brak logo

SITS

Brodnica

Opinie o SITS

323 2015-07-03 15:33
Naprawdę tam kto lepiej w tył wpdzi ten ma lepiej i czym więcej pokażesz tym masz gorzej.
1
Konkret 2015-08-02 20:32
Zarobki bo nikt nie podał na start oko 1.370 po oko roku (jak robisz 80% normy) masz koło 1.500 minimum na Sitsie
mama 2015-08-06 20:41
zapierniczasz jak kon a zarabiasz jak kucyk 1500 smieszne 1370 brutto jak nie zrobisz normy to nawet najniszej krajowej niemasz bo do najniszej krajowej wliczaja ci premie za norme jak masz te 70 procent i nie chorujesz
ani 2015-08-09 19:53
Ludzie, sprawdzajcie czy płacą wam ZUS. Jestem w trakcie wyjaśniania, ale wszystko wskazuje na to, że że te szuje nie opłacały mi Zusu przez kilka lat.
4
lulu 2015-08-26 13:55
Przyjmują do tego zakładu ,nie wiecie ?
1
mika 2015-08-27 04:41
Nikt się nie zwalnia haha... w sitsie brakuje ludzi do pracy. Niestety na to co pracował sits przez tyle lat. Opinie uznanie Wśród pracowników Dawno poszło w zapomnienie....
suzi 2015-09-03 00:44
(usunięte przez administratora)za chwile same biuro będzie pracować
ziom 2015-09-16 12:59
Siema jak tam jest w tej firmie bo widzę różne opinie na temat tej firmy i pracy morze ktoś mi powiedzieć jak tam dokładnie jest z robota kasa i czy szanują ludzi czy maja ludzi gdzieś nowych i co tam się robi morze ktoś mi odpisać tylko szczerze bez ściemy POZDROOOOOO
reich 2015-09-25 10:35
sits to nieporozumienie nie pchaj się tam
Manijak 2015-10-12 20:59
Pracowałem tam owego czasu. I powiem tyle brud smród i ubóstwo....
Wchodzenie w dupe podpierdalanie to podstawa dla niektórych tam...

A w pracy Norma Norma i jeszcze raz noram jeżeli nie wyrabiasz to cię jebią ale nic na to nie poradzisz zapie.... trzeba....

zgryżliwy 2015-12-02 16:33
jestem na okresie probnym 2 miesiac niestety mobing widoczny golym okiem.Lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tez.nie wiem czy przedłuza mi umowe bo nie wchodze nikomu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuje zero znajomych bo tak najlepiej.Liderzy jeden lepszy od drugiego kobieta ostatnio zle sie czuła to nawet nikt kobiety do domu nie odwiozł szacón dla tej Pani.a do tej pory odwozili.widac ze jest nie lubiana przez tych i owych placa taka jak wszedzie.Nacisk na pracujace soboty masakra.powodzenia dla wszystkich
2
MmM 2016-02-03 15:11
Zakład to kpina...Mobing tylko to. Na 3 jest taka stara recydywistka co zastrasza innych,podpieprza kogo sie da i jak tylko sie da, a sama co chwile na fajke lata...
6
Kostek 2016-02-11 20:23
Pracowałem dwa lata, nie polecam, mobing, wyzysk, straszenie zwolnieniem na każdym kroku, zarobki mierne. Ludzie w większości fałszywi.
5
Stary 2016-03-09 19:39
Wsędzie jest dobrze gdzie nas nie ma ! podobno . A w SITS już było !!! Teraz zakład sięga poziomu dna tyle że nikt nie wie jak nisko można upaść ! Praca ponad siły za grosze ,nadgodziny G.... PŁATNE !Liczy się tylko ilość ,podobno i jakość ale przy takich normach to nie możliwe ! Robię te meble ale nie kupie bo mne nie stać! Jeszcze socjal tyle kasy na pracownika dostają , a jak co do czego nawet połowy tej kwoty nie ma. Tłumaczenie regulaminem zakładowym , ps co mnie to obchodzi ile kto ma dzieci ,zrobił niech zapracuje . To fundusz socjalny na pracownika nie , fundusz pomocy rodzinom , od tego jest mops !
5
Kaasss 2016-03-11 12:20
Poszukuję aktualnie pracy, czy atmosfera w SITsie dalej taka ciężka?
Przymują nowych pracowników? Zatrudniają przez zakład czy mają jakąś agencję która zatrudnia nowych pracowników? Będę wdzięczna za info.
2
pawel 2016-03-17 12:42
Orientujecie sie moze czy w tej firmie nie szukaja kogos z lean management? Kierownik projektu np?
Natalia 2016-04-19 22:28
W sitsie pracują kobiety lekkich obyczaji to znaczy większość rozwalają rodziny pier**olą sie po kontach, patologia i jeszcze raz patologia.
5
lllll 2016-04-26 15:58
czy ja wiem czy takie mocne, na szwalni jeden lider ma swoją bliską przyjaciólkę, pracują na tej samej zmianie a podobno nie mogło tak być. nikt nic nie może powiedzieć wszyscy są przez niego i tę kobiete poniżani i wyśmiewani, każdy boi się odezwać i nic z tym nie zrobią... żal
9
tapicer 2016-05-28 21:46
Szanowni Panstwo z biur,bądźcie łaskawi zajrzeć na tapicernie ale nie na chwile i po to zeby norme obciąć. Zobaczcie jak sie pracuje, złapcie pistolety i wyrabiajcie norme przez ten miesiąc chociaz (oczywiście bedąc liczeni jak każdy nowy).Ci którzy pracujemy sporo czasu i mamy co chwile nowych, staramy sie jak tylko możemy zeby wyrabiac ale czasem sie po prostu nie da (pomijając fakt, ze zabraliscie nam dość opłacalne meble na linie, dajcie im takie wynalazki jak są na SITSIE, quatra baniaki i howardy przeciez dobre czasy maja ale kto im to obije? Potrafimy wiecej niż tapicerzy z innych zakładów ale nikt nas nie docenia, chcecie tylko wiecej nie zważając na to czy po prostu da sie to zrobic. Ja np. bardzo lubie tę pracę i jestem zadowolony ze robie to co lubie. Lecz zabierajac pieniadze za najmniejsze błedy bardzo zniechecaja. Ludzie mający zwolnienie lekrskie z powodu poważnej choroby lub wypadku są traktowani jak Ci, którym sie po prostu nie chce robic czyli traci wiekszosc premii. Bierzcie pod uwage zdanie pracowników, bo wykresy i tabele końcowe nie obiją mebli:)
8
xena 2016-05-31 09:23
Z wielu wpisów tu wynika że każdy chciałby zarobić a się nie narobić niestety norma jest norma i to się nie zmieni.Wszędzie dobrze gdzie nas niema :)
1
oem 2016-07-01 01:31
Witam a co z kierownikiem A.Okońskim sie dzieje:)
1
be@ 2016-07-15 12:01
Chcesz to dam Ci do niego nr tele to sobie z nim pogadasz :)
1
pracownik 2016-07-21 20:29
to wsyzstko to prawda
mamdość 2016-07-23 12:21
szczerze szukam pracy po prostu nie daje rady darcie sie na pracownika ,rozumiem praca,norma ale wydzieranie sie klnięcie to juz mała pżeginka.szacón dla tych co daja rade
4
Pro 2016-08-05 00:07
Zwolniony za pracę pod wpływem %%%
1
Blilblliblip 2016-08-20 01:24
Tu się bardzo mylisz , jak firma jest dobra tak jak ta w ktorej ja pracuje , a nazwy nie podam , uwierz mi że nie ma ona ani jednej opinii , a jest zwiazana z sitsem i to bardzo , i duzo ludzi tam pracuje :) pozdrawiamy
4
obojetny 2016-10-19 21:06
To smieszny zaklad pracy, nowi pracownicy traktowani jak scierki do podlogi, operatorzy jezdza po takich jak po gow..ach. Wyplata nieadekwatna do wykonywanej pracy. Taka ciezka harówe powinno sie solidnie wynagradzac. Poza tym lizustwo, donosicielstwo, juz nie wypowiem sie na jakiej linii sa najbardziej falszywe kobiety. Patrzec sie nie chce na tych ludzi. Lepiej sie nie odzywac z niczym przy takich, bo obgaduja na kazdym kroku. Szkoda slow. Operatorzy nowym kaza lugać jakby mieli 10 lat doswiadczenia, porownywanie nowych pracowanikow ze straszymi doswiadczeniem, to smieszne!!! Czlowiek nie nabiera wprawy w 1 tydzien. Smieszne, co niektorych pozwalnialbym. Operatorzy (wiekszosc) pozostawiaja naprawde wiele do zyczenia. Zony wam nie daja? Nie wyzywajcie sie na pracownikach, bo nic tym nie zyskacie. Totalne dno.
5
Wydaje 2016-10-19 21:21
No spedytorów międzynarodowych jest całkiem sporo, nie ma trudności z dostaniem tutaj pracy w Kaliszu w tym momencie jest bardzo mało chętnych, polecam
juhas 2016-11-03 09:19
Zmiana c linia 3 operator Andrzej totalny brak rozumu. Widac ze operatorem zostal za trzymanie prosto palca. Wprowadza mobing i oczekuje cudow od nowo przyjetych ludzi. Sam nic nie potrafi zrobic. Idiota unikac tej linii
25
Taki ON 2016-11-29 20:20
Witam . A mi się podoba pani Sylwia z biura która jeździ fokusem .
5
Ss 2017-03-15 14:28
Mobing zakładowi należy się inspekcja pracy operatorzy I liderzy zwykle nieroby brak szacunku do pracownika placa rewelacji nie robi brak docenienie pracownika
5
Anonim 2017-03-21 17:13
A ja pozdrawiam Liviusza i Pana Mariana mechaników ze szwalni są najlepsi:-)
9
zola 2017-05-19 12:13
A Mi się podoba Pan Maciej :)
1
ten On 2017-06-13 12:19
dla mnie bardzo pracowita jest Justyna ze szwalni to jest wzor lidera kiedy ide na szwalnie zawsze jest kiedy jej potrzebuje pracuje juz tam pare lat przewijało sie tam duzo osób ,ale jesli potrzebuje cos ze szwalni dostaje to moze nie od reki ale za chwile ogarnia mimo młodego wieku daje z siebie duzo .. takze jesli ktos z kadr czyta to co teraz pisze to nalezy sie tej Pani podwyżka . Prosimy o wiecej takich liderow !!!1 pozdrawiam ...
4
maciej 2017-06-13 12:22
wlasnie trzeba cos z tym zrobic
ktoac 2017-06-24 16:28
Mi sie podoba lider Andrzej ze zmiany A
alan 2017-07-27 22:47
A pani sylwia tam jeszcze pracuje ta z biura? mila kobieta
Maciej 2017-07-28 17:11
Jo ale czy taka miła to nie powiedziałbym
2
rokita 2017-07-31 12:03
jakie zarobki są w Sits? poczynając od najnizszych szczebli i w górę. napisze ktoś?
Ona 2017-07-31 19:34
Ja pracuje tam już 4 lata i powiem Ci że przyszłam do tej pracy fakt nie zarabiam kokosów bo okolo 1500 teraz mogę śmiało powiedzieć że ciężka praca zyskałam bardzo dużo zarabiam 2500jesli chodzę w sobotę chociaż jedną także czy źle ? Myślę że nie .. to nie jest najgorsza firma bywają gorsze tyłu confresco tam jest masakra .. ciężka praca zdziałasz dużo tego jestem pewna ale trzeba chcieć pozdrawiam
Krzysiek 2017-08-01 02:42
Za jedną sobotę płacą 1000zł ? Cztery soboty w miesiącu i te 1500 to jest 5500zł jutro tam składam CV
1
Sobota 2017-08-03 00:09
Wydaje mi sie,ze w ciagu.tych 4 lat byly.podwyzki.plus sobota to wychodzi.2500 .a nie za jedna sobote.
Karolina 2017-08-04 12:35
@Sobota , a weekendy przymusowo pracujące czy dla chętnych? Z tego co piszesz za weekendy tez dodatkowa stawka? Ale chyba jesteś zadowolony?
Zainteresowany 2017-08-04 15:19
A czy poszukują w sits do pracy ?zatrudniają przez zakład czy agnecje?jak zarobki na początek?system 3 brygadowy ?proszę o szczerą opinie i odpowiedź
On7896 2017-08-05 21:25
Nie polecam firmy
1
Sits7 2017-08-05 21:30
Szczerze pracowalem tam 7 lat zarobki najniższa krajowa praca ciezka ( teraz troche niby lepiej ) ostatnio tam bylem po dokument to pani z kadr nie miala humoru i powiedziala ze bd miala humor to mi dokument wyda hmmm powiedzialem ze przyjde z inspekcja humor wrocil dziwne bedziesz donosil jest szansa na awans sumujac praca dla ludzi ktorzy maja kredyty i nie maja pracy normy czasy itp - dla ambitnych to nie
Sits7 2017-08-05 21:34
Pracujac tam tonalem w dlugach a po zmianie pracy i lokate bylem w stanie zalozyc mowie o zawodach technicznych bez obrazy -nie doceniaja tam ludzi
Aga 2017-08-05 22:27
Mam pytanie odnośnie pracy dla kobiet czy jest ciężka i jak zarobki na rękę?
Kk 2017-09-02 00:02
Czy w tym zakladzie sa.jakies podwyzki na jesieni?
gallanonim 2017-09-02 17:50
PYTANIE- ZAKŁAD GRUDZIĄDZ

Czy będzie w Grudziądzu dział Customer Service?
Zostaw swoją opinię o SITS - Brodnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SITS