brak logo

INLINE POLAND

Murowana Goślina

Opinie o INLINE POLAND

anonim 2010-11-27 00:16:38
Ja przepracowałem w tej firmie 10 lat. Raz było dobrze a raz żle Ale mimo to, ten zakład mile spominam. To prawda że podkręcają maszyny że wszystko leci na podłoge, i nikt nie przyjdzie pomuc, ale to tylko dlatego że na hali są kamery.Są osoby kablaże i osoby mściwe. A jeśli chodzi o płace to tak średnio, ile nie wiem? Ja bąć razie byłem z wypłaty zadowolony.

MUJ APEL PRZESTAŃCIE CHODZIĆ I STARŻYĆ BO ONI MAJĄ Z TEGO RADOCHE ŻE MY PRACOWNICY SKARŻYMY JEDEN NA DRUBIEGO

POMAGAJMY SOBIE NA WZAJEM A BĘDZIE NAM DOBRZE SĘ PRACOWAŁO
6
ZAKS BREK 2016-02-06 16:21:33
Ogólnie wyzysk zero szacunku dla osób pełnosprawnych a pęsia stoi w miejscu od długich lat nie polecam ogólnie syf pracuje bo muszę żyć jak znajdę coś lebszego to zpadam z tego dziadostwa
2
ZAKS BREK 2016-02-06 16:23:08
Ogólnie wyzysk zero szacunku dla osób pełnosprawnych a pęsia stoi w miejscu od długich lat nie polecam ogólnie syf pracuje bo muszę żyć jak znajdę coś lebszego to zpadam z tego dziadostwa
3
+ja 2016-03-03 20:44:40
Znaleźć to ty musisz słownik ortograficzny, by móc w jakikolwiek sposób się wypowiadać.
1
kristof 2016-03-23 16:53:20
pracowałem jako mechanik liniowy przez kilka lat- kadra kierownicza to typowe bufony, które skończyły studia za kury i kaczki od swoich wsiowych rodziców dla wykładowców- potem deptali wszystkich jak to czynili po ciemku w oborze z owieczkami- zero szacunku dla ludzi którzy pracują na produkcji na ich pensje- jakieś pytania?
9
juhssa 2016-04-29 00:23:08
Zakład to totalny syf, brygadziści i ludzie pracujący na produkcji - w szczególności te stary baby to pierdoły, skarżą na wszystkich i są mściwe, a jak przychodzi ktoś nowy to nie chcą uczyć, pomagać, zachowują sie tak żeby uprzykryć jak najmożliwiej pracę. Brygadziści ( nie wszyscy ale większość) wydzierają się na Ciebie o byle co, na przykład gdy zapytasz o zastąpienie w celu wyjścia do toalety.. ogólnie chamstwo, kierownictwo to chamy, brygadziści to chamy, stare baby to głównie hołota, bez kultury, dyrekcja również chamstwo.. Ogólnie nie polecam, chyba że ktoś jest bardzo mocno odporny na stres i nie rusza go takie poniżanie przez przełożonych czy też innych pracowników ( nie polecam sie żalić na brygadzistów itp za to że są chamscy bo wtedy mszczą się jeszcze bardziej) zapomniał bym jeszcze o tym, że często na krótko przed wypłatą na siłę wręcz próbują się do Ciebie przyczepić o byle gó..no żeby zabrać premie. Moja opinie - chcesz tam pracować, nie zwracaj na nic uwagi rób swoje, bądź odporny na stres a jakoś przetrwasz, nie masz silnej psychiki żeby tam wytrzymać? idź gdzie indziej, może będzie lepiej.. ba może nie tak mega lepiej ale na pewno lepiej niż w inline poland. Nie pozdrawiam!
