brak logo

romus

Szczecin

Opinie o romus

Rudy 2011-07-17 07:05:15
Mialem przyjemnosc przyjzec sie Usluga Swiadczonym przez Firme Romus, Zarzad i wiekszosc pracownikow firmy wlaczajac w to Pana (usunięte przez administratora) swiadcza uslugi na najwyzszym poziomie, biorac pod uwage niewdzieczna branze jaka jest sprzatanie.
Pracowalem dla tej firmy i nigdzie indziej do tej pory nie spotkalem sie ze srodowiskiem pracy gdzie czlowiek mogl czerpac przyjemnosc z tego co robi (to oczywiscie z mojego punktu widzenia, bylem przydzielony do rozmaitych zadan, od pracy biurowej do pracy w terenie, mialem przyjemnosc poznac wszystkich pracownikow firmy ).
Dodam, ze Zarzad Firmy Romus zawsze docenial ciezka prace swoich pracownikow, okazujac im wdziecznosc i oferujac pomoc w trudnych momentach.
Dodam tylko, ze ludzie kierujacy Firma nie sa to ludzie bezinteresowni, w wolne dni od pracy pomagaja jednemu z Domow Dziecka w ktorym wychowal sie jeden z pracownikow firmy Romus-co mowi samo za siebie.
1
Rudy 2012-02-26 02:35:19
Nie bronie nikogo, wypowiadam swoje zdanie na temat firmy w ktorej pracowalem na przelomie 2004/2005 roku. Sam bralem udzial w nieodplatnej akcji sprzatania, koszenia trawy itp. ktora zakonczyla sie ( usunięte przez administratora )Jak dotad nie spotkalem sie z niczym podobny w innych firmach w ktorych pracowalem. To bylo 7 lat temu - jak to teraz wyglada - nie mam pojecia.
2
mycha 2014-05-30 21:28:18
Bylam pracownikiem tej firmy i musze przyznac, ze atmosfera w pracy byla bardzo mila, na swieta prezenty, wyplata w terminie a nawet wczesniej, kierowniczka(usunięte przez administratora).jest osoba bardzo sympatyczna, ktora rozumie pracownikow i ich problemy.Pewnie nadal bym tam pracowala, ale zdroeie juz nie te.Polecam wszystkim
anusia 777 2015-02-13 22:31:35
Bardzo dobra firma pracownicy doceniani,bony na świeta można liczyć na pomoc wypłaty w terminie praktycznie nie ma chyba lepszej kadry.
klara 2015-04-17 10:24:38
nie polecam -szkoda czasu na nich
1
Seba 2016-01-13 13:25:45
Firma swietna,rzeczywiscie.....zatrudniaja bez umowy ,za 6 zl na godz ,zatrudniaj alkoholikow,ktorych pozniej zwalniaja za picie...Traktuja ludzi jak smieci.Stanowczo odradzam prace w tej firmie.
der 2016-03-15 05:22:29
900 PLN ? Żart niskogatunkowy.Dziwię się,ze w ogóle znajdują się chętni do pracy za taką kwotę. Wspaniały dowcip - 900 zł za pracę i komentarz: "... Ale do pracy nikt nie zmusza." To może niech Firma płaci 500 zł. Jak nie ma przymusu to można...
Murzyn 2016-08-08 21:32:34
Super firma
Anonim 2016-10-12 10:24:30
Zalerzynza jaki rejon unas pani ma 26 klatek bardzo duży teren do zrobienia i bierze za to 990zl miesięcznie
Moim zdaniem za mało za to dają
romek 2016-10-12 13:02:46
Wiecie czy mają teraz jakieś oferty pracy? Pozdrawiam
Anna58 2016-11-26 23:06:37
Pracuję tam już 10 lat, a są osoby, które zatrudnione są od momentu powstania firmy (bodajże 15, czy 16 lat) i jakoś nie mogę zgodzić się z negatywnymi opiniami. Płacą zawsze w terminie i mają jedne z wyższych stawek w Szczecinie, nie żałują środków do sprzątania. I nie znam nikogo, a u mojej kierowniczki jest nas z 25 osób, kto musiałby robić 26 klatek, tego się nie da zrobić. A pensja zależy od wielkości klatki i terenu, wszystko mają zmierzone, ja za 12 biorę prawie 1300 do ręki. Czasami bywa, że pracy jest więcej, zwłaszcza jak pada śnieg, albo trafi się jakiś brudas na klatce, ale taka robota.
Zostaw swoją opinię o romus - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie romus