brak logo

Teleplan Polska

Bydgoszcz

Opinie o Teleplan Polska

Niebieski 2017-04-15 08:50
Ja tez nie moge tego zrozumiec ze ludzie za 1600 z zapalem pracuja, ale moze oni sa jedynie po podstawówce i taka praca to dla nich marzenie cos jest z nimi nie tak, to chyba brak inteligencji
4
Niebieski 2017-04-15 08:51
Ja tez nie moge tego zrozumiec ze ludzie za 1600 z zapalem pracuja, ale moze oni sa jedynie po podstawówce i taka praca to dla nich marzenie cos jest z nimi nie tak, to chyba brak inteligencji
Aset team 2017-04-15 12:48
Hmmm ciekawy tok myślenia w stylu: ustawiłam sobie linie pod siebie i teraz mogę cały dzień siedzieć na telefonie i plotkować do woli na temat innych linii bo jestem tak dobra że nie muszę pracować!. a czemu? bo robią to inni za 1600 zł! Szczyt bezczelności!
WD Team 2017-04-15 13:29
Kto ma 1600 ten ma :D jeżeli chodzi o konwersacje na temat ludzi z WD to luźna guma ;) niektórzy na WD maja dziwne poczucie humoru;) jezeli cjodzi o komentarz wyżej to właśnie tak jest jak mówisz! Ustawilismy sobie linię pod siebie dlatego mamy tak zaje biscie. I mamy gdzieś co sie dzieje na innych liniach widać to Ty nie masz co robic i obserwujesz innych. Uwierz mi, ze zapracowalismy sobie na to co teraz mamy. Ty też możesz tak mieć wystarczy chcieć i wiedzieć po co się przychodzi do pracy. Daj najierw cos z siebie to może nie będziesz płakać ze zapierniczasz za 1600 a za 2000
2
WD Team 2017-04-15 13:33
Jaka praca taka płaca. Widocznie zaslugujesz na te 1600
1
Sympatycznie 2017-04-15 16:26
Zywa dyskusja na tym forum, to dobrze trzeba rozmawiac moim zdaniem. Proszę państwa TELEPLAN?? Ja już na szczęście tutaj nie pracuję, pracowałem pare lat i wiem co to jest teleplan, ogólnie odradzam tam pracę dosłownie wszystkim. Teraz pracuję w innej firmie i nie jest to korporacja i szczerze, w teleplanie zapomniłem jaki jestem dobry, zapamniałem ze jestem dobrze zorganizowany, inteligetny i pełen dobrych pomysłów. Teleplan to wszystko odbiera, człowiek zapomina jaki jest dobry pracujac w tej korporacji. Naszczęście rynek pracy się zmienia, mozna bez problemu znalesc prace lepszą niz w teleplanie i każdemu z was proponuje nie zmuszam uciekajcie z tej firmy jak najszybciej bo w niej człowiek cofa sie w rozwoju totalnie. Odnosnie korporacji proszę obejrzyjcie ciekawe filmiki i zastanówcie się czy chcecie pracowac w TELEPLANIE.
https://www" rel="nofollow" target="_blank">https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=z0NoSwyeios
https://www" rel="nofollow" target="_blank">https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=0ru7EQ7I83M
7
Euforycznie 2017-04-15 18:58
Jestem w identycznej sytuacji jak "Sympatycznie", też pracowałem ładnych parę lat w Teleplanie.
Pod koniec pracy w tej firmie czułem się zupełnie wypalony, atmosferą, sposobem zarządzania, oczekiwaniami. U obecnego pracodawcy mam jasno wytyczoną ścieżkę kariery, wiem co mam zrobić, aby awansować. Moja praca jest szanowana i ja jestem szanowany jako pracownik. Poprzez pryzmat tych kilku lat pracy w Teleplanie widzę ile czasu zmarnowałem i jak bardzo rynek mi uciekł. Teleplan nie dał mi szansy, aby podążać za realiami rynkowymi. To wszystko trzeba nadrobić. Kiedyś bałem się, że zostanę z Teleplanu zwolniony, teraz widzę, że to byłoby najlepsze co mogłoby mnie spotkać, nie trwałbym tam nie wiem po co. Szanuję wielu ludzi którzy tam pracują, i mam wiele fajny wspomnień związanych z ludźmi z Teleplanu ale sposób w jaki jest on zarządzany, (albo w zasadznie nie jest) jest beznadziejny. W/g mnie praca w Teleplanie to strata czasu.
4
NowyWD 2017-04-15 19:28
Witam . Ja Pracuje w Teleplanie od niedawna i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Moja zmiana na WD jest spoko . Atmosfera [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci którzy nazekaja na Teleplan to chyba tylko by chcieli siedzieć na krześle i nic nie robić , a dostać ponad 2tyś na konto ! Pozdroo dla WD
4
NowyWD 2017-04-15 19:39
Witam . Fajnie że znalazłeś lepszą pracę ( Gratuluję ) ale Teleplan nie jest taki zły . Idź i popracuj w handlu . Będziesz nawalal tony towaru i ( usunięte przez administratora ) weekendy i święta . Za podobne pieniądze . Jak komuś nie odpowiada Telepan to proponuje składać CV do Ząbki! Tam to będziecie mieli " radoche z pracy " Pozdrawiam
2
M.K 2017-04-15 19:52
Większość ludzi tu pracujących nie nadają się nawet do sprzątania więc o jakiś awansach Ty mówisz i jakiej lepszej pracy? To ludzi bez ambicji, leniwi którzy oczekują placu 2500 za skracanie dekodera. Ludzie którym się mózgu nie chce używać a Ty im radzisz żeby znaleźli lepszą pracę????
1
WD tester 2017-04-15 21:37
Tak z innej beczki wesołych swiąt dla wszystkich
5
hdhdhdhdh 2017-04-19 22:46
Jak wyglada praca Rejestratorki wysyłek w Teleplanie?
Na czym polega praca? jaka płaca?
Conor McGregor 2017-04-20 15:23
Rejestrator paczek to chyba na wysyłce WD, anie na rejestracji.
ELEKTRONIK 2017-04-21 13:03
hahahhahahaiii ale JAJA !!! NAPISAŁEM KILKA DNI TEMU CO MYŚLE NA TEMAT TEGO POWIEDZMY PRZEDSIĘBIORSTWA i juz nic nie ma !!!!!! po prostu ktoś zauważył że była to prawda i mogło by zaszkodzić Pozdrawiam załoge GOWORK.PL
3
Pracownik 2017-04-23 08:07
Najlepsza była ostatnio akcja alkomat podobno za pare dni ma być pies tropiący na narkotyki
Bez jaj 2017-04-23 11:20
Gdyby każdy poważnie podchodził do pracy i obowiązków to żadnej akcji by nie było.
Butla po piwie w szatni...
Naprawdę żaden problem..?
No zastanówcie się..
3
Qwerty 2017-04-26 21:28
Czy tylko ja zUwazylem ze na asecie pracują ludzie lekko uposledzeni? Z grupą też przyjmują do teleplanu? Liderka z wygladu normlana Ale jak się odezwie to też wiocha zalatuje....
9
ASSETix 2017-04-27 00:43
Jeżeli masz problem do liderki z Asseta czy kogokolwiek innego z linii to podejdź i powiedz to prosto w oczy danej osobie, to na pewno szybko rozwieją Twoje uwagi czy wątpliwości.
Swoją drogą, widząc poziom Twojego komentarza - to "też wiochą zalatuje...." i akurat dziwi Mnie Twoje pytanie czy z grupą przyjmują do Tele, bo sam na pewno doskonale znasz odpowiedź na to pytanie :)

Pozdro
2
Zaciekawiony 2017-04-28 01:02
Cześć,
Chciałbym zacząć pracę w teleplanie na stanowisku technika w dziale Mobiles ?
Co o nich sądzicie? Jak ludzie, kierownictwo, płace ? Doszły mnie tylko pogłosy że zarabiają całkiem dobrze czy to prawda ?
Anita 2017-05-05 15:15
Dlaczego negatywne komentarze o firmie są kasowane?
6
Chasm 2017-05-06 12:37
Hmm zaczynam tam prace niedługo widze że znowu jakieś obozy zazdrosc i zawiść ah, jak górnicy pracują w pocie czoła to jakoś nie mają czasu sie kłócić :) to wy też za minning się zabierzcie -->
1
Blueberry 2017-05-11 20:26
Dragon jak niby słyszałeś tylko to po co siejesz ferment ? Liderzy z mag są spoko.
