brak logo

Teleplan Polska

Bydgoszcz

Opinie o Teleplan Polska

ktoś 2016-12-14 21:28
A co, dane zabierasz dla konkurencji?
1
kicia 2016-12-15 05:05
Tak jest tylko jeden - pan Adrian ktory prowadzi szkolenia bhp <3
3
onaaaaa 2016-12-15 05:09
Zartujesz sobie? Chyba kumulacja tapety i kiczowatych czerwieni ...jak widze te wlosy to mam ochote na nie rzygnąc! Ok moze maja figury sa wyskokie ale ryjce to jakies nieporozumienie.Ciekawe jak wygladaja bez tych szpachli.Pewnie nie odwazyly by sie wyjsc na serwis bez make-upu
2
Życzliwa 2016-12-15 11:08
Ale Ty jesteś jeb. ...nieta. żal to czytać. Pokaż swój ryj to się posmiejemy.
7
Czerwona 2016-12-15 15:53
To jest forum na ktorym wyraza sie opinie na temat firmy/ pracodawcy a nie wylewanie swoich żali i komentowanie wyglądu pracowników.Masz cos do mojej fryzury to podejdz i powiedz mi to w twarz.To moja głowa i bede nosic kolor,który mi sie podoba,tobie nic do tego.W obronie swoich koleżanek napisze tylko,że szpachle i tapety masz w OBI wiec komentowanie czyjegos makijazu uważam za lekką nutke zazdrosci.Dziewczyny nie potrzebuja tony make-upu by dobrze wyglądac:)
Zastanawia mnie jeszcze jedno mianowicie to iż musi sie Tobie naprawde bardzo nudzic skoro juz o 5 nad ranem przelewasz swoje frustracje na forum :D
Zajmij sie sobą i swoja pracą . Daj sobie spokoj ze zlosliwymi uwagami gdyz nie zamierzamy sie nimi przejmowac co wiecej mamy z nich niezły ubaw :D
23
MN 2016-12-15 16:08
Dziewczyny ta "łaska" to śmierdzącym tchórz. Na 100% ryj ma do du...y podobny!
Ma coś do Was niech podejdzie i wyjaśni.
Brawo! A ja olać ciepłym moczem
onaaaaa 2016-12-16 05:05
Wlosy mozesz przefarbowac ale ryja nie zmienisz kaszalocie!! Swoje zdanie moge wyrazic gdzie mi sie podoba!!!!!!
Nie bede do ciebie podchodzic bo puszcze pawia na sam widok twoj i twoich kumpelek bleh
Czarna 2016-12-16 13:08
szukasz sensacji ?? chcesz na Siebie zwrócić uwagę ?? to idź do programu MAM TALENT czy jakiś inny program... a nie sorry bo tam będziesz musiała ujawnić swoje dane i swoją krzywą mordę ;) Najlepiej pisać na forum i obrażać osoby tylko na tyle Ciebie stać ?? taka z Ciebie odważna osoba ?? Żal mi Cb i to strasznie ;) Masz jakąś obsesję na punkcję nas ?? mogę Ci jedno powiedzieć żadna z nas nie jest ciepła więc masz pecha i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się serio ;)
8
On1 2016-12-16 16:21
Stajesz się tak nudna że aż żal!
Czy ty nie widzisz że ośmieszasz siebie a nie te dziewczyny?
Teksty na poziomie podstawówki z wiochy pod Bydgoszczą!
Ogarnij się i przemysl jaki poziom swoją osobą i tymi wypowiedziami reprezentujesz.
A podejść do Nich,no pewnie ze nie podejdzie bo boisz się że w ten spierdzielony r....j dostaniesz.
4
Marek 2016-12-16 19:32
Przedewszystkim zabojczo pezystojny
Marek 2016-12-16 20:51
Jeszcze raz bo mi się klawiatura zacięła.

Przede wszystkim zabójczo przystojny i piekielnie inteligentny. Sfokusowany na obranym celu.
Firma nie była w stanie mu zapewnić wyzwań na miarę jego możliwości w obszarze zarządzania ludźmi w czym był naprawdę dobry, dlatego musiał się z firmą rozstać.

Taka jest moja prywatna opinia.
żałosna 2016-12-17 01:27
Nie podejdziesz bo się boisz że wp...... dostaniesz. Ośmieszasz tylko i wyłącznie siebie takimi wpisami a dziewczyny i cała reszta mają z ciebie niezły ubaw buahahaha jesteś żałosna
4
ram pam pam 2016-12-17 07:08
Skończcie ju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo to już się powoli męczące robi.
2
jepjepjep 2016-12-17 13:14
ta cała firma jest żałosna.
2
Ktos 2016-12-18 22:42
Ludzie! Wezcie sie zastanowcie troche, ta strona zostala chyba stworzona w innym celu niz wypisywanie glupot na temat innych i ich wyzywania.
2
Aikoou 2016-12-21 09:45
Jak wygląda praca na Telefonach ?
2
onaaaaa 2016-12-21 12:36
Zamknij ryj wytapetowana czarownico!!!
Koncze z wami pisac bo cyrk sie zaczol robic jedna z druga teraz sie beda wybielac a prawda jest taka ze jestescie szpetne i to was boli xd I to nie tylko ja mam takie zdanie jak widac:)
9
Miła 2016-12-21 20:21
Co jedna to lepsza masakra jak mozna tak psuc sobie opinie a to niby kobiety zastanawiam sie czasem czy to aby napewno firma produkcyjna słysząc te wszystkie opowieści
1
Teleplan 2016-12-24 00:16
Firma jest naprawdę OK !!!
10
iQor best team 2017-01-01 18:24
Może ktoś streścić w kilku-kilkunastu zdaniach co tam się działo w teleplanie od sierpnia? Ktoś przyszedł/odszedł? Jakieś ciekawe akcje/wydarzenia? O tych bonach i imprezie nie musicie pisać ;)
Tele 2017-01-01 19:31
Jedni przychodza inni odchodza jeszcze inni nie wracają jedna opowiada żenujące historie ale najwyraźniej najbardziej zainteresowani sa nieświadomi a poza tym jest super
3
mala 2017-01-01 20:16
kto to taki?
Teleplan Best Team 2017-01-03 18:53
Nie interesuj się za bardzo bo kociej mordy dostaniesz szpiegu! Opowiedz lepiej co tam u was się dzieje :D ile zwolnień zwolnień tym roku się szykuje :D
Zainteresowany Bezrobotny :D 2017-01-04 10:26
Jest ktos wstanie mi powiedzieć szczerze na czym polega ta praca w tym zakładzie ? Dostałem do Teleplanu propozycje pracy z Agencji Pracy lecz pytanie czy warto tam iść ? Na czym polega dokładnie ta praca ? I jakie są tam zarobki ? Oraz towarzystwo ludzie itd ? :)
Gregor 2017-01-04 16:04
Czy warto tutaj zaczac prace? Raczej nie, pytasz o zarobki tostaniesz najnizsza stawke jaka obowiazuje w tym kraju czyli 13 zl brutto za godzine pracy tj. jakies 2,8 euro. Od 1 stycznia 13 zl brutto jest najnizsza stawka jaka pracodawca moze ci dac, gdziekolwiek pojdziesz do pracy mniej nie dostaniesz. Co mozesz tam robic. Mozesz składac kartony, mozesz czyscic dekodery, mozesz przykrecac śrubki albo mozesz jeszcze klikac skanerem przez 8 godzin dziennie, na nic wiecej nie licz. Poszukaj lepiej innej pracy.
Pozdrawiam
2
Życzliwa 2017-01-04 16:36
A ile Ty byś chciał zarabiać przy skrecaniu srubek albo składaniu kartonów?
1
barber 2017-01-04 17:24
Dokładnie. Firma jak każda inna w Bydgoszczy, jedynymi + jest to, że praca jest siedząca i nie wymaga jakiś wielkich umiejętności.
1
pracownik 2017-01-07 12:18
Uważam, że praca jest ok. Dodatkowo codziennie dostajesz 5 zl dofinansowania do posiłku i masz 25 min przerwy. Ludzie jak wszędzie jedni spoko inni mniej spoko ale generalnie atmosfera przyjazna. Polecam
4
Dżony 2017-01-08 17:21
Teleplan to koncern, a jak w każdym koncernie pracownicy najniższego szczebla zarabiają najniższą krajową, nie ma co się oszukiwać, każda firma płaci podobnie. Wątpie żeby w Iqorze, Pesie czy w innej dużej firmie w mieście zwykły pracownik zarabiał więcej. Praca nie wymaga jakiś szczególnych kwalifikacji, zarobki na poziomie 1700 zł na rękę i praca głownie siedząca do tego 25min przerwy, więc nie ma co narzekać. Zawsze za tą samą stawkę można stać 8h przy taśmie z 15 minutową przerwą.
3
Nope 2017-01-13 20:14
Na pewno inny standard pracy. Atmosfera przyjemna, ludzie niektorzy swietni, nie jest tak zapchane i raczej bardzo przyjemna robotka. Luzniej. Minus taki, ze kasa wybitna tez nie jest, technicy maja troche urwanie glowy, a robota czasem jest, a czasem trzeba kombinowac. Porownania nie mam, ale dosc dlugo juz siedze tylko tu i gdybym od razu na ten dzial nie trafil to (z tego co slyszalem i nawet widze w komentarzach wczesniej) moja opinia o pracy w tej firmie bylaby chyba gorsza. Ale co kto lubi tbh.
3
Marlena 2017-01-16 18:12
W firmie nie liczy się czy awansujesz czy pracujesz miesiąc albo 3 lata zarabiasz tyle samo. Wielka nagroda to awans zupełnie niestabilny zostajesz inzynierem dostajesz oddelegowanie po którym cie przywracają na serwis, bo bardziej opłaca się wziąć kolejnego na kolejne 3 miechy a ty podobno się nie nadawales/as. Kontrola jakości takie same zarobki bez szału zero jakichkolwiek widełek.. na serwisie szkoda gadać jeden na drugiego gada ludzie sobie zazdroszczą a tym samemu każdy jest sobie równym bo całe zyski zrywa góra najmniej odpowiedzialna za sukces. Nagrody zbierają ci co na czas nie zamawiają plastików i chodzą w szpilkach.
4
celebryta1 2017-01-18 18:49
Koń Marcin login równie mało inteligentny jak Ty sam...gratulacje odwagi za nie używanie nazwisk w tak oficjalnym poście ;) brawura wręcz dołączyłeś do pozostałych idiotów którzy czują się lepiej kiedy napiszą coś na kogoś nie wiedząc nawet o co chodzi w całej sprawie na stronie która nie jest pudelkiem ale pomału do tego to zmierza !
3
Rozbawiony1 2017-01-19 06:26
Jpk kolejny cwaniak, wstyd to powinno być Tobie że wypowiadasz się w necie o osobach i sprawach które Ciebie nie dotyczą...żal ludzi którzy mają tak nudne życie że muszą poprawiać sobie humor robiąc takie wpisy
1
Hatehate 2017-01-19 06:35
Tele pfff skoro tak dużo wiesz o rozdawaniu to pewnie często rozdajesz ;) to twoja polityka jaka uprawiasz w tej firmie ? Nie oceniaj wszystkich swoją miarą, biedny lub biedna to Ty jesteś bo możesz się wygadac tylko ma tym forum a z moralnością to Ty nie masz nic wspólnego skoro wpisujesz takie życzy o innych którym to Ty potem patrzysz w oczy w firmie-hmm jak tak można
1
peter 2017-01-22 12:43
ty też kiedyś byłeś takim nieumiejącym pionkiem z ulicy więc siedź cicho
romek 2017-01-22 12:46
ty też kiedyś byłeś takim nic nieumiejącym uliczny pionkiem więc siedź cicho
angela95 2017-01-23 20:22
Gdzie musze się zgłosić żeby tam pracować?
Ada 2017-01-26 13:53
Tylko jeden taki brzydki żeby suszy ciagle i jara jak głupi
wariat 2017-01-28 01:58
Karolina i Bartek wszystko wiedzący para jak h**** każdemu obrobią wiadomo co
johnyQ 2017-01-28 20:35
Do pośredniaka...
pracownik 2017-02-17 13:59
W tej firmie dochodziło do skrajnie patologicznych sytuacji. Pracownicy byli zwalniani, upadały działy, przenoszono ludzi w nowe miejsca. Tzw. nowi ludzie na nowych działach podlegali osobom, wyznaczonym przez przełożonych, którzy formalnie nie posiadali uprawnień do wydawania poleceń. Sytuacja wyglądała tak, że świeży człowiek, potencjalny do zwolnienia, był poddawany swoistemu mobbingowi. odcinano mu np. dostęp do internetu i możliwość kontaktowania się z faktycznymi przełożonymi. Również nieczytelna organizacja, kto od kogo zależy, a także ograniczony dostęp do informacji. Chaos wprowadzany był też poprzez niedziałającą bazę danych, co uniemożliwiało np. ilościową kontrolę sprzętu. Jaki to powodowało "porządek" można sobie tylko wyobrazić. Poza tym brak swobodnej możliwości spożywania posiłku, na który wyznaczono 15 minut. Nie wiem, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy firma o międzynarodowej renomie? To jest szacunek dla Polaków?
Można powiedzieć, że dochodziło do sytuacji typowego zaszczucia pracownika. Wówczas nie zapobiegano tym patologiom, lecz usuwano wielu ludzi na podstawie konfliktowości, bądź nielojalności.
Ta firma ma na sumieniu brak wdrożenia procedur uniemożliwiającym praktyki mobbingu.
Faworyzowane są osoby przebiegłe i cwane, natomiast uczciwi ludzie, są doprowadzani do skrajnych sytuacji. Już wiele osób ze względu na nagła chorobę odeszło z tego świata, albo ma trwały uszczerbek na zdrowiu. Polska to nie prywatny folwark pańszczyźniany. To co niektórzy Polacy pracujący w tej firmie zaserwowali swoim rodakom, nie mieści się w granicach prawa pracownika.
1
Życzliwa 2017-02-17 16:59
Matka wie, że ćpiesz?
4
Xxtelepxx 2017-02-18 21:45
Takie skromne pytanie do szefostwa kiedy sie zorientujecie ze ogarnietym pracownikom ktorym zalezy nalezy placic nieco wiecej ? Moze jak juz zwolnia sie wszyscy ? Mózgi wam juz nie pracuja do .uja ? Naprawde czekacie az do konca gamonie ? Nowych madrych to moze 0.1 % pierre tez ma to w d. Tyle ze za wieksza kase. Uwiezcie gamonie z agencji tez sie skoncza. Pozdrawiam i zycze uruchomienia mozgow w koncu !
1
Angie 2017-02-19 20:04
Kiedyś jedna z wyżej postawionych osób w firmie powiedziała, że w tej firmie nie ma co liczyć na premię czy podwyżki, więc porzućcie wszelkie nadzieje na jakąkolwiek zmianę w płacach.
1
ABC 2017-02-19 23:18
Nie zorientują się, nie wymagaj za dużo... :) Tylko będą się dziwili skąd ten bajzel jest.
Na te firme jest jedno rozwiazanie... spie...dalać z tamtąd.
1
nik 2017-02-20 12:08
Życzliwa, odnoszę wrażenie, że masz problem ze zrozumieniem trudniejszych tekstów w języku polskim. Polecam powrócić do szkół. Występujesz tu jako "adwokat diabła", ale ewidentnie jesteś słaby zawodnik, za to mocny w gębie.
bezstronny 2017-02-22 15:02
Oj kolego.. płyniesz mocno i nie wiem co masz na celu dodając taki wpis.

Nie wszystkie metody działania i organizacji w firmie popieram. Pracuje tu już kilka lat.
Każdy jeden pracownik podejmujący zatrudnienie w TP podpisuje, że zapoznał się z regulaminem i go akceptuje. Ja dokładnie pamiętam, że w którymś artykule jest wpis o zakazie korzystania z neta więc skąd tu słowo mobbing na to, że ktoś był karany czy odcinano mu dostęp do neta.
O przerwach 15 minut z brakiem możliwości swobodnego zjedzenia posiłku nigdy nie słyszałem. Fakt, kolejki w stołówce są, ale każdy ma 25 minut regulaminowej przerwy i jeśli się tego przestrzega i pilnuje to problemu nie ma żadnego.
Ja tu też widzę ze swojej perspektywy ogromny wpływ kultury zagranicy na sposób zarządzania firmą. W zetknięciu z naszymi realiami wszystko to wygląda jak wygląda.
Ktoś już tu kiedyś pisał o tym, że jeżeli ktoś przychodzi, robi swoje i przestrzega zasad panujących w firmie to spokojnie tu popracuje bez stresu i wielkich krzywd i ja się z tym zgadzam w 100%. Natomiast jak ktoś sobie wyobraża, że przyjdzie do zagranicznego zakładu na pracownika w linii i będą mu kwiaty do stóp składać to faktycznie trochę nie to miejsce.
2
Wkurzona 2017-02-22 15:41
Ja chcac nie chcac musze znowu przeiwnac temat "lalek z wd" jak ktos tu je pieknie obsmarowal...
Niemam nic do tych lasek ale to perfidne wbijanie sie w kolejke przy wyjsciu jest nie do przyjecia!!!
Obowiazuja chyba jakies reguly??!!
W stolowce jest tak samo!
Za kogo wy sie do holery uwazacie? ze musicie miec wszendzie pierszenstwo?
Zaiwaniac na koniec kolejki skoro przychodzicie pod bramki o 14
Teleplanista 2017-02-22 15:42
Niby firma to dno i patologia Ale jak nazwać ludzi, którzy gow.nem smaruja ściany w wc? Szczaja na posadzkę a do cukierniczki wsypuja sól. Nie wspominając o kradzieży Tymbarku ze stołówki i nagminne kradzieże w szatniach? Może najpierw spójrzcie na siebie. Sami ta patologie tworzycie a później najgłośniej szczekacie ze was źle traktują. Całe szczęście ze już niedługo skończy sie chodzenie na wodę....weźcie się wkoncu za robote smierdziele po gimnazjum!
3
Asd 2017-02-22 15:44
A Ty co? Języka w gębie nie masz???
Zostaw swoją opinię o Teleplan Polska - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleplan Polska