Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurex

Pracowałeś w firmie Eurex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktos - 2012-01-04 19:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mag zgadzam sie z toba ze ci jest dobrze .Masz godzine pracy przepraszam przerwy pana ktory za ciebie okleja panow ktorzy za ciebie to sprawdza i zapakuja za inwentaryzacje masz placone urlop chorobowe itd no i jak zimno to i zjesz za darmo to po co tu sie udzielasz .Za inwentaryzacje powinienes dostac 0 i odpowiadac karnie za zle przeprowadzona inwentaryzacje finansowo ,olejac ,sprawdzac,pakowac wysylac.to jest twoja praca .Mysle ze jest was za malo tam bo kto teraz pracuje jak ty tu piszesz.
zdjecie uzytkownika
Pr\"E\"zes - 2012-01-05 10:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ee tam placzecie, mi jest calkiem dobrze, pozdrawiam Pr"E"zes
zdjecie uzytkownika
mag - 2012-01-05 12:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o widzę ze jeszcze jeden frustrat, no to cie w kurzę; w pracy, palimy papierosy i w ogóle nic nie robimy , leżymy do góry brzuchami, gramy na komputerach i w piłkę , telefonujemy .
Oni nam za to płacą i to punktualnie co miesiąc jest nas tu kilku a w całej firmie kilkudziesięciu i nie chcemy nowych !
Jeszcze jedno w firmie od wielu lat nie ma stanowiska prezesa
zdjecie uzytkownika
były - 2012-01-20 19:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też mam wiedzę na temat Postquam i nie tylko, może się jakoś zgadamy?????
zdjecie uzytkownika
kubuś - 2012-01-25 09:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko w jaki sposób mamy się skontaktować?
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-07-09 12:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak najbardzieej cheetnie pomoge tez mam z nimi sporo problemow
zdjecie uzytkownika
były - 2012-08-28 21:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żałuję tylko, że nikt nic nie robi z tym wszystkim, a tylko pisze....
zdjecie uzytkownika
Kowal - 2013-04-17 19:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze niedawno tam pracowałem i powiem każdemu zainteresowanemu pracą w tej firmie ,omijajcie z daleka!!!
Pensja jest wypłacana dla handlowców, i nie tylko, z wielkimi opóźnieniami. Co chwila jest brak towaru do sprzedaży ale
plany trzeba robić. Nikomu z zarządu nie zależy na handlowcach. Jednym słowem dno i wodorosty.
zdjecie uzytkownika
niepoprawny - 2013-04-29 13:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2013-05-20 02:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz czekać miesiącami na swoje pieniądze, pracować od 8 do 17 na działalności i słuchać gościa oderwanego od rzeczywistości, to idź tam pracować. A tak poważnie, omijać szerokim łukiem, pieniądze może nie są złe, ale terminowość płacenia... tam nie znają takiego pojęcia, upomnisz się o swoje, to dostaniesz odpowiedź typu: nie zapłacę, bo zbieram na towar. Nikogo nie interesuje to, że masz działalność, trzeba opłacić ZUS, rachunki,itp. 3-4 miesięczne opóźnienia to norma. Mógłbym pisać tutaj długo, ale nie chcę się już więcej denerwować. Mam nadzieję, że uda mi się szybko odzyskać moje pieniądze.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-05-24 22:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukany - 2013-05-20 02:27:13

Chcesz czekać miesiącami na swoje pieniądze, pracować od 8 do 17 na działalności i słuchać gościa oderwanego od rzeczywistości, to idź tam pracować. A tak poważnie, omijać szerokim łukiem, pieniądze może nie są złe, ale terminowość płacenia... tam nie znają takiego pojęcia, upomnisz się o swoje, to dostaniesz odpowiedź typu: nie zapłacę, bo zbieram na towar. Nikogo nie interesuje to, że masz działalność, trzeba opłacić ZUS, rachunki,itp. 3-4 miesięczne opóźnienia to norma. Mógłbym pisać tutaj długo, ale nie chcę się już więcej denerwować. Mam nadzieję, że uda mi się szybko odzyskać moje pieniądze.
Zgadzam się z Tobą, obecnie pracuję w Tej firmie ale szukam czegoś innego ta firma to jakaś farsa zwalniają się najlepsi coś w tym jest.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-23 05:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można zjeść jak człowiek?
zdjecie uzytkownika
wildfire - 2013-08-02 22:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracuje w tej firmie juz długo i też jestem bardzo dobrym pracownikiem. Nie zajmuję się pierdołami, nie patrzę aż ktoś zrobi coś za mnie i dostaję co mi się należy. To firma handlowa, jej byt zależy od sprzedaży, trudno żeby nie wymagac jej od pracowników realnej sprzedaży. Widzę lenistwo i(usunięte przez administratora)..ale niektórych handlowców. To pewnie ci co sie tu obelżywie wypowiadają. Przychodza ludzie do pracy jako przedstawiciele a nie odwiedzaja salonów, olewaja klientów, znikaja z pieniedzmi ludzi..żenada. Polecam prace osobom pracowitym, zorientowanym na cel a nie cwaniakom którzy chca sobie pełzac i myslą ze za nieróbstwo ktos im zapłaci.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 08:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opowie ktos w koncu jak jest w Eurexie obecnie z wynagrodzeniami ,ile mozna zarobic,czy to jest klauzula i nie mozna po prostu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 20:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Towaru zawsze tam brakowało, problemy z reklamacjami sprzętu zawsze były. Zorientowanie na zysk firmy w oderwaniu od zysku pracowników vel współpracowników. Normalka. Proponuję poczytać Bryana Trace'a i nie mieć złudzeń, że w takiej firmie komukolwiek zależy na pracownikach. firma przede wszystkim troszczy się o siebie. Na początku je szef potem jego prawa ręka i księgowa - na końcu Ty. Nie podoba się? Zawsze można założyć własna firmę i walczyć o swoje :)
zdjecie uzytkownika
antolni - 2013-09-18 21:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zarobki jakie byly czy w zwiazku z opiniami duza byla rotacja pracownikow czy raczej stala ekipa tam zawsze jest i nic sie raczej nie zmienia pozdrawiam dzieki za pomoc!:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-25 17:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie znaczenie mają byłe zarobki? Zarobki sa takie jakie sobie wywalczysz. Żadnych sentymentów, żadnego użalania się nad Twoją trudną lub nietrudną sytuacją. Jest zysk, jest pieniądz. jedyny mankament , dla mnie bardzo ważny - twój zysk nie zależy do Ciebie ! Tylko od szeregu osób. Jeśli oni coś spaprzą Ty płacisz z własnej kieszeni. I to jet nie w porządku. Niestety takie są realia współpracy..
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 21:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ładne stoły piknikowe maja czy ktos je sobie zakupil polecacie na przyszly sezon?Tak sie rozglądam i nie wiem czy sie zdecydowac na zakup
zdjecie uzytkownika
rakels - 2014-03-04 18:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba nie jest najlepsze miejsce na poszukiwanie porady od stylisty. Wróćmy do opinii pracowników Eurexa
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-03-24 23:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eurex zajmuje się zaopatrzeniem salonów fryzjerskich, ale prowadza tez szkolenia, ktoś był i może polecić?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-05-22
Żródło: nuzle.pl
Gliwice
(Śląskie)
Wymagania:• • Doświadczenie w pracy na stanowisku magazyniera min. 6 miesięcy,• Mile widziane doświadczenie na magazynie wysokiego składowania,• Uprawnienia do obsługi wózka widłowego,• Umiejętność sprawnego operowania wózkiem widłowym, w tym wózkiem wysokiego składowania,• Znajomość dokumentacji magazynowej,• Dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym,• Dokładność, sumiennośćObowiązki:• Przyjmowanie i wydawanie towaru• Dbałość o gospodarkę mag
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2014-04-03 19:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie to, że Eurex ma na stronie odnośnik do konta na allegro, a tam konto zawieszone i zero sprzedaży, bez sensu.
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-04-05 13:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie to były ambitne plany rozwoju i wejście na nowy rynek sprzedażowy, poszło w projekcie strony internetowej, to zrobili, ale jak widac nic z tego nie wyszło.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-05-08 23:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w Eurexie. Wyplaty nie ma miesiacami, towaru rowniez nie ma, za to wymagania ogromne. Najlepiej, zebys siedzial cicho i nie upominal sie o pieniadze, bo przeciez szefostwo takie biedne... Raz zbieraja na towar, innym razem na vat a dla pracownikow nie wystarcza. Na kazdym kroku patrza jak tu cie oskubac i oszukac. Uczciwi ludzie nie maja tam czego szukac. Jedno wielkie bagno.
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2014-05-27 13:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z pracą na magazynie w Eurexie? widzialem ze kogos szukaja, pisza ze atrakcyjne wynagrodzenie i stabilne zatrudnienie na umowe. napiszcie jak to jest, bo serio sie nad tym zastanawiam
zdjecie uzytkownika
pola - 2014-07-27 20:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
apsolutnie nie polecam tej firmy jako rewelacja co do pracy ,nie placa za nadgodziny a o bezpieczenstwie bhp to juz chyba zapomnieli ,pracownicy zmieniaja sie jak rekawiczki zenada
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski