Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Azymut Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Azymut Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
muszkaaa2512 - 2014-04-14 20:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w azymucie okolo miesiaca i nie kiedy trzeba sie narobic szczególnie na kompletacji ale skoro chce sie miec pieniadze to trzeba charowac!!
zdjecie uzytkownika
muszkaaa2512 - 2014-04-14 20:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w azymucie okolo miesiaca i nie kiedy trzeba sie narobic szczególnie na kompletacji ale skoro chce sie miec pieniadze to trzeba charowac!!
zdjecie uzytkownika
Gogan - 2014-05-04 12:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajdź mi jedną firmę, w której w dzisiejszych czasach nie musisz pracować - to order uśmiechu Ci zasponsoruję. To chyba normalne, że trzeba pracować. Pytanie tylko czy jest szansa na dobrą zapłatę.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-05-17 23:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło wspominam ten czas (parę ładnych kat minęło) praca w jednym z ówczesnych wtedy oddziałów w Polsce
zdjecie uzytkownika
nikol22 - 2014-06-21 18:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na czym polega wydajność w Azymucie co trzeba robić żeby poprawić wydajność. Prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-10-27 19:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w firmie Azymut jest stanowisko dla telemarketera? Kiedys chyba bylo, bo pracowal tam moj znajomy i wspominal o tym, ze mial zadania podobne do "słuchawki". Nie mam z nim teraz kontaktu więc chetnie poslucham co sie tam pozmienialo i czy szukaja moze kogos do pracy. Niech ktos odpisze w temacie..
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-12-16 18:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w AZYMUCIE...ale chyba nie na senatorskiej..TAM JEST TOTALNA MASAKRA!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-12-22 16:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a no to jaką lokalizacje azymutu polecacie? bo jak na senatorskiej jest masakra to już nie wiem gdzie mam aplikować.. powiedzcie gdzie w takim razie są dobre warunki zatrudnienia? bo już nie wiem co mam robić, a chce pracować jeszcze w branży i znaleźć do nowego roku coś, ale nie wiem czy to jest realne w ogóle.
zdjecie uzytkownika
raww - 2015-01-08 20:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam tutejsze komentarze, to nie sa one zbyt pozytywne. Ciekawi mnie wobec tego, co Azymut Wam zaproponował, skoro nadal tam tyle ludu pracuje. Może płaca przynajmniej przyzwoicie, jaką cyfrę macie z przodu, bo chyba nie pracujecie za najniższa krajową, nie? Może tez coś zmieniło się na lepsze w ostatnim czasie?
zdjecie uzytkownika
wit - 2015-01-30 01:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że Azymut, który reklamuje się sprzedażą hurtową książek ma bardzo rozbudowaną oferte, teraz da się kupić tutaj także łyżwy, czy kaska dla dziecka, no ciekawy asortyment. Co to w ogóle znaczy, że na senatorskiej jest masakra, bo dla mnie atak na world trade center to masakra, ale praca w jakiejś firmie? Czy to nie zbyt duże słowa.
zdjecie uzytkownika
fit - 2015-02-28 12:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
praca zajebista pracujesz na zmiane rano-popoludnie-popoludnie (zmiany sie zmieniaja zalezy jaki kaprys ma dyrektor)dwie soboty miesiecznie na popoludnie w sezonie po 11-12 godz dziennie za najnizsza srednia jak nie wyrobisz normy to zabieraja ci premie i tak po ok 10 latach mowia ci ze jestes zwolniony naprawde goraco polecam
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-03-11 14:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie w tej firmie zaczynają zwolnienia i szykują się do kolejnych. Być może już na koniec marca wpadną w tzw zwolnienia grupowe :)
zdjecie uzytkownika
Kamilan - 2015-03-31 05:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mocno to przygnębiające, a na skutek czego to całe zamieszanie się dzieje, bo przyznam czmychnąć szybko do domu to nie jest rozwiązania. Nie wiecie przypadkiem dlaczego azymut planuje zwolnienia, przecież rynek geodezyjny nie wydaje się być wykorzystany i przepełniony, wic nie rozumiem powodu głównego takiego stan rzeczy.
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-04-15 16:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktos potwierdzić, że szykują się zwolnienia i to w dodatku grupowe, bo może to plotka, czy jakaś niesprawdzona informacja. Niby skąd kolega miałby wiedzieć o zwolnieniach, jakie planuje Azymut, siedzi na jakims wysokim szczeblu?
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-04-23 14:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daro - 2015-04-15 16:36:33]:
Nie siedzi.... zwalniali pod koniec lutego polecieli dyrektorzy, pracownicy w centrali i na magazynie. Zakładamy, że to nie koniec zwolnień kolejne pewnie będą za jakieś 3 miesiące. Dlaczego bo tak każe matka w postaci gł prezesa PWN. Rynek książki się kurczy a azymut musi oszczędzać żeby zarobić na premie roczne dla zarządu oraz na kaskę dla matki i jej córek /wpisz w wyszukiwarce grupa PWN/, które przynoszą straty.

Szansa jest na zlecenie w magazynie Stryków na pracę ale dopiero jak zacznie się sezon tzn. od lipca do września na 3 miesiące... potem wywalą ich na pysk :)
zdjecie uzytkownika
kwik - 2015-04-24 21:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli że Azymut tyra na całą grupę, a cała reszta nic nie robi, czy reszta to głąby są i nic nie umieją? To po co ich tam w ogóle trzymają? Nie rozumiem nic z tego, czyli się pewnie nadaję do tej Grupy :-)
zdjecie uzytkownika
kozak - 2015-04-29 20:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kwik - 2015-04-24 21:25:00]:
Azymut rozkręcił się ostatnio jeśli chodzi o liczbę dodawanych ofert pracy. Na początku nie było z tym jakoś specjalnie dobrze, a teraz oferta na ofercie
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-04-30 19:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...się rozkręcił bo szukają ( usunięte przez administratora )co tam będą za najniższe stawki robić. Już dawno najwartościowsze osoby albo odeszły albo zostały zwolnione, Ci to tam zostali to już tylko i wyłącznie tzw. plankton czekający na wydalenie.
Jeszcze jedno odnośnie tej firmy...jak komuś marzy się tam kariera to proponuje wżenić się w rodzinę najjaśniej tam panującą, wówczas nawet brak jakichkolwiek kwalifikacji sprawi że macie szanse na stanowisko hmmm kierownika jakiegoś działu ;)

Reasumując, najszczęśliwsi są Ci których już tam nie ma i z doświadczenia własnego wiem że im dalej od tej "firmy" tym człowiek zdrowszy.
zdjecie uzytkownika
dobry pracownik - 2015-04-30 19:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prace w azymucie Odradzam z całego serca pracowałem w warszawskim magazynie było mi nawet tam nie źle starałem się ile tylko mogłem żeby utrzymać posadę aż tu pan Maciej.P stwierdził że mu się nie podobam i mnie zwolnił cala załoga magazynu była w szoku jest on człowiekiem specyficznym uprawiających mobbing psychiczny na pracownikach polecam unikać tego człowieka i magazynu na suwak szerokim lokiem pisząc te słowa nie robię tego po złości tylko z obowiązkuostrzec ludzi przed prawdziwym tyranem jakim jest pan Maciej Najgorszy kierownik jakiego miałem a mam blisko 9 lat doświadczenia w pracy na magazynie swoją historię mam zamiar jeszcze umieścić na czarnej liście pracodawców na fb i napisać mail do zazarządu azymut żeby wiedzieli jakiego potwora mają u siebie
zdjecie uzytkownika
dobry pracownik - 2015-04-30 19:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeszcze jedno propozycje zarobków wychodzi ok 1800zl na rękę na miesiąc i umowa zlecenie która jest przedłużania non stop tak żeby było wiadomo pisze
zdjecie uzytkownika
a kuku - 2015-05-01 23:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobry pracownik - 2015-04-30 19:49:40]:
czyli teraz tną dalej zleceniowców :) trzeba robić dalej oszcżędności
dobrze będzie na wyższą premię dla zarządu... z tego co słyszałem to na ten rok planują po 100 kawałków na głowę a to i tak mniej niż wzięli dla siebie w poprzednich latach.... :)
zdjecie uzytkownika
ptyś - 2015-05-04 22:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kozak - 2015-04-29 20:18:43]:
W innych firmach w grupie można bez żadnych kwalifikacji zrobić karierę i bez wżeniania się i nie tylko zostać kierownikiem, ale i dyrektorem.
zdjecie uzytkownika
haa - 2015-05-06 13:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ptyś - 2015-05-04 22:07:51]:
Co ty za głupoty opowiadasz... można zrobić karierę bez kwalifikacji jak się dostanie poparcie od gł prezesa.... a on lubi tylko....
W całej grupie siedzą rodziny, pociotkowie i inni znajomkowie itp... i fakt nie muszą mieć kwalifikacji.

A co do stanowisk dyrektorskich i kierowniczych to prawda co 2 osoba w PWN ma tytuł dyrektora ale sprawdź ile podwładnych mają.... 0 lub 1.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-29
Żródło: Gowork.pl
Lubin
(dolnośląskie)
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do  Krajowego  Rejestru  Agencji  Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku: Kierownik apteki Miejsce pracy: Lubin NR REF. S/130/15   Zakres obowiązków: - nadzór merytoryczny i fachowy nad działalnością apteki, - organizacja pracy i zarządzanie
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
edzio - 2015-07-08 12:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@haa nie zgodzę się z tobą całkowicie, bez kwalifikacji nie można zrobić dobrej kariery. tym bardziej jak ja chcę skorzystać u nich z opcji zatrudnienie jako pracownik help desku w Strykowie. nie wyobrażam sobie że daliby mi taką posadę bez kwalifikacji i doświadczenia. ale ogólnie mają mnóstwo ofert pracy i można sobie coś odpowiedniego dobrać do swojego poziomu z różnych branż
zdjecie uzytkownika
HELPDESK - 2015-07-12 12:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o informacje na temat pracy w helpdesku IT. Piszą, że praca dwuzmianowa - w jakich godzinach te zmiany, czy praca także w weekendy itp?
A może ktoś wie jaka płaca?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Azymut Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Azymut Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert