brak logo

Teleplan Polska

Bydgoszcz

Opinie o Teleplan Polska

Mania 2016-11-23 11:13:28
Jest jeszcze karma dla psa buraku
WielkiPytong69 2016-11-23 12:34:43
Takie pytania to się zadaje osobiście... Co to za problem przejść się i zobaczyć ? Zapytać? Z tego co słyszałem jest w porządku ... Jak będą to czytać osoby związane z tym działem to może im się to nie spodobać.
4
Pawel 2016-11-24 10:49:27
Ale przebłysk IQ. Serio, pracujesz tam? Co robisz, kible czyscisz?
takapani 2016-11-24 10:58:43
Wiem ze lepiej osobiście ale za krótko pracuje i się krempuje. Dowiedziałam się ze jednak nie przechodze na inny dział. Ale dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam wszystkich.
Gosc 2016-11-25 18:01:31
Swieta prawda! Powiedziane krotko i dosadnie.
Gruby Misio 2016-11-27 04:45:59
Fajne dziewoje tam pracują ?
mentos 2016-11-27 10:46:58
Na palcach obu rąk zliczysz.
wald 2016-11-28 09:18:09
jak tam Twoja impreza firmowa :'D
SsamZaDyche... 2016-11-28 11:26:51
nieważne co i jak ... Ale musicie pamiętać ze w czoko jest spoko !
Zbulwersowany 2016-11-28 21:24:18
Witam, chciałbym poruszyć kwestie bonów na święta a raczej ich braku. Pracuje w teleplanie od stycznia i związku z tym zamiast bonów dostanę 0.Jakie są wasze opinie na ten temat? Uważam że pracownicy pracujący powyżej pół roku powinni chociaż "coś" dostać, wszędzie w każdej firmie której pracowałem nawet miesiąc pracownicy dostawali chociaż 50zł a tutaj wielka firma mająca wiele filii na świecie nie stać na żaden gest wobec pracowników. Uważam to za pogardę wobec pracowników oraz brak szacunku. Czym ta firma próbuje zmotywować pracowników?Duże wymagania a w zamian powinniśmy się cieszyć że mamy pracę, przecież to chore. Jedyne co widzę to straszyć osoby naganami oraz sugerowanie im że jeżeli się nie podoba to droga jest wolna. Z takim podejściem ludzie długo nie będą pracować a wynikające z rotacji błędy teleplan zawdzięcza sam sobie, zostaną tylko osoby które są zobowiązane finansowo i nie mogą sobie pozwolić na zmianę pracy i młodzi ludzie szukający pracę na tak zwana chwilę, poprostu żenada. Współczuję osobom które z przyczyn nie zależnych są na chorobowym albo na macierzyńskim i również nic nie dostaną na święta. Pozdrawiam
6
ja! 2016-11-29 10:48:44
,,Życie...... "
chałupy welcome to.... 2016-11-29 17:52:43
Jako pracownik z wieloletnim doświadczeniem poradzę Tobie co z tym zrobić:
1) Zgłoś to w ankiecie badającej zadowolenie pracowników z pracy w Teleplan, wkrótce takowa powinna się pojawić. Jak to zgłosisz to na pewno zostanie to wysłuchane i zmienione :)
2) Czekaj cierpliwie na lepsze czasy w Teleplanie na pewno takie nadejdą :)

Alternatywnie uciekaj stamtąd im szybciej tym lepiej.
1
Zbyszek Wodecki 2016-11-29 19:22:30
Dawno nie było tu tak taktownej i kulturalnej odpowiedzi!. Zgadzam się w 100%
Buzzy 2016-11-29 20:16:24
A co sie dzieje z Panem Kierownikiem tyle go nie ma wróci jeszcze czy juz nie?
chałupy welcome to.... 2016-11-29 21:06:37
Dziękuję Zbyszku za ciepłe słowo.

pozdrowienia z polish Galapagos.

PEACE
bomboni 2016-11-30 10:49:12
A co myślicie o tej petycji, pod którą zbierają podpisy?
Polo 2016-11-30 11:10:22
Żenada. Ja rok temu tez nie dostałem talonow i afery nie robiłem.
Łagodny z Kotlina 2016-11-30 13:38:17
A jaka jest wasza opinia na temat jakości keczupu na stołówce?

