brak logo

Lewiatan

Gołdap

Opinie o Lewiatan

1804 2010-10-07 10:45:23
moim zdaniem nie wszystkie lewiatany są złe np,ten na placu zwycięstwa odbił się gdy zmieniła się załoga sklepu no i oczywiście zarządza tam sama szefowa tego sklepu ,mają tam teraz większy wybór w asortymencie dziewczyny są o wiele przyjemniejsze od tamtych poprzednich przede wszystkim nie sprzedają starych wędlin i mięs ,nawet ostatnio mieli sanepid to mieli powód aby to opić bo wypadli super nie mieli żadnej wpadki aż ci z tej kontroli się zdziwili bo pierwszy raz im się to zdarzyło żeby lewiatan nie miał wpadki ,a więc teraz nie boje się tam robić zakupów z obawą że kupie coś nie pierwszej jakości,
Agnieszka 2010-12-23 09:28:55
Ciekawa jestem co się dzieje w lewiatanach Gołdapskich z mięsem i wędlinami , które nie sprzedadzą się , które są po terminie bo z utylizacji Lewiatany nie korzystają . Proszę o opinie na ten temat .
Agnieszka 2010-12-23 09:29:13
Ciekawa jestem co się dzieje w lewiatanach Gołdapskich z mięsem i wędlinami , które nie sprzedadzą się , które są po terminie bo z utylizacji Lewiatany nie korzystają . Proszę o opinie na ten temat .
Agnieszka 2010-12-23 09:29:13
Ciekawa jestem co się dzieje w lewiatanach Gołdapskich z mięsem i wędlinami , które nie sprzedadzą się , które są po terminie bo z utylizacji Lewiatany nie korzystają . Proszę o opinie na ten temat .
pracownica.... 2014-02-13 19:23:06
Kasjerka robi wszystko...robocze?dodatek?dobre..dostaniesz fartuch i na tym koniec.Na srodki czystosci itp.nic...ile sie zarabia?najnizsza krajowa...o reszcie wole sie nie .wypowiadac.Szkola zycia...przetrwasz Lewiatan...to dasz rade wszedzie
1
tytus 2014-09-08 11:39:01
Pani Agnieszko ma Pani złe informacje o utylizacji w Lewiatanach
tytus 2014-09-08 11:45:23
Pracownico ... pracujesz czy pracowałaś w Lewiatanie i nie wiesz że dostajesz/ dostawałaś ekwiwalent za pranie? Dziwne.Ja też tam pracowałam i wiem że wszyscy taki dodatek dostają.
Wincyj 2016-05-14 11:08:48
Do Lewiatan jest sporo osób chętnych, ale nie dziwie się bo generalnie nawet praca kasjera jest tutaj jedną z lepszych, polecam bardzo mocno coś takiego od już
Zostaw swoją opinię o Lewiatan - Gołdap
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lewiatan