brak logo

CHOMIK M. ŚWIEŻY SPÓŁKA JAWNA

Toruń

Opinie o CHOMIK M. ŚWIEŻY SPÓŁKA JAWNA

anonim 2011-12-16 18:08:25
Firma ok, pracuje w niej ponad ponad 8 lat i załoga prawie sie nie zmienia, nawet dochodza nowi . jak zaczynalem prace to bylo nas moze 50 a teraz 100. Firma sie rozwija i dba o pracownikow. Ubezpieczenia i zusy firma placi od wszystkich zarobkow a nie jak winnych od najmniejszej. Mam swoje lata i wiem co to znaczy , jak zachoruje to mam placone od normalnej pensji . Wiadomo ,że jak ktos zle pracuje to potem narzeka , ale firma godna polecenia .
Robert 21 2011-12-19 23:34:42
Składam tam CV , mam nadzieje na przyjecie. Maja dobra opinie w powiecie, w Dzienniku Polskim pisali ,że dostali Perłe Wieliczki i dziekowali współpracownikom. Chce studiowac a oni pozwalaja pracowac i uczyc sie! Kolega tez składa CV!
zbych 2011-12-29 00:39:01
widze ze jest ok , i niech tak bedzie , to najwieksza firma w gminie i sponsor naszych tenisistow w Szczytnikach
anonim 2012-12-22 22:08:41
firma dział a , zarabia i daje zarobic, tylko jak sie komus chce! powodzenia
Hejka 2013-07-09 23:32:29
Chlopie , w tej firmie odkad pracuje a to juz ponad 13 lat ani razu nie spozniono sie z wyplatami, zawsze , zawsze oieniadze byly! Pewnie ,ze moglyby byc wieksze! A Ci co pracuja dluzej mowia ze nigdy nie spozniono sie z wyplatami! Wole mniej ale pewne...
ziomal 2014-10-14 13:28:00
nie wiem jak inni ale mnie wystarcza, za to co pracuje jest ok i atmosfera fajna. praca 8 godz a jak dłuzej to płaca nadliczbowe , w sumie nie ma sie do czego przywalic... jak by było h......o dawno bym poszedł gdzie indziej a tak na razie dobrze jest nie ma co psuc
ziomal 2015-09-17 16:18:37
potwierdzam, to co pisze kowal. pracujesz dluzej to masz wypłacane za pierwsze dwie godziny 50tki a nastepne setki , a jak spietrzenie roboty i trzeba przyjsc w soboty to płaca 100 ki, i to nie od najnizszej tylko od stawki jaka masz a ja mam np duzo wyzsza niz najnizsza. jest ok
magazynier 2015-11-12 23:19:32
jest po prostu po ludzku, jak sie umówisz to tak jest.... no zazwyczaj. no kurde z małymi wyjatkami ale no cóz nikt nie jest idealny. generalnie jest dobrze i jakto mówi .... nie ca psuć
ok 2015-11-15 20:28:38
jak widze opinie u innych hurtowni agd to głowa boli ,,,, u nas jest po prostu ok
ph kobieta 2016-03-30 21:56:28
sluchajcie ! c0 powiecie o pracy ph? słyszałam dobre opinie ale wolałabym skonfrontowac! mam doswidczenie w innej hurt AGD i mam swoje portfolio , czy beda zainteresowani? czy przyjmuja kobiety?bo inne hurtownie czasami nie?
pracujacy 2016-05-12 08:23:03
jak ktoś szuka stabilnej pracy to warto w Chomiku a rzeczywiście potrzebują teraz pracowników na wszelkie stanowiska nie dlatego ze maja kłopoty z odchodzącymi ale rozwijają się w takim tempie ze to widać... zyczyc każdej firmie takiego rozwoju
damian 2016-07-10 19:30:24
@pracujący a gdzie można znaleźć te wszystkie oferty pracy, o których właśnie opowiadasz? Będę mocno zainteresowany
Zostaw swoją opinię o CHOMIK M. ŚWIEŻY SPÓŁKA JAWNA - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CHOMIK M. ŚWIEŻY SPÓŁKA JAWNA