Uważam że powinniśmy mieć świadomy wybór ulubionego keczupu, a nie korporacyjnie narzucony standard.

Pozdrawiam,
Łagodny z Kotlina
7
Pikantny Z Zamiłowania 2016-11-30 13:52:42
Czy problem keczupu będzie również poruszony w petycji??
Uważam, że powinna być dostępna szersza gama produktów zwanych dalej ketchupem.
Ostry, łagodny, czerwony, mniej czerwony, fajny i nie fajny, mały, duży, radosny, smutny, z dozownikiem, bez dozownika, w tubie, w butli, w beczce itp itd. Taki wybór sprawiłby, że każdemu milej jadło by się dostępne w naszej kantynie produkty.
Jest o co walczyć! Walczmy o ketchup!
6
Sos Tabasco-Lubię to! 2016-11-30 19:48:56
Hmmm...
Tak!Tak!
Zdecydowanie podjęłam decyzję!
Jutro wyruszam na serwis z petycją!!!
Walczmy o swoje,Walczmy o ketchup!!!
4
Ona 2016-11-30 19:57:53
A macie też tak, że im bardziej "mały" się wkur...ia, tym lepszy dzień macie ?
Może dziwna jestem, ale im on jest bardziej wściekły i niezadowolony tym ja szczęśliwsza jestem. Dziwna zależność której nie jestem w stanie wyjaśnić, natomiast wiem jedno znikąd się nie wzięła....
To się starannie wypracowało przez pewien okres czasu.
2
Jadzka 2016-11-30 21:45:45
Keczup keczupem Ale ja się pytam gdzie jest majonez???????
Ona 2016-11-30 21:50:16
Oh jak dobrze, czyli nie jestem sama. Mały wkur... wiaj się bardziej aż do białej gorączki !!!!! To jest takie słodkie i zabawne, nam daje tyle radości :D
Ona 2016-11-30 21:50:27
Oh jak dobrze, czyli nie jestem sama. Mały wkur... wiaj się bardziej aż do białej gorączki !!!!! To jest takie słodkie i zabawne, nam daje tyle radości :D
maras 2016-11-30 22:36:05
Nigdzie nie ma idealnie. Jak dają więcej socjalu to w zamian tyrają jak woła. Myślę, ze najlepsze jest zadaniowe podejście. Przychodzę, robię swoje, wychodzę i cieszę się czasem spędzonym z rodziną. Nie oczekiwać zbyt wiele od pracodawcy ale też się nie szarpać. Ja tam bony odpuszczam. Tez uważam, ze to nie fair, ze pracując ponad pól roku nic nie dostanę. Uważam to za demotywujące, różnicowanie pracowników, choc wszyscy robimy swoja robotę. Jedni wyjdą uśmiechnięci a drudzy zdołowani z poczuciem bycia gorszym sortem. Ale szkoda mi czasu i nerwów na jakieś petycje.... No chyba, ze te o ketchupie:D
6
Zdesperowany 2016-12-02 19:10:45
Dziś w Teleplanie Wielka impreza firmowa,ale tylko dla naszej wspaniałej "góry" dla szarych pracownikow wielki mail od Gosi K. Która udaje ubolewajaca, a dzis bedzie bawic sie w najlepsze. Pozdro 600
zdesperowany 2016-12-03 23:09:48
Gdzie mają tą impreze?U nas nie bedzie wcale? masakra
Niech zwolnią trochę tych nowych przygłupów i złodziei to zamiast leni i nieuków będzie więcej ludzi chcących pracować i znających się na pracy więc może bedzie wydajniej i firma też lepsze rzeczy zaoferuje!
Taka sobie 2016-12-04 11:38:12
Szok... dla pracowników dzięki którym firma istnieje i wszystko idzie dobrze nic nie ma a oni nasz socjal biorą dla siebie... a prawda taka ze to my tworzymy ta firmę!!! Zero podwyżek zero jakis motywujących premi!!!! Najlepiej jeszcze wsyzstko wyciągnąć od pracownika tzn co i jak ulepszyć na linii a potem podciągają to pod swoje pochwały ze niby tacy świetni.... żenada!
1
Bubu 2016-12-04 12:36:40
Zrobię To, naprawdę To zrobię. Na razie to tylko koncepcja, ale niedługo przerodzi się w zaawansowany projekt. Długo myślałem jak to zrealizować. Różne myśli chodziły mi po głowie, i w końcu wpadłem na genialny pomysł. Zrobić To z rozmachem, tak żeby urosło to do rangi mistycznej samo realizacji. W końcu co jak co, ale To, zasługuje na miano cudownego wydarzenia.
Człowiek rodzi się w błocie, i w błocie kończy. Po drodze przeżywa wzloty i upadki. Ale nic nie jest ważniejsze od tego co naprawdę mam zamiar zrobić raz a uczciwie. Życie jest takie krótkie, a ja mam tak mało czasu. Wciąż w pośpiechu przeżywam każdy dzień wierząc że może następny dzień okaże się tym Jedynym, w którym zrealizuję swój wielki Cel. Ten dzień się zbliża wielkimi krokami. Jest już projekt z dokładną datą (09-12-2016). Mam nadzieję, że nikt i nic nie przeszkodzi mi w realizacji mojego projektu, Wielkiego Spokojnego Wypróżnienia, bez lęków i stresów.
2
malajka 2016-12-04 12:47:53
co zrobisz Bubu? Co?
mati 2016-12-04 12:49:46
kto zaczyna teraz w niedziele nockami? tam trzeba zrobic porzadek na tej zmianie sami zodzieje i nieroby na nockach!
mati 2016-12-04 12:50:16
kto zaczyna teraz w niedziele nockami? tam trzeba zrobic porzadek na tej zmianie sami zodzieje i nieroby na nockach!
Bubu 2016-12-04 13:42:14
Ej no ludziska dajcie spokój z tym jadem , nieroby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowniki , lidery itp. szare i niebieskie ludki i te czarne ludki i te zielone i nawet te niebieskie dajcie sobie na luuzzz zachowujecie się jakby w stado małp rzucili 10 kg bananów - ten ma to, ten sramto, ta taka, ta owaka a Tak Naprawdę wchodząc przez kołowrotek Teleplanu stajemy się jednością , która mimo górek i dołków potrafi ze sobą współpracować i jakoś się koła kręcą i wóz jedzie dalej i tak naprawdę szanowna gawiedzi chyba o to chodzi. Fakt jest to ogólne i płytkie spojrzenie i z pewnością wielu z was tak od razu pomyśli , ale nikt nie jest idealny i każdy ma coś za uszami ,zależy z jakiej płaszczyzny na to spojrzeć zawsze znajdzie się jakieś ALE , od nas samych zależy jak bardzo będziemy to akceptować i w efekcie de facto zachowywać się wobec siebie . A Więc Siostry i Bracia Teleplanowcy Wiecej Luzu !!!
P.S
Uwolnić Krecika - to dopiero była bajka !!!
4
Boski Janusz 2016-12-04 13:54:26
Masz coś z głową
Bubu 2016-12-04 14:34:08
Za przeproszeniem malajka w sumie ........ Gó....o !
1
PSX 2016-12-04 20:04:06
Bonów i imprezy dla ludzi nie ma, ale najważniejsze że nowa fura jest.
King 2016-12-05 11:07:33
Kilka słów do tej ograniczonej typiary z magazynu co pisała petycję. Zadowolona jesteś z siebie? Chciałaś kase na swieta i co? Nie dosc, ze teraz ie dostaniesz to za rok dzięki Tobie nie dostanie nikt. Kim Ty wogole jesteś żeby jeszcze mieć jakiekolwiek zadania od firmy. Przepracuj sobie tyle co my a później Szczekaj jak suczka.Współczuję osoba, ktore muszą z Tobą pracować. Mam nadzieję, ze wylecisz z firmyi to z hukiem.Pozdrawiam środkowym palcem BITCH
7
Bubu 2016-12-05 11:46:49
Dobrego Orła poznać można po tym, nie że tam wielkie skrzydła , jak lata i poluje ale uwagaaaa panowie i panie że ............. nie sra w swoje gniazdo !!! I jest kupa tak jak pisałem wcześniej !!!
4
Ogień 2016-12-05 17:22:26
Ogólnie ta firma to kpina, dla pracownikow nie zrobili imprezy obcieli wysokosc talonów, i jeszcze ten łysy skó..wiel ogłosił ze wiecj talonow juz nie bedzie, a sami bawia sie za nasze. Ludzie czy wiecie ze w piatek 2.12.2016 odbyla sie impreza zakladowa tak tak odbyla sie____ ale tylko dla góry. A my jebi..my za 13 zl brutto/h a oni sie bawia, a my nawet pożądnych talonow nie dostalismy to sie kór..a do telewizji nadaje. Ludzie uswiadomcie sobie ze my jebi..my za 350, 400 euro czy to do was dociera, my jestesmy tylko po to zeby wygenerowac jak najwiekszy zysk jak najmniejszym kosztem, zadajcie sobie pytanie czy warto za takie scierwo sie starac. WYJE..ANE.
ono 2016-12-05 17:26:20
Niestety mam wrażenie że jak bardzo krzyczałbyś nie otworzysz ludziom oczu. Idą stadnie i posłusznie i nie ma tutaj szyderstwa. To jest smutna prawda
idenasiłke 2016-12-05 17:55:27
Proponuję założyć swoją firmę, zamiast tu szlochać. Albo do Beci uderzyć, może coś dołoży z rządowej puli....
TPL 2016-12-05 19:22:44
To się zwolnij pajacu. Miałeś szanse zadać pytanie na zebraniu i co? Cisza!!!
TPL 2016-12-05 19:48:27
A skąd Ty możesz wiedzieć za czyje pieniądze oni się bawili w piątek? Za Twoje??? Nosz kur.... a co to nikt już nie moze się spotkać po pracy na piwko? Bo Tobie się to nie podoba? Sam nie raz widziałem lysego latem pod parasolami w PRLu na piwku albo w katarynce na obiedzie i co? Stać go to idzie i zabiera ze sobą ludzi z którymi chce się nachlac jego wybór a Tobie nic do tego za czyje pieniądze chleje. Przypominam pracujesz w korporacji a nie w panstwowce wiec o jakiej kurw;: Ty telewizji mówisz? W tej firmie pracuje 750 osób wiec jak ma byc dobrze? ?? Niestety w korporacji jest tak ze napierw dadzą sobie a później Tobie i albo to zrozumiesz, ze takie A realia albo się zwolnij bo ja mam już serdecznie dosyc słuchania jak jest źle i niedobrze. Anajbardziej żenujące jest plakanie ze kierownictwo ma wicej niz zwykły pracownik. Weź się człowieku ogarnij i przestan płakać a najlepiej to się zwolnij. Jednego glaba mniej
TPL 2016-12-05 19:51:48
A co Ty myślisz ze ludzie się zwolnią bo nie było imprezy gwiazdowej i talony za 300 stowy? Wam to sie naprawde w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie poprzewracało od dobrobytu. Moim marzeniem jest zeby zabrali te 5 zl na śniadania może się ogarniece
Jasiek 2016-12-05 19:54:52
Zwalniasz się?
Oleg 2016-12-05 23:23:36
Musimy postarać się o sprowadzenie związków zawodowych do firmy i wspólnie doprowadzić do szcunku dla pracowników. Jeżeli nie chcą sami to czas ich zaskoczyć. Co to ku..a za reguły jeden pensja 2400 inny 2650 jakaś pomyłka a co on ku..a robi więcej niż my ? Pajace
1
Wkurzona 2016-12-06 12:01:14
To robota patologicznych typiar z WD i tak wiecie o kogo chodzi sztos im w .......... fakulce wypindrowane.
Cała_Prawda 2016-12-06 13:30:23
Faktycznie na WD jest straszna patologia. Profesjonalne podejście liderek do pracy swojej i ich pracowników oraz wymaganie tego za co każdy z nas dostaję pieniążki to książkowy przykład patologi w pracy. Jeden z drugim nierobem opuścili szeregi działu WD i teraz wylewają pomyję na te biedne dziewczyny które nie jednokrotnie musiały świecić oczyma przed kierownictwem za swoich pracowników ratując przy tym nie jedną umowę o prace... no ale o tym to już każdy zapomniał lub też nie wiedział nawet że takie sytuacje się zdarzają. Ahh te wredne liderki.. takie nie dobre ;)
blagam nie!!! 2016-12-06 13:42:42
o nie!!! znowu sie zaczyna!!!!
Cala_Prawda_2 2016-12-06 14:14:02
Ale o co Tobie chodzi??? Mnie nie wyrzucili ja sama odeszłam, bo wiesz...WD tylko do końca roku....
Buahahahaha
Zostaw swoją opinię o Teleplan Polska - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleplan Polska