Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SCA Packaging

Pracowałeś w firmie SCA Packaging i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-10-12 12:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najważniejsze że nowa firma zobaczyła co się tutaj dzieje i to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co [usunięte przez moderatora] zatrudnił wywaliła , jeszcze ta [usunięte przez moderatora] została .
zdjecie uzytkownika
f4 - 2013-02-06 11:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dzisiaj dostałem propozycje to sca moglby ktos napisac jak sie pracuje i jak zarobki ? jestem z brzegu szukam transportu z kims do sca
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2013-02-06 14:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o! to jednak przyjmuja tam?
zazdroszcze
Do f4 : a co zrobiłaś ze dostałaś propozycje?
zdjecie uzytkownika
Nick - 2013-02-12 12:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary uciekaj !!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-02-17 19:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SCA już nie jest właścicielem tego zakładu teraz to już DSSmith .
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2013-02-18 09:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy przyjmują teraz i jakie maja wymagania od nowego pracownika?
zdjecie uzytkownika
lucan - 2013-03-05 09:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jesteś zainteresowana to ja jadę z Brzegu jestem w grupie A . kontakt na e-mail lucan4@wp.pl
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2013-03-05 15:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w piątek, 1 marca zostałam przyjęta ale gdzie indziej
Nagle spadło jak z nieba
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-21 16:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zweryfikuje ktoś posty powyżej? Zależy mi na opinii pracownika SCA Packaging, który pracuje obecnie, a nie został zwolniony/odszedł. Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy raczej wyścig szczurów? Na jaki czas proponują umowę? Z góry dzięki za info, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
comfort - 2013-11-16 12:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobek 1500 z groszami system 4 brygadowy porażka
zdjecie uzytkownika
tomo - 2013-11-30 19:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
comfort, za zmiane nocna o ile taka jest nie ma żadnych dodatków? w weekendy tez pracujecie w SCA packaging. Nie ma jakis motywatorów do pracy?
zdjecie uzytkownika
Larry - 2014-03-11 12:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, są firmy (inne niż SCA Packaging), gdzie zarabia się jeszcze mniej, więc może czasem warto usiąść i docenić to co daje nam los.
zdjecie uzytkownika
cedric - 2014-03-15 18:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze sie z wypowiedzią powyżej, czasem zamiast narzekać, trzeba brac się do roboty, pewnie sca packaging nie będzie obojętny jak zobaczy starania się człowieka.
zdjecie uzytkownika
modrić - 2014-03-27 00:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że trzeba zapychać. Ale jak pod koniec miesiąca przychodzi wypłata to pewnie się chce i płakać i jęczeć i stękać. Ale niestety takie czasy takie warunki.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-04-05 12:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@modrić, nie bardzo zrozumiałem Twoja wypowiedź, co miałes na mysli pisząc, że w sca packaging trzeba zapychać?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-04-29 02:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej chodziło o ciężka prace, zapychac, to takie łagodne przekleństwo, tez na z. może się domyślisz...
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-05-28 18:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno chodziło właśnie o ciężką pracę, jak inaczej można to okreslić? Widzę większość negatywnych komentarzy się pojawia, nie wiem czy się wiązać z tą firmą czy nie
zdjecie uzytkownika
adas - 2014-06-24 23:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam właśnie próbuję się zwolnić z tej firmy ponieważ znalazłem o wiele lepszą posadę niestety pracodawca po 5 latach nie chce dać wypowiedzenia na mocy porozumienia stron a mówili że nikogo na siłę nie będą trzymać, o zarobkach może nie będę się wypowiadał.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-06-25 14:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to pracodawca trzyma Cię siłą w pracy? a nie możesz po prostu złożyć wypowiedzenia i poczekać te 3 miesiące? może jesteś po prostu niezastąpiona i trzeba poczekać zanim kogoś znajdą na Twoje stanowisko?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-07-17 21:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukaja ludzi na produkcje,chca zatudnic ok 20 osob na operatorow
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-18 13:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zainteresowany, ooo, to super informacja dla mnie, mam spore doświaczenie jako operator, mam nadzieję, że w SCA Packaging cenią sobie doświadczenie, bo będa mieli okazję przyjąć dobrego pracownika. Ja jak rozglądałem się za tego typu ofertami to nie znalazłem nigdzie informacji, że rekrutują na takie stanowisko, ale jak szukają 20 osób to myślę, że jakieś tam szanse są. Szkoda, że nikt tu nie mówi o zarobkach, bo takie informacje też by się przydały jeszcze przed rozmową rekrutacyjną. Praca nie powinna być bardzo męcząca fizycznie, skoro firma działa w zakresie produkcji tektura falista oraz opakowania z papieru i tektury, to nie to samo co przenoszenie jakiś ciężkich worków , gdzie momentalnie wysiadają plecy i kręgosłup. Jesli dałem radę w takiej pracy, to i tu powinieniem dać radę spokojnie
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-07-22 08:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cv trzeba wysłać na adres rekrutacja@dss.com.pl
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-07-24 14:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zainteresowany, dzięki, właśnie tego maila szukałem, a coś pomyliłem w nazwie i nie chciało mi wysłać. Na początku myślałem, że działają tylko w Polsce, ale jednak okazuje się, że działają też w innych krajach, bardzo się rozwinęli ostatnio. Same tereny są już dobrze utrzymane, a szczególnie te inwestycyjne posiadają rozwiniętą, nowoczesną infrastrukturę techniczną. Znajdują się dobrym położeniu,geograficznie są względem Wrocławia (tam chyba mają większą siedzibę) oraz w bezpośrednim sąsiedztwie granicy z Republiką Czeską i też z Niemcami. Mój kolega wracał wczoraj z Niemiec i mówił, że też u nich szuka pracy, tylko on planuje się tam przeprowadzić na stałe, a ja chyba jednak wolałbym zostać tutaj we Wrocławiu o ile przedstawią w miare dobre warunki, żeby spokojnie siebie utrzymać no i rodzinę, a jak nie wyjdzie to też zapytam czy jest możliwośc wyjazdu do innego kraju, może do Czech, bo do Niemiec mam uprzedzenia...
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-07-28 11:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ilu dniach od zlozenia cv dzwonia ? prosze o szybka odpowiedz
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-07-28 11:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ilu dniach od zlozenia cv dzwonia ? prosze o szybka odpowiedz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SCA Packaging
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x