brak logo

RED TAXI

Pila

Opinie o RED TAXI

willy 2014-04-28 15:09:03
bo bardzo nieprofesjonalne są wypowiedzi na temat życia prywatnego, konkubin itp. lepiej wróćmy do czysto zawodowych opinii o Red Taxi
worm 2014-05-02 12:47:59
to może powiecie w takim razie w jaki sposób można dostać się do RED TAXI? jest tak, że ciągle poszukują kierowców?
1
sar 2014-05-30 02:52:10
Nie jestem pewien, ale chyba red taxi już nie funkcjonuje, w internecie nie ma o nich informacji, ale w Pile dawno ich nie widziałem.
nalepa 2014-09-17 20:05:47
Znowu wymieniają kadrę kierowców, bo taksówek nie przybywa, a ciągle dają ogłoszenia o naborze nowych kierowców. Tym razem z wykształceniem podstawowym. Biorą wszystkich jak leci. Kultura kierowców RED TAXIO później daje do myslenia
miki 2014-10-02 21:09:44
@nalepa, a możesz napisac, gdzie widziałes od nich ogłoszenia pracy, bowiem mi osobiście trudno znaleźc jakieś aktualne, a szukałem zarówno pod red taki jak i LSA Leszek Sierhej, bo tak nazywa sie firma. Jedyne co znalazłem to ogłoszenie z czerwca, wówczas oferowali na taksówce 6,50 zł na godzinę, oczywiście w Pile.
nx 2014-10-26 23:55:31
Spotkał się ktoś z osłoną oddzielającą kierowce od pasażera? czy ktoś wie gdzie to można kupić?
max 2014-11-05 13:08:08
mnie by bardziej interesował ten transport ciężarowy o którym wcześniej wspominaliście. nie widszę tego jakoś na ich stronie internetowej a szukam pracy w takim temacie? powiecie coś więcej i dacie jakieś namiery? od razu zapytam o ich biuro podróży bo żona szuka pracy, opowiecie coś więcej co i jak taka prACA?
1
ania 2014-11-07 22:32:04
Praca tak ale na 3 miesiące, potem się pozbędą twojej żony tak jak pozostałych. Prowadzą ciągłą rekrutację od paru lat na te same stanowiska.Liczba ich pracowników (kierowców, spedytorów, dyspozytorów itp) gdyby pracowali, sięgnęłaby około setki. Tylko gdzie oni są skoro siedziba firmy na Ludowej ma 15m2?
Tupac 2014-12-11 10:03:35
Mniejsza o większość, pewnie sporo osób się przez tą firmę po prostu przewinęło górą, dołem i wyszli bokami. Jeżeli jest taka wielka rotacja to ja się obawiam, czy jest w ogóle sens podejmować z nimi współpracę, skoro nie można być pewnym tego co się stanie za 2-4-6 miesięcy. Można chociaż przez ten krótki czas liczyć na zlecenia i przyzwoite pieniądze?
tomek 2015-01-07 15:12:22
nie no, chyba w żadnej firmie nie masz pewności, czy bedziesz tam pracował, rok, dwa czy może tylko miesiąc. Ale bym w tej rotacji nie upatrywał tylko minusów, bo skoro jest rotacja to ludzie szukający pracy mają szansę się sprawdzić w Red taxi, bo mają szansę się tam dostać. To lepiej niż zupełnie chermetyczne środowisko jak w niektórych
raper z fasolek 2015-01-29 21:43:21
ja też jestem osobą szukają pracy i to nawet bardzo, natomiast w kontekście red taxi mam kilka pytań. mianowiecie jak to rzeczywiście jest z rotacją w państwa firmie? nie będę ukrywał że jest to dla mnie priorytetowy wyznacznik kondycji firmy i samego pracodawcy więc muszę sytuację znać wcześniej. czy ktoś mi opisze rotację w red taxi?
pioruncho 2015-02-04 22:12:11
a ja mam cos do dodania sami wy niewiecie o tym że wasza kultura też swiadczy oczymś a wymagacie odnich kultury widziałem nie raz jak sie ludzie odnosicie do taksówkarzy a potem macie pretęsje wielkie ogarnijcie sie hamy jedne tyle powiem
as 2015-02-12 15:00:14
sledź bieżące ogłoszenia na necie a się przekonasz.
kiedys redzik 2015-03-28 22:48:54
Nie licz na to że właściciel odpowie ci jaka jest sytuacja w firmie i skąd taka rotacja. Radzę poczytać wypowiedzi na forum lsa leszek sierhej (to ta sama firma). Wypowiedzi właściciela i jego "pani" są niedopuszczalne względem forumowiczów. Trzeba dużo rozwagi aby podjąć z tą firma wspólprace.
gibas 2015-03-31 15:49:55
Wyjaśnijcie mi moi drodzy, chciałbym zacząć swoją przygodę w branży taksówek, ponieważ dość już mam w 100% pracy dla kogoś, a tutaj pracowałbym u kogoś ale trochę na własny rachunek i myślę że to by było idealnym połaczeniem dla mnie obecnie. Mam samochód który by się nadał, prawo jazdy oczywiście też, znam topografię miasta, ale wiem że większość taksówkarzy jeździ na gpsie wiec takiego też mam, co jeszcze mi potrzeba
pracownik 2015-04-02 09:27:17
A Ty gdzie pracujesz że takie posty piszesz? Pewnie na bezrobotnym siedzisz?
Bo jeżeli pracowałeś dla LSA to wyleciałeś za co ? za kradzież ? Czy przeszedłeś do konkurencji ? A może jesteś taksówkarzem bo wtedy byś wiedział że od dwóch lat nikogo nowego nie przyjmowali, nie licząc ostatniego miesiąca gdzie nowe aura dojdą i potrzebował szef obsady
dingo 2015-04-18 00:54:18
ale potrzebował czy dalej potrzebuje ? bo to jest dla mnie na przykład dość istotna sprawa te chwili bo potrzebuje się w czymś takim własnie zaczepić .
luque 2015-06-11 18:08:21
RED taxi to dno......
samochody to ruiny, kierowcy to najeieksza patologia,nie znaja miasta, trzeba czekac 20-30 min, ceny wysokie..

ps. polecam Halo Taxi lub Radio Taxi
1
gazeta wyborcza 2015-06-18 19:16:36
Kierowcy są ściągani z Rosji i Czech. Ciekawe..
Susu 2015-07-10 02:38:40
Przezcież Red Taxi nie jest jakąś potężną korporacją. Druga sprawa to samo zagadnienie korporacji - pieniądze jakie niektórzy wymagają od przeciętnego kierowcy niejednokrotnie są równe z jego miesięcznym wyjeżdżeniem. I co - taki kierowca ma wyjść na 0 ?Jak żyć, skoro w niektórych przypadkach nawet nie można pokryć kosztów.
kierowca 2015-07-20 13:27:35
Czy oni nadal jeżdżą tymi starymi Dacia Logan? Ile to już lat przecież pod maską to już sam szprot nie mówiąc o zadymionym wnetrzu
andrzej 2015-07-22 10:42:10
chyba ci sie gosciu w glowie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jezdze red taxi od wielu wielu lat - miasto znaja, jezdza najkrotszymi trasami - halo i radio to sciema.....nie raz jechalem ta sama trasa i przeplacalem w porownaniu z red.....ale jak pracujesz dla jednej z tych firm no to nie bd srac do wlasnego gniazda.....tym bardziej ze na taxi nie czekasz 20-30 min i nie wiem skad qwa masz takie informacje.....ale jak powiedzialem - ja jezdze od dobrych paru lat, moje dzieci tez na stalym zleceniu i jest naprawde rewelacja. ceny maja niskie i obsluge naprawde na wysokim poziomie - nic dziwnego ze bzdury piszesz jak ci biznes nie idzie......
andrzej 2015-07-22 10:55:42
do: gazeta wyborcza.......... kierowcy sciagani z Rosji i Czech hahaha tym to ,,zabiles,, - dobry zart.....z tego co wiem - a rozmawiam z kierowcami jak jezdze ze nie jest tak hoop jezdzic w red - naprawde trzeba znac topografie, kazdy z kierowcow ja zna i nie ma w cale tak duzej rotacji - a kierowcy jezdza po prawie 10 lat - wiec to tez o czyms swiadczy - wiec te glupoty co Panstwo piszecie to mijaja sie z prawda - ja rozumiem ze boicie sie konkurencji ale w taki sposob - znizacie sie do zera wypisujac takie rzeczy - a ludzie ktorzy w to wierza to nie sa lepsi od was - wystarczy zamowic sobie Taxi Red i przejechac sie i samemu ocenic - Tak !! jezdza Dacia Logan no i ? oszczedne, zwinne i jedziesz jako pasazer - a nie jak inni w radio albo halo - passaty, mercedesy - do miasta ? hahaha na taxi ... hahaha smieszne - tu widac brak profesjonalizmu - niz dziwnego ze maja 3.0 silniki co pala tyle ze wychodza na zero, a samochody sa zadbane - dobrze sie prezentuja i sa w jednym kolorze - tak jak w korporacji - halo i sralo co maja - kazdy z innej parafii - jak to wyglada? stareauta z przebiegiem takim ze szkoda gadac, wiec prosze Panstwa - takie opinnie nie sa na miejscu.....powiecie ooo kolega Pana L... pisze - nie prawda - ale tak jak napisalem wczesniej - jezdze, korzystam i nie tyklko ja, ale i znajomi wiec mowie co wiem - nie opierajac sie na wyssanych z palca obelgach aby tylko napisac cos zlego.... Pozdrawiam
melisa 2015-07-27 20:39:07
Weź sobie tabletki uspokajające. Jacyś nerwowi ci zwolennicy Reda. Płacą wam za to czy co
niedziela 2015-07-27 21:10:39
Na dowód tego ogloszenie z czeskiej strony
Type of job contract:
Date of creation: 01.06.2015
Information: Motivačný list + životopis pre zamestnávateľa Required education: Povinná školská dochádzka / Odborné zaškolenie
Starting date: 25.06.2015
Offered salary: 7.00 PLN / (hrubý)
Number of places: 4ORKING AREA:

Car, taxi and van drivers

JOB DESCRIPTION:
Zakres obowiązków: Kierowca taksówki na terenie Piły i okolic. Stawka godzinowa - 7,00 zł/h. Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - uprawnienia: prawo jazdy kat B - konieczne - pozostałe: dyspozycyjność, duża kultura osobista, punktualność Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV - języki aplikowania: polski



ww.ec.europa.eu/euresw.joolist.eu/uk-pl/kierowca-taksowki/sho

niedziela 2015-07-27 21:12:44
EMPLOYER:
"L S A" LESZEK SIERHEJ
Ludowa 25
64-920 Piła
Polska

Contact person: Arkadiusz Zwoliński, tel.: 501 564 516, email: spedycja@redtaxi.pl, Arkadiusz Zwoliński, tel.: 501 564 516, email: spedycja@redtaxi.pl
aaa 2015-07-28 13:02:08
do niedziela: zwracam honor.....to niezle musiales szukac haha skoro az tam ogloszenie wyszlo ......
andrzej 2015-07-28 13:05:22
do melisa: ja nie potrzebuje tabletek haha ......... ale jak wszyscy opierdzielaja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komus to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wtedy jest wielkie wow - a jak juz ktos mowi pozytywnie to jest qwa wielki problem, wiec kto potrzebuje melisy? wszyscy jakos sie spinaja na ten temat az wlos sie jezy - ja napisalem tylko jedna opinie i takim echem sie obilo ze szok haha ale widac ze na bierzaco ogarniacie temat red taxi ....... wiec to chyba ,,wam,, przydalaby sie meliska :D:DD:D:D
a.... 2015-07-28 13:12:11
do niedziela: ale jakbys nie widzial jest to stona europejska wiec wszyscy z europy moga pojechac pracowac....przejzalem strone wiec ty tez mozesz jechac gdzie tylko chcesz do pracy - urzad pracy badz inne instytucje pracuja w jakims pewnie porozumieniu to co to takie to dziwne ze ogloszenie jest? uczepiliscie sie reda jak rzep siego ogona - taka jest racja..... a mniewam ze pracujecie dla konkurencji dlatego tak jest :D:D
Aru Dorcia 2015-07-28 17:15:50
Nie denerwujta się złość piękności szkodzi i szanujta konkurencje
1
Google prawdę ci powie 2015-07-30 14:16:36
a znasz takie narzędzie jak Google?
Kierowca 2015-07-31 14:31:45
Z tego co wiem na 100% kierowcą taksówki musi być obywatel Polski, niekarany i mający ukończone 21 lat. Tak więc chyba jakiś portal zamieścił bez wiedzy ich tą informację (nie ma szansy zatrudnić obcokrajowca na taksówkę)
tomasz 2015-09-09 03:57:51
No dobra, a tak wracając do tematu to ile orientacyjnie zarobiłbym w red taxi pracując na nockach, bo to by mnie interesowało. Oczywiście jeśli jest mozliwość pracowania tylko w nocy, bo w dzień mam inną pracę i myślę, by tak dorobić. Pytanie też, czy wspomoga mnie finansowo w razie problemów z autem? Pozdrawiam.
mam z was ubaw 2015-10-11 14:03:09
Aru lojalny pracownik z ciebie
8u7y6t5 2015-10-11 17:10:44
