brak logo

EuroContact Polska

Warszawa

Opinie o EuroContact Polska

Przerażona 2010-08-02 12:13:35
Hej!!
szczerze mówiąc jestem przerażona tym co piszecie;> ostatnio aplikowałam tam do pracy i zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną... Teraz się zastanawiam czy w ogóle tam iść...
anonim 2010-08-02 12:42:36
dokładnie...strach tam iść...
Anonim 2010-08-02 14:12:13
z tego co czytam to ta firma jakaś dziwna jest, same negatywne opinie, nie wiem co myśleć
.... 2010-08-02 20:56:57
kurcze ja tez zostalam zaproszona na rozmowe i chyba sobie daruje, zreszta troche dziwne ze nawet nie pofatygowali sie zadzwonic tlyko wyslali maila z zaproszeniem na rozmowe, to mnie sklonilo do poszukania jakichs inf o tej firmie i jest, cale szczescie ze to przeczytalam.
czy iść? 2010-08-07 16:13:41
Witam, też zostałem zaproszony na rozmowę - mailowo [usunięte przez moderatora]. Zastanawiam się czy warto w ogóle tam się fatygować skoro opinie są takie jak powyżej
czy iść ??? 2010-08-08 22:16:43
Ja bym stary nie poszedł . Na Twoim miejscu !
Jak juz teraz masz watpliwosci - po co Ci ten stres ??
Ja tez dostalem maila, wiec bedzie nas mniej !!
nick2 2010-10-13 21:46:21
Do mnie też zadzwonili, ale przed terminem ewentualnej rozmowy trafiłem tutaj i zwyczajnie zrezygnowałem jak poczytałem opinie... Pomijając wszystko pani z sekretariatu zadzwoniła do mnie... wieczorem... Jeszcze nigdy nie odebrałem telefonu z zaproszeniem na rozmowę po 19:00! Jeśli o tej porze jeszcze ktokolwiek tam jest i dzwoni po kandydatach, to ja dziękuję, postoję.
a-w-a 2010-11-07 21:45:26
[usunięte przez moderatora] zaniedbana Pani Dyrektor[usunięte przez moderatora] - podobno jest niezastąpiona - na szczęście byłam na tyle krótko, że nie przekonałam się o tym - ble i nie polecam
Anonim 2010-11-08 11:02:59
zgadzam się całkowicie z powyższymi opiniami, ogólnie firmę mozna określić jednym słowem - SYF
ano-09 2010-11-22 21:51:29
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,76898,w_tresci,0,0

A ja pracuję i dobrze zarabiam !!!! natomiastmoże być tak ,że problem maja Ci którzy nie nadaja sie do tej pracy ! Dotyczy to wszystkich firm
anonim 2010-11-22 21:54:16
je??dzisz weekendowo na spotkania z lud??mi i im timeshare wciskasz. co to timeshare to sobie wyg??gluj;) jak kto?? wspomnia??, ambicja, wykszta??cenie i inne takie nie wskazane;) klimat faktycznie dziwaczny, ale zarobiÄ? mo??na na upartego.
nemo1234 2010-11-23 23:07:42
A ja pracuję i dobrze zarabiam
!!!! natomiastmoże być tak ,że problem maja Ci którzy nie nadaja sie do tej pracy ! Dotyczy to wszystkich firm
testa 2010-11-24 01:35:01
firma ta ma kilka wad, ale i kilka zalet, o ktorych nikt nie wspomnial:

+ czlowiek sporo sie uczy
+ ekspresowa lekcja operacji
+ lekcja radzenia sobie
+ rozsadne planowanie czasu wolnego
+ zajmujace stadium kreacji
+ wpajanie nowej filozofii zycia
+ pracujesz dla siebie i firmy
+ nowe, niepowtarzalne doswiadczenie
+ szansa zaistnienia na rynku eventow i wyjazdow zagranicznych

+ mila, przyjacielska atmosfera- do czasu
+ dobre polozenie -
+ jest kuchnia,
+ mozliwosc prowadzenia samodzielnie projektu

No i najważniejsze - nie myślisz / raz,dwa / i wypad !
Generalnie miejsca na ''niepełnosprawnych'' i bezmózgów BRAK

Bolek vel Haras, vel ''smyczek'' vel ''dieta''
On-coco 2010-11-24 14:33:16
firma ta ma kilka wad, ale i kilka zalet, o ktorych nikt nie wspomnial:

+ czlowiek sporo sie uczy
+ ekspresowa lekcja operacji
+ lekcja radzenia sobie
+ rozsadne planowanie czasu wolnego
+ zajmujace stadium kreacji
+ wpajanie nowej filozofii zycia
+ pracujesz dla siebie i firmy
+ nowe, niepowtarzalne doswiadczenie
+ szansa zaistnienia na rynku eventow i wyjazdow zagranicznych

+ mila, przyjacielska atmosfera- do czasu
+ dobre polozenie -
+ jest kuchnia,
+ mozliwosc prowadzenia samodzielnie projektu
colo 2010-12-05 21:33:29
Jeśli pracowałes/aś z jakimiś pulmonologami/alergologami i masz układy- śmiało możesz sobie na "dzień dobry" zażyczyć 8-9 tys brutto. Nie ma GPS,limitu km. Trapera itp, U kierownika z tego terenu jest chyba najmniejsza rotacja ludzi - a to duży + , ogólnie polecam( w odniesienu do powyższych opinii to z czystym sumieniem mogę powiedzieć że w 90% to bajki wyssane z palca a te 10% pozostałe napisali flustraci którzy trafili na kiepskich przełożonych- ale tacy niestety zdarzają się w każdej nawet najlepszej firmie
Felo 2010-12-05 22:41:20
Jeśli pracowałes/aś z jakimiś pulmonologami/alergologami i masz układy- śmiało możesz sobie na "dzień dobry" zażyczyć 8-9 tys brutto. Nie ma GPS,limitu km. Trapera itp,
velo 2010-12-05 23:12:08
szefostwo: ostracyzm,możliwości rozwoju wyłącznie dla faworytów!, warunki pracy znośne. płace: moze byc .
anonim 2010-12-06 22:19:05
wesela,przyjecia i bankiety . So to dla (usunięte przez administratora) priorytety ! ZwÅ�aszcza tych dorabiajÄ�cych w Piasecznie !! Pozdro !
Anonim 2010-12-07 21:52:59
Firma porażka. Średnio co 3-4 tygodnie pojawiają sie nowe ogłoszenia o kolejnym naborze, nikt tam dłużej niż 2-3-4 tygodnie nie wytrzyma. Ogłoszenia pojawiają sie pod różnymi "szyldami" ECP ECE CRIT. nie polecam, szkoda czasu nerwów
K77 2011-03-17 14:42:03
Firma- totalna porażka, pani ( usunięte przez administratora )- brak kultury. Jedyną normalną osobą jest ( usunięte przez administratora )
1
Frajer 2011-04-14 21:04:09
O, bezrobotni się odezwali ??,he,he ! Zasiłku już nie dostają !!
Cały świat w necie !!
frank 2011-05-04 02:01:36
Cześć wam, przedsiębiorstwo Europejskie Centrum Edukacji Polska - European Education Center Poland Sp. z o.o. jest godna pochwały, miałem przyjemność współpracy. Pragnę wyrazić swoją opinię na ich temat i powiadam szczerze, że przedsiębiorstwo jest solidna. Europejskie Centrum Edukacji Polska - European Education Center Poland Sp. z o.o. jest przyjazna dla pracownika, wiadomo że mają swoje wymagania ale to przecież normalne. Mogę polecić wam Europejskie Centrum Edukacji Polska - European Education Center Poland Sp. z o.o.. A co wy myślicie o Europejskie Centrum Edukacji Polska - European Education Center Poland Sp. z o.o.?
sf 2011-07-19 09:36:21
Ta firma to jedna wielka porazka, byłem tam przez miesiac i to olałem bo nie ma tam żadnej szansy na rozwój tylko na charówe po 10 godzin za ochłapy. Ten cały śmieszny (usunięte przez administratora) zwany (usunięte przez administratora) to jeden z wiekszych chamów i prostaków jakiego w życiu spotkałem...traktuje wszystkich ludzi jak śmieci a siebie wywyższa i swoja wiedzę ponad wszystko chociaż nie wiedział co ma zrobić w ZUSie jak do niego pójdzie i się pytał stażystów co ma tam zrobić. (usunięte przez administratora) Na dodatek (usunięte przez administratora)wpaja kazdemy swoja filozofie zyciowa, ze on ci laskawie daje szanse na rozowoj i doswiadczenie zawodowe - 1500zł netto, niepłatne nadgodziny które na tobie wymusza pod pretekstem zwolnienia, a i nie daj Boże żebyś mu powiedzial ze masz wolne przez weekend bo zaraz Ci zorganizuje prace w sobote i niedziele za ktora nie zaplaci!!! Ogolnie to makabryczny syf...(usunięte przez administratora)...NIE POLECAM, FIRMA DNO, SYF, CHAMSTWO I BURACTWO...tylko frajerzy ktorzy daja soba manipulowac zostają tam na dłużej niż miesiąc...
Kleks13 2011-07-24 18:49:54
Cześć, czy wiecie jak się pracuje w biurze na Podwalu w W-wie? Rekrutują teraz na stanowisko Specjalisty ds. Rozwoju Produktów. Może wiecie coś o atmosferze, szacunku do pracownika, godzinach pracy lub zarobkach w tym biurze? z góry dzięki za odp! :)
anonim 2011-09-04 01:48:28
Cześć, czy wiecie jak się pracuje w biurze na Suwalskiej w W-wie? Rekrutują teraz na stanowisko Specjalisty ds. Rozwoju Produktów. Może wiecie coś o atmosferze, szacunku do pracownika, godzinach pracy lub zarobkach w tym biurze? z góry dzięki za odp! :)
Luka 2011-09-15 20:18:02
Nie mam zwyczaju wdawać się w dyskusje na takim poziomie, jaki prezentuje tutaj pan (usunięte przez administratora), ale postanowiłam się jednak wypowiedzieć. łatwo poznać "Pana (usunięte przez administratora)" po retoryce i słownictwie jakim sie posługuje i słynnym powtarzaniu wykrzykników. Miałam okazję obejrzeć troche korespondencji na moim komputerze, kiedy tam pracowałam, słyszałam tez rozmowy z firmami współpracującymi i ręce mi opadły. Ilość chamstwa, wrzasków i odzywek z najgorszej praskiej meliny naprawdę była imponująca. W życiu nie widziałam też takiego prostactwa i chamstwa w stosunku do ludzi, no chyba, że na filmach o patologii. Umowa o staż, tzw. porozumienie nie ma żadnej mocy prawnej, więc pracownika można kopnąć w odwłok dzień przed wypłatą, ale na szczęście pracownik-stażysta też moze odejść w mgnieniu oka. o ile oczywiście nie przywiąże sie zbytnio do brudnego biura, śmierdzących toalet i rozwalonej starej komórki słuzbowej. Nie bardzo rozumiem te rzucawki słowne o gejach, ciotach etc., bo nie wiem jakim argumentem mają być w dyskusji. Acha, jestem z Warszawy, podobnie jak moi rodzice i dziadkowie. To bez znaczenia, ale pochodzenie poza-warszawskie było tu tez przywoływane, co jest smieszne, bo pracownicy (usunięte przez administratora) pochodzą z pipidówków mniejszych lub wiekszych lub innych miast. Osoba z firmy, która tak tu się rzuca i rzuca obelgami, powinna wiedzieć, ze takie odzywki odstraszą kazdego potencjalnego kandydata do pracy, który ma jakąkolwiek kulturę osobistą.
Z pozdrowieniami dla wykrzyknikowego trolla
anonim 2011-09-18 14:43:47
Ludzie a o co chodzi w tej pracy w tej firmie?? Czy to jakaś akwizycja, sprzedaż? Co tam sie w ogole robi? Na czym polega trudność, czy trzeba mieć jakąś konkretną wiedzę?
anonim 2011-09-18 17:57:03
JAK SIĘ TAM PRACUJE????
O CO Chodzi w tej pracy, np. na stołku asystentki lub asystenta zarządu.
Czy są jakieś plany sprzedażowe, targety itp.
Na czym głównie spełza dzień pracy w tej firmie???
Co jest trudnego?
bvc 2012-01-27 20:04:43
Witam
+ ciekawe czy pracuje tam jeszcze ArcyDyrektor?
+ciekawe czy dalej urywają sie telefony od ludzi którym nie zapłacono
+ ciekawe czy dalej trwają w przeswiadczeniu, że faktycznie coś mogą
w zasadzie to mało mnie to interesuje dużo Ciekawsze jest to czy łapia się jeszcze na to ludzie i czy dają się wkręcać w siedzenie do 20-tej lub arcypoptrzebne spotkania w weekendy.
Ludzie - nie polecam (jak ktoś ma chwilę to warto to kuriuzum choć raz zobaczyć ;-) jest tam tak jak tu piszą albo jeszcze gorzej.
twoja stara 2012-02-11 18:11:27
firma z gatunku erdol czyli "weż się pan (usunięte przez administratora)", pracowałem tam jakiś czas temu, (usunięte przez administratora) , pracowników kiwają na prawo i lewo, niepłatne nadgodziny i obowiązek przychodzenia w weekendy, harówa od rana do wieczora, firma w zasadzie działała za mojej tam bytności dzięki stażystom, ale nikt z nas nie zagrzał tam zbyt długo miejsca, nie ma głupich, na tym polega ich model biznesowy, biorą ludzi tuż po studiach lub jeszcze studentów, cisną z ciebie wszystko a jak się nie podoba to wiesz gdzie są drzwi, tak zwane szefostwo w liczbę sztuk trzy to ciemne indywidua, każdy każdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę obrabia, oprócz (usunięte przez administratora), nie polecam nikomu
romuald 2015-02-18 18:50:23
nie, chyba nie bardzo. Przynajmniej ja nie mogę konktaktu z nimi żadnego nawiązac, to co w necie podane mam wrażenie, ze dawno nieaktualne jest i tutaj pojawia się największy problem już.. dajcie znac proszę jeszcze jak konkretnie u nich jest z wypłacalnościa, bo może taki powód był nagłego zniekcia całej firmy?
RENATA 2016-01-07 16:09:07
firma istnieje tyle, że pod inną nazwą ale "prezes" i biuro na marconich to samo.

wystarczy poszukać

marta 2016-08-09 14:43:04
to nie jest ten eurocontact!
Jarek 2016-08-10 09:44:25
Strasznie tu cicho ostatnio, coś jest nie tak? W sumie chyba firma nawet nie ma swojej strony internetowej, a szkoda. OK mam pytanie wie ktoś może czy oni prowadzą jakąś rekrutację, szukam u nich ofert ale lipa straszna
Zostaw swoją opinię o EuroContact Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroContact Polska