brak logo

miwi urmet

Łódź

Opinie o miwi urmet

anonim 2010-11-29 22:13:19
Nie polecam, firma cwaniaków, najlepiej pracować za darmo po kilkanaście godzin. Brak polityki firmy kilka pomysłów na raz bez realizacji i wszyscy rządzący.
anonim 2011-04-08 15:38:48
anonim - 2010-11-29 22:13:19

Nie polecam, firma cwaniaków, najlepiej pracować za darmo po kilkanaście godzin. Brak polityki firmy kilka pomysłów na raz bez realizacji i wszyscy rządzący.

To napisała ta, którą wywalili bo nikt nie mógł z nią wytrzymać. Wiecznie nabzdyczone babsko.
1
zainteresowany 2016-02-24 20:29:58
Witam wszystkich
Rozważam przyjęcie propozycji w tej firmie. Czy ktoś może powiedzieć jak obecnie kształtuje się atmosfera oraz warunki panujące w firmie Urmet ? Proponowane stanowisko to Doradaca techniczno-handlowy
Pozdrawiam
1
LaBusch 2016-03-01 08:17:20
Widzę że szukają ponieważ też dostałem propozycję współpracy z firmą Urmet, z chęcią poznam opinie o tej firmie.
zainteresowany 2016-03-01 09:20:58
z tego co ja mogę powiedzieć po spotkaniu się z nimi to raczej szukają kogoś kto będzie ganiał po całej PL niczym akwizytor za nie wielką podstawę i wątpliwą prowizję która będzie zależna od marży jaką firma będzie miała na sprzęcie którym sprzedaż. W mojej ocenie stawki i kwoty kompletnie nie adekwatne do oczekiwań.
2
miś 2016-03-05 15:01:35
Zgadzam się. Marne wynagrodzenia o oczekiwania wygórowane. Stracone 20 minut na rozmowę.
1
Ktoś 2016-03-26 13:32:45
A na którym z działów dostaliście propozycję pracy ? Bo tak trochę ogólnie napisaliście.
już były 2016-04-02 12:42:30
Potwierdzam. Kiepskie zarobki. Duże obietnice bez pokrycia. Jedyny plus to fajna ekipa.
1
Ktoś 2016-04-23 16:12:30
Wykonalne, ale zalezy na jakim stanowisku.
Ktoś 2016-05-22 10:07:26
Tak i to ponad rok temu :)
J 2016-10-19 23:27:09
W tym momencie Łódź jest najlepszym pracodawcą w tej branży, miasto bardzo wspiera ten projekt, polecam
Zostaw swoją opinię o miwi urmet - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie miwi urmet