Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Makro Cash & Carry Polska

zdjecie uzytkownika
radek - 2011-02-17 18:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam was i proszę o opinie
zostałem zaproszony na rozmowe do makro w zg, na stanowisko "konsultant ds. kontaktów z klientami".
czego mogę się spodziewać na tej rozmowie, co możecie powiedzieć o tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-04 19:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może po prostu byłeś kiepskim pracownikiem, takim co to mu się wszystko należy tylko za to, że w ogóle jest? praca jak każda inna, każdy musi zrobić swoje i tyle, a kasa, no cóż jak wszędzie, polska-krajowa
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-03-04 19:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro wszędzie było tak cudownie, to czemu tam już nie pracujesz? Jeśli jesteś taki boski, to na pewno coś równie boskiego sobie znajdziesz. powodzenia na nowej drodze zawodowej
zdjecie uzytkownika
byly logistyk - 2011-03-05 19:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w Makro jak otwierali sklep,piekne czasy:) kto wie ocb ten kumaty :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-29 15:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram czasy otwarcia sklepu na pewno juz nie wróca a było super:)
zdjecie uzytkownika
beata - 2011-04-01 17:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy uwas też będą redukcje? białystok szykuje do zwolnienia ok 10 kasjereki parę innych osób.
zdjecie uzytkownika
:-)) - 2011-04-02 07:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasy otwarcia hali były super :-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-07 20:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy śmieszy mnie to że jakiś czas temu nasze cudowne kierownictwo pojechało do spa za wyniki sprzedazy a ja nie widziałem premii od x czasu i już nie zobaczę. Poniżanie, trzeba pracować mimo choroby, premii nie ma i nie będzie bo żeby osiągnąć procent sprzedaży trzeba chyba wrzucać klientom (którzy mają prawa nas i nasze koleżanki wyzywać, ostatnio koleżanka usłyszała od klienta że jest [usunięte przez administratora], oczywiście nikt z tym nic nie zrobił bo klient to pan i władca) towar do wózków. Jednym słowem jakbym mógł to bym uciekł i zabrał ze sobą wszystkich stamtąd, niech sobie nasze super kierownictwo radzi bez nas przecież jesteśmy tylko szarymi pracownikami. Pracuję tam trzy lata i z roku na rok mam mniej siana. Powinno być inaczej prawda? Państwo chyba powinno zadbać o to żeby pracodawca nie traktował tak obywateli?
zdjecie uzytkownika
artur - 2011-06-07 20:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno trzeba przyznać pieniądze są zawsze w każdej sytuacji na koncie i to jeszcze przed 10-tym co się bardzo chwali
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-03-07 17:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cuda się zdarzają, kasy są już wolne bez kochanej cudo kierowniczki, dzieki Boże za wysłuchanie naszych próśb
zdjecie uzytkownika
ika - 2012-03-07 20:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Boga w to nie mieszajcie ;), podziękujcie lepiej skutecznemu menagerowi i waszemu dyrkowi. brawo za odwagę i determinację :)
zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik - 2013-01-02 19:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Makro Zielona Góra przed swietami Bozego Narodzenia 2012 roku zoorganizowalo rozmowy kwalifikacyjne.Zadania które zadali podczas rozmowy trwały 4 h. o czym nikogo nie informowali.Poinformowali wszystkich ze dadza znac o pozytywnym jak i negatywnym wyniku rozmowy.Minęły 2 tygodnie i nic wbtej kwestii nie wiadomo, choć obiecali odpowiedź w 2 dni.
zdjecie uzytkownika
bezradna - 2013-04-28 22:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JU co masz na myśli pisząc nie mam zamiaru robiona być w balona? Jak teraz sprawa wygląda w tej firmie? Możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Proszę o informacje
zdjecie uzytkownika
maskotka - 2013-07-15 21:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie, ile trwa urlop pracownika makro? mam dziecko i nie wiem, czy warto zatrudniać się w makro, skoro zarobki i warunki pracy są jak opisane w postach powyżej. z góry dziękuję za odp.
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-07-23 09:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka jest atmosfera w pracy? Bo wiecie w sumie to najważniejsze nie jest ale też dość istotne jeśli ma zamiar się tam pracować
zdjecie uzytkownika
ela - 2013-10-08 16:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie pracuje już [usunięte przez administratora] natomiast jest ktos gorszy, bo obejmuje swoim zasiegiem cala hale. Mowa tu o [usunięte przez administratora] ktory faworyzuje niektorych pracownikow (kobiety),dla niektorych jest podly oraz uwaza sie za wszechwiedzacego. Nikt go tam nie lubi i ludzie maja nadzieje ze nie wroci juz z polrocznego szkolenia. Atmosfera od pazdziernika jest duzo lepsza, nikt juz nie boi sie przychodzic do pracy, bo [usunięte przez administratora]wyjechal, choc smrod po nim pozostal w postaci nieslusznie zwolnionego kierownika.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-10-09 11:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Atmosfera to chyba nie jest zbyt dobra patrząc na ostatnie dwa wpisy. To było aż tak źle że ludzie bali się przychodzić?
zdjecie uzytkownika
długa - 2014-02-26 19:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już bez przesady z tym baniem się przyjścia do pracy!!!!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Sergio - 2014-08-13 23:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwieksza niedorajda I zyciowym nieudacznikiem jest pan (usunięte przez administratora),Majacy Wylew plynu mozgowo rdzeniowego do kregoslupa gdzie utworzyl sie duzy Zator haha gosc generalnie nadaje sie na sezonowe obieranie cebuli ewentualnie szparagi wchodza w gre.. Takze czesiu glowa do gory.. Bedzie dobrze take care;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-29 15:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atomsfery do pracy w Makro już nie ma. W ciągu ostatniego roku zostało zwolnionych ludzi z łącznym stażem ponad 50 lat. Żeby było śmiesznie ludzie masowo szukają pracę poza Makro i sami przynoszą wypowiedzenia. Czy tego nikt nie widzi, że ludzie z kilku/kilkunastoletnim stażem są zwalniani, lub sami odchodzą, a w ich miejsce zatrudnia się nowych, którzy swoją pracę wykonują o wiele gorzej? To już dawno przestało być śmieszne, nie mylę się mówiąc, że menadżer hali doprowadzi ją do ruiny, bo już chyba za późno na ratunek. Ludzie, którzy stanowili jej trzon i jeszcze jakoś trzymali odeszli.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-14 16:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy, chodzi o prace w hali 1, niby wszystko OK, ale nie do końca, jeden drugiego utopiłby w łyżce wody za garść srebrników, sporo konfidentów... Ciągłe krytykowanie wykonywanej pracy, kiepska atmosfera, nie mówiąc już u braku kompetencji ze strony managierów, czy koordynatorów,
standard to: zlecanie wykonania prac bezsensownych. Częste zmiany keirowników stoisk, hali.
typowe przejawy cebulactwa - zawiść, zazdrość, chamstwo i góralska muzyka, do tego marna kasa i brak możliwosci awansu i jakiegokolwiek rozwoju, szkolenia, które oferuje firma to parodia szkoleń,
To też jedyne chyba miejsce w ktorym koordynatorem moze zostac cebulak bez matury i zarabiać wiecej niz osoba dobrze wykształcona w innej firmie na teorytecznie lepszym stanowisku - jaja dosłownie jaja
Plusem jest to, że przynajmniej posmiać się mozna z niektórych Kierowników stoisk, trzęsących się ciągle o własną posadę, bu ah ha ha - i tak was
zwolnią za brak kompetencji! Kwestia czasu
zdjecie uzytkownika
wani - 2014-10-17 15:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-14 16:05:07]:
niby wszystko ok, ale opisujesz atmosfere jaka panuje na hali jak gdyby zaraz ludzie mieliby się tam pozabijać. Rozumiem , że sama praca nie wydaje się wyjątkowo ciężka , ale co z tego skoro atmosfera pomiędzy pracownikami w Makro jest aż tak gęsta... A co do śmiechu z kierowników to chyba jednak śmiech przez łzy
zdjecie uzytkownika
poszukiwacz - 2014-10-24 15:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
zostałem zaproszony na rozmowę o pracę do makro jako przedstawiciel handlowy ds sieci lokalnych, jaką kasę można krzyknąć na tym stanowisku i ile można zarobić z premiami?
zdjecie uzytkownika
Bandi - 2014-10-29 21:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poszukiwacz - 2014-10-24 15:02:31]:
daj sobie spokoj, bedziesz musial sie uzerac z jednym takim debilem czyli C.Z poszukaj sobie innej pracy jak nie masz cisnienia a jak masz to idz na przetrwanie. Max na poczatku ok 3000 brutto podstawy ale to musisz i tak negocjowac bo na 3miechy daja zazwyczaj 2500pln. Jedyny plus to godziny pracy 8-16.
zdjecie uzytkownika
Kryks - 2014-11-18 02:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3000 jako przedstawiciel handlowy? Cóż, przyzwyczaiłem się, że wyniki przedstawiciela uzależnione są od wysokości jego skuteczności przy pozyskiwaniu klientów i innych. W postaci stałej pensji pracownik raczej nie będzie posiadał nie wiadomo jak majętności - nie ujmując nikomu. Myślę, że z czasem warto zadzwonić bądź porozmawiać z kimś od nich.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Makro Cash & Carry Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x