Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europejskie Centrum Edukacji-Polska Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Europejskie Centrum Edukacji-Polska Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anonim - 2010-11-24 13:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie !!!!!! Europejskie Centrum Edukacji , Centrum Rozwoju Inicjatyw Technologicznych oraz EuroContakt to 3 firmy i jeden prezes, jedna wielka ściema, nie polecam, poczytajcie sobie o tych firmach i sami ocencie
zdjecie uzytkownika
Janek - 2011-02-10 01:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wam,
Europejskie Centrum Edukacji Polska - European Education Center Poland Sp. z o.o. jest godna pochwały, miałem przyjemność współpracy. Pragnę wyrazić swoją opinię na ich temat i powiadam szczerze, że przedsiębiorstwo jest solidna. Europejskie Centrum
Edukacji Polska - European Education Center Poland Sp. z o.o. jest przyjazna dla pracownika, wiadomo że mają swoje wymagania ale to przecież normalne. Mogę polecić wam Europejskie Centrum Edukacji Polska - European Education Center Poland Sp. z o.o..
zdjecie uzytkownika
macho - 2011-05-04 01:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O znowu bezrobotni spać nie mogą ?? wyrzuceni na pastwę bezrobocia ?? , he,he !!! Tak trzymac geje i nieudacznicy !
zdjecie uzytkownika
dzeff - 2011-05-04 02:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wam, Europejskie Centrum Edukacji Polska - European Education Center Poland Sp. z o.o. jest spoko , miałem przyjemność współpracy. Pragnę wyrazić swoją opinię na ich temat i powiadam szczerze, że ekipa jest solidna. Europejskie Centrum Edukacji Polska - European Education Center Poland Sp. z o.o. jest przyjazna dla pracownika, wiadomo że mają swoje wymagania ale to przecież normalne. Mogę polecić wam Europejskie Centrum Edukacji Polska - European Education Center Poland Sp. z o.o.. No i nie ma u nich miejsca dla cieniasów ! I bezmózgów !
zdjecie uzytkownika
Kris - 2012-07-11 15:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się, pracowałem tam kilka lat i z perspektywy czasu jestem zadowolony, praca jest ciężka ale po stażu zarobki są bardzo dobre a w gratisie doświadczenie, jakiego nie zdobędzie się w pierwszej lepszej pracy.Polecam
zdjecie uzytkownika
nietonie - 2012-09-04 19:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
buhaha
zdjecie uzytkownika
gołąb - 2013-08-10 20:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy wie ktoś cokolwiek o tym, jak się obecnie pracuje w Europejskim Centrum Edukacji? od ostatniej opinii minął prawie rok.. jak jest teraz?
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-12-03 18:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy firma jeszcze działa, bo nadal nic nie ma od nich, żadnych ofert, a firma jako taka widnieje na stornie internetowej tak czy inaczej, wiec nie sądze, żeby nie pracowali normalnie, chociaz ten brak opinii o nich jednk troche nie martwi, czemu teraz pracownicy przestali posac, skoro wcześniej tak się udzielali?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Centrum Edukacji-Polska Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Europejskie Centrum Edukacji-Polska Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
x