brak logo

neoflam

Warszawa

Opinie o neoflam

syrenka 2010-11-25 12:48:05
szczerze nie polecam pracy w tej firmie. atmosfera nieciekawa, starsze babki, ktorym trzeba wciskac kit, udawac, ze jest super. a i kasa jest niewielka. unikajcie ofert tej firmy. ja zrobilam ten blad niestety. pozdrawiam.
anonim 2010-11-26 14:39:39
Kasa niezbyt wielka (jak to w galeriach handlowych), bezposredni przelozony frustrujacy, chociaz w miare sympatyczny, a kolezanki w porzadku. Dla mnie szok w zadna strone.

Słowo do Syrenki: Jaki ty kit wciskasz? Ja nie muszę klamac i krecic, zeby te produkty sprzedawac, a ludzie je biora, a potem wracaja po wiecej. Sam produktow uzywam i oceniam, ze sa w porzadku. Jestem ciekaw co ty opowiadalas klientom. testowalas chociaz sama produkty? Wiesz cos o nich, wiesz jak zachowuja sie w uzyciu?
aaaa 2010-12-07 11:19:18
wiecej w tym prawdy niz klamstawa. Sama spotkalam sie z obgadywaniem mnie po zakupionym produkcie w ch targowek. [usunięte przez admina]babie, ktora mnie pseudoobslużyła nie spodobał sie mój ubiór. Żenada. Ktoś powinien cos z tym zrobic...
Wiola 2012-12-29 19:28:05
To chyba pani w samej osobie, pracowałam dla tej firmy bardzo krótko mieszkam na targowku, często robie zakupy w carfourze i stoisko jest często zamknięte, obsługa nieuprzejma wolę jechać do reduty po deski i patelnie.
Była Pracownica 2014-02-03 10:37:07
Może opiszecie to co pomoże dziewczynom zdecydować czy pracować dla tej firmy a nie się żreć i oceniać jakość towarów? Po pierwsze płaca, jeśli ktoś potrafi wyżyć za minimalną pensję polecam, jeśli chcesz więcej musisz dużo sprzedać czyli mieć gadane.Umowa normalna nie żadne zlecenie czy o dzieło, godziny pracy ustalasz z drugą pracownicą z reguły jest to 6 albo 12godzin. Premii ani bonów na święta nie ma, tak samo "wczasów pod gruszą". Kontakt z firmą głównie emeilowy i telefoniczny, kontrole są niezapowiedziane oczywiście. Fartuszek obowiązkowy w pracy z identyfikatorem.
jawa 2014-03-25 16:42:15
praca raczej marna, masz być wszechwiedzącym o produktach, stać na zewnątrz stoiska i łapać klientów kasa-najniższa krajowa i masz wyrobić limit do do wypracowania
ola 2014-04-10 18:24:23
Pracuje tam moja znajoma więc wiem, że płaca to najniższa krajowa, ale można dorobić nadgodzinami albo zastępstwem jeśli ktoś ma ochotę pracować, aczkolwiek księgowa NAGMINNIE myli się w rozliczeniach i trzeba się wykłócać, gdy za często upominasz się o swoje dostajesz swoją najniższa krajową kilka dni później.
2
ja 2014-04-11 14:30:40
Polecam pracę w Neoflam za najniższą krajową. Wypłaty od stycznia 2014 regularnie opóźnione
**** 2014-04-25 23:00:16
praca jest Ok o ile są klienci. jak ich nie ma to gadane nic nie pomoże
1
****** 2014-04-25 23:03:16
a co do księgowej - szczera prawda, trzeba pilnować swojego
3
zzz 2014-06-15 21:13:42
Jeśli chodzi o pracę w tej firmie , to wszystko co powyżej napisane to prawda.Najgorsze że w dużej mierze utargi uzależnione są od zaludnienia galerii handlowych.Jak nie ma ludzi to nie ma utargów. Najniższa krajowa. Brak premii (l Druga sprawa to dostawy , często nie ma w magazynie to co jest potrzebne na stoiskach i wtedy klienta się traci, co za tym idzie utarg.A z księgową to też trzeba uważać , żeby się nie narazić.
zzz 2014-06-27 18:24:00
Na umowę o pracę

Pozdrawiam
zawiedziona 2014-06-30 19:59:01
zatrudniają za dużo osób po czym po dwoch tygodniach dzwonia ze ciebie wlasnie zwalniaja, bo masz najnizszy utarg, nie sprawdzajac dokladnie co sie dzieje na stoisku. ksiegowa nie ogarnieta w dodatku obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym szefom.
Tuluś 2014-07-31 10:56:35
Zgadzam się z powyższym.Produkuj się człowieku za grosze...Pomyłki "księgowej" to jest temat rzeka.
Wie ktoś może co się teraz dzieje w firmie?Strona nie działa,facebooka nie ma a i sklep internetowy nie działa....
zawiedziona 2014-08-11 17:50:38
teraz otworzyli stoisko w szczecinie, po czym mieli je zamknąć. ale jednak zostało, utargi marne, na stoisku pracuje zamulona laska, a moja znajoma nie może doczekać się wypłaty. Szefostwo nawet nie odbiera telefonu...
hmmm 2014-11-10 09:09:55
"zamulona laska" ktoś napisał... no cóż .... siedź cały czas przez 12 godzin jak nie masz z kim pogadać, nie możesz zainteresować się niczym innym poza garami. nawet najbardziej energiczną osobę przymuli ostro. Ja z przymulenie walczyłam przez trzy miesiące po zakończeniu pracy w Neoflam. Chociaż wspominam miło:)
1
origi 2016-05-16 21:41:13
Witam serdecznie. Wiele osób przewinęło się już przez te firmę co świadczy przede wszystkim o tym , że praca tutaj nie jest dla każdego. Co do kasy @ala to obeci
Zostaw swoją opinię o neoflam - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie neoflam