brak logo

galeria urody mico

Poznań

Opinie o galeria urody mico

anonim 2010-11-24 11:12:39
jakosc swiadczonych uslug-tragedia.pani mgr olunia doprowadza do kalectwa wykonujac swoje permanentne sztuczki wyciagania pieniedzy.bliznowce na ustach,brak efektu na powiekach czy brwiach,zadajac tym samym duzo bolu to tylko niektore z antyumiejetnosci slodkiej az do przesady tylko z nazwy kosmetyczki.u niej chyba kazda kobieta-czego jestem dowodem-jest jedna ze stu,ktorej niestety nie przyjmuje sie permanentny(tak twierdzi)!praktyka,a moze jej brak nie pozwala jej na wykonywanie tego zawodu,bo nie potrafi nawet pomalowac dobrze paznokci.a do tego wszystkiego ten syf w ktorym pracuje, pajeczyny nad glowami klientek,smierdzace dlonie po papierosach.zalecam prace w sklepie z gwozdziami.
Czarna 2011-08-02 13:35:03
Nie wiem jak jest z ta kosmetyczka w Galerii Urody Mico, ale fryzjerstwo tez pod wszelka krytyka! Pani Szefowa chyba uczyla sie w dziecinstwie na lalkach barbie i na tym zakonczyla poszerzanie swoich kwalifikacji. Poszlam aby mocno wycieniowala mi wlosy, ale pozostawiajac przy tym ich dlugosc jaka byla (aby ulatwic jej zadanie mialam nawet zdj ze soba fryzury jaka chcialam), to nie dosc, ze przyciela mi wlosy na calej ich dlugosci o dobre 5 cm, to prawie w ogole nie wycieniowala! To prosze pania, aby MOCNO natapirowala mi wlosy, abym zobaczyla czy takie cieniowanie mi wytarczy, to tak mnie natapirowala, ze bardziej podniesione wlosy mam gdy je zwyczajnie wysusze z glowa w dol. No parodia! Jeszcze nie spotkalam sie z fryzjerem po ktorym musialam poprawiac! Pracowala tam Natalia-jedyna osoba (fryzjerka) do ktorej poszlabym z zamknietymi oczami.. Raz na nia trafilam i bylam zachwycona! Widac, ze zalezy jej aby klient byl zadowolony z efektu. Szkoda, ze narazie jej nie ma...:( mam nadzieje ze wroci!!!
NN 2011-09-09 18:05:53
Ja chodzę do tego salonu bo jestem tam stałą klientką coś mi się nie chce wierzyc z taką opinią. Ja jestem zadowolona z usług świadczonych przez Galerię Urody i nigdy nie miałam podciętych włosów więcej niż prosiłam i nie miałam zrobionego czegoś czego nie chciałam a tak po za tym to dużo rozmawiają z klientkami i zawsze pytają czy tak jest dobrze. Tak samo atmosfera w salonie jast super. Zawsze się ktoś znajdzie KOMU COŚ NIE PASUJE I NIE MOŻNA DOGODZIC !!!
Czarna 2011-09-27 12:18:36
Chyba źle zinterpretowalas moja wypowiedz.. Skladam zażalenie na cieniowanie i podcinanie koncowek i tapirowanie u "pani szefowej"! Nie wiem jak u niej z innymi fryzjerskimi wykonami, moze faktycznie sa dobre. Moja kolezanka chodzi tam na farbowanie wlosow (a ma naprawde dlugie i geste) i jest b.zadowolona! Wiec nie pisze, ze wszystkie zabiegi fryzjerskie sa tam do d***, tylko akurat moje zostaly nieudanie wykonane. Wiec nastepnym razem prosze czytac doklanie.. i twoje ostatnie zdanie dotyczy wszystkich-takze ciebie! Czy w zyciu jestes ze wszystkiego zadowolona? Nikomu sie nie dogodzi w 100%. To tyle!
anonim 2011-10-11 11:11:56
Byłam tam dwa tygodnie temu na manicure,który robi pani Julita. Niestety nic dobrego nie mogę powiedzieć,ponieważ pani najpierw zapytała mnie czy chcę mieć wymoczone i wypiłowane paznokcie?To po co tam przyszłam?Miała mi zrobić frencza,ale poprostu nie potrafiła,wyglądał strasznie,umiejętnośc pracy na paznokciach nie polega tylko na robieniu żeli i tipsów ale też trzeba umieć pracować na naturalnych paznokciach!!!Lakiery niestety stare,ciągnące się no i rzeczywiście panuje bałagan,nie ma poczucia że jest czysto,raczej panuje niechlujstwo.Do fryzjera też tam chodziłam,ale niestety jak odeszła pani Natalia przestałam.
kasia 2011-11-28 13:07:16
Ja miałam bardzo duże problemy z okropnymi krostami ,leczyłam się u różnych dermatologów w Poznaniu i okolicy,faszerowali mnie różnymi antybiotykami. o Pani Oli usłyszałam przez przypadek od koleżanki z pracy,nawet nie wiedziałam, że można próbować leczyć jakimiś kwasami.dzięki niej po kilku zabiegach jest naprawdę ogromna różnica.efekt super,naprawdę ciężar spadł mi z serca bo myślałam ze już nic mi nie pomoże
anonim 2012-03-20 23:56:56
anonim - 2010-11-24 11:12:39

jakosc swiadczonych uslug-tragedia.pani mgr olunia doprowadza do kalectwa wykonujac swoje permanentne sztuczki wyciagania pieniedzy.bliznowce na ustach,brak efektu na powiekach czy brwiach,zadajac tym samym duzo bolu to tylko niektore z antyumiejetnosci slodkiej az do przesady tylko z nazwy kosmetyczki.u niej chyba kazda kobieta-czego jestem dowodem-jest jedna ze stu,ktorej niestety nie przyjmuje sie permanentny(tak twierdzi)!praktyka,a moze jej brak nie pozwala jej na wykonywanie tego zawodu,bo nie potrafi nawet pomalowac dobrze paznokci.a do tego wszystkiego ten syf w ktorym pracuje, pajeczyny nad glowami klientek,smierdzace dlonie po papierosach.zalecam prace w sklepie z gwozdziami.
Chodziłam do Pani Oli oraz Julity. Korzystam również z usług Pani Kasi która jest fryzjerka, gorąco polecam. Niestety kilka krotnie po zakończonych zabiegach fryzjerskich chciałam skorzystać z usług kosmetyczki, jednak pań kosmetyczek nigdy niema!!! Jakiś czas temu trafiłam na Panią Julitę jednak otrzymałam odpowiedz ze nie ma teraz czasu by wykonać usługę, a w czasie mego pobytu w owym salonie siedziała sobie na zapleczu. ewidentnie widać ,ze panie kosmetyczki maja za duzo klijetow i są bardzo zapracowane. zawiodłam się bardzo i więcej z ich usług nie skorzystam !!!
anonim 2012-04-16 23:11:20
Ja również korzystam z usług Pań fryzjerek, jestem bardzo zadowolona i zaskoczyły mnie owe opinie. Gdyż dziewczęta w tym salonie są zawsze uśmiechnięte i serdecznie nastawione. zawsze proponują kawę, bądź herbatę, byłam świadkiem jak pomagają sobie na wzajem. ogólnie atmosfera bardzo mi odpowiada. Umiejętności maja bardzo duże jeszcze nigdy nikt z mojej rodziny nie wyszedł niezadowolony. Z czystym sercem mogę polecić!!!
ruda 2012-05-16 21:58:34
dla mnie rowniez jakosc swiadczonych uslog jest na bardzo wysokim poziomie, bardzo sobie chwale ten salon goraco polecam. Nie zgadzam sie z tymi opiniami
Gabi 2012-06-29 00:20:44
Pani Julita z tego co wiem jest kilka godzin dziennie,ale jak miała czas to zawsze chętnie świadczyła usługi. Jeżeli odmawiała to czekała właśnie na klientkę.Trzeba było się zapisać droga Pani i nie było by problemu. Oli rzeczywiście często nie ma. Co do fryzjera to niestety nie mogę się wypowiedzieć.
stała klijętka 2012-07-31 08:03:51
jestem zszokowana tymi opiniami, korzystam z usług pań kosmetyczek jak i fryzjerek. Nigdy nie było sytuacji bym nie była zadowolona z usług wykonanych przez personel galerii. Wracając do nie obecności Oli równie dobrze można się zapisać i nie było by problemu, polecam nową panią od paznokci bardzo wysoki poziom.
Grażyna 2012-11-19 13:33:01
Z usług P.Oli korzystam od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Mam porównanie z kilkoma innymi kosmetyczkami. Stosuje dobre kosmetyki, doceniam jej fachowość. W zakładzie jest bardzo przyjemnie i miło. Ceny usług przystępne. Absolutnie nie zgadzam się z opiniami negatywnymi.Gorąco polecam ten zakład.
cytrynka 2014-01-24 23:20:01
razem z kolezankami odeszłyśmy od Pani Oli nigdy jej nie ma niestety , ale gorąco polecam Pania(usunięte przez administratora) fryzjerkę. Bardzo pozytywna osoba, doskonaly psycholog umiacy doradzić. Mozna się cieszyć , że mamy w okolicy tak uzdolnione młode osoby.
Nana 2015-02-26 04:03:28
Najlepszym sposobem będzie chyba baczne obserwowanie portali i samej broszurki o nich. Chociaż tam nic nie ma naciągnięte, trzeba popytać ludzi i dokładnie przekazać pomocy socjalnej W tym wypadku brakkujeee. Niestety dizeci byłby trozczłączone od opiekunów więc nie widzę powodu dla którego ta rozłąka miałaby być możliwa. O ile respektowany jest kodeks to ok.
klientka 2015-11-25 22:47:54
Bardzo mila obsuga , gorąco polecam. Mlody wesoly i zyciowy zespół
Zostaw swoją opinię o galeria urody mico - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie galeria urody mico