brak logo

ZPIN Zasław

Zasław

Opinie o ZPIN Zasław

anonim 2009-04-07 22:34
Słowa kojarzące się z ZPIN Zaslaw (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):profesjonalna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... pozytywnie.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ..lekko stresujaca. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?nie znam aktualnych stawek
Najbardziej podobało mi się w ZPIN Zaslaw:mozliwosc nadgodzin
Najbardziej nie podobało mi się w ZPIN Zaslaw:slaby serwis maszyn
ja 2010-07-12 10:30
Nadgodziny do wybrania. Haha
holka 2010-07-15 13:15
Hahah Zakład Poprawek i Napraw ZASŁAW, zapomnij o tym, że jest tam pięknie, fakt możesz sobie wyjść na fajkę kiedy chcesz, a tak to zapier...ol każdy czegoś chce jak dostaniesz 2200 brutto to wszystko, w zimie jak nie ma prezesów to nie ma ogrzewania i wszyscy marzną, szkolenia wyjazdy na targi szok przykładem może być wyjazd na targi do Hanoveru busikiem z Beskidusa( firma siostrzana) fotele z betonu a po targach wszyscy biegają jakby na maratonie byli i nic ci za ten wyjazd nie zapłaca, nawet na obiad nie dadzą tylko kiepskie kanapki przyszykowane z konserw przez koleżanki z handlowego i wiele innych atrakcji. A w nawiasie Zasław należy do Maspex Wadowice wiec kierują tą firmą ludzie od soczków a nie ci którzy znają się na technologii, poczytaj jakieś forum o Zasławiu to przejrzysz na oczy
1
takitam 2011-08-23 10:29
Dzial marketingu postaral sie widze, by wszystkie krytyczne i niestety prawdziwe opinie na temat firm Trailis i Zaslaw zostaly usuniete. Prawda w oczy kole, wciaz znajduja sie naiwni ktorzy przyjmuja sie tam do pracy... Unikac jak zarazy!
4
pasek 2012-01-15 18:05
????
Chyba nie pracowałeś/aś w tej firmie.... Wszytko to kłamstwo
pronar 2013-09-22 21:22
Przyczepy z PRONARU Są lepsze,wydajniejsze,tańsze,i o wiele ładniejsze.PRONAR ROBI najlepsze przyczepy na świecie.
1
Yyy333 2015-12-16 16:51
Ciulu tu chodzi o opinię firmy A nie która przyczepka cie rajcuje
2
heniek 2016-02-04 18:28
bzdura
1
rychu 2016-05-12 13:41
sie mozna nadziać jak sie tak szuka z ulicy. Ja korzystałem z pomocy agencji headhunters i każda oferta byla poważna a pracodawcy ok.
tolek 2016-07-03 12:08
A nie można liczyc u nich na bepzosrednie zatrudnienie tylko trzeba szukac po agencjach pracy? Wiem, ze to jest uciazliwe i to slale przedłuzanie umowy, poza ty napisz z jakiej agencji korzystasz i czy opaca ci sie z nimi wspolpraca i czy są jakies szanse na przejscie?
Aneta 2017-05-09 13:27
Pracujesz w ZPIN Zasław? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda praca w firmie. Jak wygląda praca na Twoim stanowisku? Czego mogą spodziewać się nowi pracownicy?
Sycylijski jebaka 2017-08-12 19:21
Pracowalem w tej firmie 4 lata ta firma to jest jakis smieszny zart, kierownicy zrobieni z pracownikow. Totalny nie ład o zarobkach nie wspomne same matoły
Aneta 2017-08-21 08:58
To ważna informacja, że droga do kierowniczych stanowisk jest otwarta dla pracowników firmy. Ktoś z Was mógłby powiedzieć coś więcej o awansach wewnętrznych? Czy firma zapewnia również możliwości rozwoju i podnoszenia kwalifikacji? W swojej opinii wspominasz o nieładzie w firmie. Możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Co konkretnie masz na myśli?
Zostaw swoją opinię o ZPIN Zasław - Zasław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPIN Zasław