brak logo

Anneberg Transpol

Zielona Góra

Opinie o Anneberg Transpol

anonim 2011-06-21 13:15:36
Odradzam wszystkim zainteresowanym pracę w Anneberg Zielona Góra, jako kierowca. O tym ze jest to kiepska firma świadczy fakt, iz cały czas szukają kierowców. Całkowity brak szacunku dla cięzko pracujących kierowców, kierowcę traktują jako zło konieczne. Brak planowania tzn. nigdy nie wiesz kiedy wyjeżdzasz, na ile i kiedy wrócisz. Całkowity brak życzliwości (ze strony pracowników biurowych.) PS Kierowcy tez są ludźmi i mają rodziny
1
komxx 2013-10-01 21:36:42
Właśnie wybieram się na szkolenia trzy dniowe do tej firmy. Nie mam jeszcze wyrobionego zdania na jej temat ale jak się dowiem to napiszę?
3
annonim 2013-11-29 18:52:04
Odradzam wszystkim zainteresowanym prace w tej firmie. Potwierdzam informację wcześniejszą. Dziadostwo, dziadostwo i dziadostwo. Nie szanują kierowców, nie liczą się z mini a najlepiej jak by pracowali 4 tygodnie pauza w domu i dalej 4 tygodnie w trasie. Nie masz prawa mieć rodziny ani czasu wolnego, najlepiej to tyrać dla nich za marne grosze i się nie odzywać. Bardzo dużo biurokracji, byle pierdoły ciężko załatwić. Spedycja jest w kompletnym chaosie nigdy nie wiesz gdzie pojedziesz, na jak długo, kiedy wrócisz. Chcesz wolne? zapomnij. Podwyżka - zapomnij.Mają wiele haczyków na kierowców w postaci: "Zapłacimy za ciebie mandat ale odpracujesz przez 10 lat" Najstarszy znany mi stażem kierowca (1Rok) zwolnił się tydzień temu. Mam nadzieje, że w końcu pójdą po rozum do głowy i zaczną szanować ludzi.
3
es 2014-06-15 10:35:29
Pracowałem w tej firmie 3 lata i gdyby nie pewny zbieg okoliczności pracował bym dalej bo ze wszystkich firm transportowych w których pracowałem wspominam tą najmilej szef Jacek jest dobrym człowiekiem o czym niejednokrotnie się przekonałem a co do spedycji to jak zawsze musi ona działać czasami wrednie ale takie są zasady rynku ale też działa albo może działała tam zasada -jeżeli ty jesteś ok dla spedycji to zawsze było to w drugą stronę - oczywiście piszę tu o cysternach bo z plandekami miałem niewiele wspólnego a co do kierowców to jest tam bardzo dużo pracujących od początku firmy wiec nie wiem po co pisać bzdury skoro niewiele się wie. Może kasa mogłaby być większa ale firma ok.
3
yno 2015-10-02 21:23:28
Jak jest w annebergu w zielonej górze na stanowisku magazyniera? Na stronie PUPu jest ogłoszenie i dają 3500 zł brutto, piszecie o kierowcach, a jak są traktowani magazynierzy?
Loki 2015-10-17 11:24:08
Mam trzech kolegów co pracują już tam po 7lat prawie i nie narzekają na firmę . Jak ktoś zostaje zwolniony z firmy to w tędy pisze oszczerstwa . Magazynowy jak zarabia 3500zl to jest uczciwe wynagrodzenie tak się mi wydaje . Pozdrawiam
zora 2015-11-12 16:18:04
To prawda wszystko na wariackich papierach wszystko na ostatnią chwilę myslla ze kierowcy domu nie maja dyspozytor powinien najpierw sam pojechać a później ludzi posyłać.Nie ma zgrania .
anonim 2015-11-12 16:30:54
Spedycja nie ma pojecia o planowaniu i o pracy kierowcy prezes sam będzie niedługo jeździł
zainteresowany 2015-11-15 10:05:15
Tak staży kierowcy to może maja dobrze jeżdżą nowymi autami a nie gratami co musisz uważać żeby w drodze się nie rozpadl spedycja niedograna wszystko na ostatnia chwile zarobki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mię urywa na tyle jazdy szału nie ma na okrągło jeździsz najlepiej to zeby z auta nie wysiaxac firma KLEKA
ogi 2015-11-15 10:15:48
Firma w kompletnym haosie brak planowania spedycja nie ma pojecia co sie dzieje wszystko na ostatnia chwile porazka firma PORAZKA
zygi 2015-11-30 23:04:03
Zarobki kiepskie na tyle jazdy to słabo się zarabia w innych firmach za tyle jazdy to 7tysi lekko porażka
helmut 2016-06-09 18:35:28
Witam.Starzy kierowcy odchodzą i jeździ już sama młodzież i mnogo Ukraińców!!!!Śpią autach,które kierowcy zostawiają na bazie i są w domu.Kasa 5000zł i domu wcale,Nie polecam
Parapaparapa 2016-10-09 01:31:56
Powiem tak żenada f
Wro 2016-10-09 15:00:39
A ja powiem, że firma jest wypłacalna i całkiem sensownie zarządzana, totalnie nie rozumiem negatywów w kierunku Anneberg Transpol, przecież to nie trzyma się kupy
parol 2016-11-18 19:49:25
Tak jak pisali poprzednicy pracowalem tam 6lat bez 2 miesiecy .Spychologia niesamowita cały czas trzeba sie miec na bacznosc placa z km tkzw strefówki ,załapiesz sie o pare km do wyzszej strefy to i tak ci tego nie zalicza.Jezdzilem na plandece to wiekszego burak jak pan rom niema, kadrowa kroi z godz nigdy nie podpisujesz wyplaty ile bys nierobił godz i tak dostajesz tyle samo.A z tymi kierowcami co pracuja tam niby latami to nie jest tak do konca, powyzej 5 lat to pracuje moze tam 3 mówie o plandekach.Jak ktos preweruje zjazdy stopami to polecam.I tak na koniec to nie mnie zwolnili tylko sam odszedłem bo pare lat okradania mojej osoby mi wystarczy ,kto jezdzil to wie co pisze pozdrowienia dla bylych kierowców.
Zostaw swoją opinię o Anneberg Transpol - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Anneberg Transpol