Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RED TAXI

Pracowałeś w firmie RED TAXI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-07 15:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no, chyba w żadnej firmie nie masz pewności, czy bedziesz tam pracował, rok, dwa czy może tylko miesiąc. Ale bym w tej rotacji nie upatrywał tylko minusów, bo skoro jest rotacja to ludzie szukający pracy mają szansę się sprawdzić w Red taxi, bo mają szansę się tam dostać. To lepiej niż zupełnie chermetyczne środowisko jak w niektórych
zdjecie uzytkownika
raper z fasolek - 2015-01-29 21:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też jestem osobą szukają pracy i to nawet bardzo, natomiast w kontekście red taxi mam kilka pytań. mianowiecie jak to rzeczywiście jest z rotacją w państwa firmie? nie będę ukrywał że jest to dla mnie priorytetowy wyznacznik kondycji firmy i samego pracodawcy więc muszę sytuację znać wcześniej. czy ktoś mi opisze rotację w red taxi?
zdjecie uzytkownika
pioruncho - 2015-02-04 22:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam cos do dodania sami wy niewiecie o tym że wasza kultura też swiadczy oczymś a wymagacie odnich kultury widziałem nie raz jak sie ludzie odnosicie do taksówkarzy a potem macie pretęsje wielkie ogarnijcie sie hamy jedne tyle powiem
zdjecie uzytkownika
as - 2015-02-12 15:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raper z fasolek - 2015-01-29 21:43:21]:
sledź bieżące ogłoszenia na necie a się przekonasz.
zdjecie uzytkownika
kiedys redzik - 2015-03-28 22:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raper z fasolek - 2015-01-29 21:43:21]:
Nie licz na to że właściciel odpowie ci jaka jest sytuacja w firmie i skąd taka rotacja. Radzę poczytać wypowiedzi na forum lsa leszek sierhej (to ta sama firma). Wypowiedzi właściciela i jego "pani" są niedopuszczalne względem forumowiczów. Trzeba dużo rozwagi aby podjąć z tą firma wspólprace.
zdjecie uzytkownika
gibas - 2015-03-31 15:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjaśnijcie mi moi drodzy, chciałbym zacząć swoją przygodę w branży taksówek, ponieważ dość już mam w 100% pracy dla kogoś, a tutaj pracowałbym u kogoś ale trochę na własny rachunek i myślę że to by było idealnym połaczeniem dla mnie obecnie. Mam samochód który by się nadał, prawo jazdy oczywiście też, znam topografię miasta, ale wiem że większość taksówkarzy jeździ na gpsie wiec takiego też mam, co jeszcze mi potrzeba
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-02 09:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gibas - 2015-03-31 15:49:55]:
A Ty gdzie pracujesz że takie posty piszesz? Pewnie na bezrobotnym siedzisz?
Bo jeżeli pracowałeś dla LSA to wyleciałeś za co ? za kradzież ? Czy przeszedłeś do konkurencji ? A może jesteś taksówkarzem bo wtedy byś wiedział że od dwóch lat nikogo nowego nie przyjmowali, nie licząc ostatniego miesiąca gdzie nowe aura dojdą i potrzebował szef obsady
zdjecie uzytkownika
dingo - 2015-04-18 00:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-02 09:27:17]:
ale potrzebował czy dalej potrzebuje ? bo to jest dla mnie na przykład dość istotna sprawa te chwili bo potrzebuje się w czymś takim własnie zaczepić .
zdjecie uzytkownika
luque - 2015-06-11 18:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RED taxi to dno......
samochody to ruiny, kierowcy to najeieksza patologia,nie znaja miasta, trzeba czekac 20-30 min, ceny wysokie..

ps. polecam Halo Taxi lub Radio Taxi
zdjecie uzytkownika
kultura - 2015-06-16 18:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tego jeżdżą po mieście jak chcą parkują gdzie chcą i w nosie mają przepisy. Zatrudnieni są z niszy społecznej i brak im ogłady i wykształcenia. Wymieniają ich co sezon więc nie mają szansy opanować topografii miasta.
zdjecie uzytkownika
gazeta wyborcza - 2015-06-18 19:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowcy są ściągani z Rosji i Czech. Ciekawe..
zdjecie uzytkownika
Susu - 2015-07-10 02:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przezcież Red Taxi nie jest jakąś potężną korporacją. Druga sprawa to samo zagadnienie korporacji - pieniądze jakie niektórzy wymagają od przeciętnego kierowcy niejednokrotnie są równe z jego miesięcznym wyjeżdżeniem. I co - taki kierowca ma wyjść na 0 ?Jak żyć, skoro w niektórych przypadkach nawet nie można pokryć kosztów.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-07-20 13:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy oni nadal jeżdżą tymi starymi Dacia Logan? Ile to już lat przecież pod maską to już sam szprot nie mówiąc o zadymionym wnetrzu
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-07-22 10:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luque - 2015-06-11 18:08:21]:
chyba ci sie gosciu w glowie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jezdze red taxi od wielu wielu lat - miasto znaja, jezdza najkrotszymi trasami - halo i radio to sciema.....nie raz jechalem ta sama trasa i przeplacalem w porownaniu z red.....ale jak pracujesz dla jednej z tych firm no to nie bd srac do wlasnego gniazda.....tym bardziej ze na taxi nie czekasz 20-30 min i nie wiem skad qwa masz takie informacje.....ale jak powiedzialem - ja jezdze od dobrych paru lat, moje dzieci tez na stalym zleceniu i jest naprawde rewelacja. ceny maja niskie i obsluge naprawde na wysokim poziomie - nic dziwnego ze bzdury piszesz jak ci biznes nie idzie......
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-07-22 10:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luque - 2015-06-11 18:08:21]:
do: gazeta wyborcza.......... kierowcy sciagani z Rosji i Czech hahaha tym to ,,zabiles,, - dobry zart.....z tego co wiem - a rozmawiam z kierowcami jak jezdze ze nie jest tak hoop jezdzic w red - naprawde trzeba znac topografie, kazdy z kierowcow ja zna i nie ma w cale tak duzej rotacji - a kierowcy jezdza po prawie 10 lat - wiec to tez o czyms swiadczy - wiec te glupoty co Panstwo piszecie to mijaja sie z prawda - ja rozumiem ze boicie sie konkurencji ale w taki sposob - znizacie sie do zera wypisujac takie rzeczy - a ludzie ktorzy w to wierza to nie sa lepsi od was - wystarczy zamowic sobie Taxi Red i przejechac sie i samemu ocenic - Tak !! jezdza Dacia Logan no i ? oszczedne, zwinne i jedziesz jako pasazer - a nie jak inni w radio albo halo - passaty, mercedesy - do miasta ? hahaha na taxi ... hahaha smieszne - tu widac brak profesjonalizmu - niz dziwnego ze maja 3.0 silniki co pala tyle ze wychodza na zero, a samochody sa zadbane - dobrze sie prezentuja i sa w jednym kolorze - tak jak w korporacji - halo i sralo co maja - kazdy z innej parafii - jak to wyglada? stareauta z przebiegiem takim ze szkoda gadac, wiec prosze Panstwa - takie opinnie nie sa na miejscu.....powiecie ooo kolega Pana L... pisze - nie prawda - ale tak jak napisalem wczesniej - jezdze, korzystam i nie tyklko ja, ale i znajomi wiec mowie co wiem - nie opierajac sie na wyssanych z palca obelgach aby tylko napisac cos zlego.... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
melisa - 2015-07-27 20:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weź sobie tabletki uspokajające. Jacyś nerwowi ci zwolennicy Reda. Płacą wam za to czy co
zdjecie uzytkownika
niedziela - 2015-07-27 21:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dowód tego ogloszenie z czeskiej strony
Type of job contract:
Date of creation: 01.06.2015
Information: Motivačný list + životopis pre zamestnávateľa Required education: Povinná školská dochádzka / Odborné zaškolenie
Starting date: 25.06.2015
Offered salary: 7.00 PLN / (hrubý)
Number of places: 4ORKING AREA:

Car, taxi and van drivers

JOB DESCRIPTION:
Zakres obowiązków: Kierowca taksówki na terenie Piły i okolic. Stawka godzinowa - 7,00 zł/h. Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - uprawnienia: prawo jazdy kat B - konieczne - pozostałe: dyspozycyjność, duża kultura osobista, punktualność Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV - języki aplikowania: polski



ww.ec.europa.eu/euresw.joolist.eu/uk-pl/kierowca-taksowki/sho

zdjecie uzytkownika
niedziela - 2015-07-27 21:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EMPLOYER:
"L S A" LESZEK SIERHEJ
Ludowa 25
64-920 Piła
Polska

Contact person: Arkadiusz Zwoliński, tel.: 501 564 516, email: spedycja@redtaxi.pl, Arkadiusz Zwoliński, tel.: 501 564 516, email: spedycja@redtaxi.pl
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-28 13:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niedziela - 2015-07-27 21:10:39]:
do niedziela: zwracam honor.....to niezle musiales szukac haha skoro az tam ogloszenie wyszlo ......
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-28 13:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-07-28 13:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [melisa - 2015-07-27 20:39:07]:
do melisa: ja nie potrzebuje tabletek haha ......... ale jak wszyscy opierdzielaja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komus to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wtedy jest wielkie wow - a jak juz ktos mowi pozytywnie to jest qwa wielki problem, wiec kto potrzebuje melisy? wszyscy jakos sie spinaja na ten temat az wlos sie jezy - ja napisalem tylko jedna opinie i takim echem sie obilo ze szok haha ale widac ze na bierzaco ogarniacie temat red taxi ....... wiec to chyba ,,wam,, przydalaby sie meliska :D:DD:D:D
zdjecie uzytkownika
a.... - 2015-07-28 13:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do niedziela: ale jakbys nie widzial jest to stona europejska wiec wszyscy z europy moga pojechac pracowac....przejzalem strone wiec ty tez mozesz jechac gdzie tylko chcesz do pracy - urzad pracy badz inne instytucje pracuja w jakims pewnie porozumieniu to co to takie to dziwne ze ogloszenie jest? uczepiliscie sie reda jak rzep siego ogona - taka jest racja..... a mniewam ze pracujecie dla konkurencji dlatego tak jest :D:D
zdjecie uzytkownika
Aru Dorcia - 2015-07-28 17:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie denerwujta się złość piękności szkodzi i szanujta konkurencje
zdjecie uzytkownika
Google prawdę ci powie - 2015-07-30 14:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-07-28 13:02:08]:
a znasz takie narzędzie jak Google?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-31 14:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2015-07-31 14:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej - 2015-07-28 13:05:22]:
Z tego co wiem na 100% kierowcą taksówki musi być obywatel Polski, niekarany i mający ukończone 21 lat. Tak więc chyba jakiś portal zamieścił bez wiedzy ich tą informację (nie ma szansy zatrudnić obcokrajowca na taksówkę)
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-08-09 21:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żałosny ten wywiad panie Leszku. Pisownia i stylistyka na niskim poziomie, niestety. Radzę zredagować tekst przed publikacją następnymi razem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RED TAXI

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RED TAXI?
Zadaj pytanie
alert