brak logo

ZPIN Zasław

Zasław

Opinie o ZPIN Zasław

anonim 2009-04-07 22:34:34
Słowa kojarzące się z ZPIN Zaslaw (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):profesjonalna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... pozytywnie.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ..lekko stresujaca. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?nie znam aktualnych stawek
Najbardziej podobało mi się w ZPIN Zaslaw:mozliwosc nadgodzin
Najbardziej nie podobało mi się w ZPIN Zaslaw:slaby serwis maszyn
ja 2010-07-12 10:30:12
Nadgodziny do wybrania. Haha
holka 2010-07-15 13:15:14
Hahah Zakład Poprawek i Napraw ZASŁAW, zapomnij o tym, że jest tam pięknie, fakt możesz sobie wyjść na fajkę kiedy chcesz, a tak to zapier...ol każdy czegoś chce jak dostaniesz 2200 brutto to wszystko, w zimie jak nie ma prezesów to nie ma ogrzewania i wszyscy marzną, szkolenia wyjazdy na targi szok przykładem może być wyjazd na targi do Hanoveru busikiem z Beskidusa( firma siostrzana) fotele z betonu a po targach wszyscy biegają jakby na maratonie byli i nic ci za ten wyjazd nie zapłaca, nawet na obiad nie dadzą tylko kiepskie kanapki przyszykowane z konserw przez koleżanki z handlowego i wiele innych atrakcji. A w nawiasie Zasław należy do Maspex Wadowice wiec kierują tą firmą ludzie od soczków a nie ci którzy znają się na technologii, poczytaj jakieś forum o Zasławiu to przejrzysz na oczy
1
takitam 2011-08-23 10:29:27
Dzial marketingu postaral sie widze, by wszystkie krytyczne i niestety prawdziwe opinie na temat firm Trailis i Zaslaw zostaly usuniete. Prawda w oczy kole, wciaz znajduja sie naiwni ktorzy przyjmuja sie tam do pracy... Unikac jak zarazy!
1
pasek 2012-01-15 18:05:29
????
Chyba nie pracowałeś/aś w tej firmie.... Wszytko to kłamstwo
pronar 2013-09-22 21:22:29
Przyczepy z PRONARU Są lepsze,wydajniejsze,tańsze,i o wiele ładniejsze.PRONAR ROBI najlepsze przyczepy na świecie.
Yyy333 2015-12-16 16:51:59
Ciulu tu chodzi o opinię firmy A nie która przyczepka cie rajcuje
2
heniek 2016-02-04 18:28:00
bzdura
1
rychu 2016-05-12 13:41:15
sie mozna nadziać jak sie tak szuka z ulicy. Ja korzystałem z pomocy agencji headhunters i każda oferta byla poważna a pracodawcy ok.
tolek 2016-07-03 12:08:15
A nie można liczyc u nich na bepzosrednie zatrudnienie tylko trzeba szukac po agencjach pracy? Wiem, ze to jest uciazliwe i to slale przedłuzanie umowy, poza ty napisz z jakiej agencji korzystasz i czy opaca ci sie z nimi wspolpraca i czy są jakies szanse na przejscie?
Zostaw swoją opinię o ZPIN Zasław - Zasław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPIN Zasław