brak logo

F.T.U. Transpeed Dziergas Sławomir, Bielsko-Biała ul.Sternicza 2/118

Bielsko-Biała

Opinie o F.T.U. Transpeed Dziergas Sławomir, Bielsko-Biała ul.Sternicza 2/118

anonim 2009-06-18 10:12:59
Nie polecam, pełen [usunięte przez admina] i brak wypłaty w terminie. Poza tym dość często zmieniają się kierowcy, o czymś to świadczy.
KRIS 2013-07-30 14:17:28
PRACOWALEM 2 LATA JAKO SPEDYTOR I ROK JAKO KIEROWCA KASIURKA NA CZAS KONTAKT Z SZEFEM WPOZADKU JEDYNIE CO TO DUZO JEZDZENIA I MALO CZASU NA ODPOCZYNEK ALE ZA TO WYPLATA WIEKSZA :)
niezadowolony 2014-07-21 13:52:19
19. ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO DO OPOZNIEN W PLATNOSCI O KOLEJNE 30 DNI GDY DOKUMENTY CMR ORAZ FV DOSTARCZY ZLECENIOBIORCA POZNIEJ NIŻ DO 10 DNI OD DATY WYKONANIA USLUGI, BĄDŹ WYŚLE 1 ORYGINALNĄ CMR

CZY TO JEST ZGODNE Z PRAWEM ? NIE POLECAM
szofer 2014-10-16 20:09:15
Nie polecam kręcą!!
ssdd 2015-01-15 12:04:07
Kara 100 euro wyciągnięta z kapelusza.Krętacze
kati 2015-02-20 15:23:15
polecam wyplata na czas atmosfera super wszytsko ok
tomek 2015-02-20 15:24:15
wszytsko ok
przewoznik 2015-03-18 12:44:52
Nie polecam, wręcz ostrzegam!!!!Jedno wielkie krętactwo....Pani księgową Katarzyna Moczek - kłamie, wymyśla różne terminy płatności. Sprawe zgłaszam do prokuratury za oszustwa...
3
xyz 2015-12-21 12:35:00
ZŁODZIEJE! Nie chcą płacić za zlecenia! Czekam już ponad miesiąc i nic. Jak udało mi się dodzwonić to dostałam ochrzan, że nie będzie nikt ze mną rozmawiał, bo nie ma czasu...
przewoznik 2016-02-27 00:11:49
patałachy u zlodzieje. pani odpowiadajaca za platnosci co chwile podaje inne daty platnosci. wlasciciel olewa wszystko. platnosc opozniona o kilka miesiecy i za kazdym ponagleniem mowi ze w tym tygodniu platnosc wyjdzie. problem w tym ze od jakiegos czasu firma przestala placic wszystkim. pozytywne opinie wystawiane sa przez pracownikow firmy.
niezadowolony !!!! 2016-02-27 20:30:27
odradzam wszystkim ta pseudofirme. to ze nie placa w terminie wiadomo od dawna wszystkim znającym rynek transportowy w Polsce. Rowniez potwierdzam ze pozytywne komentarze pisza wlasciciele lub pracownicy firmy bo nie slyszalam o nikim kto by milo wspominal wspolprace z ta firemka-krzakiem
trans 2016-02-27 20:41:16
Firma unika kontaktu. ksiegowa podaje za kazdym razem inne terminy platnosci i ich nie realizuje. mam wiedze o wielu firmach w takiej samej sytuacji. skoro nagle przestali placic prawdopodobnie bankrutuja wiec nie polecam w zadnym wypadku jakiejkolwiek wspolpracy o ile chcecie zostac oszukani na pieniadze.
xyz 2016-09-20 21:46:20
Nie płaci faktur
xoxo 2016-09-22 20:41:09
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Poodbno pojawiają się jakieś premie.
Zostaw swoją opinię o F.T.U. Transpeed Dziergas Sławomir, Bielsko-Biała ul.Sternicza 2/118 - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.T.U. Transpeed Dziergas Sławomir, Bielsko-Biała ul.Sternicza 2/118