brak logo

SITS

Brodnica

Opinie o SITS

gosc 2014-06-11 13:55
Jakie sa zarobki na poczatek? I jaki system zmianowy? 4brygadowy?
1
czaja t. 2014-06-19 19:20
odpuść sobie ten zakład,szkoda zdrowia na prace w sits
1
jacek 2014-08-09 04:25
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zakład trzeba zmienic liderów bo liderzy nic nie robia i nie ponosza zadnej odpowiedzialnosci jak pracujemy po 12 godzin to oni siedza na internecie taka prawda i ogladaja filmy
4
jacek 2014-08-09 04:30
na tapicerni kierownik to do niczego sie nie nadaje zrobił szkołe w zurominie nic nie potrafi nie szanuje ludzi ciemna masa siedzi w biurze na internecie i tablica pl kase dostaje i ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
tamik 2014-12-31 02:13
Chyba nie o ta firme chodzi, bo SITS to chyba nie jest SIT Acropol. Ja szukam pracy jako tapicer i myslałem, czy nie znaleźc jej tutaj, w sensie, mam pytanie, czy warto próbować znaleźc tutaj pracę? Może jest ktos w stanie napisac ile oni proponuja na start tapicerowi? Czasem zdarza sie dostac premię, czy coś w tym stylu?
1
Zosia 2015-01-16 11:15
Pracuje w SITS już jakiś czas mogę coś powiedzieć na ten temat, pracowałam już na 2 działach i przyznam, że na linii trzeba szybko robić, tam nie ma pracy dla mięczaków i powolnych ludzi. Jak ktoś chce pracować a nie ściemniać to umowę dostanie! To nie Norwegia! Zarobki są nie najgorsze porównując inne firmy w Brodnicy!
4
Malmo 2015-02-25 02:07
Ich głównym punktem działania jest prowadzenie działalności dotyczącej mebli. Zbierają doświadczenie konkretnie w projektowaniu i produkcji mebli tapicerowanych. Co prawda sporo jest firm, które zajmuje się tym samym, nie mniej jednak działając od 1993 roku ciągle na tym samym można chyba wypracować sobie jakieś wzorce i automatyzować prace.
rick 2015-03-24 21:32
Największy syf w jakim kiedykolwiek pracowałem. Prostactwo, lizusostwo, mobbing, donosicielstwo, ploty, wchodzenie w d. - jeśli jesteś w tym dobry możesz się sprawdzić. Nie trzeba być ani wykształconym a inteligencja to tam wręcz wada. :)
3
jacko 2015-05-02 22:45
Jestem tam od 2 lat, krytyczna opinia 2 posty wyżej nie jest nawet troszkę przesadzona.
2
lola 2015-05-05 20:08
pozdrawiam pana rafala z lini 1
sitsiak 2015-05-19 23:06
Rafał linia 1 zmiana A haha gość ma coś nie tak pod skorupą:) a najgorzej gosia z łokci, mało kto wytrzymuje z nią...
6
Gosia 2015-05-30 23:38
Ja oczywiście nie jestem najlepsza ale Rafał z trójki zm. A to dopiero wynalazek, chyba dają mu medal albo zarabia nie wiadomo co, albo ma niską samoocenę i chce się dowartościować przez poniżanie innych powodzenia Panie Rafale
Gosia
1
misiek 2015-06-11 11:03
nie wiem kto wypisuje takie brednie na temat Rafala z trojki, jakis czas juz tam pracuje i nigdy sie nie zdazylo,zeby w jakis sposob kogos ponizyl. Rafal jako lider jest w porzadku,a wiadomo wymaga jak kazdy,to jego praca. a komu sie to nie podoba,moze zawsze sie zwolnic.
1
karaluszek 2015-06-13 23:29
SITS to masakra gorzej trafic nie mozna normy normy i jeszcze raz normy na konec miesiaca okazuje sie ze ne byles wydajny ..... czyli masakra premia nikla chocia zaper..... caly miesiac ..... patologia i jeszcze raz patologia !!!! prawo dżungli najdwardszy przezywa !!!
4
323 2015-07-03 15:33
Naprawdę tam kto lepiej w tył wpdzi ten ma lepiej i czym więcej pokażesz tym masz gorzej.
1
Konkret 2015-08-02 20:32
Zarobki bo nikt nie podał na start oko 1.370 po oko roku (jak robisz 80% normy) masz koło 1.500 minimum na Sitsie
mama 2015-08-06 20:41
zapierniczasz jak kon a zarabiasz jak kucyk 1500 smieszne 1370 brutto jak nie zrobisz normy to nawet najniszej krajowej niemasz bo do najniszej krajowej wliczaja ci premie za norme jak masz te 70 procent i nie chorujesz
ani 2015-08-09 19:53
Ludzie, sprawdzajcie czy płacą wam ZUS. Jestem w trakcie wyjaśniania, ale wszystko wskazuje na to, że że te szuje nie opłacały mi Zusu przez kilka lat.
4
lulu 2015-08-26 13:55
Przyjmują do tego zakładu ,nie wiecie ?
1
mika 2015-08-27 04:41
Nikt się nie zwalnia haha... w sitsie brakuje ludzi do pracy. Niestety na to co pracował sits przez tyle lat. Opinie uznanie Wśród pracowników Dawno poszło w zapomnienie....
suzi 2015-09-03 00:44
(usunięte przez administratora)za chwile same biuro będzie pracować
ziom 2015-09-16 12:59
Siema jak tam jest w tej firmie bo widzę różne opinie na temat tej firmy i pracy morze ktoś mi powiedzieć jak tam dokładnie jest z robota kasa i czy szanują ludzi czy maja ludzi gdzieś nowych i co tam się robi morze ktoś mi odpisać tylko szczerze bez ściemy POZDROOOOOO
reich 2015-09-25 10:35
sits to nieporozumienie nie pchaj się tam
Manijak 2015-10-12 20:59
Pracowałem tam owego czasu. I powiem tyle brud smród i ubóstwo....
Wchodzenie w dupe podpierdalanie to podstawa dla niektórych tam...

A w pracy Norma Norma i jeszcze raz noram jeżeli nie wyrabiasz to cię jebią ale nic na to nie poradzisz zapie.... trzeba....

zgryżliwy 2015-12-02 16:33
jestem na okresie probnym 2 miesiac niestety mobing widoczny golym okiem.Lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tez.nie wiem czy przedłuza mi umowe bo nie wchodze nikomu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuje zero znajomych bo tak najlepiej.Liderzy jeden lepszy od drugiego kobieta ostatnio zle sie czuła to nawet nikt kobiety do domu nie odwiozł szacón dla tej Pani.a do tej pory odwozili.widac ze jest nie lubiana przez tych i owych placa taka jak wszedzie.Nacisk na pracujace soboty masakra.powodzenia dla wszystkich
2
MmM 2016-02-03 15:11
Zakład to kpina...Mobing tylko to. Na 3 jest taka stara recydywistka co zastrasza innych,podpieprza kogo sie da i jak tylko sie da, a sama co chwile na fajke lata...
6
Kostek 2016-02-11 20:23
Pracowałem dwa lata, nie polecam, mobing, wyzysk, straszenie zwolnieniem na każdym kroku, zarobki mierne. Ludzie w większości fałszywi.
5
Stary 2016-03-09 19:39
Wsędzie jest dobrze gdzie nas nie ma ! podobno . A w SITS już było !!! Teraz zakład sięga poziomu dna tyle że nikt nie wie jak nisko można upaść ! Praca ponad siły za grosze ,nadgodziny G.... PŁATNE !Liczy się tylko ilość ,podobno i jakość ale przy takich normach to nie możliwe ! Robię te meble ale nie kupie bo mne nie stać! Jeszcze socjal tyle kasy na pracownika dostają , a jak co do czego nawet połowy tej kwoty nie ma. Tłumaczenie regulaminem zakładowym , ps co mnie to obchodzi ile kto ma dzieci ,zrobił niech zapracuje . To fundusz socjalny na pracownika nie , fundusz pomocy rodzinom , od tego jest mops !
5
Kaasss 2016-03-11 12:20
Poszukuję aktualnie pracy, czy atmosfera w SITsie dalej taka ciężka?
Przymują nowych pracowników? Zatrudniają przez zakład czy mają jakąś agencję która zatrudnia nowych pracowników? Będę wdzięczna za info.
2
pawel 2016-03-17 12:42
Orientujecie sie moze czy w tej firmie nie szukaja kogos z lean management? Kierownik projektu np?
Natalia 2016-04-19 22:28
W sitsie pracują kobiety lekkich obyczaji to znaczy większość rozwalają rodziny pier**olą sie po kontach, patologia i jeszcze raz patologia.
5
lllll 2016-04-26 15:58
czy ja wiem czy takie mocne, na szwalni jeden lider ma swoją bliską przyjaciólkę, pracują na tej samej zmianie a podobno nie mogło tak być. nikt nic nie może powiedzieć wszyscy są przez niego i tę kobiete poniżani i wyśmiewani, każdy boi się odezwać i nic z tym nie zrobią... żal
8
tapicer 2016-05-28 21:46
Szanowni Panstwo z biur,bądźcie łaskawi zajrzeć na tapicernie ale nie na chwile i po to zeby norme obciąć. Zobaczcie jak sie pracuje, złapcie pistolety i wyrabiajcie norme przez ten miesiąc chociaz (oczywiście bedąc liczeni jak każdy nowy).Ci którzy pracujemy sporo czasu i mamy co chwile nowych, staramy sie jak tylko możemy zeby wyrabiac ale czasem sie po prostu nie da (pomijając fakt, ze zabraliscie nam dość opłacalne meble na linie, dajcie im takie wynalazki jak są na SITSIE, quatra baniaki i howardy przeciez dobre czasy maja ale kto im to obije? Potrafimy wiecej niż tapicerzy z innych zakładów ale nikt nas nie docenia, chcecie tylko wiecej nie zważając na to czy po prostu da sie to zrobic. Ja np. bardzo lubie tę pracę i jestem zadowolony ze robie to co lubie. Lecz zabierajac pieniadze za najmniejsze błedy bardzo zniechecaja. Ludzie mający zwolnienie lekrskie z powodu poważnej choroby lub wypadku są traktowani jak Ci, którym sie po prostu nie chce robic czyli traci wiekszosc premii. Bierzcie pod uwage zdanie pracowników, bo wykresy i tabele końcowe nie obiją mebli:)
8
xena 2016-05-31 09:23
Z wielu wpisów tu wynika że każdy chciałby zarobić a się nie narobić niestety norma jest norma i to się nie zmieni.Wszędzie dobrze gdzie nas niema :)
1
oem 2016-07-01 01:31
Witam a co z kierownikiem A.Okońskim sie dzieje:)
1
be@ 2016-07-15 12:01
Chcesz to dam Ci do niego nr tele to sobie z nim pogadasz :)
1
pracownik 2016-07-21 20:29
to wsyzstko to prawda
mamdość 2016-07-23 12:21
szczerze szukam pracy po prostu nie daje rady darcie sie na pracownika ,rozumiem praca,norma ale wydzieranie sie klnięcie to juz mała pżeginka.szacón dla tych co daja rade
4
Pro 2016-08-05 00:07
Zwolniony za pracę pod wpływem %%%
1
Blilblliblip 2016-08-20 01:24
Tu się bardzo mylisz , jak firma jest dobra tak jak ta w ktorej ja pracuje , a nazwy nie podam , uwierz mi że nie ma ona ani jednej opinii , a jest zwiazana z sitsem i to bardzo , i duzo ludzi tam pracuje :) pozdrawiamy
4
obojetny 2016-10-19 21:06
To smieszny zaklad pracy, nowi pracownicy traktowani jak scierki do podlogi, operatorzy jezdza po takich jak po gow..ach. Wyplata nieadekwatna do wykonywanej pracy. Taka ciezka harówe powinno sie solidnie wynagradzac. Poza tym lizustwo, donosicielstwo, juz nie wypowiem sie na jakiej linii sa najbardziej falszywe kobiety. Patrzec sie nie chce na tych ludzi. Lepiej sie nie odzywac z niczym przy takich, bo obgaduja na kazdym kroku. Szkoda slow. Operatorzy nowym kaza lugać jakby mieli 10 lat doswiadczenia, porownywanie nowych pracowanikow ze straszymi doswiadczeniem, to smieszne!!! Czlowiek nie nabiera wprawy w 1 tydzien. Smieszne, co niektorych pozwalnialbym. Operatorzy (wiekszosc) pozostawiaja naprawde wiele do zyczenia. Zony wam nie daja? Nie wyzywajcie sie na pracownikach, bo nic tym nie zyskacie. Totalne dno.
5
Wydaje 2016-10-19 21:21
No spedytorów międzynarodowych jest całkiem sporo, nie ma trudności z dostaniem tutaj pracy w Kaliszu w tym momencie jest bardzo mało chętnych, polecam
juhas 2016-11-03 09:19
Zmiana c linia 3 operator Andrzej totalny brak rozumu. Widac ze operatorem zostal za trzymanie prosto palca. Wprowadza mobing i oczekuje cudow od nowo przyjetych ludzi. Sam nic nie potrafi zrobic. Idiota unikac tej linii
24
Taki ON 2016-11-29 20:20
Witam . A mi się podoba pani Sylwia z biura która jeździ fokusem .
5
Ss 2017-03-15 14:28
Mobing zakładowi należy się inspekcja pracy operatorzy I liderzy zwykle nieroby brak szacunku do pracownika placa rewelacji nie robi brak docenienie pracownika
4
Anonim 2017-03-21 17:13
A ja pozdrawiam Liviusza i Pana Mariana mechaników ze szwalni są najlepsi:-)
9
zola 2017-05-19 12:13
A Mi się podoba Pan Maciej :)
1
ten On 2017-06-13 12:19
dla mnie bardzo pracowita jest Justyna ze szwalni to jest wzor lidera kiedy ide na szwalnie zawsze jest kiedy jej potrzebuje pracuje juz tam pare lat przewijało sie tam duzo osób ,ale jesli potrzebuje cos ze szwalni dostaje to moze nie od reki ale za chwile ogarnia mimo młodego wieku daje z siebie duzo .. takze jesli ktos z kadr czyta to co teraz pisze to nalezy sie tej Pani podwyżka . Prosimy o wiecej takich liderow !!!1 pozdrawiam ...
2
maciej 2017-06-13 12:22
wlasnie trzeba cos z tym zrobic
ktoac 2017-06-24 16:28
Mi sie podoba lider Andrzej ze zmiany A
Zostaw swoją opinię o SITS - Brodnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SITS