brak logo

Sanmarks

Jarosław

Opinie o Sanmarks

AAc 2010-11-24 14:48:07
Marna płaca ok( usunięte przez administratora ) za godzinę i nie dostaniesz umowy o prace nawet na czass określony, tylko o dzieło
hahahaha 2011-12-22 15:21:44
Dlaczego ludzie mają nie widzieć o stawce 2,50 PLN za godzinę? [usunięte przez moderatora]
gość 2012-01-19 01:35:06
2,5 zł za godzinę nielekkiej pracy? Szok, pierwszy raz słyszę o takiej stawce. [usunięte przez moderatora] w biały dzień. A prezesostwo zbija na tym kasę, bez względu jaki mają projekt to i tak się opłaca. Granda
Gość 2012-03-09 23:03:06
Ludzie bardzo dobrze wiedza o stawce jak jest projekt empik czyli spotkania z j. angielskiego to wiedza bo panie mówią ile się zarabia,,!
Jeśli ktoś nie che to rezygnuje.. Proste chyba nie??!! lepiej taka praca niż siedzenie w domu i ze tak powiem brzydko zbijanie bąków, !
DeepDee 2012-07-06 20:09:48
Ja pracuje w tym call spamie kilka dni i powoli ale konsekwentnie się wypalam (moja motywacja do pracy maleje z godziny na godzinę). Przerwy tam robią raz na około 4 godziny, a po dwóch zapytany z zaskoczenia masz problemy z podaniem jak masz na imię i nazwisko o adresie nie wspominając.

Wiem że to jakaś [usunięte przez moderatora] nie firma gdyż każdy w niej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i co innego:
W urzędzie pracy pisze na ogłoszeniu wynagrodzenia od 1500 zł+ brutto i praca na tzw. śmieciowej umowie a na miejscu okazuje sie ze [usunięte przez moderatora] się na stawce [usunięte przez moderatora] z RPA tzn. 4 zł/h + jakieś bonusy których wymiaru nie znają nawet kilkumiesięczni pracownicy - coś mi się wydaje że po miesiącu otrzymam 500 zł mimo iż mam niemal najwyższy wskaznik zaproszeń. Na szczęście zapisuję skrupulatnie czas swojej pracy i w wypadku gdyby lecieli w [usunięte przez moderatora] chętnie obrobie im [usunięte przez moderatora] w sądzie pracy :)
SanSpam Jarosław 2012-09-24 02:53:19
ludzie uwaga na tych [usunięte przez moderatora]! Ta firma to syf kiła i mogiła zdarza się im nie płacić, zwalniać po kilku dniach pracy nie płacąc za przepracowany czas to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie praca. Deep Dee opisał warunki jakie tam panują tzn 4 zł/h. Jak się doliczy dojazd + coś do jedzenia i picia to się wychodzi na 0 lub dopłaca do interesu. Praca jest na czarno bo nie dają żadnej umowy. Dno i 7 metrów mułu szkoda życia.
haker 2013-05-15 15:28:56
ta firma to żenada,szczegolnie team leaderzy w jaro. Nie mowie o wszystkich bo dwie team leaderki czy tam kierownicy projektow nie wiem sa w porzadku,reszte bym zwolnil bez zastanowienia. zero szacunku dla drugiej osoby,mysla ze sa kims lepszym a [usuniete przez moderatora] tam robia. odracam prace w tej firmie dno dno i jeszcze raz DNO!!!!!
haker 2013-06-17 18:48:40
chodzi o to ze co niektorzy traktuja ludzi jak smieci a to ze sa "team lederami" czy tam kim nic nie oznacza,bo wiekszosc z tych osob tez ponoc tak dzwonila. marne pieniadze,ze az cos sie robi. niech sami sobie [usunięte przez moderatora] za taka kase. dobrze ze juz tam nie pracuje. co do umowy to mialem o dzielo a z tego co wiem to jest zlecenie tez ( mozesz wybrac ) co do stawki 4 zl za godzine to to prawda na niektorych projektach tak jest. [usunięte przez moderatora] cos ze ktos bedzie za taka stawke pracowal. moze za niedlugo charytatywnie beda chcieli?
1
haker 2013-06-17 18:50:49
nie wiem czy teraz cos sie tam zmienilo i nie chce wiedziec. nieh sie nie dziwia ze sa pozniej takie opinie. niech dadza w koncu ludziom zarobic.
haker 2013-06-22 14:06:01
atmosfera jest spoko przynajmniej jak ja pracowalem byli fajni ludzie,moze szef to przeczyta i w koncu zrozumie ze 4 zl za godz nie powala!!!! mi sie w glowie nie miesci jak mozna dac taka stawke. chyba ze cos sie zmienilo teraz nie wiem
mpnika 2013-06-22 14:08:38
ale sa projekty gdzie masz placone wyzej np 7zł za godz czy tam ile plus premie/prowizje, to zalezy na jakim projekcie jestes. na te wydawnictwa ( sprzedaz ksiazek) ciezko sie dostac i ciezko sie utrzymac, ludzie ktorzy na nim pracuja nawet moga zarobic..ale to trzeba umiec sprzedawac..
maria 2013-08-10 20:33:56
W tej firmie każdy jest traktowany inaczej. Jedni dostają wypłatę wcześniej drudzy tydzień jeszcze muszą czekać,a kolejni jeszcze 2 tyg,to jest wręcz chore!! albo wszyscy dostają wypłate tam do 10 czy 15 albo nie wiem...w żadnej firmie tego nie ma. Przychodzi np 10 i mają wszyscy pracownicy wypłaty a w takiej firmie SANMARKS to trzeba czekać i czekać na swoją kolej...nie polecam. Ja właśnie się zwolniłam i odradzam pracę w tej firmie. Jakby inaczej tam traktowali to te opinie też byłyby inne..niestety tak się pracuje na "RENOMĘ FIRMY"
1
nowy 2013-09-18 16:00:23
przepracować 140 godzin w miesiąc - chyba nie jest to trudne?
nowy 2013-09-23 15:22:35
tak, a jak pracujesz na umowę o pracę musisz pracować 160 godzin za 7zł i tak co miesiąc
nowy 2013-09-25 12:43:15
Możesz przepracować i 180 godzin za 7 zł netto, bo w sobotę też możesz przychodzić do pracy, POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
waldi 2013-10-04 21:36:19
nie polecam pracy w sanmarks ponieważ jest brud smród i chamstwo i te [usunięte przez moderatora] kierownictwo od siedmiu boleści co robią tam co chcą są głupsze niż nie jeden konsultant' bo konsultanci często mają studia a nawet magistra, te [usunięte przez moderatora] czasami nie mają nawet żadnego konkretnego wykształcenia ,same nie mają pojęcia o niczym zgrywają wielkie mądre a tak naprawdę doprowadzają tą firmę do ruiny ostatnio nawet wymyśliły że konsultanci zużywają za dużo papiera przez tydzień nie było toaletowego i pewnie przez to upadnie firma sanmarks wraz z tymi niewydarzonymi [usunięte przez moderatora] na ktrychszefostwo zgubnie polega.
3
aaa 2013-11-20 12:49:35
Każdy projekt jest na godzinówce przynajmniej aktualnie taki jest system rozliczania. Wspomniane 7zł dostaniesz po przepracowaniu 140h w miesiącu
xlaska 2013-11-21 17:04:39
Przy tak dużym bezrobociu jakie panuje na podkarpaciu, szef doskonale wiedział co zrobić , aby mieć tanią siłę roboczą. Najlepiej otworzyć tutaj Call Center. Porównajcie sobie zarobki w podobnych firmach np. w Warszawie:)
1
kam 2013-11-25 11:45:59
tylko porównaj sobie życie w Warszawie a u nas
mania789 2013-11-26 22:39:53
hahaha ale sie ubawiłam, w życiu nie czytałam wiekszych głupot, pracuje tam od 2 lat i lekko nie jest, ale z tym papierem to przegięcie, nigdy się z czymś takim nie spotkałam żeby brakowało papieru, dziewczyny miewają swoje "humory" ale z reguły są ok, a co do ich wykształcenia to z tego co wiem wszyscy je mają a co najważniejsze to doświadczenie w tej pracy, nie to co osoby które przychodzą i pozjadały "wszystkie rozumy"
1
renata368 2013-11-27 17:16:13
ja też pracuję w tej firmie , i czytałam opinie przed podjęciem pracy , lecz najpierw trzeba zobaczyć i powiem Wam że tak jak wszędzie jeżeli wykonujesz swoje obowiązki , nie masz problemów , a mniemanie o sobie najlepiej zostawić w domu . Atmosfera jest świetna i jeżeli potrzebujesz pomocy nie odmawiają . jeżeli ktoś jest taki nie dogodzony to gdzie nie pójdzie tam będzie narzekał pozdrawiam :)
1
ona..21 2013-11-28 17:34:36
Czytając wasze sugestie związane z pracą w danej firmie wnioskuje iż jesteście z tej grupy osób które nic nie potrafią są dnem egzystencjalnym.Firma oferuje pracę,jaka by ona nie była jest to praca której wam ciemne masy brakuje.
Zastanówcie się co piszecie bo to tylko świadczy o waszej bezmyślności i braku szacunku do osób które tam pracują.
To że pracowaliście tam krótko świadczy o braku poprawnego doświadczenia,oraz pozbawienia części odpowiedzialnej za myślenie czytaj "mózg".
Kadra jest na wysokim poziomie.Pozdrawiam miłego młodego Pana który pełni wiele funkcji w tej firmie.
1
bozia12 2013-11-29 11:25:50
co Ty pleciesz !!!! jaka kadra ??? chłam delikatnie pisząc , jaki miły pan ??? piszesz o tym chłopcu na posyłki??? jakie funkcje pełni ??? ha ha ha pojechałaś teraz , zwykły ,, wynieś , przynieś , pozamiataj ,,,!!!
3
mania987 2013-12-03 18:11:00
najwidoczniej Ty nie dorobiłaś/łeś się w życiu żadnej funkcji, ahahahah biedactwo pewnie siedzi w domu i pilnuje komputera z nadzieją że ktoś zadzwoni z ofertą pracy
1
hahaha 2014-09-28 16:41:34
Pracowałam w tej firmie dość długo. Było coraz gorzej z płaceniem. Byłam na stawce godzinowej z wydawnictwa. Niestety wszystkie prowizje od sprzedaży trafiały do dwóch koleżanek kierowniczki projektu mimo, że inne osoby też sprzedawały. Za ostatni miesiąc pracy po 6-7 godzin dziennie dostałam 351 zł. Wystarczyło na paliwo i mandat, który dostałam usiłując jechać jak najszybciej do domu z tego syfu Sanmarks. Powiedziałam sobie dość!
Kate 2014-10-09 09:18:06
Gorzej z płaceniem ? przecież co miesiąc wypłaty wychodzą... nie czaje o czym piszesz. Fakt są czasem 2 dni po, ale wszystko w granicach normy. Na pewno słyszałeś o gorszych przypadkach typu, że ludzie po kilka miesięcy czekają na swoją wypłatę - tu z doświadczenia wiem, że nie zdarzają się takie sytuacje, tak jak mówię 2-3 dni. Myślę, że i tak jest ok.
1
skorpion19 2014-12-02 19:14:57
nie licz na jakies zarobki,zenada = sanmarks. nie ma zadnej godzinowki,tylko prowizja
skorpion19 2014-12-22 08:41:12
przyjdz a zobaczysz kto ma racje ..
1
dora 2015-07-15 10:36:13
a czy o okresie próbnym musze przejsc na system prowizyjny czy moge pozostać przy godzinowym + premia?
lela 2015-07-22 15:21:29
pracowałam tam przez wakacje, dwa lata z rzędu. ja akurat miałam dobre sprzedaże więc zostawili mnie na godzinówce, ale jak ktoś miał słabe wyniki to go przerzucali na prowizje (zeby zmotywowac do starania się). ogólnie praca uczy śmiałosci w kontakcie z klientem, jest to przez pierwsze 2-3 dni stresujące, ale później monotonne.. można gadać i czytać gazete jednoczesnie ;d kierowniczki z tego co wiem to maja studia skonczone. kasa nie jest za wysoka, ale jak ktos chce sobie tylko dorobic to moze sprobowac, ja polecam. zawsze to jakies doswiadczenie. najwiekszy minus to w lecie DUCHOTA w firmie i brak miejsc pracy od rana do ok 14-15.
szukam pracy 2015-09-16 10:56:43
co tam sie robi ? jakie maja projekty ?
ela 2015-09-24 15:49:59
projekty są różne. Umawianie spotkań do szkół,pokazy. Jest coś z towarzystwem ubezpieczeniowym oraz operatorem GSM. Często wpadaja jakieś kilkudniowe akcje o różnej tematyce
ela 2015-09-24 15:53:34
to zależy jak chodzisz do pracy i czy masz dobre wyniki. Czasami na projektach stwarzają progi ( im więcej wypracujesz godzin to po wyższej stawce masz liczone. W sumie to chyba każdy projekt jest inaczej rozliczany - jeden za sukces inny za czas pracy.
Pracownica 2015-10-02 17:53:32
Witajcie, w Sanmarks w jarosławiu pracowałam zaledwie miesiąc - dostawałam 5zl za godzinę, po czym pod koniec miesiąca wyszło uzbierało mi się 200 zł. Przelew dostałam miesiąc po zakonczeniu pracy ( podejrzewam że głownie dlatego ze chodziłam się upominać. Ogólnie atmosfera w porządku, najgorszy problem to wynagrodzenie... Po 4 godzinach na słuchawce mówienia w kółko tego samego ma się naprawde dość.
ola 2015-10-08 15:50:39
jak zarobiłaś 200 zł to raczej nie przepracowałaś za wiele godzin. Problem z wynagrodzeniem?? pierwsze słyszę, zawsze dostaje zgodnie z umową (tolerancja kilku dni). Wynagrodzenie po miesiącu? myślę, że to normalne. Aplikuj do budżetówki,będzie płatne z góry. Heheh Pozdrawiam :)
1
matrix 2016-02-17 20:54:06
Tak czytam i czytam te wasze opinie i się zachodzę ze śmiechu. W dodatku słyszałem,że macie najlepszy zespół kierowniczy, że zawsze wypłaty są takie że nie wiem co z pieniędzmi robić czy wydać na waciki czy na hawaje wyjechać. praca ogólnie jest na prowizji , wciskając ludziom głupoty oraz szmelc z Orange, Play,i Fundacji i w jaki sposób można tu godnie zarobić, nie wspomną o bazach telefonicznych, które dają . NIE POLECAM , WYZYSK LUDZI, najlepiej to prezes i współudziałowcy chcieli by aby każdy pracownik robił za darmo a przy tym robił cuda. Ogólnie miła atmosfera na szkoleniach gada sie o wszystkim tylko nie o pracy.wszyscy kochają sie jak w rodzinie a tak naprawdę obgadują każdego wymyslając same kłamstwa i oszczerstwa
matrix 2016-02-17 21:27:53
Flo możesz mi dać adres twojego dealer bo widzę że dobre rzeczy palisz.
Ps: chyba w dużych firmach IT znajdujących sie w dużych miastach
matrix 2016-02-24 22:16:59
Wiesz @kornel tu nie chodzi o wysokość zarobków, bo wiadomo, że w Jarosławiu kokosów się nie zarobi na takim stanowisku ale przynajmniej najniższą krajową powinno się dostawać plus premie za sprzedaż, również oczekiwałbym od pracodawcy lepszego traktowania i szanowania a nie tak jak w tej firmie gdzie pani Kierownik M. nie szanuje pracownika tylko się drze jak stare prześcieradło, zamiast rzeczowo porozmawiać z pracownikami, mało tego,szuka zarobku dla siebie ucinając pensje pracownikowi bez podstawy do odebrania częsci wynagrodzenia
Lolita 2016-03-21 19:00:16
Jak się komus nie chce pracować to każda praca będzie do "bani"
anai 2016-05-12 14:40:24
o jakim stanowisku myślisz @robot, bo firma Sanmarks poszukuje osób na różne stanowiska , potrzebują :konsultanta ds. obsługi klienta i kierownika projektów??
Zostaw swoją opinię o Sanmarks - Jarosław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanmarks