logo AXA Polska S.A.

AXA Polska S.A.

Koszalin

Opinie o AXA Polska S.A.

ela 2010-12-14 10:23:25
Wspaniały człowiek polecam
Barbara 2010-12-14 10:51:09
Wspaniały pracodawca polecam
tim 2010-12-14 14:36:26
wspaniały pracodawca
Lidka 2011-01-04 13:45:33
Wspaniały pracodawca polecam
Lidka 2011-01-11 11:14:47
Cieżka praca ale polecam i przypominam ze jest to portal dotyczacy pracy a nie zycia prywatnego
Lidka 2011-01-11 16:47:23
Przypominam ze to portal o pracodawcach a nie prywata
Basia 2011-07-21 11:47:25
To że wspaniały pracodawca to bzdura, wykorzysta Was i ma gdzieś. Te pozytywnw opinie to oddani współpracownicy( usunięte przez administratora ).
tylko ja 2011-07-22 08:44:57
Te wpisy pozytywne to nikt inny tylko ( usunięte przez administratora )! Mało tego podpisuje się jako( usunięte przez administratora ) czyżby jemu już nikt nie wierzył??????
David 2012-12-11 12:25:12
A mi sie podoba zarabiam pieniadze i to duze mam czas dla siebie a ZUS kazdy musi płacic a pisza pierdoły którym sie nie powiodło i oczerniaja wszystkich siema
1
Marcin 2014-07-21 00:22:42
Praca nie jest łatwa bo to sprzedaż i obsługa klientów w jednym, trzeba robic swoje plany tak jak prawie wszędzie ale ładnie płacą, średnio na rękę zostaje od 2500 do 3000zł miesięcznie. no to niestety nie budżetówka. biuro i atmosfera ok ale jak to bywa klienci są różni i to bywa ciężkie, trzeba poprostu lubic pracę z ludźmi to wtedy się nada
konrad_40 2014-12-01 19:21:01
Jeśli kogoś interesuje praca w firmie AXA to polecam zobaczyć nową ofertę pracy. Uważam że bardzo ciekawa sprawa. AXA jedna z największych instytucji finansowych na świecie i w Polsce, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje kan...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5691273?keywords=&region=
nfo 2015-02-23 23:49:26
no wlasnie ciekawe czy maja szablony odnosnie rekrutacji w ich firmie ..rozmowy zawsze sa stresujace czy moze wiecie jak eliminowac ten stres zeby dobrze sie zaprezentowac..chciałbym aby na tym forum ktoś mi udzielił podpowiedzi jak tam u nich z tym jest na podstawie własnych doświadczeń....dziekuje bardzo
Windykaxa 2015-07-23 23:33:26
Właśnie puściłem przelew na ponad 3000zł. Tyle musiałem oddać za zaliczki na dodatek stażowy oraz w ramach zwrotu kosztów szkolenia. To nie jest praca dla każdego. Ja się nie nadawałem. 90% to telemarketing (trzeba mieć grubą skórę). Pozostałe 10% to akwizycja. Umowy są tak skonstruowane, że koszty niepowodzeń agentów są w całości na nich przenoszone. Z moich obserwacji wynika, że nie powodzi się wielu. Z 17 agentów, którzy byli w oddziale w moim czasie obecnie zostało już tylko 4. Dyrektor i menadżerowie też się pozmieniali. Zastanówcie się dwa razy zanim się z nimi zwiążecie bo prowadzenie działalności kosztuje. Moje pół roku w axa ostatecznie na duży minus
1
żelek 2016-05-14 18:48:19
Witam serdecznie. Pracowałem w kilku bardziej znanych miejscach w tej branży. Ludzie jednak mówią , że polecają to miejsce ze względu na atmosferę. Nie trzeba pracować w największych firmach aby czuć się w nich dobrze.
Zostaw swoją opinię o AXA Polska S.A. - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXA Polska S.A.