Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o RED TAXI

Pracowałeś w firmie RED TAXI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nena - 2009-11-04 18:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawiedziony dlaczego tak uważasz? W jaki sposób ta firma oszukuje pracowników? Bardzo proszę o odpowiedź,gdyż niedługo zatrudniam się u "Redów"
zdjecie uzytkownika
najlepszy kierowca w mieście - 2010-01-31 19:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale nie prawda porządna firma a przede wszystkim wypłacalna i solidna
uważam, że jest najlepszym przewoźnikiem w Pile
zdjecie uzytkownika
eks - 2010-08-12 19:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zarobki 1100 BRUTTO umowy zlecenia, 40 godz. tydzień pracy - to chyba żadna rewelacja. Do tego właściciel... dużo by tu pisać..
zdjecie uzytkownika
XX - 2010-09-16 20:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielki negatyw!!
zdjecie uzytkownika
RED - 2010-11-03 19:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym tylko wtrącić moją małą uwagę 4,5zł na godz. jest to stawka brutto,więc rachunek jest prosty,żeby zarobić 1100zł brutto trzeba naginać w RT ok.250godz. Dzieki bardzo.
zdjecie uzytkownika
kulturka - 2011-02-01 09:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kultura tych kierowców daje dużo do życzenia!!!!
zdjecie uzytkownika
spostrzegawczy - 2011-03-03 20:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu poszukują naiwnych kierowców. Rotacja pracowników to u nich duża. O czymś to świadczy...
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2011-10-25 21:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmierdzące, brudne i zardzewiałe taksówki...
Do tego niska kultura kierowców. Co się jednak dziwić, kierowców biorą z łapanki, pracują za marne grosze dorabiając do renty. Rotacja pracowników dość wysoka co świadczy o warunkach pracy.
zdjecie uzytkownika
ixat - 2011-12-16 12:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] zmieniają pracowników co 2 miesiące a niezrównoważona Pani D. uważa się za Dyrektorkę he
zdjecie uzytkownika
pilanic - 2012-06-23 23:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani D. a kim ona jest? Bardzo wyrachowana osoba buduje szczęście na czyimś nieszczęściu
zdjecie uzytkownika
roman - 2013-05-06 20:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś jeszcze na taksówce w RED TAXI? Ile się zarabia na takiej taksówce? Lepiej jeździć w dzień, czy w nocy? Jak układają grafiki? Konieczny jest własny samochód? Jakieś wymagania co do modelu? Ile kosztuje wyposażenie (taksometr, naklejki itp?)? Dają sprzęt, czy trzeba inwestować? Dają może zapomogi w razie wypadku, czy gdyby coś się w aucie popsuło i nie miałbym na naprawę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 20:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie co się dzieje z Red Taxi że jest tak duża rotacja pracowników czyzby korporacja upadała wiecie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
gipsy - 2014-03-19 20:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta konkubina musiała niektórym z Was mocno zajść za skórę. Żal faceta, że ma na niego tak wielki wpływ
zdjecie uzytkownika
simon - 2014-03-26 13:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dowiedziałem się ,że do RED TAXI zalicza się również jakiś oddział związany z transportem ciężarowym. Czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-04-03 23:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@simon, tak to prawda, oprócz red taxi maja jeszcze transport ciężarowy a także biuro podróży red travel.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-04-05 12:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, sa tacy wielobranżowi nawet bym rzekł. Może ktoś pracuje przy transporcie ciężarowym w red taxi i napisałby jak traktują kierowców, bardzo mi zalezy na tej opinii.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
10 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RED TAXI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x