7
ona 2016-05-20 12:40:47
Brud ,syf ,aż dziwne że to pojemniki na żywność.szefostwo poniżej normy aż nie chce się wierzyć że można stosować taki mobing w pracy.kobiety nie mają możliwości odejść od maszyn,przypadki zasłabnięć zemdleń,na hali latem ze 40 stopni w innej porze roku niewiele lepiej.i szantaż że będzie jeszcze gorzej,na kazdym kroku matactwo i oszustwa
7
kondondon 2016-05-21 16:17:16
haha :) PIASKOWNICA
4
johnrambo 2016-05-24 06:36:24
co tu dużo mówić, syf, coraz więcej ludzi się zwalnia, straszny wyzysk, chcą byś pracował za trzech, nie zwracaj uwagi na to, że ktoś pracuję z grupą, traktowanie poniżej zera, szkoda mówić, nie polecam tego obozu pracy.
7
addasa 2016-07-20 21:26:37
pakowacz i zaklejacz ma najgorzej, nie wiem jak magazynier, ale trzeba tam trochę przepracować żeby wiedzieć, ja osobiście nie polecam. Brak kultury przede wszystkim, kierownictwo to buractwo, przepracowałem tam trochę więc wiem z autopsji.
1
Juras wywijas 2016-09-03 16:35:06
Chłopie to właśnie magazynier ma najgorzej! Pieniądze na stanowisku magazyniera to śmiech! Pakowacz - zaklejacz ma prawie 75% więcej podstawy niźli magazynier!!!! Wpienia mnie to, bo niech przyjdą takie wymoczki na magazyn i zobaczy, jak się pracuje, taszczy ciężkie kartony, czy też przekłada całe palety, operuje wózkami, skanerami i innymi rzeczami, gdzie pakowacz lata tylko z taśmą klejącą. W tej firmie są spółki do cholery, czy wszyscy gramy do 1 bramki? Ja rozumiem, że w różnych działach może być inna kwota wynagrodzenia, ale żeby taka rozbieżność ?
Zaklejacz 2016-09-04 07:56:46
Jakim cudem zaklejacz ma więcej podstawy skoro zarazba najniższą krajową......... biedni magazynierzy znajdźcie inną pracę skoro takie wszawe grosze zarabiacie..... Bo zaklejacze nie mają wózków i dźwigają te kartony.
Zaklejacz 2016-09-06 08:46:54
Na czas wypłacana w 2 ratach podstawa na ostatniego premia na 10 ..... aż premii tyle nie ma a Pan z magazyny robi z siebie ofiarę niech zostanie zaklejaczem bo są braki to zarobi więcej
Miś 2016-10-08 22:35:35
Praca nie jest najgorsza jak dla ludzi zdrowych ale w tym zakładzie ciężką prace odwalają ludzie z grupami i to często z drugimi .Ludzie zdrowi to ludzie w zastępstwach i pomocy brygadzistów i kontroli którym brak kultury .Myślę ze nie ma co tu pisać co i jak bo dyrekcja doskonale wie .Nie ma co dziwić się taka rotacja pracowników o czymś świadczy .Myślę że super rozwiązaniem było by ustawienie skrzynki zażaleń i myślę że anonimowo wiele osób z tego grona o którym ja piszę by się powtarzało .Po prostu kochana dyrekcjo nie dajcie zniszczyć tej firmy przez nie które osoby bo szkoda by było .




2
grzes 2016-10-15 15:27:43
Trzeba bylo sie zorientowac w temacie - byla oferta pracy jako zaklejacz z wynagrodzeniem podstawowym 2700 - 3000zl brutto.
@@@ 2016-10-15 20:51:23
Z premiami i dodatkami tyle jest na stołówce zresztą było co w chodzi w skład tej wypłaty.
Ktoś 2016-10-17 07:55:27
Zadzwoń lub jedź i się dowiedz osobiście
Bono 2016-10-20 10:48:22
w Inline szukają teraz pakowaczek.
Oprócz 2700,- brutto wszyscy mamy pakiety medyczne w LUX MED, wycieczki firmowe.
Mamy też na miejscu masażystę :-)
Praca jak wszędzie, generalnie jest ok.
1
ktosia 2016-10-20 17:23:11
A ten masażysta to dla kogo bo to jakaś tajemnica?? Ktoś coś wie to niech pisze chętnie skorzystam.
Lusi 2016-10-21 12:56:32
Ja chodzę na masaże. zapisuję się u pielęgniarek. jest dla niepełnosprawnych.
Lusi 2016-10-21 13:07:44
Ogłoszenia o prace do nich są na olx.
GoBra 2016-10-22 11:12:40
Skoro jest OK .. to nie byłoby tego wpisu, który ma najwięcej polubień ...
Zakład to totalny syf, brygadziści i ludzie pracujący na produkcji - w szczególności te stary baby to pierdoły, skarżą na wszystkich i są mściwe, a jak przychodzi ktoś nowy to nie chcą uczyć, pomagać, zachowują sie tak żeby uprzykryć jak najmożliwiej pracę. Brygadziści ( nie wszyscy ale większość) wydzierają się na Ciebie o byle co, na przykład gdy zapytasz o zastąpienie w celu wyjścia do toalety.. ogólnie chamstwo, kierownictwo to chamy, brygadziści to chamy, stare baby to głównie hołota, bez kultury, dyrekcja również chamstwo.. Ogólnie nie polecam, chyba że ktoś jest bardzo mocno odporny na stres i nie rusza go takie poniżanie przez przełożonych czy też innych pracowników ( nie polecam sie żalić na brygadzistów itp za to że są chamscy bo wtedy mszczą się jeszcze bardziej) zapomniał bym jeszcze o tym, że często na krótko przed wypłatą na siłę wręcz próbują się do Ciebie przyczepić o byle gó..no żeby zabrać premie. Moja opinie - chcesz tam pracować, nie zwracaj na nic uwagi rób swoje, bądź odporny na stres a jakoś przetrwasz, nie masz silnej psychiki żeby tam wytrzymać? idź gdzie indziej, może będzie lepiej.. ba może nie tak mega lepiej ale na pewno lepiej niż w inline poland. Nie pozdrawiam!
2
Ktosia 2016-10-22 11:28:18
Niestety to prawda a jak dla mnie najgorsze to że pracownik pracownikowi wilkiem. Panie na zastępstwa są jeszcze gorsze od brygadzistów... chamstwo chamstwem popychane. W razie awari maszyny masz problem obsluga techniczna ma Cię w nosie i często udaje że Cię nie słyszy i nie widzi a do tego od brygadzistów zjebka bo maszyna stoi. Nie ma żadnych szkoleń czyli jak jesteś nowy to ucz się sam jak ktoś pomorze to masz szczęście jak nie to zabraną premię. Firma jest nastawiona na ilość im więcej tym lepiej za wszelką cenę.

To jest zakład pracy chronionej, potrzeba rencistów i ludzi z grupą ale zdrowych jak byki i gruboskórnych.
4
Maciej 2016-10-25 13:35:24
Powiem wam tak w firmie jest jak w kazdej innej raz lepiej raz gorzej brak szacunku dla pracownikow norma do tego idzie sie przyzwyczaic bo czego nie robie sie zeby miec co do gara wlozyc ale ostanio wprowadzili te smieszne maski na brody i wasy w tym nie dalo sie pracowac czlowiek sie poci staje sie mniej uwazny i latwiej o wypadek wiec poszedlem na jeden dzien opieki bo nie moglem w tym wysiedziec wracam a tu co dostaje wypowiedzenie i huj wie za co bez podania przyczyny ojciec wychowujacy 2 dzieci samotnie nie chodzacy na zadne L4 zawsze w pracy jak trzeba bylo byc preze 3 lata pracy ani jednego dnia i tak bez wyjasnien wywalili na ryj pewnie zastraszaja innych zeby nie brac prawnej opieki albo huj wie co jeszcze
wkazdym razie blysneli inteligencja a ja zostalem bez pracy ale spoko moze to i lepiej moze znajde cos spokojniejszego a moze skoncze pod mostem kto to wie


