Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hydrosolar

Pracowałeś w firmie Hydrosolar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-24 20:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BARDZO, BARDZO MARNE ZAROBKI A PRACY DUzo.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-24 22:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-11-24 20:58:32

BARDZO, BARDZO MARNE ZAROBKI A PRACY DUzo.

to dlatego cały czas szukają nowych ludzi do pracy, bo skoro tak nędznie płacą to znaczy, że ludziska wieją stamtąd drzwiami i oknami
zdjecie uzytkownika
Wrocław - 2010-11-24 22:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-11-24 20:58:32

BARDZO, BARDZO MARNE ZAROBKI A PRACY DUzo.

Kolego, co jest grane w oddziale tej firmy we Wrocławiu, [usunięte przez moderatora].. pół firmy czy jak, bo szukają prawie na wszystkie stanowiska ??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-11 22:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba uciekli do konkurencji z tego co i wiadomo
zdjecie uzytkownika
logan - 2012-01-11 15:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak ksztaltuja sie place, np specjalisty d/s handlu ? Jestem ciekawy bo duzo bylo ofert pracy na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 14:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam. Widziałem że poszukują teraz specjalisty ds. sprzedaży w hydrosolar. Chciałem dowiedzieć się czegoś więccej zanim wyślę cv. Ile mogę tam średnio miesięcznie zarobić? Bo piszecie że bardzo marne zarobki
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-01-24 08:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-24 08:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witajcie, jestem ciekaw jak prezentuje się sytuacja z płacami, atmosferą, kadrą, urlopami, etc. na głównym magazynie spółki w Krakowie, będę wdzięczny za wypowiedzi byłych lub obecnych pracowników. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gordon - 2014-02-17 18:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niedawno na stronie hydrosolar pojawiła się oferta na stanowisko specjalisty do spraw finansowych, niech ktoś napisze, czy warto. Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
elekto - 2015-04-17 09:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak idziesz do pracy do Hydrosolar to musisz się wysoko sprzedać na rozmowie kwalifikacyjnej.jak nie wynegocjujesz sobie wysokiej podstawy to o podwyzce zapomnij przez długi długi czas.Premia - abstrakcja, owszem jest do zdobycia ale za kolosalne obroty choć mozesz mieć wrażenie ze jest bardziej uznaniowa niz prowizyjna. Firma ma takze swoje plusy, pomimo fuzji z Bims Plus praktycznie struktura pozostała bez zmian, zmienil sie program handlowy/komputerowy, jest trochę bardziej skoplikowany i drukuje multum dokumentów juz przy najprostszych czynnosciach ale umówmy się że mankamenty techniczne wszedzie wystepują. Płacą na czas to pewne, z urlopami nie ma problemu, pracy jest duzo i cisnienie z tym zwiazane jest nie raz bardzo wysokie ale tak jest wszedzie przy obecnym w Polsce agresywnym handlu i marketingu. Ludzie....jest duza rotacja, az tak duza ze nie zdazy się zrobić nawet klimat pracy - ludzie rotują ale kazdy ma też rózne upodobania finansowe.Najwazniejsze - negocjuj jak najwyzszą podstawę, zebyś się potem nie wkur.....ze przerób pracy i zarobki nie chcą się sprowadzić do wspólnego mianownika. to tyle.....
zdjecie uzytkownika
ciekawy2 - 2015-08-03 23:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedz mi kiedy macie zamiar wybudowac nowy magazyn?? Bo slyszalem ze takowy ma!powstac na Rybitwach, to prawda?? Pozdr
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 16:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
odon - 2015-08-19 16:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A od kogo takie informacje uzyskałeś bo wydaje mi się, że takie plany sprzedażowe i inwestycyjne powinny być wcześniej konsultowane z radą a przede wszystkim podane do publicznej wiadomości - w innym razie chyba byłoby podejrzenie możliwości korupcji ;) Dajcie znać jak sytuacja obecnie w firmie wygląda.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-09-04 09:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej pytanie do chlopakow z magazynu, ile tam zarabiacie? na slasku u "konkurencji" daja nam 2400 do 2800 brutto w zaleznosci od stazu pracy! a jak u Was?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydrosolar

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hydrosolar?
Zadaj pytanie
alert