brak logo

Zakład Usług Technicznych ZUT Sp. j.

Tychy

Opinie o Zakład Usług Technicznych ZUT Sp. j.

pracownik 2013-05-27 10:26:17
[usunięte przez moderatora] jakich malo Nie placa pracownikom pieniedzy A szef i szefowa jezdza drogimi autami i wyjezdzaja na wakacje Wogole nie dbaja o pracownikow maja gdzies ze ludzie nie maja pieniedzy
3
roza 2014-07-08 14:18:50
az tak źle??
2
mikcy 2014-07-15 20:35:03
(usunięte przez administratora) omijać firmę szerokim łukiem!!!
1
runo 2014-09-27 18:40:38
Jeśli nie chce Ci się pracować albo nic nie potrafisz to fakt omijaj szerokim łukiem. Ale jeśli chcesz uczciwie pracować, dobrze zarobić i zawsze w terminie mieć wypłatę to to jest firma dla Ciebie.
Właściciele bardzo porządni i uczciwi ludzie.
1
Dominik 2015-02-02 18:10:33
A ja polecam z calego serca . i nikt za nic nie robienie pieniedzy nie zarobi trzeba pracowac żeby cos miec
1
były pracownik 2015-02-18 12:18:19
A ja nie polecam! Faktycznie szef i szefowa to aroganccy ludzie, którzy wszystkich traktują z góry. Nie mają szacunku do pracowników a sama atmosfera w firmie przypomina atmosferę w zakładzie pogrzebowym...Odradzam!
2
Dominik Tychy 2015-03-29 10:24:00
Ja odradzam z całego serca.Tną godziny aż miło.A na delegacjach gołe stawki jak i nie mniej. Szef jest ok ale szefowa za nic nie płaci a już nie mówię o nie liczonym dojeździe na delegacje no i ci pseudo kierownictwo Pan Miłosz nawet na planach budowlanych się nie zna i tnie godziny tak samo jak i pan Piotr TA FIRMA JUŻ UPADA I TO Z HUKIEM
1
andrzej 2015-05-17 20:15:37
Jest ogłoszenie ,że szukają kierowcy kat, c+e , warto zmieniac pracę dla Tej firmy?? ktoś pracuje jako kierowca i moze cos napisać??
2
parafraza 2015-08-18 11:43:32
Generalnie nie polecam,TA FIRMA UPADA!
Jak kto lubi ;-)

1
peter 2015-11-30 12:55:51
A ja tam pracuję. Jest to moja trzecia firma i najlepsza.
O jakiej upadłości Wy mówicie?.
Firma zatrudnia kilka firm podwykonawczych, bo my nie wyrabiamy.
Najważniejsze to że zarobkiwysokie jak mało gdzie i wypłata zawsze na czas
1
Masakrator 2015-12-04 09:52:48
Sorka ale chyba sam nie wiesz w to co mówisz -_- tną godziny jak ich mało.A para taborskich to już wogóle zwłaszcza pani taborska tnie godziny aż miło i dziwię się dlaczego zatrudniaja niekompetentnych kierowników (miłosz) który na niczym się nie zna a próbuje być na siłe inteligentny (nie wychodzi mu to) tyle w temacie
rymer 2015-12-17 21:58:32
Czasami pracujemy dla tej Firmy.
Super współpraca. Zazdrościmy ich pracownikom.
Zawsze kasę mają 10 tego a my różnie.
Zarabiają dużo lepiej
Kierownik Miłosz to nie pracuje u nich już dwa lata.
Tak, że Masakrator piszesz bzdury.Kiedy ty tam pracowałeś?
Szef Taborski jest super.
Szkoda że się znają z moim szefem i nie mogę przejść do tej Firmy
2
tralala 2016-02-17 13:32:25
Ja tam pracowałam i wypłata nigdy nie była na czas!!!!! najniższa krajowa na umowie(wypłacana w okolicach 10go) - reszta pod stołem wypłacana 2tygodnie później. Pracownikom fizycznym z łaską płacili za nadgodziny!!
Te wszystkie pozytywne komentarze pisali sami taborscy i ich rozpuszczone córeczki:)
Nigdy nie pracowałam w gorszej firmie, dlatego nikt długo tam nie wytrzyma:)
Może i kiedyś było lepiej- jak nie było taborskiej! Tak fałszywej baby jeszcze nie spotkałam!
odradzam!!!!!!
4
Jery 2016-02-22 17:14:06
Ty pracowałaś a ja pracuję. Już 12 rok.Wywalili Cię bo byłaś nieudacznikiem.
Jeszcze nikt z tej Firmy sam się nie zwolnił!!!.
Odeszła jedna dziewczyna bo wyjechała za granicę. Na jej miejsce przyjmowali kilka po kolei bo żadna do niczego się nie dawała.Jesteś jedną z nich.
Szefowa Cie wywaliła bo to Ona zajmuje się biurem dlatego się mścisz.
Wypłata nie wiem czy może dwa razy była opóźniona.Ja pamiętam raz.
Mam nadzieję, że inni uczciwi pracownicy to potwierdzą i nie pozwolą, żeby taka jedna fałszywa nieudacznica szkalowała uczciwych ludzi
4
Prawdomówny 2016-03-21 11:28:35
Akurat Tralala ma racje wyplaty z pod stołu może kiedyś ZUT wróci ale puki co to nie polecam
Łukasz Urbański 2016-06-17 14:00:19
Jako, że pracowałem w tej firmie jakiś czas temu na stanowisku kierownika, to mogę z czystym sumieniem przestrzegać innych aby nie wchodzili w to szambo które zwie się ZUT Tychy. Syf na budowach, brak materiałów, najniższa stawka i pieniądze pod stołem. Niestety nie da się prowadzić firmy będąc alkoholikiem. Pani Prezes też nie jest lepsza, rotacja pracowników przeogromna między innymi dlatego, że ta kobieta nie ma pojęcia o przyjmowaniu pracowników do firmy, jak i współpracy z nimi. Jak za moich czasów wyrzucili dziewczynę bez żadnego powodu, to ta bardzo słusznie zrobiła, poszła do sądu i wygrała 7000 zł. Na prawdę ostrzegam przed tą firmą, tak pracowników fizycznych jak i umysłowych!
4
Rafał 2016-07-13 18:16:34
Ja osobiście polecam. Firma łapie nowe zlecenia. Ciągle poszukuje ludzi do pracy. O żadnym upadku jak w komentarzach wyżej nie ma mowy. To wypowiedzi osób którym nie chciało się pracować i zostały zwolnione a teraz próbują oczernic firmę i państwa Taborskich.
1
WiLk 2016-07-15 13:48:12
Zawsze jest na czas. A jeśli 10 wypada w weekend to wypłata jest w piątek.
1
Zioł 2016-07-17 21:24:05
Chciałbym zauważyć że nie ma takiej firmy jak zakład usług technicznych zut sp.j :) firma jest pod nazwą "ZUT TYCHY" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k :)
Także opinie kierowane pod inną nazwą niż ww jest po prostu o firmie która nie istnieje.
1
Kolega z pracy 2016-07-17 21:25:56
Kierownik - nie powinieneś się takim mianowac. Nie masz człowieku pojęcia o kierowaniu ludźmi ani budowa  jedyne co potrafisz to narazić firmę na  straty. Kolejne oszczerstwa wyssane z  palca. Za  co ? Za to ze Cię wyrzucili bo nie miałeś pojęcia o robocie a teraz zamiast sobie znaleźć nowa prace a akurat szukają ludzi do kopania rowów na  A4 to piszesz głupoty na  internecie. Za te kłamstwa mogli by Cię podać do sądu ale za dużo roboty mają żeby zajmować się kimś takim jak Ty. Ja jestem kierownikiem w tej firmie i z  czystym sumieniem mogę powiedzieć  że firma ZUT fachowo i solidnie wykonuje powierzone zadania.Ps : skoro jesteś taki mądry to czemu sam nie otworzysz firmy ?
1
Niedowiarek 2016-07-17 21:28:40
Dlaczego niektóre komentarze są usuwane ? Przykładowo pan Łukasz rzuca fałszywe światło na firmę zut a komentarz który mówi prawdę, odpowiada na zarzuty pana Łukasza jest usuwany. To jakiś żart ?
CE 2016-07-23 14:48:10
Szukają kierowcy kat. C , czy ktoś tam pracował na takim stanowisku i możne coś napisać??
Ok 2016-07-24 01:49:36
Robota w porządku. Zależy co chcesz kolego wiedzieć. od poniedziałku do piątku także weekendy wolne. Kasa spoko. Wyjazdy raczej po Śląsku, góra dolny Śląsk także godziny max do 18. Ja nie robie jako kierowca ale nie narzekam. Robiłem juz w różnych firmach i ta jest serio do ogarnięcia. Jeśli praca w ogóle może być w porządku, to ta jest ok.
1
Robert 2016-08-24 22:27:04
Jesteście do tego stopnia beznadziejną firmą, że nawet nie jesteście w stanie ogarnąć własnej strony internetowej. Pisał to ten alkoholik co udaje żeglarza? Cytuję ze strony "Prace zostały wykonane profesjonalnie z należytą starannością, zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami, przy pomocy wykwalifikowanej kadry prawniczej (PRAWNICZEJ). Założone terminy realizacji zostały dotrzymane." Nie dziwi mnie, że wszystkie prace wykonujecie za pomocą kadry PRAWNICZEJ. Bronić się przed płaceniem podwykonawcom to Wy umiecie znakomicie. Dalej tej kancelarii PRAWNICZEJ płacicie 5000 zł miesięcznie? Pozdrawiam byłych i tymczasowych pracowników tej pseudo-firmy, a przyszłym pracownikom szczerze odradzam. Robert.
OBRONA 2016-08-28 22:33:55
Robercie !
A Ty jesteś do tego stopnia głupi czy tylko udajesz takiego ? To jest referencja wystawiona przez inną firmę. Drugim zdaniem pokazujesz jakim prymitywem jesteś. :) Nie rozumiem dlaczego twierdzisz ze coś udaje ? Ma najwyższy tytuł żeglarski, własny jacht, pływa po oceanach, morzach. Ponadto mając lekko ponad 60 lat ma więcej energii niż nie jeden 20 latek. Myślę że wypowiedź napisana jest przez jakiegoś kretyna, nieudacznika który siedzi całe życie w fotelu i narzeka jak to nie da się w Polsce zarobić i trzeba dowalić komuś, komu się udało dojść do dużych pieniędzy i wyjść z nałogu.
1
Msza 2016-08-28 22:41:06
Obrona, to zwykła ludzka zazdrość. Masz rację Robert musi się wyżyć za własne nieudane życie.
Nic tylko współczuć. Znam Pana Andrzeja i można tylko podziwiać z jakim zapałem się realizuje, godząc przyjemności z praca. A alkoholizm o którym Robert wspomina to już zupełnie nie aktualna sprawa, Pan Andrzej od wielu lat jest trzeźwy także tym również Robert pokazuje jak żałosny jest ze zamiast takie coś docenić to wypomina. Ale czego wymagać od takich ludzi. Żałosne.
2
iks 2016-08-29 15:56:29
akao o jakich konkretnie benefitach mówisz? napisz proszę jakich przynajmniej mogę się spodziewać?
Zostaw swoją opinię o Zakład Usług Technicznych ZUT Sp. j. - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Usług Technicznych ZUT Sp. j.