brak logo

Super siódemka

Poznań

Opinie o Super siódemka

pakowacz 2013-12-27 16:37:32
Jedna z lepszych prac studenckich w jakiej miałem okazję pracować + zajebisty szef. Niestety przez Panią `kierownik` magazynu i kilku stałych pracowników którzy mają przykrą nadzieję o premię przez zaganianie, cały przyjazny i studencki klimat pracy znika :(
10
RTS 2014-04-28 20:11:23
WSZYSCY LICZA PALETY
5
niewazny 2015-07-17 13:54:41
Super praca, świetni ludzie, ale kierownik pan( usunięte przez administratora ) tragedia, nigdy gorszego kierownika nie miałam, jak mu już się raz podpadnie to koniec, tak że ze względu na okropnego kierownika który wszystkich wkurza- nie polecam
4
paczkomat 2015-12-17 13:08:15
Fajna atmosfera, fajna praca, niezła stawka godzinowa. Szef bardzo przyjazny, kierownicy nieco mniej, ale nie nazwałbym ich złymi. Minus za niektórych stałych pracowników, dla których dobre wychowanie to pojęcie obce.
6
łyn 2016-06-01 16:10:03
Praca byłaby ok, gdyby nie kierownik pewnego działu który obraża pracowników i wyzywa ich ( usunięte przez administratora )Zreszta przy akceptacji dyrekcji.
5
Aida242 2016-07-02 04:33:42
Praca do ciezkich nienalezy, szybko leci czas. Wyplaty na czas, stawki moga byc. Doceniaja za nadgodziny, za soboty.(usunięte przez administratora) Szef- lepszego nie mialam, zawsze pomocny. Polecam
1
Anonimowa 2016-08-26 17:02:22
Fajna praca, spk ludzie, kierownicy i szef w porządku. Polecam
3
wole 2016-08-26 21:45:11
to jest super siódemka : grażyna, kołek,góral,paula,paulina,hamlet i lucjan i nikt poza nimi się nie liczy, szkoda tylko że wszyscy udają że pracują a tak naprawdę obijanka na całej linii.a kołek i jego konkubina rozwalą tą firmę prędziutko.zobaczycie
20
sak 2016-08-26 22:05:42
kołek to jest jakaś tragedia, ten koleś nie zna nawet alfabetu do końca!!! błędy nawet robi mówiąc..kretyn skończony,obraża ludzi a sam jest śmierdzielem.....
13
Świniorz nie zawsze znaczy źle ;) 2016-08-27 09:38:42
Słowo świniorz jak dla mnie wymiata , poczucie humoru kierasa też, a właściwie obu (nie można zapomnieć o Pannie Zuzannie) ;) Lubię tych kolesi , są w porządku i serio nawet jak ktoś nabroi trochę to na spokojnie wytlumacza ;) Nie ma się czego bać tylko pracować uczciwie :)
5
elemele 2016-08-27 09:51:26
Pora zakończyć fale hejtu i znaleźć jakies pozytywy sytuacj, dzieki której panuje teraz milsza atmosfera. Czasem musi być gorzej aby bylo lepiej. Niektóre osoby chyba zrozumiały swoje wady i znacznie poprawiły swoje "zachowanie. Oby dalej dobrze się nam pracowalo jak teraz ;) Pozdrowienia dla swiniorzy. Kwi kwi :D ;)
5
Nos 2016-08-28 07:26:29
Kołek wiele razy odgrazal się że kogoś zaj...słyszeli to chyba wszyscy.zastanawiajce jest tylko to dlaczego Grażyna stara pannusia i Lucjan Wielki prezes kulacjcy babole na to pozwalają to są jakieś kpiny.to jest mobbig.i ta pseudo dyrektorka liliput która nawet towaru nie umie zamówić.
7
Rys 2016-08-28 07:45:23
