Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AIUT Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie AIUT Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
paka - 2015-10-07 15:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszedzie sie zarabia tak, ze gora wiecej z tego ma. przeciez jest to normalne a w AIUT Sp. z o.o. nie moze byc az tak zle. a branze w ktorej firma sie rowija czyli automatyki, robotyki, informatyki i elektroniki, zawsze beda mialy zyski.ponadto gdyby firma nie byla az tak rozwijajaca to by nie miala wielu zadowolonych klientow dzieki ktorym sie tak mocno rozwija.
zdjecie uzytkownika
tofi - 2015-10-11 17:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden z ciekawszych numerów (a jest ich wiele) w firmie aiut: dostajesz telefon służbowy (którego nie chcesz i odmówić nie możesz), abonament i rozmowy służbowe są potrącane z pensji. Zaradność w prawdziwej polskiej firmie.
zdjecie uzytkownika
radi - 2015-10-21 18:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Największy numer made in aiut to spychologia
zdjecie uzytkownika
wikka - 2015-11-10 15:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@radi nie wierzę w spychologię, jest na świecie po prostu hierarchiczny podział obowiązków względem komptencji. a jak skorzystasz z ich nowej oferty pracy na specjalistę ds. zarzadzania personelem w Gliwicach to może to zrozumiesz. chociaż wiadomo że wymagań jest sporo, łatwo nie będzie, bo automatyka jest bardzo wymagającą branżą
zdjecie uzytkownika
dima - 2015-11-10 18:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konto AB jest jeszcze bardziej wymagające. Może okazać się, że będziesz na minusie nawet o tym nie wiedząc. Na przykład zarabiasz 2000 brutto, dzieląc wynagrodzenie przez średnią liczbę 168 godzin w miesiącu, wychodzi 11,90 zł za godzinę. Tyle powinna wynosić twoja stawka godzinowa. Ale bardzo często zdarza się, że trafiasz do projektu, który twój opiekun przedstawia ci jako mało dochodowy. Ty nic o tym oficjalnie nie wiesz, a policzą ci za ten projekt 10zł na godzinę. Przepracowujesz standardowe 168 godzin w miesiącu i zarobiłeś tylko 1680 zł brutto.

Wypłatę dostajesz na konto taką jaka wynika z umowy czyli 2000 zł brutto, a ponieważ zarobiłeś tylko 1680 zł to na konto AB dostajesz -320 zł. W następnym miesiącu musisz zrobić nadgodziny aby wyrównać straty.

Każdy projekt jest tak obliczany abyś do niego dokładał z własnej kieszeni.
zdjecie uzytkownika
lkjh - 2015-11-12 18:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wikka wiesz na każdym stanowisku jest sporo obowiązków, mam tylko nadzieje że adekwatne do zarobków..
zdjecie uzytkownika
musiek - 2015-11-13 16:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdy będziesz za dużo na minusie na koncie ab, Aiut wyśle cie w delegację zagraniczną; dieta zagraniczna w pierwszej kolejności pokryje straty z konta ab a to co ci zostanie na plusie kiedyś tam ci wypłacą; genialne; jeden rok pracy w biurze lub na wyjazdach na terenie kraju i w kolejnym roku wyślą cię na delegację za granicą by odpracować straty z konta ab; a przez rok minus na ab potrafi urosnąć do pokaźnych rozmiarów;
zdjecie uzytkownika
fixa - 2015-11-15 02:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma niesie za sobe możlwiości. Gdybyy tyklo zarobki były na jakimś wyższyomprawdajestt. Na pewno nie ma co wybrzydzać z ofertami i konkurencji
zdjecie uzytkownika
p - 2015-11-16 08:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma wprowadziła system konto AB aby nie wypłacać legalnie diet i nadgodzin
zdjecie uzytkownika
heksan - 2015-11-17 11:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie, to firma z możliwościami. Ale szkoda, że nie podali na jakie wynagrodzenie można u nich liczyć.
zdjecie uzytkownika
layer - 2015-11-17 21:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście, możliwości prania pieniędzy na koncie AB są praktycznie nieograniczone. Wątpię, by Urząd Skarbowy połapał się w tym w bardzo krókim czasie.
zdjecie uzytkownika
wed - 2015-12-04 18:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inżynier Informatyk / Programista to widze, ze u nich jest to jedno i to samo stanowisko jednak, troche mnie to martwi, no ale jak faktycznie płaca wiecej to się opłaca.
zdjecie uzytkownika
ABmaster - 2015-12-06 18:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aiut nie płaci diet zagranicznych. Mechanizm przekrętu wygląda tak: załóżmy że masz stawkę godzinową 15 zł, co przy 168 godzinach miesięcznie daje 2520 zł pensji. Załóżmy też że jedziesz w delegację zagraniczną na miesiąc, dieta dzienna wynosi 40 euro po kursie 4zł, a w delegacji zrobiłeś 20 nadgodzin. Po rozliczeniu tego miesiąca powinieneś dostać: wypłatę 2520 zł, dietę zagraniczną 40 euro x 4 zł x 30 dni = 4800 zł oraz nadgodziny 20 x 15 zł = 300 zł.

Aiut cię wykręci: wypłatę dostaniesz z łaski, przed wyjazdem za granicę wypłacą ci połowę diety. Drugią połową wpiszą na minus na konto AB. Jeszcze przed wyjazdem w delegację jesteś dłużnikiem aiuta na kwotę 2400 zl. Poinformują cię również że za pracę za granicą podwyższą ci stawkę godzinową do 20 zł (każdy ma inaczej, ale jest to parę złotych więcej). Cieszysz cię, że masz więcej? Przy 168 godzinach i 20 nadgodzinach zarobiłeś: 188 x 20zl = 3760 zł. Odejmij od tego wypłatę 2520zł wyszło 1240 zł. Tyle mas więcej za wyższą stawkę. Ale ponieważ wpisali ci -2400 zł na konto AB to dodaniu zarobku 1240zł jesteś dalej na minusie tylko mniejszym: -1160 zł. Wciąż masz dług w Aiucie. Abyś wyszedł na zero musisz przepracować dodakowe 58 godzin (58x20zł = 1160zł).

Jakie z tego wniosek?: dostałeś większą stawkę godzinową, ale by nie stracić przepracujesz dodatkowe 58+20=78 godzin aby wyjść na zero. Świetnie to działa, zachęcają cię super warunkami, a za plecami zabierają połowę diety, na którą masz zarobić nadgodzinami. Gdy nie zrobisz nadgodzin, w kolejnych miesiącach cię do tego zmuszą abyś nie był na minusie na koncie AB. Kto ma zbyt długo minus na AB jest zwalniany z pracy dysyplinarnie za działanie na szkodę firmy.
zdjecie uzytkownika
123456789 - 2015-12-14 22:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej widzialem kilka ofert pracy od firmy Aiut Sp. z o.o. calkiem ciekawa oferta wydaje sie byc na stanowisku programsity. NET, praca jest w Gliwicach
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-12-18 12:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aiut poszukuje na stanowisko: menadżer konta AB. Takie ogłoszenie pojawiło się w sieci ale już jest nieaktualne. Szkoda tylko że to nie dla mnie, trzeba mieć magistra z psychologii.
zdjecie uzytkownika
rololol - 2015-12-28 17:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że u nich Specjalista Informatyk ds. wdrożeń i u nich nie podali stawki tylko zakres obowązków, ale szczegóły sa tylko podczas rozmowy rekrutacyjnej.
zdjecie uzytkownika
pik - 2015-12-29 11:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracę menadżera AB dostaniesz tylko wtedy gdy jesteś socjopatą, ale o tym zdecydują na rozmowie kwalifikacyjnej, jest ciężko ale warto spróbować, rewelacyjne zarobki, masz do dyspozycji dochody i rozchody każdego pracownika, twoim zadaniem jest taki nimi zarządzać aby pracownik tracił a aiut zyskiwał, jedzie taki koleś w delegację a ty w tym czasie dopisujesz mu na AB minusy tak aby nie zorientował się, gdy zauważy przepraszasz i mówisz że to pomyłka, jeśli ci się uda dostajesz premię, super praca, wymaga jednak dużo myślenia, to ty wymyślasz coraz lepsze sposoby aby aiut za dużo nie płacił
zdjecie uzytkownika
klem - 2016-01-03 02:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oprócz tego, że zarobki są bardzo dobre to należy zwrócić uwagę na to, że w tej firmie można się całkiem dobrze rozwinąć i nabrać cennego doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
rea - 2016-01-05 15:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co bardziej przebiegli menadżerowie ab jeżdżą na wakacje z rodzinami do arabów (lub w inne egzotyczne miejsca). na czyj koszt? na koszt tego, co siedzi w delegacji zagranicznej i dorzuca się ze swojej diety do tej nagrody.
zdjecie uzytkownika
tpoa - 2016-01-05 18:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! znalazłem u nich oferte jako Specjalista Informatyk ds. wdrożeń i ten dział właśnie najbardziej mi się pdooba, bo jest realna szansa na awans u nich i to oceniam bardzo na plus.
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2016-01-05 18:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapytałem na rozmowie kwalifikacyjnej co to jest konto ab, o którym tu tak wszyscy piszą, to mnie wyrzucili. nie polecam. jestem studentem ostatniego roku ale nie dam się wykorzystać przez podejrzane warunki pracy
zdjecie uzytkownika
jergo - 2016-01-08 01:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kandydat - 2016-01-05 18:31:59]:
co to w ogóle miała być za akcja? po pierwsze to niespotykana sytuacja. Zazwyczaj przecież nie ma problemów z odpowiedziami ze stron firmy - potencjalnego pracodawcy
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2016-01-08 16:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rea - 2016-01-05 15:00:59]:
[co bardziej przebiegli menadżerowie ab jeżdżą na wakacje z rodzinami do arabów (lub w inne egzotyczne miejsca). na czyj koszt? na koszt tego, co siedzi w delegacji zagranicznej i dorzuca się ze swojej diety do tej nagrody.]
I to jest właśnie jeden z powodów dla których nigdy nie zatrudnię się w aiucie.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-01-10 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, w tym tygodniu pojawiła się nowa oferta pracy od Aiut, szukają asystenta w dziale handlowym. W sumie nie wygląda to źle, ciekawi mnie jedynie co jest w socjalu. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
przemo - 2016-01-12 19:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki asystenta też przechodzą przez konto AB. Tylko kierownicy nie mają AB, oni z niego korzystają. A socjal jest bardzo ciekawy. Kupujesz za złotówkę obiad na stołówce a z konta AB ściągają ci za plecami pełną kwotę za obiad, niecałe 20 zł. Mało kto o tym wie. To jest biznes.
zdjecie uzytkownika
tło - 2016-01-12 23:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@przemo a co to za konto AB, bo ja chyba nie bardzo rozumiem. Skoro firma tak sobie pobiera pieniądze, to kto jeszcze jada te obiady. Dziwią mnie więc treści ofert pracy, bo one wyglądają bardzo ciekawie.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-26 13:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi praca w AIUT się podoba. Można się dużo nauczyć (to zależy też od projektu), wypłata jest zawsze na czas, dofinansowania do obiadów, pakiety Medicover, na zarobki nie narzekam. Jeżeli chodzi o konto AB to oficjanie ono nie istnieje, jest to swego rodzaju rejestr. Ja zawsze za swoje godziny dostałem to co powinienem a nawet czasem więcej, nigdy nie zostałem wyrolowany. Pracuję jako inżynier elektryk.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-02-01 10:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem aiuta z wieloletnim stażem. Mnie praca w tej firmie nie podoba się. Mam trójkę dzieci, wziąłem samochód na konto AB i niestety nie mam wyjścia, jestem zmuszony dalej tam pracować. Z AB potrącają mi naprawy, paliwo, raty za samochód pomimo że jeżdżę nim w delegacje służbowe i nie jestem właścicielem auta. Nigdy nim nie będę. Po paru latach jego intensywnego użytkowania dostałem propozycję wykupu auta na własność za 90% pierwotnej ceny. To jest chore. Dla kierownictwa AB to tylko rejestr, dla mnie i innych szeregowych pracowników z tego AB ściągają realnie zarobione pieniądze, tzn. ich nie płacą, bo to co zarobię w ciągu miesiąca najpierw spłaca fikcyjny dług na AB. Faktycznie płacą połowę delegacji, nadgodzin nie ma, wszystkie godziny liczone są po zwykłej stawce godzinowej. Ale największy problem jest z tymi autami przechodzącymi przez AB. Z tego nie można wyjść.
zdjecie uzytkownika
hirsch - 2016-02-02 13:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki za opinię @pracownik. mnie osobiście auto się nie przyda bo jestem fatalnym kierowcą, jednak ważne jest to że nie ma nadgodzin, które ostatnio wydają się standardem na polskim rynku. sam spróbuję swoich sił jako asystent w dziale handlowym, bo znam się na obiegu dokumentacji i logistyce
zdjecie uzytkownika
mos - 2016-02-10 21:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, ,że nie ma nadgodzin, tylko są stałe godziny pracy @hirsch. Wiecie może czy oferta na asystenta w dziale handlu jest wciąż aktualna? Jest ciekawa, bo zapewniona jest stabilność.
zdjecie uzytkownika
Szeregowy - 2016-02-16 23:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
jestem pracownikiem Aiut na stanowisku inżynierskim. Według mnie to co część ludzi tutaj piszę o firmie jest przesadzone lub wręcz wyssane z palca. Mam dobry kontakt z znajomymi z podobnym stażem pracujących w innych firmach na terenie śląska i muszę szczerze powiedzieć, że mało który z nich może liczyć na porównywalne warunki zatrudnienia (zarobki).
Osobiście, jeżeli ktoś zastanawia się czy podjąć pracę w Aiut, serdecznie polecam!
Pozdrawiam,
Szeregowy
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-02-17 13:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się nad aplikowaniem do nich @szeregowy widziałem ogłoszenie ale nie podali żadnej stawki, może napiszesz coś więcej ile to dokładnie znaczy nieporównywalne warunki bo to trochę subiektywne
zdjecie uzytkownika
irm - 2016-02-22 18:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi autami na konto AB to wygląda tak: zanim dostaniesz propozycję wzięcia auta, na AB musisz mieć kilka tysięcy z nadgodzin, których aiut nie wypłaca. Gdy zgodzisz się, wybierasz auto za około 60tys. Aiut bierze go w leasing. Auto nie jest ani twoje ani aiuta. Spłacasz go przez cztery lata, pokrywasz serwis, naprawy, paliwo, ubezpieczenie. Miesięcznie odtrącają ci to z konta AB. Po zakończeniu leasingu aiut wykupuje go na własność za symboliczną kwotę i proponuje, że ci go odsprzeda za grubo ponad 80% jego początkowej wartości. Po 4 latach gdy jeździsz nim w delegacje, auto ma duży przebieg a ty go możesz kupić w cenie jak nowy. Po co aiut ma brać w leasing na własny koszt auta, które potrzebne są do pracy, jeśli ty możesz za nie płacić z AB. Za to masz możliwość trzymania go przy sobie 24 godziny na dobę. Abyś za dobrze na tym nie wyszedł, gdy jedziesz takim autem w delegację, aiut zwraca ci stawkę kilometrową obniżoną średnio o 30%. Takiej lichwy jeszcze nie widziałem.
zdjecie uzytkownika
inżynier automatyk robotyk - 2016-02-29 23:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam

Cytuje:

"Zarządzanie projektami nie istnieje! A nawet czasami kierownicy sprawiają wrażenie jakby nie mieli pojęcia czym się zajmują! Oferty nie są przemyślane, nie ma czasu na konsultacje ustaleń projektowych z elektrykami, mechanikami, konstruktorami i automatykami - nie ma narad, nie ma ustaleń.

Konto AB faktycznie jest bardzo zagmatwane i doliczenie się czy firma nie robi Cie w bambuko wręcz niemożliwe :)"

Jest to opisane bardzo trafnie. Projkty liczone przez liderów nie mają odzwierciedlenia w ofercie, ponieważ ktoś nad nimi uzna, że te drobne szczegóły nie są ważna a potem projekt jest na minusie. Ogranizacja pod względem pracy w dużych projektach a szczególnie w spawalniach w branży automotiv leży totalnie jedno obiecują a drugie robią. Siedzi się po ponad pół roku na delegacji a potem maja do PRACOWNIKA PRETENSJE, ŻE WSPOMINA IM O ŻYCIU PRYWATNYM. Aiut jest dobrą firmą na zdobycie doświadczenia, ale proszę się wystrzegać projektów związanych z spawalniami w branży automotiv bo one każdego człowieka wykończą psychicznie i fizycznie a życie prywatne przestaje istnieć
zdjecie uzytkownika
inż - 2016-03-01 10:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chaos panujący w projektach aiuta jest nie do opanowania. Auit jest wręcz tragiczną firmą na nauczenie się czegokolwiek. Przy takim prowadzeniu projektów nabierasz nawyków, które negatywnie wpływają na twoją karierę. W aiucie co najwyżej możesz dorobić sie frustracji. A kierownicy mają to gdzieś. Co chwilę słyszysz na korytarzach firmy, że to przez tych co już nie pracują. Taka sprytna spychologia. Nie polecam nawet na praktyki. Szkoda czasu, nerwów i użerania się z nieodpowiedzalnymi ludźmi.
