brak logo

NILOS Polska Sp. z o. o.

Sosnowiec

Opinie o NILOS Polska Sp. z o. o.

niker 2014-07-30 13:16:43
Chciałbym sie dowiedzieć czegos o tej firmie jakie zarobki tam sa np jako Serwisant jakie warunki pracy
1
łotrzyk 2014-10-10 21:07:27
Darujcie sobie.Lepiej puszki zbierać niż tam pracować.Kolejna firma wyzyskująca pracowników.Zapierdziela się 7 dni w tygodniu czasem z 2-3 dni wolne w mc.Delegacje i pod ziemią.Umowa o pracę na czas określony.Podstawa +premia uznaniowa (jak prezes chce to da)Pracowałem tam 1,5 roku i nawet 2300zł na oczy nie widziałem.W biurze pracują dwie młode siksy co im się wydaje że są prezesami.Jest też 2 gości odpowiedzialnych za zlecenia pracy.Paweł jest ok i żyje w zgodzie z pracownikami,ale Jakub to pajac nie z tej ziemi.Dla nich nie ma słowa rodzina,dzieci czy choroba.Masz robić jak koń z ich logo firmowego.
W ostatnim czasie bardzo duża rotacja pracowników.Firma długo nie pociągnie.
Kartki za zjazdy tzw.bony żywieniowe po 4,50zł za zjazd.O ciuchy i buty trzeba prosić na kolanach bo na dół będziesz w swoich zjeżdżał.
Lipa i jeszcze raz lipa!!!!Firma długo nie pociągnie
3
koń zNilosa 2014-10-11 12:34:19
Wszystko to święta prawda.Płacą grosze a zasuwa się po 27,30 dni w mcu.weekendy i święta w pracy.za nadgodziny nie płacą tylko dają odczasowania.śmieszna firma
1
Mazi 2014-11-01 21:59:25
Targoj Targoj
4
xxxx 2014-11-23 22:36:57
Zgadzam się z tym co koledzy napisali.Do tego delegacje nierozliczane odpowiednio,wyzysk na maxa!Żadnej świętości."Ani chłopa w domu ani pieniędzy.." Lepiej znaczki na Poczcie kleić.Ta sama kasa a brak ryzyka.Albo za granice jechać bo i tak nie ma cię cały miesiąc w domu.
xxxx 2014-11-23 22:37:35
Zgadzam się z tym co koledzy napisali.Do tego delegacje nierozliczane odpowiednio,wyzysk na maxa!Żadnej świętości."Ani chłopa w domu ani pieniędzy.." Lepiej znaczki na Poczcie kleić.Ta sama kasa a brak ryzyka.Albo za granice jechać bo i tak nie ma cię cały miesiąc w domu.
tencociagnal 2015-01-08 17:53:52
A mi się podobało, pozdrawiam xoxo
franklin 2015-01-08 22:49:01
nie polecam (usunięte przez administratora)
ukasz urobek 2015-01-09 19:40:14
robie i(usunięte przez administratora) bo i tak nie robie :)
2
kolczyk 2015-01-15 19:36:21
polecam klejenie znaczków na poczcie, nie trzeba rolować
4
oddln 2015-01-16 14:50:59
pozdrawiam chłopaków ze Śląska, którzy ciężko pracują a firma w ogóle ich nie szanuje - [ wielki dyrektor Naszego oddziału plus prezes ].
2
Kamislbn 2015-01-20 00:42:15
rolcuj rolcuj 1600 rolkowinica na 1400 :D
roxonista 2015-02-04 21:39:29
witam.pracowalem w nilosie na sg polkowice..sianko z sobotami 3000tys. plus minus..zalezy jaka premia.. co do dyrektora to szkoda sie wypowiadac..smieja sie wszyscy z niego,praca dobra choc niepewna..kartki za zjazdy za miesiac okolo 100zl.bony na swieta..i nic pozatym..a auto maja straszne,wiecznie sie psuje,,ogolnie nie jest zle.zrobic staz i zawijac sie gdzies indziej.planistka berdzo ladna i ok jest :)
masterdln 2015-02-11 12:56:29
ja nie zarobiłem nigdy więcej niż 2000-2200, premia uznaniowa wg dziwnych kryteriów, zgadzam się, że praca niepewna, warunki ogólnie słabe, samochód to smiech, z dyrektorem można się dogadać, dyspozytorka w biurze ok
1
matrix 2015-02-18 16:56:33
smiezna firma, zarobki do 2tys+premia wg uznania, robota pod ziemią, często zle zaplanowana, zycie w delegacjach, bez dodatkowej kasy, brak szacunku do pracownika, biura sosnowiec-miedz to wolna amerykanka,dziewuchy musza się jeszcze dużo nauczyć i nabrać doświadczenia, o szefach szkoda się wypowiadac
łysy z matriksu 2015-03-02 00:22:06
polecam, zarobki ok 3tys, praca lekka i bezpieczna
3
rolocop 2015-03-19 12:47:28
do maja-w tej firmie to nawet faceci nie zarabiają 3tys, może jednostki, szukaj pracy gdzie indziej i obniż swoje wymagania płacowe, firmy generalnie nie polecam, robota ciezka, mało bezpieczna, organizacja pracy beznadziejna, brak szacunku dla pracownika, o reszcie szkoda gadac.....
do maja 2015-03-24 15:36:24
Nie ma tutaj pracy dla kobiet ;) no chyba ze dasz radę dźwigać elementy prasy ważące po 80-90 kg.
rolocop 2015-03-24 22:11:01
praca dla kobiet jest, ale w biurze... tyle, ze stanowiska sa oblozone, efekty-w realu, wiele pozostaje do zyczenia, może się dziewuchy nauczą, trzeba dać im szansę. Maja-szukaj pracy, odpuść Nilos. Powodzenia!!!!
do maja 2015-03-27 11:07:41
jeśli jesteś ambitna,inteligentna i chcesz się rozwijać to szukaj pracy, ale na pewno nie w nilosie,tutaj wystarczy szkoła srednia i trochę sprytu, robota żadna,atmosfera nerwowa
łysy z matriksu 2015-03-30 09:53:38
praca dla kobiet jest jako statystka w biurze,co do zarobków tych dziewuch to nie wiem, ale sądząc po ich stosunku do pracy i pracowników to marnie muszą zarabiać,
serwisant 2016-05-09 18:59:59
wszystkie negatywne opinie sa pisane przez ludzi ktorzy byli w firmie nieudacznikami i nic soba nie reprezentowali poznaje ich bo sposobie wypowiedzi pracuje tu kilka lat i nie narzekam moja pensja to ok 3 tys czasami wiecej czasami mniej ,praca w delegacjach ale czesto mozna posiedziec z tydzien w domu firmie daleko do doskonałosci ale pracowalem w gorszych . Jezeli sie starasz i pracujesz to zarobisz a jezeli wydaje ci sie ze wszystko ci sie nalezy i wszyscy dookola sa źli a ty jedyny jestes w porzadku to sie zwalniasz i wypisujesz gorzkie żale w opiniach . Ciekawa przygoda i nie monotonna praca .
panpero 2016-06-10 11:00:05
ekonomia i BKS, zaczynającym pracę bądź zainteresowanym polecam trening.
W tej pracy potrzebny jest DRYG.
1
Marek 2016-09-19 14:54:17
Nie płaci kasy terminowo.
serwismen 2016-10-18 21:50:45
Jak się pracuje to sie zarabia, co jakis czas trafi sie wyjazd za granice,ostatnio chłopaki byli w Szwecji i w Niemczech, cały czas jest nabor na serwisantów, ale potrzeba ludzi do pracy, najczęściej w kopalniach pod ziemią, praca legalna na umowę o pracę, trzeba być zdrowym i mieć badania pod zimie, jak ktoś akceptuje takie warunki i prace w soboty i niedziele to i zarobi odpowiednio do zaangażowania, a jak komuś sie nie chce pracować to nie zarobi i wypisuje różne bzdury, poza tym robot ciekawa i można zobaczyć troche świata
ok9os 2016-10-18 21:53:12
możesz coś więcej złociutki powiedziec o tych wyjazdach zagranicznych jak to się dokładnie odbywa i gdzie są te wyjazdy?
bylyserwismen 2016-12-04 15:26:57
Firma nierzetelna,płace niskie i nieterminowe a praca ciężka.
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie z racji wyzysku przez
pana Prezesa i to wyzysku przez duże "W".Obiecanki o zarobkach,
premiach i płacy za wykonane zadania to tylko obiecanki.
Ciągłe siedzenie na walizkach bo w ciągu dnia cztery razy zmienia się godzina wyjazdu do pracy.
Praca na telefon,nie zna się dnia ani godziny czeka się na SMS lub telefon, dziś na rano jutro na popołudniu, lub na nocke
cieżko zaplanować tydzień, a dalekie dojazdy to normalka.
Praca przeważnie na kopalniach i to na dole w tem. 38 st.
Organizacja na miejscu - żenada. Ludzie kierujacy i planujący pracę to protegowani prezesa
nie znający się na niczym. Trzeba się prosić o wypłacenie diet i nadgodzin.
Człowiek piszący, że ktoś wypisuje gorzkie żale to albo zaufany prezesa albo sam prezes.
Temat delegacji - sporadyczny wyjazd "osób zaufanych i tych którzy siedzą
cicho i nie podpadli szefowi walcząc o swoje jest to 2-3 pracowników jadących max dwa-trzy razy do roku
Nabór serwisantów ?? Niech się ktoś zastanowi dlaczego są tak często nabory skoro niby taka
fajna firma ? takie dobre zarobki,delegacje zagraniczne?
Normalni ludzi uciekają z firmy po 3-4 miesiącach, rotacja pracowników niesamowita...a może dlatego że ludzie sie zwalniają
bo kasa mała,bo praca ciężka, bo wypłaty opóżnione???
W ciągu 3 mc zwolniło sie ok 7 pracowników , a firma
ma raptem z 12 pracowników..Firma Adeco która prowadzi rekrutacje
pracowników może potwierdzić te fakty bo powinna zrezygnować ze współpracy
z tak nierzetelną firmą jaką jest firma NILOS.
Zostaw swoją opinię o NILOS Polska Sp. z o. o. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NILOS Polska Sp. z o. o.