brak logo

I.F.P. Sp zo.o

Chorzów

Opinie o I.F.P. Sp zo.o

pracownik I.F.P. 2010-07-20 21:00
Zgadzam się z Tobą Svenn! Ja tam jeszcze pracuje i nic się nie zmieniło i wygląda na to że się nie zmieni.Robią z ludźmi co chcą!!!
svenn 2010-07-23 17:46
Sprostowanie
Przepraszam pracowników firmy I.F.P. za moja wypowiedz.
GAL 2010-09-11 15:54
Jest już 11 dzień miesiąca a pacownicy jeszcze nie dostali wynagradzenia.TAK JEST CO MIESIĄĆ!!!!
R.K. 2011-07-25 16:32
Firma w której pracuję. Dziwią mnie tak negatywne opinie, gdyż mam pojęcie jakie są realia na rynku pracy w Polsce i zagranicą. Nie wszystko jest do końca tak jak ma być, pamiętajmy jednak że nie ma pracodawcy idealnego. Wypłaty pieniędzy są pewne a przeciągnięcia w terminach zdarzają się nawet w instytucjach Państwowych. Kadra kierownicza i biurowa jest również warta kilku dobrych słów. Generalnie ludzie znają się na rzeczy i wykonują swoje obowiązki. Ludzie pracujący obok mnie również nie są z pierwszej łapanki i sumiennie wykonują swoją pracę za co otrzymują godne wynagrodzenia. Nie spotkałem się z Mobbingiem ani presją skierowaną w pracownika jak pisze kolega wyżej. To śmiałe oskarżenia i jeśli było tak na prawdę, lepszym miejscem do publikacji takich treści byłby Sąd, a nie forum internetowe. Pozdrawiam!
bolek 2012-11-09 13:52
a co tam sie teraz dzieje z IFP, pracowołem tam kilka lat i ciekawy jestem czy jeszcze istnieją bo podobno kiepsko ciągneli. co z kierownictwem czy zostało takie samo? czy cos sie zmnieniło.
pozdro dla starych kumpli z IFP
Marian 2013-10-08 08:48
Czy ta firma jeszcze istnieje nie mozna sie tam dodzwonic.Kiedys tam pracowałen i potrzebuje pewne dokumenty do emerytury.
marcin 2016-05-20 18:40
@Yh teraz to chyba niestety nie... ktoś wie, kiedy to się zmieni?
Hanna 2017-06-02 15:06
Jak I.F.P. Sp zo.o przedstawia się na tę chwilę? Ostatnie komentarze są z ubiegłych lat. Czy od tego czasu w firmie zaszły jakieś zmiany? Jak uważacie, o czym warto byłoby powiadomić przyszłych kandydatów? Czekamy na Wasze opinie.
Zostaw swoją opinię o I.F.P. Sp zo.o - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie I.F.P. Sp zo.o