Testerlini 2017-05-11 21:24
Z tym Krystianem jest na pewno coś nie tak, ciagle ma mętne oczy odpływa koleś
3
wiecznie głodny 2017-05-12 11:13
Co myślicie o nowych zasadach wprowadzonych na stołówkę?
agatka 2017-05-12 11:44
parę linii planuje protest.... cały zakład powinien przez dni nie brać nic z stołówki to by im kopary opadły
1
chłopek roztropek 2017-05-12 19:49
a jakie zasady wprowadzono ?
Jsg 2017-05-13 16:52
Protest??? Koleś korzystał z dofinansowania na jedzenie osób które nie pracują już w teleplanie i wy chcecie protest? Przecież to zwykla kradziez byla
2
Oli 2017-05-14 19:09
Z jednej strony masz racje, to nie było zbyt mądre, ale z drugiej strony to jak ktoś ma codziennie do obiadu średniej porcji i bardzo słabej jakości dopłacać po 8 zł to wcale się nie dziwie, że ludzie kombinują.
1
Asia 2017-05-15 11:11
Niby tak. Ale kogo to wina? Ja juz od dawna nie jem tego co podają bo poprostu jest to niezjadliwe. Rozumiem zrobić protest ze względu na to ze jest drogo albo ze zarcie niedobre Ale ze względu na to ze mi można kombinować i korzystac z dofinansowania osob ktrie nke pracuja albo sa na l4 ? Typowy polaczek ... :/Niektórzy to się troszkę kompromituja. Jak będzie strajk bo żarcie nie dobre to pierwsza stanę w szeregu ;) Pozdrawiam
1
Monika_432 2017-05-17 12:03
Witam,
Do osób pracujących w Teleplanie, chciałabym nawiązać z firmą współpracę w zakresie lakierowania elementów - możecie mi podpowiedzieć do kogo się zwrócić. O osobach do kontaktu jest mało a strona www nie ma wersji polskiej. Z góry dziękuję.
T 2017-05-17 12:53
na stronie firmy jest numer kontaktowy do naszego oddzialu
Marcin 2017-05-19 10:24
Witam serdecznie. Widzę sporo nagatywnych opinii na temat korporacji Teleplan. Oddziały Teleplan w Polsce płacą pracownikom mniej niż za granicą, dlaczego?. Wykonujecie w kraju takim samą pracę, na tym samym poziomie z zachowaniem wsokich standardów jakościowych wykonywanych usług za. Wykonujecie kawał dobrej roboty za 1600 zł?. Macie mój pełen szacunek. Ja wybrałem pracę w Teleplan za granicą. Oddział Teleplan - Czechy płaci pracownikom minimum 3500 zł. przy 8 godzinowy system pracy oraz wypłaca pracownikom bonusy za wykonany plan oraz miesięczny Target. Panie z działu personalnego HR miłe i sympatyczne. Ludzie na stanowiskach trenerskich, menadżerskich i Team Leader też w porządku. Operatorzy stacji testujących trzymają kolektyw i pomagają nowym kolegom się wdrażać. Projekt SKY w Teleplan - Czechy ma potencjał. Tutaj człowiek się rozwija. Jako cudzoziemiec nie jestem tu dyskryminowany przez Czechów ani inne mniejszości narodowe. Tutaj zespoły ludzi są międzynarodowe. Język czeski i angielski to podstawa w komunikacji. Firma stawia na dobrą atmosferę w pracy i szkolenia. Tu człowiek może naprawdę bardzo wiele się nauczyć. Tą samą pracę wykonujecie Wy za połowę tego co mam ja. Czysta dyskryminacja ludzi oraz wyzysk pracownika w kraju nie napawa optymizmem. Życzę Wam abyście znaleźli wymarzoną pracę i mieli z niej radość. Pozdrawiam.
2
Marcin 2017-05-19 10:38
Witam serdecznie. Widzę sporo nagatywnych opinii na temat korporacji Teleplan. Oddziały Teleplan w Polsce płacą pracownikom mniej niż za granicą, dlaczego?. Wykonujecie w kraju takom samą pracę, na tym samym poziomie z zachowaniem wysokich standardów jakościowych wykonywanych usług. Wykonujecie kawał dobrej roboty za 1600 zł?. Macie mój pełen szacunek. Ja wybrałem pracę w Teleplan za granicą. Oddział Teleplan - Czechy płaci pracownikom minimum 3500 zł. przy 8 godzinowym systemie pracy oraz wypłaca pracownikom bonusy za wykonany plan oraz miesięczny Target. Panie z działu personalnego HR miłe i sympatyczne. Ludzie na stanowiskach trenerskich, menadżerskich oraz Team Leaderzy też w porządku. Ja pracuję tu od niedawna i jestem na najniższym szczeblu zawodowymi firmie. Pracuję jako tester dekoderów telewizji cyfrowej. Operatorzy stacji testujących trzymają kolektyw i pomagają nowym kolegom się wdrażać. Projekt SKY w Teleplan - Czechy ma potencjał. Tutaj człowiek się rozwija. Jako cudzoziemiec nie jestem tu dyskryminowany przez Czechów ani inne mniejszości narodowe. Tutaj zespoły ludzi są międzynarodowe. Język czeski i angielski to podstawa w komunikacji. Firma stawia na dobrą atmosferę w pracy oraz liczne szkolenia. Tu człowiek może naprawdę bardzo wiele się nauczyć. Tą samą pracę wykonujecie Wy w kraju za połowę tego co mam już na samym starcie. Czysta dyskryminacja ludzi oraz wyzysk pracownika w kraju nie napawa optymizmem. We wcześniejszym moim komentarzu wdarły się błędy i literówki za co najmocniej przepraszam. Życzę Wam abyście znaleźli wymarzoną pracę i mieli z niej radość. Pozdrawiam.
2
ff 2017-05-19 11:48
placa ci w pln czy koronach?? bo to tak jak co niektorzy mowia ze w angli zarabiaja 6000tys zl a tak naprawde zarabiaja najnizsza krajawa w angli. Nie ma co porownywac
ex-quality 2017-05-19 20:37
Nie siej fermentu. Najniższy szczebel w drabince Teleplan Czechy, a typowa wypowiedź POLAKA z ZAGRANICY "ile ja to nie zarabiam". Po pierwsze primo. Pracujesz w stolicy Czech, więc zarobki 3.5k PLN to tak naprawdę cię dymają sam wiesz w co. Zatem nie masz powodu do dumy i kozaczenia w stosunku do ludzi w oddziale w Teleplan Bydgoszcz, który jest w województwie o jednym z najwyższych wskaźników bezrobocia w Polsce (w Pradze 1%). Po drugie secundo. Jako były pracownik nie mam interesu w pozytywnej opinii na temat mojego byłego pracodawcy, ale w tym akurat temacie stanę w obronie ludzi tam pracujących za 1.6k, którymi gardzisz. Po trzecie tertio. Sp#$%alaj na drzewo trolu.
3
Lik 2017-05-20 07:59
Ale i tak teleplan bydgoszcz to dno to jest wyzysk, płacą ludziom 1600 1700 to jest żenada wstyd przede wszystkim dla pracodawcy
1
Kierowca Bombowca 2017-05-20 10:09
Ludzie dziwicie się, że tak płacą skoro co chwile ktoś nowy przychodzi. Przemiał ludzi jest nieziemski. Nowi rezygnują po 2 dniach pracy albo zaraz idą na L4. Więc o czym my kur... mówimy. A tak reasumując to w czym widzicie problem?? 90% polaków wyprówa sobie żyły za najniższą krajową i sobie radzą. Ale zawsze do powiedzenia mają najwięcej pseudoPatrioci co wyjechali aby zapier... u niemca czy innego obcokrajowca. Ogarnijcie swoje mózgi albo wymieńcie. Pozdrawiam
2
Fortuna 2017-05-20 18:23
Dziwisz się, że jest taka rotacja? Bo ja nie. Pracy za takie pieniądze jak w teleplanie w mieście jest pełno, więc taki Kowalski przyjdzie, zobaczy i ucieka, bo firma poza 5 zł do śniadania i obiadu nie oferuje nic więcej zwykłemu pracownikowi . Ludzie wolą iść do konkurencji pracować za takie same pieniądze i starać się tam o jakieś premię czy podwyżki, a w teleplanie na co mogą liczyć? Na 5zł na kaszankę, bigos albo fasolke po bretońsku
4
Marek 2017-05-20 22:29
Czyli co mamy być wdzięczni, że dostajemy ochłapy - 1.6k/m-c a góra bierze prawie 10 razy więcej ?
Każdy kto tylko ma alternatywę spada z tej firemki aż się kurzy za nim.
Pozdrowienia dla wytrawałych co jeszcze tam tkwią.
3
Marcin 2017-05-21 12:54
Witam ponownie. Mój wcześniejszy komentarz nie był formą dyskryminacji, oceniania ani wyszydzania z ciężko pracujących na chleb polaków. Ja tu nikogo nie oceniam ani nikomu nie ubliżam. Więc tak zwanym hejterom z góry dziękuję. Mój komentarz jest skierowany do ludzi pojętnych, wyrozumiałych i nie szydzących z innych ludzi. Ja szanuję Polskę oraz ciężko pracujących Polaków. Mieszkam i pracuję w Czechach ponieważ mam ciężko chorego syna i tutaj ma lepszą opiekę medyczną oraz rechabilitację niż w kraju. To że żyję poza krajem nie znaczy że jestem antypatriotą. Wszystko co robię robię dla rodziny i syna który jest dla mnie najważniejszy. To że trafiłem do zespołu Teleplan w Czechach to czysty przypadek. Pozdrawiam również oddział Teleplan w Bydgoszczy i życzę Wam wszystkiego dobrego. Mnie życie bardzo ciężko doświadczyło dlatego mam szacunek do siebie oraz innych. Nie mam też prawa do oceniania innych ludzi. Nie jestem Bogiem. Także reasumując to wszystko dziękuje Wam za komentarze i serdecznie pozdrawiam.
1
Kierowca Bombowca 2017-05-21 18:23
@Jsg A wracając do tematu badży to firma jest sama sobie winna. Jakby pomyśleli to zablokowali by badże osób , które są na chorobowym a zwłaszcza osób, które już tam nie pracują. Powinni po prostu zabierać. Pozdrawiam
1
Atomek 2017-05-22 08:23
Zamknij się
K 2017-05-22 23:07
Niektóre ku*wiska w tej firmie pomylily chyba miejsca do świecenia czterema literami. Pod latarnie, albo zająć się w końcu robotą, puste ryje dobre na raz, o czym nie jeden tutaj mógł się przekonać. w mózgach przeciąg. Wpie*dol się jeszcze raz w kolejke, a ten usmiech bedziesz miala tylko przy robieniu loda w pracy dupodajko.
2
Wera 2017-05-23 19:49
pracuję tu już kilka dobrych lat i nie mogę się nadziwić kogo Wy tu przyjmują do pracy . już po samych wpisach widać że to patologia przez wielkie P. Pani Małgosiu jeśli Pani czyta te opinie to proszę się bardzo zastanowić. z takimi pracownikami nie ujedziecie daleko. szkoda bo firma fajna-`z potencjałem ale selekcja powinna być nieco większa. no chyba że i Pani już na niej nie zależy bo niestety tak to wygląda. wszyscy dbają już chyba tylko o siebie i o swoje interesy. a szkoda wielka szkoda. podpowiem tylko Pani że zminy powinny zacząć się od kierownictwa które wprowadza cholerny mobing a skończyć na zwykłym pracowniku który albo zachowuje się jak pół normalny albo idzie zaraz jak go zatrudnią na L4 i śmieje się z was na potęgę stojąc na papierosie w palarni. szkoda mi aż tego słuchać i jest mi przykro że tak jest.
3
poplatany 2017-05-23 20:40
Nie da się zbudować szczęścia na cudzym nieszczęściu a całe zło jakie wyrządzisz drugiej osobie wróci do ciebie.... pozdrawiam
pracownik Teleplanu 2017-05-23 22:45
moja babcia też tak mówi wiec pewnie jest w tym dużo prawdy i oby tak było. niektórzy ludzie na wyższych stanowiskach mają się w tej firmie za bogów a to zwykli ludzie tacy jak my którzy maja nie raz większe problemy jak my z którymi sobie zwyczajnie nie radzą a swoje frustracje i niepowodzenia w życiu prywatnym przelewają na firmę i ludzi tam pracujących , mam nadzieję \ze wszyscy wiedzą o kim piszę. takich kierowników jest kilku. panowie pamiętajcie że kiedyś możemy spotkać się w innej firmie i role mogą się odwrócić i co wtedy! być ludzkim to sztuka !!! a ludzie o których pisze to zwykły chłam który dostał się do władzy.
Zaciekawiony 2017-05-23 23:42
@poplatany 2017-05-23 20:40
Co masz dokładnie na myśli?
Informator 2017-05-24 19:30
Przecież Pani Małgosia też już na wypowiedzeniu ;)
Zaciekawiony 2017-05-26 13:23
Kogo masz dokladnie na mysli. Liderow czy kierownikow.. i z jakiego dzialu?:)
Kluk 2017-05-26 14:41
O jaka pania Malgosie chodzi?
Zostaw swoją opinię o Teleplan Polska - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleplan Polska