Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Makro

Pracowałeś w firmie Makro i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
felka - 2010-01-17 22:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy w makro w dziale kas pracowalam tam przez trzy lata kasjerzy traktowani sa jaknajgorsi robole,pani ( usunięte przez administratora )tego działu jest nie do zniesienia mysli ze jestjakims ( usunięte przez administratora )ludzi ciagle grozi zwolnieniami jest poprostu ( usunięte przez administratora ) ni da sie z nia pracowac.Ludzie jak chcecie tam isc do pracy to tylko nie na kasy jest tam masakra:(((
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-01-21 16:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
makro Zielona Góra-MASAKRA obiecywali tyle a co macie NIC!!!.dział kas ( usunięte przez administratora )pani o wysokiej samo-ocenie ale to tylko ona tak myśli że jest mądra.wprowadza( usunięte przez administratora )na kasach po przez poniżanie pracowników,robienie z nich idiotów i wmawianie że nie mają żadnej wartości.A ONA ZA TO JEST NAJ...NAJ...NAJ...!!!;-).a co do innych działów sądzę że mają lepiej ale też narzekają.nie tak to sobie wyobrażaliśmy!!!pozdrowienia i podziw dla tych co jeszcze muszą znosić panią ( usunięte przez administratora ) kas ja już nie muszę(przyjdzie kiedyś i na nią czas-koniec kariery w makro albo ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
robol - 2010-05-30 18:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałam straszne opinie o dziale kas w zielonej,ale jednak poszłam tam na rozmowe w sprawie pracy i niestety potwierdzam tam jest kara pracowac;na stojaco przez całą zmiane,kolejki,dzwiganie,a i płaca nienajlepsza,godziny pracy tez pożal się boże no i ogólnie kicha. takze wole byc bez pracy, niejestem desperatką.
zdjecie uzytkownika
As - 2010-08-30 13:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O [usunięte przez administratora] już legendy po makro krążą. Na szczęście już tam nie pracuję. Brak profesjonalizmu, niewielu z umiejętnościami interpersonalnymi, dyrektorka hali otoczona pochlebcami, stwarzanie wyimaginowanych problemów, [usunięte przez administratora]Dostałam propozycję pracy na najlepszym dziale- tzn najlepiej płatnym- i myślałam że wyśmieję ich w twarz. 1200 zł za marznięcie 6 godz przy chłodniach... Beznadzieja. Pocieszono mnie, że przysługuje mi zupka regeneracyjna. To ciekawe kogo oni chcą zwabić takimi luksusami, ( usunięte przez administratora ) W makro zielona góra pracują ( usunięte przez administratora ) , cała reszta ucieka jak tylko może.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-02-13 14:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Makro ZG jedna z bardziej żenujących i beznadziejnych firm w jakich pracowałem. Zarobki są beznadziejne i z miesiąca na miesiąc coraz gorsze. Premii pracownicy nie widzieli od 3 mc. i z tego co już wiadomi nie zobaczą na pewno przez 2 następne a nawet jeżeli by była to i tak rewelki z kasą nie ma. Makro stać jedynie na jakieś szkolenia Hacapp i innego rodzaju pierdoły podnoszące jakość firmy ale nie kwapi się na podwyższenie pensji pracownika od którego dużo zależy jaka będzie jakość obsługi.90% pracowników szuka innej pracy i ma po prostu już dosyć dokładania coraz więcej obowiązków za beznadziejne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
radek - 2011-02-17 18:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam was i proszę o opinie
zostałem zaproszony na rozmowe do makro w zg, na stanowisko "konsultant ds. kontaktów z klientami".
czego mogę się spodziewać na tej rozmowie, co możecie powiedzieć o tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-04 19:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może po prostu byłeś kiepskim pracownikiem, takim co to mu się wszystko należy tylko za to, że w ogóle jest? praca jak każda inna, każdy musi zrobić swoje i tyle, a kasa, no cóż jak wszędzie, polska-krajowa
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-03-04 19:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro wszędzie było tak cudownie, to czemu tam już nie pracujesz? Jeśli jesteś taki boski, to na pewno coś równie boskiego sobie znajdziesz. powodzenia na nowej drodze zawodowej
zdjecie uzytkownika
byly logistyk - 2011-03-05 19:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w Makro jak otwierali sklep,piekne czasy:) kto wie ocb ten kumaty :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-29 15:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram czasy otwarcia sklepu na pewno juz nie wróca a było super:)
zdjecie uzytkownika
beata - 2011-04-01 17:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy uwas też będą redukcje? białystok szykuje do zwolnienia ok 10 kasjereki parę innych osób.
zdjecie uzytkownika
:-)) - 2011-04-02 07:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasy otwarcia hali były super :-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-07 20:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy śmieszy mnie to że jakiś czas temu nasze cudowne kierownictwo pojechało do spa za wyniki sprzedazy a ja nie widziałem premii od x czasu i już nie zobaczę. Poniżanie, trzeba pracować mimo choroby, premii nie ma i nie będzie bo żeby osiągnąć procent sprzedaży trzeba chyba wrzucać klientom (którzy mają prawa nas i nasze koleżanki wyzywać, ostatnio koleżanka usłyszała od klienta że jest [usunięte przez administratora], oczywiście nikt z tym nic nie zrobił bo klient to pan i władca) towar do wózków. Jednym słowem jakbym mógł to bym uciekł i zabrał ze sobą wszystkich stamtąd, niech sobie nasze super kierownictwo radzi bez nas przecież jesteśmy tylko szarymi pracownikami. Pracuję tam trzy lata i z roku na rok mam mniej siana. Powinno być inaczej prawda? Państwo chyba powinno zadbać o to żeby pracodawca nie traktował tak obywateli?
zdjecie uzytkownika
artur - 2011-06-07 20:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno trzeba przyznać pieniądze są zawsze w każdej sytuacji na koncie i to jeszcze przed 10-tym co się bardzo chwali
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-03-07 17:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cuda się zdarzają, kasy są już wolne bez kochanej cudo kierowniczki, dzieki Boże za wysłuchanie naszych próśb
zdjecie uzytkownika
ika - 2012-03-07 20:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Boga w to nie mieszajcie ;), podziękujcie lepiej skutecznemu menagerowi i waszemu dyrkowi. brawo za odwagę i determinację :)
zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik - 2013-01-02 19:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Makro Zielona Góra przed swietami Bozego Narodzenia 2012 roku zoorganizowalo rozmowy kwalifikacyjne.Zadania które zadali podczas rozmowy trwały 4 h. o czym nikogo nie informowali.Poinformowali wszystkich ze dadza znac o pozytywnym jak i negatywnym wyniku rozmowy.Minęły 2 tygodnie i nic wbtej kwestii nie wiadomo, choć obiecali odpowiedź w 2 dni.
zdjecie uzytkownika
bezradna - 2013-04-28 22:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JU co masz na myśli pisząc nie mam zamiaru robiona być w balona? Jak teraz sprawa wygląda w tej firmie? Możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Proszę o informacje
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-25
Żródło: Gowork.pl
Lublin
(lubelskie)
Przedstawiciel Handlowy dla Grupy Klientów Traders (PL/14-00197) Miejsce pracy: Lublin Do Twoich głównych zadań będzie należało: realizacja celów sprzedaży identyfikacja potrzeb klientów oraz reagowanie na ich indywidualne potrzeby budowanie długotrwałych relacji z klientami i pozyskiwanie nowych klientów pozyskiwanie i przekazywanie wiedzy dotyczącej trendów ry
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
maskotka - 2013-07-15 21:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie, ile trwa urlop pracownika makro? mam dziecko i nie wiem, czy warto zatrudniać się w makro, skoro zarobki i warunki pracy są jak opisane w postach powyżej. z góry dziękuję za odp.
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-07-23 09:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka jest atmosfera w pracy? Bo wiecie w sumie to najważniejsze nie jest ale też dość istotne jeśli ma zamiar się tam pracować
zdjecie uzytkownika
ela - 2013-10-08 16:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie pracuje już [usunięte przez administratora] natomiast jest ktos gorszy, bo obejmuje swoim zasiegiem cala hale. Mowa tu o [usunięte przez administratora] ktory faworyzuje niektorych pracownikow (kobiety),dla niektorych jest podly oraz uwaza sie za wszechwiedzacego. Nikt go tam nie lubi i ludzie maja nadzieje ze nie wroci juz z polrocznego szkolenia. Atmosfera od pazdziernika jest duzo lepsza, nikt juz nie boi sie przychodzic do pracy, bo [usunięte przez administratora]wyjechal, choc smrod po nim pozostal w postaci nieslusznie zwolnionego kierownika.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-10-09 11:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Atmosfera to chyba nie jest zbyt dobra patrząc na ostatnie dwa wpisy. To było aż tak źle że ludzie bali się przychodzić?
zdjecie uzytkownika
długa - 2014-02-26 19:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już bez przesady z tym baniem się przyjścia do pracy!!!!(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Makro
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x