Chyba zła kolejność najpierw jest graza a potem długo długo nic i graza graza graza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie tylko powtarza ciągle noooo noooo nooooo czy to w rozmowie z pracownikami i klientami.to jest poziom dyrektora???chyba zerowy.n ie zna ni jednego towaru z art papu.wielki prokurent
6
Zadowolony pracownik 2016-08-28 14:09:53
Czy wam ludzie totalnie od*ebalo? Czego Wy się czepiacie? Jak pracujesz uczciwie nikt nie będzie na Tobie siedział. Ludzie którzy twierdzą że gdy kierownik "wydrze mordę " czyni go złym człowiekiem , zboczencem i gościem, który nie zna alfabetu jak było napisane wyżej to polecam cofnąć się do szkoły a potem zdychac z głodu, bo w każdej firmie wam będzie źle i nigdy nie znajdziecie roboty. A wszyscy Ci którzy potrafią tutaj wypisywac masę kłamstw i wymyślonych historii można uważać za absolutne zero , które nie potrafi podejść i powiedzieć co leży na sercu prosto w oczy. Szczególnie grubas który rozpocząl ta fale internetowej napinki. A teksty typu "stara paniusia" , "liliput " , "wielki prezes kulajacy babole" zostawcie dla swoich bliskich bo ten prezes co kula babole robi na magazynie pewnie więcej niż niejeden tam opie*dalacz . Poza tym nie potrafię zrozumieć waszych lamentow... nikt nikogo nie trzyma tam na sile wiec jak się nie podoba to "tam są drzwi".
Pozdrawiam wszystkich świniorzy i świnki ze świniarni, w poniedziałek pojezdzimy świniowozem :)
Nie pozdrawiam bandy baranów którzy swoje problemy próbują załatwić przez internet obrażając przy tym porzadnych ludzi z powodu wielkiej kupy w majtkach, dla was nie ma miejsca w naszej świniarni.
14
Apeluje o rozum do głowy 2016-08-29 10:16:57
Strasznie nurtuje mnie jedno pytanie, dlaczego kolego/koleżanko, pracujesz w firmie w której jesteś tak bardzo źle traktowany? Poziom jadu który jest tutaj ostatnio tak namiętnie wypluwany w stronę osób, ważnych dla firmy, jest czyms dla mnie niepojętym. Ludzie, bądźcie poważni, chociaż raz zróbcie tyle, co robią Ci których codziennie tutaj obrażacie. Bo tutaj nie chodzi o to by pojawić się w pracy i liczyć na to, że zostaniecie docenieni za swój wygląd. Drodzy koledzy/koleżanki jest mi wstyd, że pracuje dzisiaj z Wami na jednym magazynie.
7
Wuja 2016-08-30 20:39:06
Fajnie jest
2
qtrix 2016-09-01 13:07:35
Spoko firma i kierownicy. Mila atmosfera, szef bardzo pozytywny :)
1
ZnajomyZnajomego 2016-10-05 17:21:10
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Machlujki przy wypłatach, urozmaicenie kulturowe w postaci Ukraińców a nawet Arabów, kolesiostwo
Odradzam
7
kol 2016-10-07 23:24:47
zgadza sie , omijajcie firmę bo tam jest mega syf,rączka rączkę myje, nawet po tym jak mieli kontrole dalej lecą w kulki.a szanownej p grazyny to nie mozna sluchac , czy mi sie wydaje czy ona przypomina mega pania premier szydło? ten typ tak ma
11
Postal Dude 2016-10-12 00:12:04
O ile nie zgodzę się z całkowitym hejterstwem na temat tej firmy i przyznam, że lepszej atmosfery w żadnej innej firmie dotąd nie uświadczyłem, to muszę się zgodzić że w S7 chyba dzieje się coś bardzo niedobrego. Było to widać podczas tego sezonu, jakby pewnie niezrównoważenie pracowników i pracy do wykonania.

Do stałych mankamentów firmy ( a przynajmniej od czasu kiedy zacząłem pracę) należy ogólny chaos i wtórny bałagan na regałach, że nie wspomnę o braku korelacji między tym co rzeczywiście na półkach było, a co powinno być. Na paczce z kolei wiecznie brakowało to papieru do wypychania, to oklejaczy, to jeszcze noży do kartonów. Niby błahostki, a demotywowały wiarę na magazynie każdego, pięknego dnia w S7. Cytowanie kwiecistych komentarzy na ten temat sobie daruję. Ze sprawami typu "administracyjnego" też bywało różnie, chociaż NIE można zaliczyć do tego wypłat- te bardzo regularnie. Mogłyby być trochę lepsze, ale to tylko moja opinia :)

Ludzie pracujący nieco dłużej w S7 są różni, ale generalnie wszyscy są na swój sposób uprzejmi (z naciskiem "na swój sposób"), tak więc i podejście sezonowych (tych "starszych"), i podejście stałych pracowników wszystkich "szczebli" nie jest rzeczą, którą da się zapisać na minus. Poza ww. "starą gwardią" spora rotacja; z różnych względów.

Reasumując, jeśli nic więcej w międzyczasie się nie wydarzy, to wspomnienia z S7 pozostaną takie, jakie są- dobre, acz niestety nie wspaniałe. Jak na chwilową pracę nie mam nic do zarzucenia, jak na dłuższą, to już zależy od człowieka :)
2
jug 2016-10-14 10:08:50
hejterstwo czy nie hejterstwo, prawda jest taka że lucjan baaardzo pomylił się kupując haste i na pewno na tym nie zarabia, ba wręcz dokłada, klienci odchodzą do konkurencji,sprzedaż odbywa się na śmiesznej marży jak on chce dłużej pociągnąć?dupolizajków pozatrudniał poprzenosił oszołomów z opłotek i wielki bonzo.bałagan i błędy i wulgaryzm na hali to daleko nie pojedzie!
10
Knowthatfeelbro 2016-10-15 05:37:48
Tu nie chodzi o Hasty czy nie Hasty, lecz o organizację. Nie zamierzam bronić Lucjana, no ale jednak zbudował S7. To jego firma i to, czy osiągnął to co planował, czy też nie, wie tylko on sam. My, żuczki możemy się tylko domyślać.

Nasunęła mi się jednak przykra myśl: jak tak patrzyłem, to jednak spora część składu tylko na przestrzeni tego roku uległa wymianie. Ile wiary pracującej od zeszłego roku, nawet poza sezonem już tu nie pracuje? Kuźwa, czy 7 zamierza w nieskończoność zatrudniać i szkolić coraz to nowych młodzików, z których część da radę, a część nie? Nawet tacy prawdziwi weterani S7 kiedyś zaczną z niej odchodzić, choć oni dużo wytrzymają. A jaką motywację będą mieć pozostali, czy ci którzy zechcą dołączyć? 10 czy mniej zeta za godzinę bez ubezpieczenia? Nawet ci z UA (z całym szacunkiem do nich) też mają swoje wymagania i też kiedyś to przestanie im wystarczać. I co będzie wtedy? Bo przez 7 przewinęła się niewiarygodna ilość ludzi, ale ilu z tych ludzi wciąż tu jest? Tak kuźwa, zwolnijmy jeszcze kilku nieźle otrzaskanych, bo mamy taką ochotę lub chwilowy kaprys, przyjmijmy kolejnych co po 3 czy 4 miechach wyparują, bo będą mieli dosyć tej roboty. A potem znowu będzie płacz, że wiara nie chce dołączać do naszego zespołu i że łolaboga, szukamy pracowników, ale nikt się nie pojawia.
8
juk 2016-10-19 10:12:49
jak widze tą małą pluskwe mellerowa to mnie ściska
11
Zostaw swoją opinię o Super siódemka - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Super siódemka