GóWNO BIS :)
1
Zostaw swoją opinię o Leroy Merlin Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leroy Merlin Sp. z o.o.