brak logo

Stalprodukt Zamość Sp. z o.o.

Zamość

Opinie o Stalprodukt Zamość Sp. z o.o.

znawca rynku 2014-06-30 14:45
sebus wracaj chłopie do gimnazjum bo masz podstawowe braki logicznego rozumowania i musisz to niezbednie szybko nadrobic nara
harcerz 2014-07-01 14:36
naiwnych nie sieją, sami się rodzą, czuwaj!
Maciej 2014-07-02 13:46
Sebastianie!!!
jeżeli w firmie byłoby co najmniej średnio- dobrze to wpisów nie byłoby w ogóle lub sporadycznie natomiast w tym przypadku poza głupimi wpisami nierozgarniętej hołoty są także wpisy sensowne i pokrywające się z prawdą
w w/w f-mie są ludzie na poziomie ale jak to bywa przygaszeni przez rodzinne konwenanse nie mają za dużo do powiedzenia-kiedy ktoś może zaszkodzić rodzince to zawsze się na niego coś znajdzie - tak funkcjonuje model polskiej f-my
Sebastianku albo jesteś podstawiony z tymi tekstami cytuję
"No dobra, ale chyba jednak jak ktos jest dobry w tym co robi, to stalprodukt bedzie chciało go zatrzymac, gdy bedzie chciał odejść, czy tez wola wziąć nowa osobę" albo jesteś zbyt oddalony od rzeczywistości żeby logicznie myśleć
pogłówkuj-pomyśl to nie bajka to rzeczywistość
fizol 2014-07-04 21:19
Drużyna A ma się dobrze trzyma sie mocno i nie puszcza no oprocz jednej oczywiscie ale to wiadoma sprawa hehe
pracownik 2014-07-07 17:17
coś kiedyś się zaczyna i coś się kończy
pomyślcie jak się skończy sielanka naszej blondi to co zrobi
pani hrabinia
realista 2014-07-07 17:27
te sielanke ogolnie dla calej firmy gora za kilka lat skonczy bochnia i wtedy nie tylko blondi stanie przed wielka zagadka zyciowa
znawca tematu 2014-07-08 10:39
fikcja literacka to potęga hehe
eri 2014-07-14 21:32
Miedzy paranoją a życiem jest granica...są miejsca gdzie ścieżka się zaciera gdzie błazen jest królem...idiota rad udziela...a prymityw jest u szczytu hierarhii.Są miejsca gdzie absurd goni absurd bezkarnie...gdzie chamstwo i pijaństwo i partactwo jest sowicie nagradzane a myśl jest abberacją ...kreatywność jest grzechem a dialog to przekleństwo.Niczym Golem jak impotent fizyczno intelektualny idzie ten okręt na dno w odmętach impertynecji ,idiotyzmu fanaberi oraz niebotycznie niepojętych decyzji przy ktorych nawet czcigotny Einstein nie bylby wstanie znależć sensownego rozwiązania.Ciekawe to miejsce w ktorym anarchia miesza sie z despotyzmem terroryzmem i tyrania ..gdzie nedzne umysły miałkich ludzi bez zasad i honoru znalazły swój port ..Czciciele chamstwa glupoty i obludy ściskają swe rece zbrudzone poniżeniem ludzkim i nienawiścia do własnej słabości i nedzy intelektualnej ..gdzie pseudowachowcy rzadzą w mirażach prawości i sukcesu..i tylko ludzi żal.Niczym Folwark zwierzęcy świat się dzieli na równych i równiejszych ...lecz zawsze jest kres nisości...jest granica schizofrenii
proboszcz 2014-07-14 22:07
AMEN!
2
eri 2014-07-15 22:42
(usunięte przez administratora)....to nie epopeja o ludziach zacnych...to paszkwil o paranoikach..ktorzy niczym Quasimodo wynurzaja sie z piekielnych czekuści głupoty.Wykwinta doza dramatu ..niczym film chorego psychiczne czlowieka objawiaja sie obrazy gdzie cham bezczelny klnie bez gustu ..a grupa pajaców wtóruje mu bo nic więcej nie potrafi ..nawet się zbuntować.Obce jest im myślenie, kreatywność ,logika...należy ubliżac to dopiero sens ma....trzeba gnoić to humanitarne jest ..ludzkie takie poniżanie innych samemu bedac embrionem ,zaczynem jestestwa w najbardziej plugawej formie...to jak pałac idioty...zamek szaleńca...eli lama sabachtani..a On powiada że myśli..dylematy ma powiada
konkurencja 2014-07-15 23:47
jakich klientów, tych co stracili?
napalona blondi 2014-07-16 19:15
maniusss stawiaj maszt migusiem bo mnie strasznie swedzi pieczara!
eri 2014-07-16 20:20
Dialog
-Przepraszam chciałem powiadomić?
-kiego chooja chciałeś!
-brakuje materiału na moim dziale..
-po choooj tu jesteś na tym dziale...
-ale prosze ..produkcja stanie
-wyj..bac cię..nie masz co robić
-zgłaszalem to wczoraj ...terminy gonią
-nie wqurwiaj mnie baranie...
-co mam robić?
-a dlaczego ty masz taki syf na dziale?
-dzwonili wczoraj brakuje mi do zlecenia...
-zamknij morde...nie wqurwiaj mnie ..papiery posprzątaj..idioto
-co mam robić Panie?
-chooj mnie to obchodzi ...ma byc bo cie wypier....le
-ale jak?
-jeszcze tu stoisz ...jutro pogadamy o ile jeszcze tu bedziesz debilu..i stól morde jak do mnie mówisz chamie niedouczony bez kultury...
-bardzo przepraszam...bardzo...jest mi przykro..pójde już...co tu będe tak sam siedział
-(i tylko kroki ...pozytwna atmosfera...radość...dobry strumień zakłoca poranny spacer cezara namiestnika)
znawca 2014-07-17 11:11
może mu baba od dawna nie daje i stąd taki nerwowy hehe
napalona blondi 2014-07-18 20:54
maniuss dzisiaj mam ochote na kakaooo jedziem maniusss jedziem!
eri 2014-07-18 21:13
(usunięte przez administratora)...podobno...chyba nie da sie zrujnowac i rozłozyc na łopatki perpetum mobile...chyba....Czyż wiele trzeba aby madrzy ludzie sami funkcjonowali?...tacy zwyczajni ogarnieci...chyba niewiele...starczy zamnkać pysk i łazić kanałami jak szczur rynsztokowy i dać moc działania innym...ale bufoni ,kanalie i troglodyci umysłowi nie potrafią tego pojać,pchają sie na afisz ,próbuja zaistnieć swemu wybujałemu ego i robią to tak nieporadnie jak zagubione dzieci we mgle pełne kompleksów i frustracji wewnetrznych..pytanie brzmi po co?Wystarczy stac cicho nie wydawac paranoicznych decyzji robić siusiu pić herbate i próbować nieistnieć...napewno bedzie lepiej ...jeszcze się nie zdażyło aby ktoś niekomptenty nielogiczny i niedouczony potrafił podjąc serie mądrych decyzji...panta rei
prawnik 2014-07-27 00:57
a kiedy blondi bedzie sie rozwodzic bo juz czas na to najwyzszy aa?
napalona blondi 2014-07-27 14:16
manieeekkk dwaaaj pitonga bo ja dluzej juz nie wytrzymie!!!
john 2014-07-28 19:23
jak tam rodzina -dobrze się trzyma
( usunięte przez administratora )
nagrzany maniusss 2014-07-29 16:06
perpetum mobile blondi zdejm majtki na chwile jiiihhhaahaaa
drajwer 2014-12-30 21:27
iveco i renówka wuj nie ciężarówka!!!
PP 2015-02-21 18:40
blondynko
jak długo jeszcze?!
prorok 2015-02-25 14:52
dozywotnio synu dozywotnio hehe
branżowiec 2015-03-04 19:02
dochodowa, ale nie w tej firmie, bo najpierw trzeba nauczyć się robić proste drzwi i nieuszkodzone, albo proste bramy, a dopiero potem je sprzedawać hahaha
fan manka 2015-03-16 20:37
maniek podobniez juz nie moze bo kunia zajechal na amen hehe
fizol 2015-03-18 22:14
dawaj na firme juz blondi cie nauczy zawodu hehe
poeta z roztocza 2015-03-21 18:06
ladowal maniek ostro w kakalo az mu fajke urwalo hehe
poeta z roztocza 2015-03-31 17:42
ty blondi lepiej idz do fryzjera i zobacz czy ciebie tam nie ma hehe
kolega manka 2015-04-13 17:52
manius tera podobno na recznym jedzie bo mu juz tasiemka pionu nie trzymie hehe
wiecie kto 2015-04-21 17:20
maniusss ja zem chetna i gotowa gdzie jestes ty moj narwany logierze aaa?
nagrzana blondi 2015-04-24 00:28
maniek bierz mnie bo ja juz nie wytrzymie taka jestem nagrzana ze az mi sie ze stringow dymi ajjjjjj jaaaaaa jaaajjjjjj!!!
poeta z roztocza 2015-04-25 00:14
walil manius pokrake w kakao az mu fajke urwalo hehe
poeta z roztocza 2015-04-26 13:34
strazak ma podobno tak wielkie poroze ze mu sie do kabiny wozu bojowego nie miesci i teraz na akcje juz nie jezdzi bo szybe wybil porozem hehe
badylarz 2015-05-21 17:34
firma mniód malyna!!!!
rymowanka 2015-06-07 20:03
walil marianek pustaka ostro w kakao az mu fajke urwalo hehe
PW 2015-06-14 20:53
jeżeli interesuje Ciebie praca za 1200 na rękę z sobotami
+nadgodziny
to zapraszamy serdecznie
zamszan 2015-07-10 17:26
tys chyba ocipiał, w zamościu zarabia się minimalną i cieszy że ma pracę bo jak nie to zostaje tylko wyjazd do anglii
nagrzana blondi 2015-08-01 19:49
maniek stawiaj masz bo ja zem taka nagrzana ze chyba splone!!!
nagrzana blondi 2015-08-19 00:13
maniusss bierz mnie ty moj łogierze ze wsi!!!!! moj strazak nas zgasi jak by my sie zajeli!
najarana blondi 2016-01-16 18:31
maniuś gaty w dół fajka na stół i jedziem bo mnie strasznie swędzi!!!
znawca głupa 2016-02-02 23:18
manio zawiasy nasmarował i wrócił na podium hehe
motocykiel 2016-04-12 00:56
maniek ma tera gorsze problemy bo mu juz fajka iskry nie daje hehe
trafiona opinia 2016-07-25 19:03
nigdy i nigdzie wiekszego kulestwa w zyciu nie widziałem!
zamosc 2017-04-04 23:26
firma idzie na dno jak titanic, sprzedaż produktów praktycznie zerowa, żyją z wynajmu hal i placu oraz sprzedaży złomu poprodukcyjnego, to wszystko
Aneta 2017-04-05 09:47
@zamosc jesteś pracownikiem Stalprodukt Zamość? Chętnie dowiemy się więcej na temat obecnej sytuacji w firmie.
branżowiec 2017-04-13 15:31
niemrawy podobnież został preziem we warsiawie czyli totalny odpał w tej firmie, przeszli juz samych siebie haha
Aneta 2017-07-18 10:23
@branżowiec
widzę, że jesteś dobrze zorientowany i wiesz co się w firmie dzieje. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o plusach i minusach pracy w Stalprodukt Zamość? Co możesz doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy?
wesoły janek 2017-08-11 14:17
Aneta, daj spokój z tym bajzlem stalproduktowym, lepiej chodżmy na zimne piwo, ja stawiam! ;-)
Perła 2017-08-30 06:48
Chciałbym napisać coś na temat tej firmy.
Pracowałem tam całkiem niedawno , na początku było rewelacyjnie bezstresowo a to szkolenia bhp a to jakieś kursy było fajnie do momentu pójścia na "konkretne już stanowisko gdzie się będzie pracować już cały czas" nie dość,że musisz dźwigać ciężary to musisz się pilnować przed kamerami które uprzykrzają życie pracownikowi.. cały dzień " z góry mili panowie" siedzą i patrzą w kamery i cie obserwują no i czekają kiedy cie wyj***ć :) p.s nawet telefonu nie możesz odebrać bo jeśli to zrobisz i zobaczą to w kamerach to lądujesz u kierownika i masz ciepło,ludzie się po kiblach chowają żeby skorzystać z telefonu lub też zapalić fajke masakra.. :/
Oczywiście znany i lubiany "Pan kierownik" gdy wchodzi na halę w godzinach zazwyczaj porannych jest totalny pogrom gdy coś mu nie podpasuje to idzie z grubej rury i wtedy jest nie przyjemnie z tym osobnikiem dyskutować, technolog jest bo jest...ciężko się z nim było dogadać,ale to już nie ważne.
Co do pracowników to już trzeba się przekonać na własnej skórze jak bardzo są fałszywi i zakłamani a o frajerstwie nie wspomnę.
Na plus tej firmy uważam to,że można dobrze zarobić jak na Zamość nie jest źle,ale kosztem nerwów i użerania się z innymi pracownikami tej firmy.. niestety coś za coś.
Na minus to tak jak wspomniałem wyżej.. nieszczęsny monitoring na KAŻDYM STANOWISKU że niby to dla bezpieczeństwa i zasad BHP wiecie takie nawijanie makaronu na uszy ;) jakieś dziwne zasady pracy spowiadanie się z każdej zepsutej przez ciebie rzeczy/narzędzia i potem słuchanie wiązanki od wiadomo kogo ogólnie to mają tam każdego pracownika za taką parówę do cieżkiej pracy fizycznej no nie bójmy się tego powiedzieć wiadomo jak jest.

