Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RED TAXI

Pracowałeś w firmie RED TAXI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nena - 2009-11-04 18:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawiedziony dlaczego tak uważasz? W jaki sposób ta firma oszukuje pracowników? Bardzo proszę o odpowiedź,gdyż niedługo zatrudniam się u "Redów"
zdjecie uzytkownika
najlepszy kierowca w mieście - 2010-01-31 19:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale nie prawda porządna firma a przede wszystkim wypłacalna i solidna
uważam, że jest najlepszym przewoźnikiem w Pile
zdjecie uzytkownika
eks - 2010-08-12 19:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zarobki 1100 BRUTTO umowy zlecenia, 40 godz. tydzień pracy - to chyba żadna rewelacja. Do tego właściciel... dużo by tu pisać..
zdjecie uzytkownika
XX - 2010-09-16 20:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielki negatyw!!
zdjecie uzytkownika
RED - 2010-11-03 19:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym tylko wtrącić moją małą uwagę 4,5zł na godz. jest to stawka brutto,więc rachunek jest prosty,żeby zarobić 1100zł brutto trzeba naginać w RT ok.250godz. Dzieki bardzo.
zdjecie uzytkownika
kulturka - 2011-02-01 09:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kultura tych kierowców daje dużo do życzenia!!!!
zdjecie uzytkownika
spostrzegawczy - 2011-03-03 20:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu poszukują naiwnych kierowców. Rotacja pracowników to u nich duża. O czymś to świadczy...
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2011-10-25 21:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmierdzące, brudne i zardzewiałe taksówki...
Do tego niska kultura kierowców. Co się jednak dziwić, kierowców biorą z łapanki, pracują za marne grosze dorabiając do renty. Rotacja pracowników dość wysoka co świadczy o warunkach pracy.
zdjecie uzytkownika
ixat - 2011-12-16 12:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] zmieniają pracowników co 2 miesiące a niezrównoważona Pani D. uważa się za Dyrektorkę he
zdjecie uzytkownika
pilanic - 2012-06-23 23:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani D. a kim ona jest? Bardzo wyrachowana osoba buduje szczęście na czyimś nieszczęściu
zdjecie uzytkownika
roman - 2013-05-06 20:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś jeszcze na taksówce w RED TAXI? Ile się zarabia na takiej taksówce? Lepiej jeździć w dzień, czy w nocy? Jak układają grafiki? Konieczny jest własny samochód? Jakieś wymagania co do modelu? Ile kosztuje wyposażenie (taksometr, naklejki itp?)? Dają sprzęt, czy trzeba inwestować? Dają może zapomogi w razie wypadku, czy gdyby coś się w aucie popsuło i nie miałbym na naprawę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 20:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie co się dzieje z Red Taxi że jest tak duża rotacja pracowników czyzby korporacja upadała wiecie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
gipsy - 2014-03-19 20:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta konkubina musiała niektórym z Was mocno zajść za skórę. Żal faceta, że ma na niego tak wielki wpływ
zdjecie uzytkownika
simon - 2014-03-26 13:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dowiedziałem się ,że do RED TAXI zalicza się również jakiś oddział związany z transportem ciężarowym. Czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-04-03 23:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@simon, tak to prawda, oprócz red taxi maja jeszcze transport ciężarowy a także biuro podróży red travel.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-04-05 12:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, sa tacy wielobranżowi nawet bym rzekł. Może ktoś pracuje przy transporcie ciężarowym w red taxi i napisałby jak traktują kierowców, bardzo mi zalezy na tej opinii.
zdjecie uzytkownika
mydło i powidło - 2014-04-25 20:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateusz - 2014-04-05 12:00:05]:
czytając wypowiedzi dot. tej firmy i sposób zarządzania to nie jest za wesoło
zdjecie uzytkownika
willy - 2014-04-28 15:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo bardzo nieprofesjonalne są wypowiedzi na temat życia prywatnego, konkubin itp. lepiej wróćmy do czysto zawodowych opinii o Red Taxi
zdjecie uzytkownika
worm - 2014-05-02 12:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to może powiecie w takim razie w jaki sposób można dostać się do RED TAXI? jest tak, że ciągle poszukują kierowców?
zdjecie uzytkownika
sar - 2014-05-30 02:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem pewien, ale chyba red taxi już nie funkcjonuje, w internecie nie ma o nich informacji, ale w Pile dawno ich nie widziałem.
zdjecie uzytkownika
nalepa - 2014-09-17 20:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu wymieniają kadrę kierowców, bo taksówek nie przybywa, a ciągle dają ogłoszenia o naborze nowych kierowców. Tym razem z wykształceniem podstawowym. Biorą wszystkich jak leci. Kultura kierowców RED TAXIO później daje do myslenia
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-10-02 21:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nalepa, a możesz napisac, gdzie widziałes od nich ogłoszenia pracy, bowiem mi osobiście trudno znaleźc jakieś aktualne, a szukałem zarówno pod red taki jak i LSA Leszek Sierhej, bo tak nazywa sie firma. Jedyne co znalazłem to ogłoszenie z czerwca, wówczas oferowali na taksówce 6,50 zł na godzinę, oczywiście w Pile.
zdjecie uzytkownika
nx - 2014-10-26 23:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spotkał się ktoś z osłoną oddzielającą kierowce od pasażera? czy ktoś wie gdzie to można kupić?
zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-05 13:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie by bardziej interesował ten transport ciężarowy o którym wcześniej wspominaliście. nie widszę tego jakoś na ich stronie internetowej a szukam pracy w takim temacie? powiecie coś więcej i dacie jakieś namiery? od razu zapytam o ich biuro podróży bo żona szuka pracy, opowiecie coś więcej co i jak taka prACA?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-07 22:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca tak ale na 3 miesiące, potem się pozbędą twojej żony tak jak pozostałych. Prowadzą ciągłą rekrutację od paru lat na te same stanowiska.Liczba ich pracowników (kierowców, spedytorów, dyspozytorów itp) gdyby pracowali, sięgnęłaby około setki. Tylko gdzie oni są skoro siedziba firmy na Ludowej ma 15m2?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RED TAXI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x