brak logo

budros

Gdańsk

Opinie o budros

kwint 2010-11-26 16:47
zadna rewelacja goŁe 9 na godzine zjazdy najlepiej chapać i nie jeździć wogóle i nabijac im kieszenie żyją tym cobyło 20 lat temu pracowników mają zanic mieszkania gorzej jak rumuni po 10 osób na 3 pokojach zastanówcie sie odradzam
ciuziu 2012-10-01 17:30
bardzo fantastyczna firma niedośc ze kłamią i kradną na kazdym kroku to jeszcze z człowieka szmate robią jak tylko się da... Wspaniały pan kierownik [usunięte przez moderatora] który kłamie jak mało kto razem z [usunięte przez moderatora] myślą że ludzie są sianem karmieni... banda [usunięte przez moderatora] i[usunięte przez moderatora].... Jeżeli ktoś szuka pracy za granicą to polecam wszędzie tylko nie Budros.... Jesteście wspaniali....300 godzin i 1700 na rękę fantastycznie a w zeszyciku dla kontroli pisane 167 godz.
rudolf 2012-11-07 19:01
Wszystko co piszą koledzy to prawda trzeba tu porobić żeby się przekonać jak jest faktycznie.A jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y,rudolf, majster [usunięte przez m,oderatora] jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y trąba\\\" tak zwany jest [usunięte przez moderatora]żyje swoimi latami z kasą na premie robi co chce i daje jak mu się podoba.Ogólnie to do bani
Seba 2013-07-11 21:29
Może moja opinia będzie inna niż pozostałe. Pracowałem w tej firmie i muszę potwierdzić, że praca jest ciężka i dużo. Jednak co najważniejsze, pieniądze są na czas,nie da się dużo zarobić dlatego zwolniłem się od nich. Pozdrowienia dla kumpli
seba 2013-07-17 21:56
Koledzy byli w porządku, atmosfera też. Do budrosu przyszedłem z pletaca, tam mialem umowę na godziny i niby jasną stawkę na godzinę, tylko przy wypłacie nie mogłem się nijak doliczyć tej stawki, zawsze czegoś brakowało. W budrosie nie masz na godziny tylko na akord. Masz podstawę plus premię, ale na nią ciężko wyrobić. Ciągle im mało i wymyślają jakieś koszta. Przy akordzie ciężko mówić o nadgodzinach, były miesiące, w których pracowaliśmy 160godzin a były też takie po 280.
Trzeba samemu zobaczyć i wybrać co lepsze, teraz pracuję u niemca, zarabiam więcej, ale doszły też wydatki na mieszkanie i dojazdy do pracy.
2
seba 2013-08-08 13:15
Tak maja za darmo tylko w razie rozwiązania umowy przed terminem na jaki została zawarta muszą zwócic kwote 220 Euro to co zapisane w umowie.
A tak ogólnie biorąc pod uwagę sytuacje na rynku pracy w Polsce to nie narzekajcie na Budros. W Polsce tez trzeba pracować ciężko i długo i czasami za frajer.
Ta firma przynajmniej płaci na czas i to co ma się w umowie.
biskup 2013-08-22 12:13
anonim i seba, coś mi ta wasza rozmowa śmierdzi. Czyżby pracownicy budrosu chcieli wybielić firmę. anonim zatrudnij się a zobaczysz jak jest, na początek naobiecują a przy wypłacie otworzysz oczy. Pozdrawiam
non 2013-08-22 14:02
Biskup masz całkowita racje tam się tyra po 330 godzin miesięcznie tak tak dobrze czytacie bo niby masz akord a wyrabiasz dwa miesiące w jeden miesiąc a zapłata jaka jest na umowie taka jest wiadomo w przeliczeniu na złote niby dużo ale żyć za to w Niemczech nie jest za wesoło.
Jednym zdaniem ukryte [usunięte przez moderatora] ile można wytrzymać takiej orki miesiąc dwa ale nie dłużej i w ten sposób firma ma taka opinię i olbrzymia rotacja pracowników.
Ale jeśli ktoś lubi dużo pracował a mało odpoczywać to firma akurat dla niego.
miki 2013-09-22 15:32
Może ktoś napisać,ile dostanie się "na rękę",gdy obiecują 2000 euro brutto?
abc 2013-10-28 15:21
jak z kasa w tej firmie ?
abc 2013-10-31 13:56
Jak z kasa?
MIKI 2013-12-01 19:34
witam...mam zaplanowany wyjazd na rusztowania w styczniu z tej firmy. do rpacy w Koln... pracuje moze juz tam ktos? moze podzielić sie opinia?
roki 2013-12-30 17:32
miki możesz zadz w do mnie w sprawie tego wyjazdu do niem na ruszt (usunięte przez administratora)
rafi 2014-01-03 10:09
czy ktoś wie coś o wyjeżdzie w styczniu
Tomatoo 2014-01-06 20:45
Rafi - w styczniu nie ma wyjazdu-są one na początku lutego.
Niby wyjadę ale po tym co tu pisza-nie wiem czy warto-choć papiery złóżyłem.
rafi 2014-01-06 21:41
ja jeszcze próbuje w HOLBERN zobaczymybmwe
kozdii 2014-01-14 18:01
Witam panowie czytam wasze opinie i sam już nie wiem czy składać papiery do tej firmy,po przeczytaniu ich zaczynam mieć wątpliwości nadmienie ,że akurat poszukuję pracy w tej branży ale za granicą doświadczenie też jest stosowne kursy,a jak warunki socjalne w tej firmie
2
Szuwi 2014-01-16 20:20
Witam mam pytanko jak płacą na rusztowaniach w tej firmie jako montażystom ale nie tu w kraju myślę o Niemczech był ktoś z góry dziękuje za odp.
1
Jaro 2014-01-21 20:38
Witam, pracowałem w tej firmie, na szczęście zwolniłem się. Jak chcecie pracować za 4,50 na godzinę to życze powodzenia i duzo wytrzymałości. 300 godzin, jak chcesz jechać na urlop to wielka łaska i straszenie, że nie będziesz miał po co wracać. Jeśli ktoś był w wojsku, powiniem sobie przypomnieć napis jaki jest na bramie wejściowej z przodu i z tyłu za bramą. Powodzenia
1
rafi 2014-02-13 12:37
i co z tymi wyjazdami tych niemiec mialy być w stycznu i lutym a tu powa lutego i nic sie nie dzieje
rafi 2014-02-28 19:45
Chrzanic tą firmę czekam na wyjazdu ciągle zwodza i obiecują. Jadę z Pletaca, przynajmniej nie sciemniaja.
rafi 2014-03-01 12:53
A mozesz podać jakiś namiar na pletaca na wyjazd
kar 2014-03-03 19:21
cześć daj jakiś namiar na tą firmę
rafi 2014-03-03 21:49
Kontakt na Plettaca, wejdz na stronę internetową znajdziesz wszystkie dane do Ostrzeszowa. Pani Aneta bardzo miła. Budros już przekreśliłem.
aga 2014-04-28 15:51
Dlaczego Budros wybudował takie same budynki jak konkurencja obok ?
1
meryl 2014-09-12 22:31
Bo mpzp nie daje architektom pola do popisu.
Ostroś 2014-09-24 11:56
Wybudował takie same bloki co konkurencja, bo synek prezesa jest architektem i dyplom ma za kasę, wiec co może wymyślić innego jak tylko skopiować to co juz powstało.
1
Borsuk 2014-09-24 12:02
Co za porabana firma, 300 godzin w miesiącu a na wypłatę 1700, oni nie liczą się z pracownikiem, odradzam ta firmę. Zwolnili mnie za to, ze wziąłem urlop po 2 miesiącach pracy codziennie. Omijajcie ta zaklamana firmę z daleka.
akamrna 2015-01-31 22:42
hejo panowie i panie jak to jest z tą atmosferą pracy w budrosie co ? całkiem przyjemna i mam nadzieję zę nie ma żadnego wyścigu szczurów, dobrze myślę? bo ja to należę do tych co od takich wyścigów trzymaja się daleka, ale praca w budrosie mnie przekonuje wiec moze i spóbuje tylo jak tam jest co? warto?
lokator 2015-04-17 10:43
Tak buduje Budros

W piątek byłem w mieszkaniu na ul. Storczykowej związku z przeciekiem przy kominie ,po oglądnięciu przecieku a później komina na dachu i poddaszu,okazało sie ze powodów może być kilka .(Zdjęcia w załączniku)

-źle zamontowane listwy kominowe

-brak kampinosa na czapie komina i woda podcieka do wewnątrz ,pęknięcia na czapie

-wnętrze wylotu wywietrznika komina powinno być wyprowadzone do zewnątrz a nie odwrotnie bo woda która dostaje sie do środka nie ma jak wypłynąć

-ponadto Lokatorka twierdziła ze zimą tworzy sie przy kominie jakaś pleśń ,co może być spowodowane brakiem izolacji części komina który jest na poddaszu-może przemarzać
talar 2016-02-21 16:17
Bzdury piszesz.
filip 2016-05-05 21:12
no coś Ty.. chodzi o udokumentowane doświadczenie w branży, a nie w konkretnym miejscu :) nie przesadzajmy.
2
Zostaw swoją opinię o budros - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie budros