Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hydrosolar

Pracowałeś w firmie Hydrosolar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-24 20:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BARDZO, BARDZO MARNE ZAROBKI A PRACY DUzo.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-24 22:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-11-24 20:58:32

BARDZO, BARDZO MARNE ZAROBKI A PRACY DUzo.

to dlatego cały czas szukają nowych ludzi do pracy, bo skoro tak nędznie płacą to znaczy, że ludziska wieją stamtąd drzwiami i oknami
zdjecie uzytkownika
Wrocław - 2010-11-24 22:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-11-24 20:58:32

BARDZO, BARDZO MARNE ZAROBKI A PRACY DUzo.

Kolego, co jest grane w oddziale tej firmy we Wrocławiu, [usunięte przez moderatora].. pół firmy czy jak, bo szukają prawie na wszystkie stanowiska ??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-11 22:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba uciekli do konkurencji z tego co i wiadomo
zdjecie uzytkownika
logan - 2012-01-11 15:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ksztaltuja sie place, np specjalisty d/s handlu ? Jestem ciekawy bo duzo bylo ofert pracy na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 14:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam. Widziałem że poszukują teraz specjalisty ds. sprzedaży w hydrosolar. Chciałem dowiedzieć się czegoś więccej zanim wyślę cv. Ile mogę tam średnio miesięcznie zarobić? Bo piszecie że bardzo marne zarobki
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-24 08:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witajcie, jestem ciekaw jak prezentuje się sytuacja z płacami, atmosferą, kadrą, urlopami, etc. na głównym magazynie spółki w Krakowie, będę wdzięczny za wypowiedzi byłych lub obecnych pracowników. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gordon - 2014-02-17 18:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niedawno na stronie hydrosolar pojawiła się oferta na stanowisko specjalisty do spraw finansowych, niech ktoś napisze, czy warto. Z góry dzięki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydrosolar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hydrosolar?
Zadaj pytanie
x