Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Azymut Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Azymut Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kiz - 2014-01-02 23:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ciekawe, pod choinke raczej ksiązki to dobry prezent, czy jakie dokładnie ksiązki sprzedajecie? Będą przyjmować do działu sprzedazy, czy gdzie?
zdjecie uzytkownika
Txc - 2014-01-04 23:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do działu sprzedaży są już stołki zapełnione. Tylko jako pracownik magazynowy.
zdjecie uzytkownika
kiz - 2014-01-05 16:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ehh no to szkoda, a możesz napisac co na magazynie można zwojować, no i czy praca jest ciężka fizycznie, duzo godzin?
zdjecie uzytkownika
Wilk - 2014-02-07 10:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota ciężka jak ktoś nie lubi dużo chodzić. Pracuję krótko więc niewiele wiem jeszcze, ale podobno ciężko o umowę o pracę więc zostaje tylko zlecenie które nie zalicza się do stażu !
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2014-02-11 23:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś lubi biegać przez 8,9lub10godz i ciężko charować za 1200 może 1300 na umowe zlecenie to zapraszam, na etat nie ma szans wiem bo tam pracowałem, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
www - 2014-02-12 00:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na umowe zlecenie, brak perspektyw, nie polecam za te pieniądze,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa - 2014-02-12 13:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam:) ja pracowałam w azymucie, atmosfera świetna:). pieniądze zależy od pracy i wydajności. w sezonie można wypracować nawet 1800-1900 zł. nie ucząc się.tylko trzeba chciec. fakt faktem trzeba pracować bardzo wydajnie i szybko. i nadgodziny ale wszystko da się wytrzymać bez przesady.bardzo dobrze wspominam prace w azymucie:) polecam:
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-02-12 20:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800, 1900 chyba brutto, takie pieniądze to zarabiają studenci w sezonie którym nie płacą żadnych składek to oczywiście tak, trzeba pracować szybko i wydajnie jak wszędzie, ale nie biegiem i sprintem przez nawet 10 godz różnie to bywa wiem bo tam pracowałam na zleceniu, atmosfera spoko ale atmosfera to nie wszystko są też pewne zasady zdrowego rozsądku, ale to trzeba się przekonać na sobie, nie polecam tej pracy uważam to za stratę czasu i na etat niema co liczyć.
zdjecie uzytkownika
Bob - 2014-02-19 00:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera w robocie jest ważna, w końcu dla czegoś trzeba przychodzić do pracy. A jeżeli piszesz, że pracowałeś na zleceniu, to ja dziękuję. Przecież to nie jest jakaś super lekka praca na magazynie...
zdjecie uzytkownika
muszkaaa2512 - 2014-04-14 20:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w azymucie okolo miesiaca i nie kiedy trzeba sie narobic szczególnie na kompletacji ale skoro chce sie miec pieniadze to trzeba charowac!!
zdjecie uzytkownika
muszkaaa2512 - 2014-04-14 20:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w azymucie okolo miesiaca i nie kiedy trzeba sie narobic szczególnie na kompletacji ale skoro chce sie miec pieniadze to trzeba charowac!!
zdjecie uzytkownika
Gogan - 2014-05-04 12:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajdź mi jedną firmę, w której w dzisiejszych czasach nie musisz pracować - to order uśmiechu Ci zasponsoruję. To chyba normalne, że trzeba pracować. Pytanie tylko czy jest szansa na dobrą zapłatę.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-05-17 23:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło wspominam ten czas (parę ładnych kat minęło) praca w jednym z ówczesnych wtedy oddziałów w Polsce
zdjecie uzytkownika
nikol22 - 2014-06-21 18:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na czym polega wydajność w Azymucie co trzeba robić żeby poprawić wydajność. Prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-10-27 19:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w firmie Azymut jest stanowisko dla telemarketera? Kiedys chyba bylo, bo pracowal tam moj znajomy i wspominal o tym, ze mial zadania podobne do "słuchawki". Nie mam z nim teraz kontaktu więc chetnie poslucham co sie tam pozmienialo i czy szukaja moze kogos do pracy. Niech ktos odpisze w temacie..
