brak logo

EPP Sp. z o.o.

Łęg

Opinie o EPP Sp. z o.o.

anonim 2009-05-06 10:31
Totalny chaos,zła organizacja,niemiła atmosfera wprowadzana przez Włochów (krzyki,obrażanie,rzucanie przedmiotami).Rozbieżność obowiązków rzeczywistych z obowiązkami zawartymi w umowie.
stawke najlepiej wywalczyć na początku jak już się decydujecie na pracę bo o jakiejkolwiek podwyżce póżniej można pomarzyć.
Jeżeli szukacie spokojnej pracy to raczej nie tu.
anonimus 2009-06-04 08:41
Firma o wielkim potencjale, ktory jest marnowany przez niekompetencje wloskich menadzerow, a w szczegolnosci (usunięte przez moderatora)ktory nazywa sie "dyrektorem". Czlowiek jest tam traktowany jak bydlo, pracownik produkcji obsluguje jednoczesnie 3 linie produkcyjne za ok.1300zl/mies.
anonim 2009-06-22 08:59
nie szanuja tam pracownika byloby swietnie gdyby nie (usunięte przez moderatora)nie widzialm jeszcze w zyciu zeby ktos tak gnoil ludzi ale mam nadzije,ze kiedys trafi kosa na kamien,ostrzegam wszystich nie podejmujcie tam pracy(usunięte przez moderatora)
anonim 2009-09-26 00:08
Nic dodać nic ująć. (usunięte przez moderatora) to prawdziwy Mussolini!
Powiem wam jedno- cieszę się, że już tam nie pracuję.
Tak naprawdę to dobry materiał dla naszych dziennikarzy.
Gdyby pokazać co tam się wyprawia i dodać do tego, że nasza inspekcja pracy nic nie robi aby bronić praw pracownika tam pracującego to byłby maeriał jak się patrzy.
Mam nadzieję, że wkrótce tak się stanie a ten (usunięte przez moderatora)stanie wreszcie przed sądem.
anonim 2009-12-04 00:09
Co za firma....ale tam mają burdel...az sie w głowie nie miesci ze się to jakos kula ale tylko dzieki Polakom bo wlosi by dawno zatoneli.
Jeszcze paru wloskich mistrzow typu Pan S,M,M, i beda mogli sie zwijac na IT czego im z calego serca zycze:)ich inwencja tworcza nie zna granic.........................................................................................
zigzak 2010-03-03 14:54
ten zakład to totalny syf, nieczego włosi nie umieją, gsdyby nie polacy z palcem (usunięte przez moderatora)do by sobie nie trafili a zawsze im mało i mało
tamek 2010-03-03 16:11
Zarobki 1200 na reke;/;/ masakra juz tam nie pracuje na poczatku obiecuja 1600 na reke przyjdzie co do czego opusci sie 1 sobote dostaniesz 1200;/ Szukajcie nowej pracy
llll 2010-04-09 20:03
ten zakład jest koszmarny, traktują ludzi jak półgówków,
kaczor 2010-04-11 10:55
Na takich ludzi trzeba zbierać dowody,trzeba mieć podkładki na wszystko, świadków itd. i wtedy grać twardo. Każdą poważną nieprawidłowość popartą faktami zgłaszać do PiPu itd. bez tego nic się nie zmieni w tej firmie, jak by gość dostał ze 2 prawomocne wyroki z sądu pracy,to może by się zastanowił.
ktosiek 2010-04-29 10:41
to ciekawe ze wszystkie opinie są negatywne. czy naprawdę jest tak źle???
livia 2010-04-29 19:34
uwierz mi jest koszmarnie, ludzie zmieniają się w firmie z prędkością światła
szukajacy 2010-05-07 20:16
jak się czyta różne opinie to dochodzi się do wniosku że żadna firma nie jest normalna i w każdej jest durnowato. pracowałem w rożnych zakładach w każdym jest nie normalnie i normalnie jednocześnie.
J 2010-07-30 20:17
Pamiętam moją pracę w EPP. Do dzisiaj żałuję, że nie zwolniłam się szybciej. Wstawałam z bólem brzucha i łzami w oczach. Tak sie pracuje w biurze w EPP.
Uwaga !!! to nie przesada w tym zakładzie każdy jest obrażany, czesto jest się również świadkiem akcji, które nie powinny mieć miejsca nigdzie zwłaszcza w pracy. Atmosfera jest napięta, przekręt goni przekręt, kłamstwo poganiane kłamstwem a ludzie traktowani jak śmieci. Nie warto tam pracować.....zarobki sią marne a można utracic zdrowie i szacunek do siebie.
anonim 2010-07-31 20:59
J - 2010-07-30 20:17:53

Pamiętam moją pracę w EPP. Do dzisiaj żałuję, że nie zwolniłam się szybciej. Wstawałam z bólem brzucha i łzami w oczach. Tak sie pracuje w biurze w EPP.
Uwaga !!! to nie przesada w tym zakładzie każdy jest obrażany, czesto jest się również świadkiem akcji, które nie powinny mieć miejsca nigdzie zwłaszcza w pracy. Atmosfera jest napięta, przekręt goni przekręt, kłamstwo poganiane kłamstwem a ludzie traktowani jak śmieci. Nie warto tam pracować.....zarobki sią marne a można utracic zdrowie i szacunek do siebie.

to prawda, ja tam jeszcze pracuję ale z dnia na dzień jest coraz gorzej
3
pracownik 2010-08-19 12:47
wszystko co tu pisze to sama prawda trzeba miec mocne nerwy zeby tam pracowac wiele osob ucieka po pierwszych dniach najlepiej jak by sie nie wychodziło z pracy wtedy by byli zadowoleni człowiek nie mam tam zadnych praw nie ma socjalu chyba najgorsza firma na całej naszej strefie pracownik jest tam nikim kazdemu odradzam prace w tym zakładzie
Anonimowy 2010-09-24 04:40
Dobrze wiedzieć że jest tam tak źle. Bo już miałem iść tam na rozmowę. Tylko ten szef jest taki straszny? A co na to kierownik produkcji?
anonimowa 2010-12-07 20:59
A ja widzę pozytywny aspekt. Pracuję miesiąc a juz schudłam ponad 3 kg :) A tak poważnie, jako powiązana z dziennikarstwem, jestem na etapie redagowania reportażu do portalu pracy na temat omawianej instytucji. Dodam tylko, że będzie w końcu (zawsze był) im potrzeby dobry PRowiec do odbudowania wizerunku, ale swojego numeru nie podam:) Pozdrawiam i wytrwałości życzę :)
PRACA -EPP 2010-12-14 11:54
PRACA CIĘ WYZWOLI TAKI NAPIS POWINIEN WISIEĆ NAD WEJŚCIEM NA TEREN EPP ŁEG
kaczor 2011-08-23 13:05
Chętnie pomogę i podzielę się doświadczeniami z pierwszej ręki.
anonim 2011-08-25 16:21
Ty 3 a ja w 3 miesiące 11kg;p:)
1
anonim 2011-10-27 12:34
Naprawdę, aż tak tam źle? Czy w każda sobotę pracujecie? Jakie są relację pomiędzy kierownikiem zmiany/produkcji, a pracownikami produkcji?? Kto tak generalnie wprowadza taki terror? Czy jest to dyrektor czy kierownik?
... 2012-03-21 09:29
Bez przesady. Praca jak każda inna. Nie jest aż tak źle jak piszecie. Dla mnie najważniejsze jest to, że ludzie z którymi pracuje są w porządku, bo cenię sobie dobrą atmosferę w pracy. Co do naszych szefów, w przeciwienstwie do innych zakładów, atmosfera jest luźna i przyjazna. Można z Nimi normalnie porozmawiać i pożartować. Nie krzycza, nie obrażają. Jak dla mnie jedyną wadą w firmie jest za krótka przerwa. Zdecydowanie powia trwać 30 minut, wtedy zdazymy zrobic wszystko i nie jesc w biegu. Ogólnie prace polecam.
pracownik Epp 2012-03-21 10:49
Dodam jeszcze że nie w każdą sobote trzeba pracować,są to sytuacje kiedy jest jakieś większe zamówienia od klienta,owszem zdarza sie praca też w niedziele,ale kazdy dzień weekendu płacony jest100%.
obserwator 2012-05-02 11:09
W firmie dużo się pozmieniało. Przede wszystkim kierownictwo się zmieniło:) Pan S jeszcze gdzieś się czasem pokręci ale już nie ma takiego wpływu na to co się w firmie dzieje. Firma się rozrasta - inwestuje zaczyna doceniać potencjał wykwalifikowanej kadry.
anonim 2012-05-21 09:57
tak,firma się rozbudowuje,i co z tego?nie szanują pracowników,nie chcą dawać podwyżek,myślą że ludzie będą po 3 latach dalej robić za 1300 złoty .Teraz jest jeszcze gorzej bo na koniec miesiąca naliczają jakieś kary pieniężne nie wiadomo za co,za naruszenie przepisów bhp,za złe odbicie się na czytniku,a to jak zwykle księgowa się pomyli przy naliczaniu wypłaty(tylko ciekawe zawsze na naszą niekorzyść)mówie wam,gorszej firmy nie ma w tym rejonie.Same naciąganie ludzi na te marne grosze.
OLGA 2012-10-19 09:25
Ogólnie dobrze się pracuje, zmieniła się dyrekcja, zrobiło się trochę spokojniej, a jak ktoś nie chce pracować to nigdzie nie zagrzeje miejsca na dłuzej
Nietaodpepy 2014-06-16 21:30
(usunięte przez administratora) Mam dosyć, właśnie szukam wzoru wypowiedzenia natknełam się na opinie i moim zakładzie ! STARASZNY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zgadzam się z opniami (negatywnymi) wyżej !
Menagerka i takie dwie rządą! Nie słuchają pracowników i sb siedzą a ja muszę robić za 2óch lub 3ech
3
MG 2014-11-05 11:01
Kaja czy nadal firma prosperuje ? Str www nie działa a poznałam SB jakiś czas temu i proponował mi pracę... Proszę o odpowiedź lub kontakt do SB. Pozdrawiam
skoczylas 2015-02-02 01:17
ok, ale czy wiadomo w związku z tym kiedy można próbować ubiegać się u nich o te pracę ? jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju rozbudowy czy remonty to te pracę zazwyczaj przeciągają sięw czasie a wiadomo , że niektórzy ludzie którzy chętnie by tu zaaplikowali to nie będą czekać na firmę w nieskończoność
jakija 2015-04-21 11:35
A jak wygląda u was praca ustawiacza wtryskarek? Tzn zarobki, obowiązki, wymagania kierownika itp.
iii 2015-12-06 13:11
To jest horror Zwlaszcza p MP szef produkcji-sam nie wie co chce .Chce zrobic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mowiac o tych 2 wlochach -wlascicielach
1
zbynio 2016-01-03 21:34
Jak wygląda tam praca ustawiacza wtryskarek i jakie zarobki?
3
andzio 2016-10-07 21:18
no dobra, niby mówisz o umowie o pracę, ale ciekawe czy tak na serio dostaje ją każdy i ewentualnie po jakim czasie
Aneta 2017-05-18 12:02
Pracujesz w EPP? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy?
Zostaw swoją opinię o EPP Sp. z o.o. - Łęg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EPP Sp. z o.o.