logo SUDER PLUS SP. Z O.O.

SUDER PLUS SP. Z O.O.

Kraków

Opinie o SUDER PLUS SP. Z O.O.

anonim 2010-11-24 01:41:09
Sam sklep fajny ale ( usunięte przez administratora )zbyt ambitny i do wszyskich opryskliwy do podwladnych i klientow.Jesli ktos myslli tam o podjeciu pracy serdecznie odradzam puki tam bedzie taki( usunięte przez administratora )
jst 2010-11-27 18:52:59
szczera prawda jak nik nie chce zostac wywalony z pracy za pobicie bo gosc ktory jest tam ( usunięte przez administratora )rowokuje swoja osoba uwaza sie za boga chlopaczyna z( usunięte przez administratora )gdzies za lipna zrobili go sklepikowym kierownikiem i oszalal jezdzi tam po ludziach jeszcze dziw ze za mobing nie poleciał odradzam tam prace srata nerwow i czasu poszukajcie normalnej pracy powodzenia
1
olek 2010-12-14 08:40:01
odradzam pracy na tym oddziale w grudziadzu jest wiecej sklepow w ktorych warto pracowac i nikt nie szuka problemow tylko wykonuje swoja prace ten kierownik sklepowy to ( usunięte przez administratora )nie dajcie sie omanic jego paskudna gadka ze jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i fajna atmosfera dobra płaca bedzie z was i( usunięte przez administratora ) robił ze na niczym sie nie znacie zainteresujcie sie tym ilu juz tam pracowało ciezko jest z praca w grudziadzu dlatego szczeniak to wykorzystuje i jezdzi po ludziach przez to renome firmie na grudziadzu psuje a nie jest taka zla odradzam tam prace .pozdrawiam
1
olek 2010-12-14 08:48:36
jak firma chce na grudziadzu wieksze zyski łapac to niech ( usunięte przez administratora ) sie pozbedzie chłopaki lepiej dadza sobie rade sami bez karierowiczow co walki kreca i ludzia normalnie pracowac nie dadza maras zostaw ten sklep wiecej jestes wart przejdz do intercarsu za porzadny z ciebie gosc pozdrawiam
były pracownik 2010-12-30 11:22:06
odradzam pracy na tym oddziale przez czlowieka (nawet niewiem czy mozna go tak nazwac) ktory jest tam kierownikiem nie mozna normalnie pracowac ciec chodzi i ciagle szuka problemow z byle czego jak wiesz wiecej od niego to stara sie z ciebie zrobic( usunięte przez administratora )z zazdrosci bo z czego typowy karierowicz ktory pod kazdym dołki kopie aby pokazac szefostwu ze jest najlepszy sam bylem swiadkiem jak latal po sklepach szukal lampek do szampana ciastka paluszki inne pierdoly bo prezes przyjezdza . prezes zlego slowa nie powiem wszedl przywital sie normalny czlowiek a ten latal troil sie( usunięte przez administratora )ubaw po pachy gosciu 5 minut posiedzial i dalej pojechał w droge w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] go mnial.ogolnie firma nie jest zła ale ten t( usunięte przez administratora )to porazka tak jak czytalem te forum to prawda [usunięte przez moderatora] jak zmieni prace pojdzie to za nim raz sie jest na gorze raz na dole .ale dzieki nie mu wiem jak z ludzmi postepowac w pozytywnym slowa znaczeniu sam ma teraz pare osob za ktore odpowiadam jeszcze złego slowa na forum nie przeczytalem na swoj temat .pozdrowienia dla chlopakow z sudera normalnych
lala 2011-01-15 14:37:06
jak lubisz byc ponizany jak smiec , stwarzanie wrecz wymyslanie problemow ktorych faktycznie nie ma przez kierownika praca w sam raz dla ciebie zapraszamych wszystkich potencjalnych ( usunięte przez administratora ) ktorzy dadza sie podporzadkowac
boltrukiewicz tomasz 2011-01-17 12:01:12
znowu szuka pracownikow na oddział w grudziadzu bez zadnego doswiadczenia nikt z nim nie chce pracowac to juz byle kogo zatrudni by moc sie czepiac obrazac wielkie nabijanie sie w jego( usunięte przez administratora )stylu to prawda tylko( usunięte przez administratora )moze tam pracowc lub gosc na mari co ma wsztstko w ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-10-26 09:56:51
to prawda, szukają byle kogo najlepiej bez wykształcenia wtedy moga go gonic i [usunięte przez moderatora], to podstawa w firmie, sklep z czesciami a w srodku obóz, ciekaw jestem kto przyjdzie i ile wytrzyma z takimi kierownikami, regionalny w grudziadzu to osoba niedorozwinięta ktora potrzebuje pomocy,nie ogarnia sklepu i wtedy jest [usunięte przez moderatora] z góry a jebanie schodzi w dól hehe konkurencja ma lepsze ceny no ale kazdy to ukrywa :) wystarczy sprawdzic opinie o Autosie i widzimy wielka pustke :) czyli żadnej opinii chłopaki robią swoje klient sam przchodzi i jest spokój a u nas odwrotnie, pracowalem w grudziadzu ale przesedłem do konkurencji i jest normalnie....suder traci i kase i pracownikow no ale to ich problem..
volvo 2012-09-10 10:22:56
popieram przedmowce, swieta racja
burak 2013-07-19 21:11:23
volvo - 2012-09-10 10:22:56

popieram przedmowce, swieta racja
Te wsyzstkie suderowskie marki towarowe - to prawdziwe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak samo jak mega opoltransa. Powymyślali różne bajeczne nazwy nieistniejących producentów i chcą na nas zarobić. To jest ukryta prawdziwa gówniana chińszczyzna!
Suder juz od dawna sprzedaje towary bez jakości...
A pisze ze jakość przede wszystkim...
Wstyd! a kiedyś były czasy...
Widać nie wytrymuje konkurencji.
Lepiej kupować w Europarts!
1
pracownik 2013-11-29 15:08:44
Zdecydowanie nie warto,prace mozna potraktowac jedynie jako dorywcza,poniewaz zarowno praca jak i firma jest bardzo niestabilna. Nigdy nie wiesz,czy jutro cie nie zwolnia z powodu czyjegos widzimisie - to ,czy dobrze wykonujesz swoja prace nie ma absolutnie zadnego znaczenia...





2
dobrze zorientowany 2013-11-29 15:33:00
"Kierownik" ,o ktorym w glownej mierze mowa powyzej, psuje obecnie oddzial w Gdyni ,co owocuje miernymi wynikami sprzedazy . Zauwazyli to wyraznie zarowno pracownicy,jak i klienci.
1
zasluga boltrukiewicza 2014-01-27 08:44:55
Oddzial w Gdyni ma obroty niskie jak nigdy dotad,wielu klientow sie odwrocilo.Chyba dostanie od centrali jakas specjalna premie... :)))
boltrukiewicz w Gdyni 2014-02-01 09:24:02
Odkad pare miesiecy temu zaczal kierowac oddzialem w Gdyni,jedna osoba zostala zwolniona,natomiast trzy zdecydowaly sie odejsc same...
zawiedziony pracą w firmie 2014-02-02 00:23:45
4 osoby opuscily zespol,ktory liczyl 5 osob - to rzeczywiscie dosc wysoki odsetek... i to w czasach,gdy tak trudno w Polsce o jakakolwiek prace.Nikt bez powodu by sie na to nie zdecydowal...
Nowy 2014-03-31 09:46:10
Jest oferta pracy w Suder Plus w oddziale w Gdyni. Czy są może tu obecni pracownicy tej firmy aby powiedzieć szczerze jakie panują tam warunki ?
były 2014-04-02 19:26:26
Podobno ludzie przychodza na okres probny i odchodza sami . Na sklepie zostaly tylko trzy osoby,w tym kierownik ,o ktorym mowa powyzej . . .
k 2014-04-29 19:33:37
teraz jest całkiem miła atmosfera.chlopaki wporzo i co najważniejsze inny kierownik!miła i rzetelna obsługa i w razie potrzeby nie ma problemu żeby dowieźli coś na miejsce awarii.polecam
k 2014-04-29 19:35:58
aha i z tego co wiem to na zarobki nikt nie narzeka
he? 2014-05-07 00:41:06
tzn. w Gdyni czy w Grudziadzu?
w Gdyni dalej kibel... 2014-05-07 16:53:25
Nic sie nie sprzedaje-i nic dziwnego,wszystko na jutro,badz pojutrze,a do tego drozej niz u konkurencji(plus jeszcze oplata za kuriera:).Wystarczy przejsc na druga strone ulicy,by miec lepsze,taniej i na miejscu. Kiedys mocnym ,a wlasciwie JEDYNYM ATUTEM oddzialu Gdynia byli dobrzy sprzedawcy,ale te czasy minely bezpowrotnie...
do k 2014-05-12 12:30:15
I nie narzekaja,ze maja obciete te zarobki o 20% ? Co za wyjatkowo wyrozumiali pracownicy . . . :)))
Mm 2014-07-16 14:55:21
Słupsk to patola kbks to parówki foliowane po 3 latach pracy sam odszedłem razem z całą załogą splus i teraz jest ok pracuje u konkurencji i nie dajemy im wytchnienia z 25000 marży robią ok 14000 i mają za swoje a tak jak czytałem wcześniej w tej firmie można stracić pracę za czyjeś widzimisię a po rozmowie z Boguszem stwierdził że tez by za te pieniądze nie pracował .
2
byly pracownik 2014-10-05 18:18:43
Wypłaty zostały zmniejszone dokładnie o 20% , stąd własnie ta informacja, kolego.
Pozdrawiam
diskotek 2014-11-27 17:05:44
smiechy chichy moich znajomych, ale na dzien dzisiejszy oto jest taka masakra z praca ze nie wiem co dalej z tym zrobic. juz chyba koniec zaraz bedzie ze mna jak po raz kolejny nie zaplace nic a nic za rachunki. tutaj myslicie ze latwo daja prace czy niestety nie ? pomozcie bo mi na trpawde potrzeba tego.
jak tam,BOŁTRUKIEWICZ? 2014-11-29 18:50:17
wyrobiłeś chociaż JEDEN RAZ marżę,odkąd ,,stawiasz na nogi'' oddział w Gdyni??
:))) prezes już pewnie szykuje specjalną premię...
pan trąbeczka 2015-01-29 19:02:33
co do proponowanych pieniędzy to wdze że warunki są bardzo dobre, dlatego chętnie podejmę u nich pracę jak najszybciej. jeśli oczywiście będą chcieloi mnie przyjąć. no właśnie, a jakie mają precyzyjnie wymagania wobec nowych kandydatów których reklrutują? napiszcie tez prosze jak u nich wygląda sprawa z nadgodzinami, oksik?
mm 2015-02-06 11:32:33
nadgodzin nie ma a jak są to 1do 1 oddają wolne
miejsc brak 2015-02-12 12:44:14
W Grudziądzu niestety nie zapotrzebowania (3-ch kandydatów na jedno miejsce).
Co do Gdyni to też jest kpl. więc trzeba czekać - moze kiedyś coś sie zwolni.
były pracownik(na szczęście) 2015-02-27 17:39:27
Nam za nadgodziny (inwentaryzację) nic nie zapłacili,ani wolnego też w zamian nie zaproponowano.
pozdrawiam
były 2015-02-27 17:43:18
Umowy na czas nieokreślony w tej firmie nie dostaniesz NIGDY , maksymalnie daja na 10 lat.
lol 2015-03-01 20:49:03
Co ty wypisujesz były. Na tą chwile Suder nie daje już umów na 10 lat, maksymalny okres to 3 lata. Trzecia umowa zawarta z tym samym pracodawcą musi być już na okres nieokreślony (ja już taką mam). pozdro
Marek 2015-03-02 12:52:10
czyli wychodzi,ze umowe na stale dostaje sie dopiero po szesciu latach...
obecny 2015-04-27 22:59:01
Maja, ja pracuje w tej firmie już ponad 10 lat i nie narzekam. Umowę mam na okres stały i z tego co wiem to tak jak kolega napisał wcześniej, trzecia umowa jest na czas nieokreślony (umowa na czas określony jest max na 3 lata). Jeśli uważasz, że 6 lat to długo to się mylisz. Niektóre firmy nie dają nawet takich umów, a tu przynajmniej wypłata jest na czas i wszystko na papierze a nie pod stołem. Poza tym, nie wiem czy masz doświadczenie w sprzedaży części, ale jeśli nie masz to wyszkolenie niedoświadczonej osoby to nie jest tak hop siup - trzeba trochę czasu, i nie mówię tu o 5 miesiącach czy nawet o roku. pozdo
6 miesięcy z życia specjalisty 2015-08-07 21:57:21
Suder to dno?!
Wyznaczają plany o realizacji i z tego liczą premie!
Mówią, jaki mam zrobić wynik w danym miesiącu!
Mi! Specjaliście od tylu lat!!!!!
Idę stąd do konkurencji, gdzie dostanę podwyżkę od razu na wejście! Gdzie plany będą niskie, bo tak przecież mówią! Gdzie szanują mnie jako specjalistę, bo mówią, że jak się nie będzie udawało zrobić wyników, to wspólnie coś wymyślimy, żeby było ok!

i co? I idę i dostaję podwyżkę, z tym, że forma taka, że 1600 netto na umowie.
Plany - ojej, po 6 miesiącach musze zrobić 40 000 obrotu mniej jak wcześniej, ale przecież to dużo?! Ale co, że nie robię wyniku, to mam coś wymyśleć, bo nie po to ściągnęli mnie, specjalistę, żeby teraz ze mną siedzieli i mówili, co mam zrobić, żeby było dobrze!!!
I co robić?! Co zrobić, jak tu jest tak samo jak tam, tylko gorzej, bo mniej kasy bez realizacji, bo ludzie się miedzy sobą bija od klienta?
Zwolnie się i idę dalej, ale... Nie chce zakładać działalności. A gdzi indziej był już kolega i mówił, że trzeba realizować takie wyniki na premię, że do domu nie ma kiedy pójść... No to co robić? Przecież żyć trzeba, a ja całe życie części sprzedaje do samochodów ciężarowych. Mam!!!!!!!!!!!!!!!!
Wrócę do Sudera - na moje miejsce zatrudnili młodego.
Problem!!!!
Nie chcemy Cię tutaj! Wolimy pracować z młodym, który przyszedł na Twoje miejsce, bo jemu się chce. Jak tak nam obrabiałeś d..py pracując u innych, to teraz zastanow się, co zrobić, bo nagle nie masz w tej branży nic do szukania, chyba że będziesz mechanikiem w kanale.
Miłej zabawy i nie przychodź podpytywać, czy mamy kłopoty bo byś pomógł.
bobek 2015-12-16 10:41:30
czy ktoś możne odpowiedzieć na pytanie co z oddziałami które maja po 6 osób z kierownikiem czy możliwe będę zwolnienia w przyszłym roku
pytałem 2015-12-16 11:18:00
Bobek, ja się w temacie swojego oddzialu pytalem K.B. i u mnie nie będzie zmian.Z tego co wiem to zależy to od obrotow i wprowadzenia transportu. Żeby mieć pewnosc zadzwon i zapytaj. Jak nie jesteś kierownikiem to poros swojego żeby się dowiedział.
były pracownik 2016-01-22 02:04:14
Fantazja,fantazja,bo fantazja jest od tego,
aby bawić się,aby bawić się,aby bawić się na całego... :))))
krychu 2016-05-07 20:58:26
Ja to się zastanawiam jakich zarobków może się spodziewać analityk? Na pewno jest szansa na dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo odpwoiednie premie to rzeczywiście podstawa działania w firmie. Najważniejsze jest to, że relacje opierają się na przyjacielskich relacjach.
Zostaw swoją opinię o SUDER PLUS SP. Z O.O. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SUDER PLUS SP. Z O.O.