brak logo

OSM Krasnystaw

Warszawa

Opinie o OSM Krasnystaw

jacek 2009-10-01 10:01
praca ciezka ale fajna bo zaloga fajna...
aa 2009-11-18 19:01
napisz coś więcej o tej pracy... jak się pracowało dla osm krasnystaw?
1
* 2009-11-20 21:51
a mnie się dobrze pracowało, wporządku kierownik, można było się dogadać, była fajna ekipa, szkoda że się zakończył projekt
Bartek1 2015-01-15 20:44
Witam fajna praca ogólnie...i do tego w laboratorium same rozwódki..następna sie podobno szykuje....
5
Pracownik 2015-01-16 17:01
A to chyba ta z Lublina się rzowodzi co dojeżdża.
janiemoge 2016-04-03 16:57
jaka praca???ciężka???w OSM???
janek pobozny 2016-07-06 16:56
Poprcujcie jedna zmiane .Potem przebiezecie się w szatni ( w lecie 40 stopni + ) i po miesiącu do kieszeni 1400 zl.
1
janek pobozny 2016-07-13 16:09
Praca w OSM to jest służba-------Jak powiedział WIELKI WODZ
1
Znudzony 2016-08-09 15:10
Ludzie piszą tutaj bez sensu bez konkretów...
2
korniszon 2016-09-16 18:14
Witajcie.Moja opinia ...Praca jest bardzo ciężka. Bogu dzięki że jest fajny kierownik. Pomaga wszystkim ,dba aby się ktoś nie przepracował. Załga idzie do niego ,jak do spowiedzi.Dusza człowiek.
2
korniszon 2017-04-22 21:27
Lawka Jest super ...masz sraczke to jest w gaciach.Stoisz i z zbierasz jadące na taśmie buteleczki z kefirem dla sieci marketów. Koledzy tzw.. operatorka z założonymi rękami patrzy.....w oddali. Uśmiechnięty kierownik wali w okolicach godziny 7.00 ze sloganem ...-----już niedługo będziecice własną wode na herbatę przynosić.....No i FAJNIE...
Czy to nie jest piękne.????



1
kapusta 2017-04-22 21:42
ZAROBKI....W pewnym okresie czasu kazano pracownikom podpisać oświadczenia iż ich stażowe będzie wchodzić w przyszłych podwyżkach do stawki godzinowej . Tak się nie stało.. Pracownicy o długim stażu zarabiają mniej od młodych nowo przyjmowanych. Ale zewnętrznie to bardzo fajny Zakład Pracy. Może nadzieja w wykształconym nowym prezesie .????
1
Zostaw swoją opinię o OSM Krasnystaw - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OSM Krasnystaw