pozdrawiam wszystkich czytajacych
8
zyczliwa 2016-10-25 15:06:40
Hej Macieju głową do góry. Bądź dzielny .pan Bóg nie ruchliwy ale sprawiedliwy.on kieruje może to lepsza droga do ciebie i znak że nie masz się po prostu w tej firmie marnować..dasz rade nie na inlain ie świat się kończy. Pozdrawiam zyczliwa
2
Za lasem 2016-10-25 15:37:52
Maciej trzymaj się nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) oczywiście dla Ciebie. Trzymamy kciuki za Ciebie.
1
Perset 2016-10-25 17:37:12
Niestety w większości przypadków jest tak że my się staramy wykazać w pracy zarówno umiejętnościami jak i brakiem absencji jednak wychodzi jak zwykle czyli tylko my się tym przejmujemy bo nasi pracodawcy pamiętają o złudnym szacunku dla nas tylko w momencie gdy potrzebują abyśmy wstawiali się na nadgodziny.A gdy próbujemy zawalczyć o polepszenie sytuacji to zostajemy obdarowani wypowiedzeniem.Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło>
Trzymaj się synek będzie trochę ponuro bez ciebie ale na pewno znajdziesz coś lepszego.
2
hisk 2016-10-25 23:22:53
Co tu dużo pisać przyzwolenia są dla niektórych osób. Pewna gwiazda bo taka z siebie robi wyciąga pomarkę z kieszeni na legalu przy maszynie i nawilża sb usta druga wietrzy stopy i testuje wytrzymałość wzrokowo na pracownikach .i to ludzie w zastępstwach brygadzistow i kontroli którzy powinni świecić przykładem. Wstyd porostu dziewczynki ogarnięcia się bo swiem zachowaniem dajecie świadectwo o swoim niskim IQ
3
ola 2016-10-31 18:47:40
to jakiś horror,dyskryminacja osób niepełnosprawnych w zakładzie pracy chronionej?,mobing brygadzistów nad pracownikami .słyszałam tez że kiedy kobiety z Murowanej Gosliny jak zaczną żądzić to nas z Wągrowca wykończą.Ja dziękuję wobec tego.
2
bili 2016-11-27 19:12:55
Praca raz lepsza raz gorsze tylko szybkie maszyny raczej mają osoby z grupami .myślę że podział pracy powinien wyglądać tu trochę inaczej .drugie grupy powinny być troszkę bardziej ulgowy traktowane o ich stanie zdrowia świadczy stopień. Pracują za darmo godzinę a często się zdarza ze trafiają na maszynę szybką gdzie nie mogą sb poradzić a mimo to zabiera im się premie .sama praca nie była by tu zła niejeden odchodzi bo psychicznie problem sb poradzić. Jest kilka osób które totalnie psują atmosferę wysmiewanie się i szydzom sb z ludzi .tak chyba nie może być by przez jedną osobę kilku rezygnowało.przykre to jest ze nic się z tym nie robi.pozdrawiam i życzę miłej pracy wszystkim
3
@alfa 2016-11-28 18:56:11
Co możecie powiedzieć o pracy operatora ekstrudera ? Jak wygląda racja i jakie zarobki .
oooo 2016-11-30 12:37:47
ekstrudera ?? czyli jakiego?? Czy to nie będzie operator na nową halę która jest w budowie??
@alfa 2016-12-03 18:25:02
Dokładnie
ooooo 2016-12-03 19:38:17
A więc na razie nic nie można powiedzieć ponieważ hala jest w budowie a osoby które będą pracowały na tej hali pracują jako operatorzy przy maszynach które już są. Więc na razie nie można napisać nic na ten temat.
Zostaw swoją opinię o INLINE POLAND - Murowana Goślina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INLINE POLAND