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-12-16 18:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w AZYMUCIE...ale chyba nie na senatorskiej..TAM JEST TOTALNA MASAKRA!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-12-22 16:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a no to jaką lokalizacje azymutu polecacie? bo jak na senatorskiej jest masakra to już nie wiem gdzie mam aplikować.. powiedzcie gdzie w takim razie są dobre warunki zatrudnienia? bo już nie wiem co mam robić, a chce pracować jeszcze w branży i znaleźć do nowego roku coś, ale nie wiem czy to jest realne w ogóle.
zdjecie uzytkownika
raww - 2015-01-08 20:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam tutejsze komentarze, to nie sa one zbyt pozytywne. Ciekawi mnie wobec tego, co Azymut Wam zaproponował, skoro nadal tam tyle ludu pracuje. Może płaca przynajmniej przyzwoicie, jaką cyfrę macie z przodu, bo chyba nie pracujecie za najniższa krajową, nie? Może tez coś zmieniło się na lepsze w ostatnim czasie?
zdjecie uzytkownika
wit - 2015-01-30 01:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że Azymut, który reklamuje się sprzedażą hurtową książek ma bardzo rozbudowaną oferte, teraz da się kupić tutaj także łyżwy, czy kaska dla dziecka, no ciekawy asortyment. Co to w ogóle znaczy, że na senatorskiej jest masakra, bo dla mnie atak na world trade center to masakra, ale praca w jakiejś firmie? Czy to nie zbyt duże słowa.
zdjecie uzytkownika
fit - 2015-02-28 12:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
praca zajebista pracujesz na zmiane rano-popoludnie-popoludnie (zmiany sie zmieniaja zalezy jaki kaprys ma dyrektor)dwie soboty miesiecznie na popoludnie w sezonie po 11-12 godz dziennie za najnizsza srednia jak nie wyrobisz normy to zabieraja ci premie i tak po ok 10 latach mowia ci ze jestes zwolniony naprawde goraco polecam
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-03-11 14:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie w tej firmie zaczynają zwolnienia i szykują się do kolejnych. Być może już na koniec marca wpadną w tzw zwolnienia grupowe :)
zdjecie uzytkownika
Kamilan - 2015-03-31 05:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mocno to przygnębiające, a na skutek czego to całe zamieszanie się dzieje, bo przyznam czmychnąć szybko do domu to nie jest rozwiązania. Nie wiecie przypadkiem dlaczego azymut planuje zwolnienia, przecież rynek geodezyjny nie wydaje się być wykorzystany i przepełniony, wic nie rozumiem powodu głównego takiego stan rzeczy.
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-04-15 16:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktos potwierdzić, że szykują się zwolnienia i to w dodatku grupowe, bo może to plotka, czy jakaś niesprawdzona informacja. Niby skąd kolega miałby wiedzieć o zwolnieniach, jakie planuje Azymut, siedzi na jakims wysokim szczeblu?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-26
Żródło: Gowork.pl
Lubin
(dolnośląskie)
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do  Krajowego  Rejestru  Agencji  Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:Kierownik apteki Miejsce pracy: Lubin NR REF. S/112/15   Zakres obowiązków:- nadzór merytoryczny i fachowy nad działalnością apteki,- organizacja pracy i zarządzanie zespołe
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-04-23 14:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daro - 2015-04-15 16:36:33]:
Nie siedzi.... zwalniali pod koniec lutego polecieli dyrektorzy, pracownicy w centrali i na magazynie. Zakładamy, że to nie koniec zwolnień kolejne pewnie będą za jakieś 3 miesiące. Dlaczego bo tak każe matka w postaci gł prezesa PWN. Rynek książki się kurczy a azymut musi oszczędzać żeby zarobić na premie roczne dla zarządu oraz na kaskę dla matki i jej córek /wpisz w wyszukiwarce grupa PWN/, które przynoszą straty.

Szansa jest na zlecenie w magazynie Stryków na pracę ale dopiero jak zacznie się sezon tzn. od lipca do września na 3 miesiące... potem wywalą ich na pysk :)
zdjecie uzytkownika
kwik - 2015-04-24 21:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli że Azymut tyra na całą grupę, a cała reszta nic nie robi, czy reszta to głąby są i nic nie umieją? To po co ich tam w ogóle trzymają? Nie rozumiem nic z tego, czyli się pewnie nadaję do tej Grupy :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Azymut Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Azymut Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie