Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RED TAXI

Pracowałeś w firmie RED TAXI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gipsy - 2014-03-19 20:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta konkubina musiała niektórym z Was mocno zajść za skórę. Żal faceta, że ma na niego tak wielki wpływ
zdjecie uzytkownika
simon - 2014-03-26 13:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dowiedziałem się ,że do RED TAXI zalicza się również jakiś oddział związany z transportem ciężarowym. Czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-04-03 23:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@simon, tak to prawda, oprócz red taxi maja jeszcze transport ciężarowy a także biuro podróży red travel.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-04-05 12:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, sa tacy wielobranżowi nawet bym rzekł. Może ktoś pracuje przy transporcie ciężarowym w red taxi i napisałby jak traktują kierowców, bardzo mi zalezy na tej opinii.
zdjecie uzytkownika
mydło i powidło - 2014-04-25 20:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateusz - 2014-04-05 12:00:05]:
czytając wypowiedzi dot. tej firmy i sposób zarządzania to nie jest za wesoło
zdjecie uzytkownika
willy - 2014-04-28 15:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo bardzo nieprofesjonalne są wypowiedzi na temat życia prywatnego, konkubin itp. lepiej wróćmy do czysto zawodowych opinii o Red Taxi
zdjecie uzytkownika
worm - 2014-05-02 12:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to może powiecie w takim razie w jaki sposób można dostać się do RED TAXI? jest tak, że ciągle poszukują kierowców?
zdjecie uzytkownika
sar - 2014-05-30 02:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem pewien, ale chyba red taxi już nie funkcjonuje, w internecie nie ma o nich informacji, ale w Pile dawno ich nie widziałem.
zdjecie uzytkownika
nalepa - 2014-09-17 20:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu wymieniają kadrę kierowców, bo taksówek nie przybywa, a ciągle dają ogłoszenia o naborze nowych kierowców. Tym razem z wykształceniem podstawowym. Biorą wszystkich jak leci. Kultura kierowców RED TAXIO później daje do myslenia
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-10-02 21:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nalepa, a możesz napisac, gdzie widziałes od nich ogłoszenia pracy, bowiem mi osobiście trudno znaleźc jakieś aktualne, a szukałem zarówno pod red taki jak i LSA Leszek Sierhej, bo tak nazywa sie firma. Jedyne co znalazłem to ogłoszenie z czerwca, wówczas oferowali na taksówce 6,50 zł na godzinę, oczywiście w Pile.
zdjecie uzytkownika
nx - 2014-10-26 23:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spotkał się ktoś z osłoną oddzielającą kierowce od pasażera? czy ktoś wie gdzie to można kupić?
zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-05 13:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie by bardziej interesował ten transport ciężarowy o którym wcześniej wspominaliście. nie widszę tego jakoś na ich stronie internetowej a szukam pracy w takim temacie? powiecie coś więcej i dacie jakieś namiery? od razu zapytam o ich biuro podróży bo żona szuka pracy, opowiecie coś więcej co i jak taka prACA?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-07 22:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca tak ale na 3 miesiące, potem się pozbędą twojej żony tak jak pozostałych. Prowadzą ciągłą rekrutację od paru lat na te same stanowiska.Liczba ich pracowników (kierowców, spedytorów, dyspozytorów itp) gdyby pracowali, sięgnęłaby około setki. Tylko gdzie oni są skoro siedziba firmy na Ludowej ma 15m2?
zdjecie uzytkownika
Tupac - 2014-12-11 10:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mniejsza o większość, pewnie sporo osób się przez tą firmę po prostu przewinęło górą, dołem i wyszli bokami. Jeżeli jest taka wielka rotacja to ja się obawiam, czy jest w ogóle sens podejmować z nimi współpracę, skoro nie można być pewnym tego co się stanie za 2-4-6 miesięcy. Można chociaż przez ten krótki czas liczyć na zlecenia i przyzwoite pieniądze?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-07 15:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no, chyba w żadnej firmie nie masz pewności, czy bedziesz tam pracował, rok, dwa czy może tylko miesiąc. Ale bym w tej rotacji nie upatrywał tylko minusów, bo skoro jest rotacja to ludzie szukający pracy mają szansę się sprawdzić w Red taxi, bo mają szansę się tam dostać. To lepiej niż zupełnie chermetyczne środowisko jak w niektórych
zdjecie uzytkownika
raper z fasolek - 2015-01-29 21:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też jestem osobą szukają pracy i to nawet bardzo, natomiast w kontekście red taxi mam kilka pytań. mianowiecie jak to rzeczywiście jest z rotacją w państwa firmie? nie będę ukrywał że jest to dla mnie priorytetowy wyznacznik kondycji firmy i samego pracodawcy więc muszę sytuację znać wcześniej. czy ktoś mi opisze rotację w red taxi?
zdjecie uzytkownika
pioruncho - 2015-02-04 22:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam cos do dodania sami wy niewiecie o tym że wasza kultura też swiadczy oczymś a wymagacie odnich kultury widziałem nie raz jak sie ludzie odnosicie do taksówkarzy a potem macie pretęsje wielkie ogarnijcie sie hamy jedne tyle powiem
zdjecie uzytkownika
as - 2015-02-12 15:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raper z fasolek - 2015-01-29 21:43:21]:
sledź bieżące ogłoszenia na necie a się przekonasz.
zdjecie uzytkownika
kiedys redzik - 2015-03-28 22:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raper z fasolek - 2015-01-29 21:43:21]:
Nie licz na to że właściciel odpowie ci jaka jest sytuacja w firmie i skąd taka rotacja. Radzę poczytać wypowiedzi na forum lsa leszek sierhej (to ta sama firma). Wypowiedzi właściciela i jego "pani" są niedopuszczalne względem forumowiczów. Trzeba dużo rozwagi aby podjąć z tą firma wspólprace.
zdjecie uzytkownika
gibas - 2015-03-31 15:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjaśnijcie mi moi drodzy, chciałbym zacząć swoją przygodę w branży taksówek, ponieważ dość już mam w 100% pracy dla kogoś, a tutaj pracowałbym u kogoś ale trochę na własny rachunek i myślę że to by było idealnym połaczeniem dla mnie obecnie. Mam samochód który by się nadał, prawo jazdy oczywiście też, znam topografię miasta, ale wiem że większość taksówkarzy jeździ na gpsie wiec takiego też mam, co jeszcze mi potrzeba
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-02 09:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gibas - 2015-03-31 15:49:55]:
A Ty gdzie pracujesz że takie posty piszesz? Pewnie na bezrobotnym siedzisz?
Bo jeżeli pracowałeś dla LSA to wyleciałeś za co ? za kradzież ? Czy przeszedłeś do konkurencji ? A może jesteś taksówkarzem bo wtedy byś wiedział że od dwóch lat nikogo nowego nie przyjmowali, nie licząc ostatniego miesiąca gdzie nowe aura dojdą i potrzebował szef obsady
zdjecie uzytkownika
dingo - 2015-04-18 00:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-02 09:27:17]:
ale potrzebował czy dalej potrzebuje ? bo to jest dla mnie na przykład dość istotna sprawa te chwili bo potrzebuje się w czymś takim własnie zaczepić .
zdjecie uzytkownika
luque - 2015-06-11 18:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RED taxi to dno......
samochody to ruiny, kierowcy to najeieksza patologia,nie znaja miasta, trzeba czekac 20-30 min, ceny wysokie..

ps. polecam Halo Taxi lub Radio Taxi
zdjecie uzytkownika
kultura - 2015-06-16 18:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tego jeżdżą po mieście jak chcą parkują gdzie chcą i w nosie mają przepisy. Zatrudnieni są z niszy społecznej i brak im ogłady i wykształcenia. Wymieniają ich co sezon więc nie mają szansy opanować topografii miasta.
zdjecie uzytkownika
gazeta wyborcza - 2015-06-18 19:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowcy są ściągani z Rosji i Czech. Ciekawe..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RED TAXI

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RED TAXI?
Zadaj pytanie
alert