zdjecie uzytkownika
Kykadyn - 2016-03-03 09:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypełniłem właśnie formularz aplikacyjny AIUT na programistę .NET i zajrzałem na to forum. Mogę powiedzieć jedno - wiem że nic nie wiem :), tak skrajnych opinii dawno nie czytałem. Wiem tylko żeby nie pytać co to jest konto AB, bo wyrzucą z rozmowy :), spróbuję wygooglować
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2016-03-06 16:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś desperatem decydując się na pracę na konto AB. Są inne firmy w okolicach, w których możesz wiele nauczyć się i gdzie płacą tak jak powinno być. System AB ma tylko aiut i nigdy to się nie zmieni. To trochę tak jakbyś chciał zostać teraz frankowiczem, wiedząc że na tym stracisz i że reguły zmieniają się na twoją niekorzyść. Przemyśl to zanim nie jest jeszcze za późno.
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-03-11 09:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra może mnie nie wyrzucicie ale oświecicie co kryje się pod tym tajemniczym hasłem system AB? też widziałem ogłoszenia i chętnie sam bym spróbował ale wole wiedziec od początku czym to pachnie
zdjecie uzytkownika
olaf - 2016-03-11 12:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteście dumni z konta AB?
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-03-13 10:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę,że jednak nikt nie kwapi się żeby mi pomóc..no cóż cv nie zaszkodzi wysłać a pewnie na rozmowie o ile mnie zaproszą wszystko wyjaśnią może nawet lepiej niż wy
zdjecie uzytkownika
mobilny - 2016-03-13 14:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym nie chciał pracować w firmie, w której moje zarobione pieniądze nie są wypłacane, a czy to się nazywa AB czy przekręt nigeryjski czy też piramida finansowa jest nieistotne.
zdjecie uzytkownika
Mućko - 2016-03-15 11:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak to nie są wypłacane, jak wszędzie słysze, że właśnie jeśli chodzi o wypłaty to jest dobrzze i na czas? Pracuje u konkurencji i jest dużo gorzej
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2016-03-18 08:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę uważać na podpisywanie nowych umów o pracę z firmą AIUT. Po podpisaniu na początek robią dług na koncie AB na kilkaset złotych, który każą spłacić nadgodzinami. Gdy się rzucasz, że nie spłacisz, grożą dyscyplinarką. A umowa jest wiążąca. Nigdy więcej.
zdjecie uzytkownika
teresa d. - 2016-03-18 09:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zwolniony ale przecież wszystko musi być zapisane i na pewno tak jest, w umowie. może pomprostu nie doczytałeś. najważniejsze że firma całkowiecie oparta na polskim kapitale, jako patriotka zatrudnię się chętnie
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-03-31 11:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest znana z dobrego oprogramowania i działu IT, wiec na pewno opłaca się pracować jako Programista Java/Java Developer, tylko, że tutaj liczcie się z nadgodzinami.
zdjecie uzytkownika
Tomcio - 2016-03-31 19:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liczcie się również z tym, że nadgodziny zapisywane będą na koncie AB i nie wypłacane. Ewentualnie ich równowartość zostanie zamieniona na premię. Poza tym nadgodzina w aiucie to tylko z nazwy, liczona jest jak każda zwykła godzina, nawet w święta i weekendy. Jeśli komuś to odpowiada, proszę bardzo.
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-04-02 11:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no mi to za bardzo się nie widzi.. Według mnie nadgodziny powinny być rozliczane wyższą kwotą, niezależnie od premii. Tak jest na wszystkich stanowiskach??
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2016-04-04 09:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! przepraszam za pytanie, ale czy ktos moglby mi wytlumaczyc co to jest konto AB? dziekuje!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa rozpoczęła się od zapoznania. Kierownik chciał poznać moje cele i umiejętności. Następnie zadał 3 proste pytania mające na celu zweryfikowanie podstawową wiedzę którą powinienem posiadać pracując w tym zawodzie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-04 12:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też chciałabym to wiedziec, bo przyznaje, że dla mnie to też jakaś zagadka, generalnie nie ogarniam jak to ma działa, niech nas ktoś poprowadzi i opowie
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-04-30 04:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przez przypadek posłuchałem dość głośną rozmowę w jednym z pubów w Gl-cach o AIUT i teraz z ciekawości sprawdziłem opinie na ich temat. Wniosek: Negatywne echo o AIUT i "koncie AB" rozchodzi się po Gliwicach.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie AIUT Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AIUT Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert