brak logo

RED TAXI

Pila

Opinie o RED TAXI

Nena 2009-11-04 18:42:46
Zawiedziony dlaczego tak uważasz? W jaki sposób ta firma oszukuje pracowników? Bardzo proszę o odpowiedź,gdyż niedługo zatrudniam się u "Redów"
najlepszy kierowca w mieście 2010-01-31 19:44:03
wcale nie prawda porządna firma a przede wszystkim wypłacalna i solidna
uważam, że jest najlepszym przewoźnikiem w Pile
eks 2010-08-12 19:21:29
zarobki 1100 BRUTTO umowy zlecenia, 40 godz. tydzień pracy - to chyba żadna rewelacja. Do tego właściciel... dużo by tu pisać..
3
XX 2010-09-16 20:20:01
Wielki negatyw!!
RED 2010-11-03 19:57:12
Chciałbym tylko wtrącić moją małą uwagę 4,5zł na godz. jest to stawka brutto,więc rachunek jest prosty,żeby zarobić 1100zł brutto trzeba naginać w RT ok.250godz. Dzieki bardzo.
kulturka 2011-02-01 09:33:02
Kultura tych kierowców daje dużo do życzenia!!!!
spostrzegawczy 2011-03-03 20:16:50
znowu poszukują naiwnych kierowców. Rotacja pracowników to u nich duża. O czymś to świadczy...
rozczarowany 2011-10-25 21:48:05
Śmierdzące, brudne i zardzewiałe taksówki...
Do tego niska kultura kierowców. Co się jednak dziwić, kierowców biorą z łapanki, pracują za marne grosze dorabiając do renty. Rotacja pracowników dość wysoka co świadczy o warunkach pracy.
ixat 2011-12-16 12:38:12
[usunięte przez moderatora] zmieniają pracowników co 2 miesiące a niezrównoważona Pani D. uważa się za Dyrektorkę he
pilanic 2012-06-23 23:24:48
Pani D. a kim ona jest? Bardzo wyrachowana osoba buduje szczęście na czyimś nieszczęściu
simon 2014-03-26 13:06:06
dowiedziałem się ,że do RED TAXI zalicza się również jakiś oddział związany z transportem ciężarowym. Czy to prawda?
Patryk 2014-04-03 23:03:28
@simon, tak to prawda, oprócz red taxi maja jeszcze transport ciężarowy a także biuro podróży red travel.
Mateusz 2014-04-05 12:00:05
No, sa tacy wielobranżowi nawet bym rzekł. Może ktoś pracuje przy transporcie ciężarowym w red taxi i napisałby jak traktują kierowców, bardzo mi zalezy na tej opinii.
mydło i powidło 2014-04-25 20:35:46
czytając wypowiedzi dot. tej firmy i sposób zarządzania to nie jest za wesoło
sar 2014-05-30 02:52:10
Nie jestem pewien, ale chyba red taxi już nie funkcjonuje, w internecie nie ma o nich informacji, ale w Pile dawno ich nie widziałem.
nalepa 2014-09-17 20:05:47
Znowu wymieniają kadrę kierowców, bo taksówek nie przybywa, a ciągle dają ogłoszenia o naborze nowych kierowców. Tym razem z wykształceniem podstawowym. Biorą wszystkich jak leci. Kultura kierowców RED TAXIO później daje do myslenia
nx 2014-10-26 23:55:31
Spotkał się ktoś z osłoną oddzielającą kierowce od pasażera? czy ktoś wie gdzie to można kupić?
ania 2014-11-07 22:32:04
Praca tak ale na 3 miesiące, potem się pozbędą twojej żony tak jak pozostałych. Prowadzą ciągłą rekrutację od paru lat na te same stanowiska.Liczba ich pracowników (kierowców, spedytorów, dyspozytorów itp) gdyby pracowali, sięgnęłaby około setki. Tylko gdzie oni są skoro siedziba firmy na Ludowej ma 15m2?
raper z fasolek 2015-01-29 21:43:21
ja też jestem osobą szukają pracy i to nawet bardzo, natomiast w kontekście red taxi mam kilka pytań. mianowiecie jak to rzeczywiście jest z rotacją w państwa firmie? nie będę ukrywał że jest to dla mnie priorytetowy wyznacznik kondycji firmy i samego pracodawcy więc muszę sytuację znać wcześniej. czy ktoś mi opisze rotację w red taxi?
pioruncho 2015-02-04 22:12:11
a ja mam cos do dodania sami wy niewiecie o tym że wasza kultura też swiadczy oczymś a wymagacie odnich kultury widziałem nie raz jak sie ludzie odnosicie do taksówkarzy a potem macie pretęsje wielkie ogarnijcie sie hamy jedne tyle powiem
as 2015-02-12 15:00:14
sledź bieżące ogłoszenia na necie a się przekonasz.
kiedys redzik 2015-03-28 22:48:54
Nie licz na to że właściciel odpowie ci jaka jest sytuacja w firmie i skąd taka rotacja. Radzę poczytać wypowiedzi na forum lsa leszek sierhej (to ta sama firma). Wypowiedzi właściciela i jego "pani" są niedopuszczalne względem forumowiczów. Trzeba dużo rozwagi aby podjąć z tą firma wspólprace.
pracownik 2015-04-02 09:27:17
A Ty gdzie pracujesz że takie posty piszesz? Pewnie na bezrobotnym siedzisz?
Bo jeżeli pracowałeś dla LSA to wyleciałeś za co ? za kradzież ? Czy przeszedłeś do konkurencji ? A może jesteś taksówkarzem bo wtedy byś wiedział że od dwóch lat nikogo nowego nie przyjmowali, nie licząc ostatniego miesiąca gdzie nowe aura dojdą i potrzebował szef obsady
luque 2015-06-11 18:08:21
RED taxi to dno......
samochody to ruiny, kierowcy to najeieksza patologia,nie znaja miasta, trzeba czekac 20-30 min, ceny wysokie..

ps. polecam Halo Taxi lub Radio Taxi
1
gazeta wyborcza 2015-06-18 19:16:36
Kierowcy są ściągani z Rosji i Czech. Ciekawe..
kierowca 2015-07-20 13:27:35
Czy oni nadal jeżdżą tymi starymi Dacia Logan? Ile to już lat przecież pod maską to już sam szprot nie mówiąc o zadymionym wnetrzu
andrzej 2015-07-22 10:42:10
chyba ci sie gosciu w glowie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jezdze red taxi od wielu wielu lat - miasto znaja, jezdza najkrotszymi trasami - halo i radio to sciema.....nie raz jechalem ta sama trasa i przeplacalem w porownaniu z red.....ale jak pracujesz dla jednej z tych firm no to nie bd srac do wlasnego gniazda.....tym bardziej ze na taxi nie czekasz 20-30 min i nie wiem skad qwa masz takie informacje.....ale jak powiedzialem - ja jezdze od dobrych paru lat, moje dzieci tez na stalym zleceniu i jest naprawde rewelacja. ceny maja niskie i obsluge naprawde na wysokim poziomie - nic dziwnego ze bzdury piszesz jak ci biznes nie idzie......
andrzej 2015-07-22 10:55:42
do: gazeta wyborcza.......... kierowcy sciagani z Rosji i Czech hahaha tym to ,,zabiles,, - dobry zart.....z tego co wiem - a rozmawiam z kierowcami jak jezdze ze nie jest tak hoop jezdzic w red - naprawde trzeba znac topografie, kazdy z kierowcow ja zna i nie ma w cale tak duzej rotacji - a kierowcy jezdza po prawie 10 lat - wiec to tez o czyms swiadczy - wiec te glupoty co Panstwo piszecie to mijaja sie z prawda - ja rozumiem ze boicie sie konkurencji ale w taki sposob - znizacie sie do zera wypisujac takie rzeczy - a ludzie ktorzy w to wierza to nie sa lepsi od was - wystarczy zamowic sobie Taxi Red i przejechac sie i samemu ocenic - Tak !! jezdza Dacia Logan no i ? oszczedne, zwinne i jedziesz jako pasazer - a nie jak inni w radio albo halo - passaty, mercedesy - do miasta ? hahaha na taxi ... hahaha smieszne - tu widac brak profesjonalizmu - niz dziwnego ze maja 3.0 silniki co pala tyle ze wychodza na zero, a samochody sa zadbane - dobrze sie prezentuja i sa w jednym kolorze - tak jak w korporacji - halo i sralo co maja - kazdy z innej parafii - jak to wyglada? stareauta z przebiegiem takim ze szkoda gadac, wiec prosze Panstwa - takie opinnie nie sa na miejscu.....powiecie ooo kolega Pana L... pisze - nie prawda - ale tak jak napisalem wczesniej - jezdze, korzystam i nie tyklko ja, ale i znajomi wiec mowie co wiem - nie opierajac sie na wyssanych z palca obelgach aby tylko napisac cos zlego.... Pozdrawiam
melisa 2015-07-27 20:39:07
Weź sobie tabletki uspokajające. Jacyś nerwowi ci zwolennicy Reda. Płacą wam za to czy co
niedziela 2015-07-27 21:10:39
Na dowód tego ogloszenie z czeskiej strony
Type of job contract:
Date of creation: 01.06.2015
Information: Motivačný list + životopis pre zamestnávateľa Required education: Povinná školská dochádzka / Odborné zaškolenie
Starting date: 25.06.2015
Offered salary: 7.00 PLN / (hrubý)
Number of places: 4ORKING AREA:

Car, taxi and van drivers

JOB DESCRIPTION:
Zakres obowiązków: Kierowca taksówki na terenie Piły i okolic. Stawka godzinowa - 7,00 zł/h. Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - uprawnienia: prawo jazdy kat B - konieczne - pozostałe: dyspozycyjność, duża kultura osobista, punktualność Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV - języki aplikowania: polski



ww.ec.europa.eu/euresw.joolist.eu/uk-pl/kierowca-taksowki/sho

niedziela 2015-07-27 21:12:44
EMPLOYER:
"L S A" LESZEK SIERHEJ
Ludowa 25
64-920 Piła
Polska

Contact person: Arkadiusz Zwoliński, tel.: 501 564 516, email: spedycja@redtaxi.pl, Arkadiusz Zwoliński, tel.: 501 564 516, email: spedycja@redtaxi.pl
aaa 2015-07-28 13:02:08
do niedziela: zwracam honor.....to niezle musiales szukac haha skoro az tam ogloszenie wyszlo ......
andrzej 2015-07-28 13:05:22
do melisa: ja nie potrzebuje tabletek haha ......... ale jak wszyscy opierdzielaja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komus to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wtedy jest wielkie wow - a jak juz ktos mowi pozytywnie to jest qwa wielki problem, wiec kto potrzebuje melisy? wszyscy jakos sie spinaja na ten temat az wlos sie jezy - ja napisalem tylko jedna opinie i takim echem sie obilo ze szok haha ale widac ze na bierzaco ogarniacie temat red taxi ....... wiec to chyba ,,wam,, przydalaby sie meliska :D:DD:D:D
a.... 2015-07-28 13:12:11
do niedziela: ale jakbys nie widzial jest to stona europejska wiec wszyscy z europy moga pojechac pracowac....przejzalem strone wiec ty tez mozesz jechac gdzie tylko chcesz do pracy - urzad pracy badz inne instytucje pracuja w jakims pewnie porozumieniu to co to takie to dziwne ze ogloszenie jest? uczepiliscie sie reda jak rzep siego ogona - taka jest racja..... a mniewam ze pracujecie dla konkurencji dlatego tak jest :D:D
Aru Dorcia 2015-07-28 17:15:50
Nie denerwujta się złość piękności szkodzi i szanujta konkurencje
1
Google prawdę ci powie 2015-07-30 14:16:36
a znasz takie narzędzie jak Google?
Kierowca 2015-07-31 14:31:45
Z tego co wiem na 100% kierowcą taksówki musi być obywatel Polski, niekarany i mający ukończone 21 lat. Tak więc chyba jakiś portal zamieścił bez wiedzy ich tą informację (nie ma szansy zatrudnić obcokrajowca na taksówkę)
mam z was ubaw 2015-10-11 14:03:09
Aru lojalny pracownik z ciebie
sciema 2015-10-11 19:07:25
przeciez to zupełnie inna korporacja jest z gdyni!!
Leszek 2015-12-21 23:50:37
Jaki wywiad.... ?
Skąd wiesz 2016-01-16 21:47:07
Pytam się skąd wiesz? Piszesz "wydaje mi się" i "zarobki pewnie ponad 2000". Ale skąd masz taką wiedzę?? Z kapelusza czy z autopsji??
Skąd wiesz 2016-01-16 21:47:10
Pytam się skąd wiesz? Piszesz "wydaje mi się" i "zarobki pewnie ponad 2000". Ale skąd masz taką wiedzę?? Z kapelusza czy z autopsji??
pracownik 2016-01-19 19:33:59
5-7 zł/h umowa zlecenie
POLDEK 2016-02-10 08:10:51
Nie polecam w ogóle. Robią z ludzi wariatów niby najtańsi a w rzeczywistości najdrożsi. Na dodatek pani z infolinii przy zamawianiu taxówki podaje zupełnie inna cenę niż wychodzi w rzeczywistości. Skorzystałem pierwszy i OSTATNI raz. Nie polecam nikomu
Kierowca echo 2016-05-14 22:55:54
Znowu wymiana kierowców na taxi
we 2016-05-22 22:23:12
ale to jak... mam z własnym samochodem wejść do tego biznesu jako kierowca i jeszczebędę musiał go ich reklamami obklejać? może ktoś to potwierdzić?
2
Drwal 2016-10-29 21:45:39
Wpisowe ponad 2 tyś i inne koszty ZUS podatki ubezpieczenia itp. Własne auto, własna działalność. W Pile jest za duża konkurencja żeby to się opłacało. Poza tym słyszałem że atmosfera w firmie nie jest najlepsza i duża rotacja pracowników. Podobno ciężko się z tą babą z Ludowej dogadać, czy może to ktoś potwierdzić
1
Zostaw swoją opinię o RED TAXI - Pila
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RED TAXI