brak logo

Stalprodukt Zamość Sp. z o.o.

Zamość

Opinie o Stalprodukt Zamość Sp. z o.o.

man 2014-05-10 10:35:34
Posiadam już 2 drzwi z Stalprodukt Zamość.
Bardzo dobra jakość, wykonanie i materiały.
Bez wahania zdecydowałem się na zakup kolejnych bo po prostu pierwsze sprawdzają się idealnie.
znawca rynku 2014-05-10 12:09:25
jak się akurat trafią drzwi proste, bez żadnych wgniotów, rys i przebarwień okleiny to są całkiem niezłe te drzwi, ale rzadko trafiają się bez uszkodzeń i w tym jest cały problem tej fabryki
były 2014-06-21 19:56:48
zastanawiam się nad pobytem pewnej blondynki- nie jest wcale taka bystra, pewien rejon Polski jest bardzo zaniedbany - dziewczyna nie ma pojęcia o stolarce i jej sprzedaży , ma porostu niesamowite szczęście że ma teren blisko fabryki i jest obstawiona rodziną w przeciwnym razie byłby koniec szczuplutkiej niuni
kolega manka 2014-06-21 20:33:39
moze jedzie na dwa baty i stad takie spektakularne sukcesy? ;-) co dwa to nie jeden przeciez no nie?
znawca tematu 2014-06-23 16:05:19
nooo osiągi ma jak trzeba hehe, prawdopodobnie to ona położy tę firmę całkowicie hehe co się innym wybitnym specom w tej firmie do tej pory nie udało hehe
znawca rynku 2014-06-28 15:38:06
familiada chłopie jedna wielka familiada, nic nie osiagniesz bo wyniki nie maja tam znaczenia liczy sie uklad i rodzina na swoim glownie rodzina a., zarobic tez nie zarobisz bo placa drobnymi
znawca rynku 2014-06-30 14:45:04
sebus wracaj chłopie do gimnazjum bo masz podstawowe braki logicznego rozumowania i musisz to niezbednie szybko nadrobic nara
harcerz 2014-07-01 14:36:45
naiwnych nie sieją, sami się rodzą, czuwaj!
Maciej 2014-07-02 13:46:17
Sebastianie!!!
jeżeli w firmie byłoby co najmniej średnio- dobrze to wpisów nie byłoby w ogóle lub sporadycznie natomiast w tym przypadku poza głupimi wpisami nierozgarniętej hołoty są także wpisy sensowne i pokrywające się z prawdą
w w/w f-mie są ludzie na poziomie ale jak to bywa przygaszeni przez rodzinne konwenanse nie mają za dużo do powiedzenia-kiedy ktoś może zaszkodzić rodzince to zawsze się na niego coś znajdzie - tak funkcjonuje model polskiej f-my
Sebastianku albo jesteś podstawiony z tymi tekstami cytuję
"No dobra, ale chyba jednak jak ktos jest dobry w tym co robi, to stalprodukt bedzie chciało go zatrzymac, gdy bedzie chciał odejść, czy tez wola wziąć nowa osobę" albo jesteś zbyt oddalony od rzeczywistości żeby logicznie myśleć
pogłówkuj-pomyśl to nie bajka to rzeczywistość
fizol 2014-07-04 21:19:45
Drużyna A ma się dobrze trzyma sie mocno i nie puszcza no oprocz jednej oczywiscie ale to wiadoma sprawa hehe
pracownik 2014-07-07 17:17:34
coś kiedyś się zaczyna i coś się kończy
pomyślcie jak się skończy sielanka naszej blondi to co zrobi
pani hrabinia
realista 2014-07-07 17:27:38
te sielanke ogolnie dla calej firmy gora za kilka lat skonczy bochnia i wtedy nie tylko blondi stanie przed wielka zagadka zyciowa
znawca tematu 2014-07-08 10:39:25
fikcja literacka to potęga hehe
eri 2014-07-14 21:32:43
Miedzy paranoją a życiem jest granica...są miejsca gdzie ścieżka się zaciera gdzie błazen jest królem...idiota rad udziela...a prymityw jest u szczytu hierarhii.Są miejsca gdzie absurd goni absurd bezkarnie...gdzie chamstwo i pijaństwo i partactwo jest sowicie nagradzane a myśl jest abberacją ...kreatywność jest grzechem a dialog to przekleństwo.Niczym Golem jak impotent fizyczno intelektualny idzie ten okręt na dno w odmętach impertynecji ,idiotyzmu fanaberi oraz niebotycznie niepojętych decyzji przy ktorych nawet czcigotny Einstein nie bylby wstanie znależć sensownego rozwiązania.Ciekawe to miejsce w ktorym anarchia miesza sie z despotyzmem terroryzmem i tyrania ..gdzie nedzne umysły miałkich ludzi bez zasad i honoru znalazły swój port ..Czciciele chamstwa glupoty i obludy ściskają swe rece zbrudzone poniżeniem ludzkim i nienawiścia do własnej słabości i nedzy intelektualnej ..gdzie pseudowachowcy rzadzą w mirażach prawości i sukcesu..i tylko ludzi żal.Niczym Folwark zwierzęcy świat się dzieli na równych i równiejszych ...lecz zawsze jest kres nisości...jest granica schizofrenii
proboszcz 2014-07-14 22:07:17
AMEN!
1
eri 2014-07-15 22:42:19
(usunięte przez administratora)....to nie epopeja o ludziach zacnych...to paszkwil o paranoikach..ktorzy niczym Quasimodo wynurzaja sie z piekielnych czekuści głupoty.Wykwinta doza dramatu ..niczym film chorego psychiczne czlowieka objawiaja sie obrazy gdzie cham bezczelny klnie bez gustu ..a grupa pajaców wtóruje mu bo nic więcej nie potrafi ..nawet się zbuntować.Obce jest im myślenie, kreatywność ,logika...należy ubliżac to dopiero sens ma....trzeba gnoić to humanitarne jest ..ludzkie takie poniżanie innych samemu bedac embrionem ,zaczynem jestestwa w najbardziej plugawej formie...to jak pałac idioty...zamek szaleńca...eli lama sabachtani..a On powiada że myśli..dylematy ma powiada
konkurencja 2014-07-15 23:47:09
jakich klientów, tych co stracili?
napalona blondi 2014-07-16 19:15:32
maniusss stawiaj maszt migusiem bo mnie strasznie swedzi pieczara!
eri 2014-07-16 20:20:41
Dialog
-Przepraszam chciałem powiadomić?
-kiego chooja chciałeś!
-brakuje materiału na moim dziale..
-po choooj tu jesteś na tym dziale...
-ale prosze ..produkcja stanie
-wyj..bac cię..nie masz co robić
-zgłaszalem to wczoraj ...terminy gonią
-nie wqurwiaj mnie baranie...
-co mam robić?
-a dlaczego ty masz taki syf na dziale?
-dzwonili wczoraj brakuje mi do zlecenia...
-zamknij morde...nie wqurwiaj mnie ..papiery posprzątaj..idioto
-co mam robić Panie?
-chooj mnie to obchodzi ...ma byc bo cie wypier....le
-ale jak?
-jeszcze tu stoisz ...jutro pogadamy o ile jeszcze tu bedziesz debilu..i stól morde jak do mnie mówisz chamie niedouczony bez kultury...
-bardzo przepraszam...bardzo...jest mi przykro..pójde już...co tu będe tak sam siedział
-(i tylko kroki ...pozytwna atmosfera...radość...dobry strumień zakłoca poranny spacer cezara namiestnika)
znawca 2014-07-17 11:11:44
może mu baba od dawna nie daje i stąd taki nerwowy hehe
napalona blondi 2014-07-18 20:54:24
maniuss dzisiaj mam ochote na kakaooo jedziem maniusss jedziem!
eri 2014-07-18 21:13:09
(usunięte przez administratora)...podobno...chyba nie da sie zrujnowac i rozłozyc na łopatki perpetum mobile...chyba....Czyż wiele trzeba aby madrzy ludzie sami funkcjonowali?...tacy zwyczajni ogarnieci...chyba niewiele...starczy zamnkać pysk i łazić kanałami jak szczur rynsztokowy i dać moc działania innym...ale bufoni ,kanalie i troglodyci umysłowi nie potrafią tego pojać,pchają sie na afisz ,próbuja zaistnieć swemu wybujałemu ego i robią to tak nieporadnie jak zagubione dzieci we mgle pełne kompleksów i frustracji wewnetrznych..pytanie brzmi po co?Wystarczy stac cicho nie wydawac paranoicznych decyzji robić siusiu pić herbate i próbować nieistnieć...napewno bedzie lepiej ...jeszcze się nie zdażyło aby ktoś niekomptenty nielogiczny i niedouczony potrafił podjąc serie mądrych decyzji...panta rei
prawnik 2014-07-27 00:57:58
a kiedy blondi bedzie sie rozwodzic bo juz czas na to najwyzszy aa?
napalona blondi 2014-07-27 14:16:35
manieeekkk dwaaaj pitonga bo ja dluzej juz nie wytrzymie!!!
john 2014-07-28 19:23:01
jak tam rodzina -dobrze się trzyma
( usunięte przez administratora )
nagrzany maniusss 2014-07-29 16:06:52
perpetum mobile blondi zdejm majtki na chwile jiiihhhaahaaa
drajwer 2014-12-30 21:27:54
iveco i renówka wuj nie ciężarówka!!!
PP 2015-02-21 18:40:04
blondynko
jak długo jeszcze?!
prorok 2015-02-25 14:52:12
dozywotnio synu dozywotnio hehe
branżowiec 2015-03-04 19:02:37
dochodowa, ale nie w tej firmie, bo najpierw trzeba nauczyć się robić proste drzwi i nieuszkodzone, albo proste bramy, a dopiero potem je sprzedawać hahaha
fan manka 2015-03-16 20:37:46
maniek podobniez juz nie moze bo kunia zajechal na amen hehe
fizol 2015-03-18 22:14:21
dawaj na firme juz blondi cie nauczy zawodu hehe
poeta z roztocza 2015-03-21 18:06:02
ladowal maniek ostro w kakalo az mu fajke urwalo hehe
poeta z roztocza 2015-03-31 17:42:40
ty blondi lepiej idz do fryzjera i zobacz czy ciebie tam nie ma hehe
kolega manka 2015-04-13 17:52:24
manius tera podobno na recznym jedzie bo mu juz tasiemka pionu nie trzymie hehe
wiecie kto 2015-04-21 17:20:37
maniusss ja zem chetna i gotowa gdzie jestes ty moj narwany logierze aaa?
nagrzana blondi 2015-04-24 00:28:22
maniek bierz mnie bo ja juz nie wytrzymie taka jestem nagrzana ze az mi sie ze stringow dymi ajjjjjj jaaaaaa jaaajjjjjj!!!
poeta z roztocza 2015-04-25 00:14:16
walil manius pokrake w kakao az mu fajke urwalo hehe
poeta z roztocza 2015-04-26 13:34:16
strazak ma podobno tak wielkie poroze ze mu sie do kabiny wozu bojowego nie miesci i teraz na akcje juz nie jezdzi bo szybe wybil porozem hehe
badylarz 2015-05-21 17:34:47
firma mniód malyna!!!!
rymowanka 2015-06-07 20:03:56
walil marianek pustaka ostro w kakao az mu fajke urwalo hehe
PW 2015-06-14 20:53:41
jeżeli interesuje Ciebie praca za 1200 na rękę z sobotami
+nadgodziny
to zapraszamy serdecznie
zamszan 2015-07-10 17:26:24
tys chyba ocipiał, w zamościu zarabia się minimalną i cieszy że ma pracę bo jak nie to zostaje tylko wyjazd do anglii
nagrzana blondi 2015-08-01 19:49:43
maniek stawiaj masz bo ja zem taka nagrzana ze chyba splone!!!
nagrzana blondi 2015-08-19 00:13:32
maniusss bierz mnie ty moj łogierze ze wsi!!!!! moj strazak nas zgasi jak by my sie zajeli!
najarana blondi 2016-01-16 18:31:13
maniuś gaty w dół fajka na stół i jedziem bo mnie strasznie swędzi!!!
znawca głupa 2016-02-02 23:18:58
manio zawiasy nasmarował i wrócił na podium hehe
motocykiel 2016-04-12 00:56:40
maniek ma tera gorsze problemy bo mu juz fajka iskry nie daje hehe
trafiona opinia 2016-07-25 19:03:57
nigdy i nigdzie wiekszego kulestwa w zyciu nie widziałem!
pepe 2016-10-23 11:34:32
koledzy -może więcej na temat blondi - jest po rozwodzie
tak bardzo wywijała że stary ją wyrzucił?
Zostaw swoją opinię o Stalprodukt Zamość Sp. z o.o. - Zamość
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stalprodukt Zamość Sp. z o.o.