Co do przerw to jest w miarę okej tragedii nie ma,a godziny pracy to mega lipa jak dla mnie.. wstawanie po 5:00 zeby byc na 6:00 albo w sezonie letnim wstawanie po 4:00 zeby na 5:00 rano juz byc na miejscu masakra... plusem jest to ze wczesniej konczysz prace bo o 14:00.

Największym szacunkiem darzę Pana Prezesa firmy Stalprodukt z nim można dogadać się w każdej sprawie wszystko na poziomie i z kulturą,jeśli coś jest nie jasne zaraz problem znika i wszystko wraca do normy i każdy zadowolony, nie wiem czy Pan Prezes nie widzi tego bałaganu jaki tam panuje lub też nie chce widzieć może warto nad tym pomyśleć ?!
\\

Pozdrawiam panów z ochrony tzn CIECIÓW :D wasze miny wyglądają jakbyście pracowali tam za karę,takie skwaśniałe bez wyrazu... uśmiechajcie się trochę ;)


Proszę o NIE usuwanie komentarza.*
Dziękuję.
wesoły maniuś 2017-09-06 14:01
to pisałem ja, Jarząbek Wacław, klakier sponsorowany drugiej kategorii hahaha
Zostaw swoją opinię o Stalprodukt Zamość Sp. z o.o. - Zamość
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stalprodukt Zamość Sp. z o.o.