widziałem że na stronie cały czas można do nich aplikować, zainteresowani są głównie osobami z Gdyni, Sopotu, Gdańska, Redy, Rumi, Wejherowa, Żukowa, Kosakowa, Pucka, oferują atrakcyjne warunki przyjęcia, wystarczy posiadać samochód osobowy, telefon komórkowy typu smartfon, oraz chęć do pracy oraz dobry kontakt z ludźmi
sciema 2015-10-11 19:07:25
przeciez to zupełnie inna korporacja jest z gdyni!!
aiai 2015-11-15 17:26:13
hej, nie wiem jak to od strony pracowników, ale jak dla mnie korporacja red taxi jest naprawdę profesjonalna, nigdy się na nich nie przejechałam, a często korzystam z usług taksówkarzy, bo taka specyfika mojej pracy, więc jak wiem, że będę potrzebować taksi to zawsze dzwonię pod red taxi, pozdrawiam wszystkich pracowników ;)
567 2015-12-13 00:05:29
@aiai a czy mogłyś mi napisac ile oni biorą opłaty za kilometr, byłbym zainteresowany, bo szukam jakiejs innej firmy niz do tej pory i bym moze maja konkurencyjne ceny
Leszek 2015-12-21 23:50:37
Jaki wywiad.... ?
Adam 2016-01-04 16:15:49
Hej, jakie są średnie zarobki w RED TAXI czy są powyżej średniej krajowej, czyli nie wiem, chociaż 2000zł netto wyciągnę? I czy trzeba mieć swój samochód
obion 2016-01-09 23:04:16
Jest to na tyle poważna firma, że wydaje mi się iż oni sami dają samochody, aczkolwiek pewny nie jestem, warto się w tym celu skontaktować z firmą. Zarobki pewnie ponad 2000
Skąd wiesz 2016-01-16 21:47:07
Pytam się skąd wiesz? Piszesz "wydaje mi się" i "zarobki pewnie ponad 2000". Ale skąd masz taką wiedzę?? Z kapelusza czy z autopsji??
Skąd wiesz 2016-01-16 21:47:10
Pytam się skąd wiesz? Piszesz "wydaje mi się" i "zarobki pewnie ponad 2000". Ale skąd masz taką wiedzę?? Z kapelusza czy z autopsji??
Adam 2016-01-17 14:40:27
No własnie ja też nie do końca jestem pewny @obion jak to jest z samochodami, ale masz rację zarobki są wysokie i przekraczają na spokojnie te 2000zł to nawet nie ma o czym mówić
pracownik 2016-01-19 19:33:59
5-7 zł/h umowa zlecenie
Tymon 2016-01-19 21:53:04
No to czy w końcu 2000zł czy jak mówi @pracownik 7zł i umowa zlecenie? Bo to co mówił @Adam wydawało się najsensowniejsze, a na pewno najlepsze w takim razie
POLDEK 2016-02-10 08:10:51
Nie polecam w ogóle. Robią z ludzi wariatów niby najtańsi a w rzeczywistości najdrożsi. Na dodatek pani z infolinii przy zamawianiu taxówki podaje zupełnie inna cenę niż wychodzi w rzeczywistości. Skorzystałem pierwszy i OSTATNI raz. Nie polecam nikomu
wiesiek 2016-04-18 15:32:14
własnie takiej pracy szukam i jako renciście nie potrzeba mi umowy o pracę @olek, tylko czy płacą na czas i tak jak w umowie, może coś napiszesz też jak z samochodem, generalnie jest ok, czy nie bo to też ważne
Kierowca echo 2016-05-14 22:55:54
Znowu wymiana kierowców na taxi
we 2016-05-22 22:23:12
ale to jak... mam z własnym samochodem wejść do tego biznesu jako kierowca i jeszczebędę musiał go ich reklamami obklejać? może ktoś to potwierdzić?
Zostaw swoją opinię o RED TAXI - Pila
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RED TAXI