Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hydrosolar

Pracowałeś w firmie Hydrosolar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-24 20:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BARDZO, BARDZO MARNE ZAROBKI A PRACY DUzo.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-24 22:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-11-24 20:58:32

BARDZO, BARDZO MARNE ZAROBKI A PRACY DUzo.

to dlatego cały czas szukają nowych ludzi do pracy, bo skoro tak nędznie płacą to znaczy, że ludziska wieją stamtąd drzwiami i oknami
zdjecie uzytkownika
Wrocław - 2010-11-24 22:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-11-24 20:58:32

BARDZO, BARDZO MARNE ZAROBKI A PRACY DUzo.

Kolego, co jest grane w oddziale tej firmy we Wrocławiu, [usunięte przez moderatora].. pół firmy czy jak, bo szukają prawie na wszystkie stanowiska ??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-11 22:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba uciekli do konkurencji z tego co i wiadomo
zdjecie uzytkownika
logan - 2012-01-11 15:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak ksztaltuja sie place, np specjalisty d/s handlu ? Jestem ciekawy bo duzo bylo ofert pracy na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 14:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam. Widziałem że poszukują teraz specjalisty ds. sprzedaży w hydrosolar. Chciałem dowiedzieć się czegoś więccej zanim wyślę cv. Ile mogę tam średnio miesięcznie zarobić? Bo piszecie że bardzo marne zarobki
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-24 08:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witajcie, jestem ciekaw jak prezentuje się sytuacja z płacami, atmosferą, kadrą, urlopami, etc. na głównym magazynie spółki w Krakowie, będę wdzięczny za wypowiedzi byłych lub obecnych pracowników. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gordon - 2014-02-17 18:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niedawno na stronie hydrosolar pojawiła się oferta na stanowisko specjalisty do spraw finansowych, niech ktoś napisze, czy warto. Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
elekto - 2015-04-17 09:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak idziesz do pracy do Hydrosolar to musisz się wysoko sprzedać na rozmowie kwalifikacyjnej.jak nie wynegocjujesz sobie wysokiej podstawy to o podwyzce zapomnij przez długi długi czas.Premia - abstrakcja, owszem jest do zdobycia ale za kolosalne obroty choć mozesz mieć wrażenie ze jest bardziej uznaniowa niz prowizyjna. Firma ma takze swoje plusy, pomimo fuzji z Bims Plus praktycznie struktura pozostała bez zmian, zmienil sie program handlowy/komputerowy, jest trochę bardziej skoplikowany i drukuje multum dokumentów juz przy najprostszych czynnosciach ale umówmy się że mankamenty techniczne wszedzie wystepują. Płacą na czas to pewne, z urlopami nie ma problemu, pracy jest duzo i cisnienie z tym zwiazane jest nie raz bardzo wysokie ale tak jest wszedzie przy obecnym w Polsce agresywnym handlu i marketingu. Ludzie....jest duza rotacja, az tak duza ze nie zdazy się zrobić nawet klimat pracy - ludzie rotują ale kazdy ma też rózne upodobania finansowe.Najwazniejsze - negocjuj jak najwyzszą podstawę, zebyś się potem nie wkur.....ze przerób pracy i zarobki nie chcą się sprowadzić do wspólnego mianownika. to tyle.....
zdjecie uzytkownika
ciekawy2 - 2015-08-03 23:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedz mi kiedy macie zamiar wybudowac nowy magazyn?? Bo slyszalem ze takowy ma!powstac na Rybitwach, to prawda?? Pozdr
zdjecie uzytkownika
odon - 2015-08-19 16:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A od kogo takie informacje uzyskałeś bo wydaje mi się, że takie plany sprzedażowe i inwestycyjne powinny być wcześniej konsultowane z radą a przede wszystkim podane do publicznej wiadomości - w innym razie chyba byłoby podejrzenie możliwości korupcji ;) Dajcie znać jak sytuacja obecnie w firmie wygląda.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-09-04 09:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej pytanie do chlopakow z magazynu, ile tam zarabiacie? na slasku u "konkurencji" daja nam 2400 do 2800 brutto w zaleznosci od stazu pracy! a jak u Was?
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2015-09-18 23:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda z konkurencji nie jestem, ale podpisuję się pod pytanie @tomek, bo sam jestem ciekaw ile magazynier może zarobić w Hydrosolarze. No i poza zarobkami zastanawiam się nad ogólnym dniem pracy, jak to u was wygląda pod względem godzin, obowiązków. Z góry dzieki za informacje zwrotna, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Till - 2015-09-28 21:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Hydrosolar i każdemu polecam. Firma zapewnia bardzo dobre zarobki i zawsze na czas. Polecam każdemu komu chce się pracować.
zdjecie uzytkownika
polaw - 2015-10-19 03:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Till ja to samo słyszałem! poza tym nie tylko pod względem pracy i zatrudnienia są dobrzy, ale też jeśli chodzi o produkty to mają całkiem ciekawy asortyment, teraz doszły jeszcze techniki grzewcze, instalacje, klimatyzacja czy odmiana inna czyli wentylacja no i też sprzęt do uzdatniania wody i sieci zewnętrznych.
zdjecie uzytkownika
gizan - 2016-01-11 20:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli mnie oczy nie mylą to hydrosolar poszukiwał ostatnio specjalisty ds. handlowych. Czy wiecie jak ta rekrutacja się zakończyła czy może jeszcze trwa.
zdjecie uzytkownika
Jasny - 2016-02-02 20:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że rekrutacja się już zakończyła @gizan bo oferty nie ma. Teraz szukają kogoś na Kraków na magazyn. I to jest fajna oferta, bo umowa o pracę, a do tego ciekawy socjal i myślę, że zarobki nie takie złe.
zdjecie uzytkownika
sushi - 2016-02-08 21:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz pojawiło się u nich ogłoszenie na inżyniera sprzedaży online @Jasny. Zatrudnienie odbywa się na pełen etat, a możliwy jest samochód służbowy, ale wiadomo jakie są zarobki? Dzięki
zdjecie uzytkownika
sdfg - 2016-02-13 19:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie chyba bardzeij zainteresowalo ogloszenie dla magazyniera rowniez w Krakowie chodzi o przyjmowanie i rozładunek towarów kompletowanie towaru według zamówień dbałość o należyte składowanie
zdjecie uzytkownika
makjo - 2016-02-15 20:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opis stanowiska jest podstawowoy na to miejsce pracy, rozładunek i przyjmowanie towarów, kompletowanie zamówień, obsługa wózka widłowego oraz proste prace magazynowe.
zdjecie uzytkownika
winyl - 2016-03-02 19:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [makjo - 2016-02-15 20:08:46]:
z tego co mi wiadomo to w hydrosolarze w tej chwili poszukują dalej nowego dyrektora zarządzającego. To chyba trochę potrwa zanim kogoś wyłapią na to miejsce

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Hydrosolar!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydrosolar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert