brak logo

CHOMIK M. ŚWIEŻY SPÓŁKA JAWNA

Toruń

Opinie o CHOMIK M. ŚWIEŻY SPÓŁKA JAWNA

anonim 2011-12-16 18:08
Firma ok, pracuje w niej ponad ponad 8 lat i załoga prawie sie nie zmienia, nawet dochodza nowi . jak zaczynalem prace to bylo nas moze 50 a teraz 100. Firma sie rozwija i dba o pracownikow. Ubezpieczenia i zusy firma placi od wszystkich zarobkow a nie jak winnych od najmniejszej. Mam swoje lata i wiem co to znaczy , jak zachoruje to mam placone od normalnej pensji . Wiadomo ,że jak ktos zle pracuje to potem narzeka , ale firma godna polecenia .
Robert 21 2011-12-19 23:34
Składam tam CV , mam nadzieje na przyjecie. Maja dobra opinie w powiecie, w Dzienniku Polskim pisali ,że dostali Perłe Wieliczki i dziekowali współpracownikom. Chce studiowac a oni pozwalaja pracowac i uczyc sie! Kolega tez składa CV!
zbych 2011-12-29 00:39
widze ze jest ok , i niech tak bedzie , to najwieksza firma w gminie i sponsor naszych tenisistow w Szczytnikach
anonim 2012-12-22 22:08
firma dział a , zarabia i daje zarobic, tylko jak sie komus chce! powodzenia
Hejka 2013-07-09 23:32
Chlopie , w tej firmie odkad pracuje a to juz ponad 13 lat ani razu nie spozniono sie z wyplatami, zawsze , zawsze oieniadze byly! Pewnie ,ze moglyby byc wieksze! A Ci co pracuja dluzej mowia ze nigdy nie spozniono sie z wyplatami! Wole mniej ale pewne...
1
ziomal 2014-10-14 13:28
nie wiem jak inni ale mnie wystarcza, za to co pracuje jest ok i atmosfera fajna. praca 8 godz a jak dłuzej to płaca nadliczbowe , w sumie nie ma sie do czego przywalic... jak by było h......o dawno bym poszedł gdzie indziej a tak na razie dobrze jest nie ma co psuc
ziomal 2015-09-17 16:18
potwierdzam, to co pisze kowal. pracujesz dluzej to masz wypłacane za pierwsze dwie godziny 50tki a nastepne setki , a jak spietrzenie roboty i trzeba przyjsc w soboty to płaca 100 ki, i to nie od najnizszej tylko od stawki jaka masz a ja mam np duzo wyzsza niz najnizsza. jest ok
magazynier 2015-11-12 23:19
jest po prostu po ludzku, jak sie umówisz to tak jest.... no zazwyczaj. no kurde z małymi wyjatkami ale no cóz nikt nie jest idealny. generalnie jest dobrze i jakto mówi .... nie ca psuć
ok 2015-11-15 20:28
jak widze opinie u innych hurtowni agd to głowa boli ,,,, u nas jest po prostu ok
1
ph kobieta 2016-03-30 21:56
sluchajcie ! c0 powiecie o pracy ph? słyszałam dobre opinie ale wolałabym skonfrontowac! mam doswidczenie w innej hurt AGD i mam swoje portfolio , czy beda zainteresowani? czy przyjmuja kobiety?bo inne hurtownie czasami nie?
pracujacy 2016-05-12 08:23
jak ktoś szuka stabilnej pracy to warto w Chomiku a rzeczywiście potrzebują teraz pracowników na wszelkie stanowiska nie dlatego ze maja kłopoty z odchodzącymi ale rozwijają się w takim tempie ze to widać... zyczyc każdej firmie takiego rozwoju
1
damian 2016-07-10 19:30
@pracujący a gdzie można znaleźć te wszystkie oferty pracy, o których właśnie opowiadasz? Będę mocno zainteresowany
pracujący 2017-03-12 00:17
fajna firma , z przyszłościa a załoga ..... super , klimat bardzo koleżenski
Iwona 2017-05-10 14:44
@pracujący co oprócz świetnej załogi sprawia, że dobrze pracuje Ci się w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twojej codziennej pracy. Jeśli możesz to podaj również jakie stanowisko zajmujesz. Będzie to na pewno cenna informacja dla osób szukających dodatkowych informacji.
Zostaw swoją opinię o CHOMIK M. ŚWIEŻY SPÓŁKA JAWNA - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CHOMIK M. ŚWIEŻY SPÓŁKA JAWNA