logo NSS

NSS

Warszawa

Opinie o NSS

Jonny 2011-12-10 00:03:00
Wnioskuję że podczas pisania tej opinii byłeś już "ex" technikiem. Przypuszczam też, że się znamy i ze względu na szacunek do Ciebie i obowiązujący regulamin forum nie napiszę co myślę na temat Twojej opinii i Ciebie samego ale może warto byłoby zastanowić się "czy ze mną jest wszystko ok?". Firma jak każda inna, ma swoje wady i zalety jest dla ludzi którzy chcą pracować i zarabiać (godnie) a nie użalać się nad własnym losem. Polecam.
2
NICK 2012-06-05 12:14:46
Na szczęście nie pracuje już w tej chorej firmie...
PRACOWNIK NSS.. 2012-06-18 11:32:44
Obecnie jeszcze pracuje .... ale już niedługo. Ta firma to jeden wielki SYF... Każdy wie kto stoi na zapleczu tej firmy a nowy \"prezes\" robi wrażenie jakby nikt z nas nic nie wiedział, każdy z nas pracowników wie, że nowy \"prezes\" to figurant... I jest to kolejny wypierdek Solidu.. Tak Panie prezesie bez zgody z góry nic pan nie zrobi, jest Pan kolejną marionetką ...
1
NSS ( Nasz Solid Security) 2013-05-17 22:59:17
Firma ta to nic innego jak nieoficjalny magazyn Solidu. Właścicielem jest obecny prezes Solidu, chociaż w oficjalnych papierachfirma zarejestrowana jest "gdzieś tam" przez fundację "jakąś tam". To zwykłe kłamstwo. W firma pracuje pani [usunięte przez administratora] , czyli żona prezesa Solidu, która jest cichym obserwatorem "sytuacji". Obecny prezes to figurant tzw. "chłopiec do bicia", który nic nie może bez błogosławieństwa z ulicy Postępu. Dziwię się frajerom, którzy kupują u nich sprzęt BCS bo nie wiedzą że tak naprawdę wspierają firmę Solid, która w większości zniszczyła ich miejsca pracy przed dołowanie cen za instalacje alarmowe. Instalatorzy psioczą na Solid, jednocześnie dają mu zarobić kupując w NSS. NSS to w pełni SOLID i tak będzie zawsze cokolwiek by nie wpisali w papierki - to tylko mydło i powidło!
8
nik 2014-05-27 14:18:07
ta firma tu kuznia kłamstwa i chaosu, Prezesina to marionetka, który nie potrafi nawet usmiechnac się do zwykłego pracownika, jakiś spiety gość, wiecznie niezadowolony, sluchajacy władz solidu i pani która jest wtyczka wlasciciela firmy czyli solidu. Generuja duże zyski ale brak tam profesjonalizmu, Prezes to gostek który nie ma pojęcia o relacjach i nie przeszedł w zyciu chyba zadnych szkolen z psychologii biznesu. Porazka. Donosicielstwo to podstawa w tej firmie. Nie polecam.
2
nikk 2014-07-25 10:05:14
za brak uśmiechu masz terminową dobrą wypłatę, pakiet medyczny, samochody dostępne na wyjazdy służbowe, swobodę działania i spokój - jak sprawy zarządu bardziej cię interesują niż praca szukaj dalej - powodzenia
zuza 2014-09-17 17:52:48
A jak to możliwe, że nie będąc pracownikiem wiesz o ubezpieczeniach medycznych??? (usunięte przez administratora)
D_king 2014-09-18 14:40:46
(usunięte przez administratora)
1
D_king 2014-09-18 14:47:18
Do poprzednika ktory pisał o terminowej wypłacie
No dzięki Ci Wielki Dobroczynco ze płacisz w terminie!!!
Hhhhaaa kon by się usmiał !!!
XXL_D 2014-11-30 13:00:59
(usunięte przez administratora) !
tym 2014-12-29 04:46:54
właśnie, ja poprę wyżej koleżankę/kolegę. Ja się staram być uczciwym pracownikiem więc mniemam żę nie miał bym się czego bać gdyby udało mi się dostać do roboty w nss ale chyba z tym dostanie msie bede miał najwiekszy kłopot. czy ktoś wie czy po nowym roku będą jakieś zmiany i będą szukali nowych rąk do pracy?
STo 2015-03-02 15:14:51
Krzywdzące są opinie, jak się domyślam tych którzy nie pracują bo pracy nie szanują. Zasady są jednakowe dla wszystkich 3 m-ce okres próbnym , a potem umowa o pracę z pakietem medycznym. Jak ktoś szuka w pracy atmosfery to polecam bary nocne. Osoby zaangażowane i uczciwe zawsze odnajdą tu ścieżkę kariery i rozwój dla siebie. Nikt nie pracuje za 1500 zł, a kamery to działka firmy, nikt z nich nie robi użytku, pracuje tu dobrych kilka lat i nie zauważyłem bajzlu, atmosferę tworzą ludzie min. Ci którym dostęp do portali ukrócili, ale teraz mogą pisać do woli u nowego pracodawcy.
Dik 2015-03-04 16:56:52
Pakiet medyczny to dają teraz prawie wszyscy, więc nie ośmieszaj sie takim dobrobytem. To że to podziemie solidu to wszy (usunięte przez administratora) scy wiedzą i nie oczekują kultury i wysokiego poziomu. Ale każdy pracodawca powinien dbać o komfort pracownika (usunięte przez administratora) , a tutaj tak nie jest. Też tu pracuję od jakiegoś czasu i wiem jak je (usunięte przez administratora) st. Ścieżka kariery to śmieszne i r (usunięte przez administratora) eś bajzlu, bo sam go tworzysz. Tu nie ma profesjonalizmu w podejściu do pracownika. Tylko pionki i figuranci.
NSS 2015-09-11 10:27:03
Wakat był w niepełnym wymiarze i gł. dedykowany dla ludzi młodych - studentów , bardzo szybko znalazła się odpowiednia osoba - kolejny młody, ambitny pracownik zasilił kadry.
HIKVISION 2015-11-12 00:16:47
DAHUA to BCS, BCS to NSS, NSS to SOLID.
1
Stef 2016-01-14 21:29:05
W tej firmie trzeba wiedzieć do kogo się uśmiechać. Firma średnio się rozwija, owszem zyski są ale pracownicy tego nie odczuwają, umowa zlecenie to podstawa. Ambitni ludzie, którzy chcą się rozwijać nie posiedzą tam długo, bo sztuczne uśmiechanie się do siebie nie leży w ich naturze. Ile można kadzić tym, którzy nie mają kwalifikacji. Każdy kto ma lub miał doczynienia z tą firmą wie o kogo chodzi....Atmosfera za plecami kiepściutka i sztywny szef. Gdyby tak było super, to nie kazaliby usuwać przez administratora niektórych prawdziwych kwestii. Prawda boli.
2
Yg 2016-05-07 15:20:23
@priks niestety nieaktualne ale powiem Ci ze mnie też zainteresowała ta oferta od nich wiadomo ze na takim stanowisku to doświadczenie potrzebne jednak jest i mieć odpowiednie kwalifikacje do zawodu. .
Zostaw swoją opinię o NSS - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSS