Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Azymut Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Azymut Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
eleonorcia - 2015-08-18 18:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to ja jestem szczerze mówiąc bardzo zaskoczona, nie sądziłam że będą mieć aż tak dużo różnorodnych ofert zatrudnienia. ja już kiedyś spawałam metodą 135 więc interesuje mnie najbardziej oferta spawacza wq nowej Soli,k którą mają teraz aktualną jak mi się zdaje. Dajcie proszę znać czy kobiety też zatrudniają
zdjecie uzytkownika
lalalal - 2015-08-19 02:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dajcie spokój z pracą tam .To co oni tam wyprawiają to jedna wielka porażka .Etatowcy przychodząc do pracy nie wiedzą czy pod koniec tygodnia zostanie im zabrana premia za nie wyrobienie normy na których są niezłe wałki sami zmieniają liczby czyli te punkty payback żeby ludzie za dużo wypłaty nie dostali Najlepiej tam mają ludzie którzy wchodzą kierownikom w cztery litery.kupili od jakiegoś kretyna punkty pauback a teraz ludzie dostają po kieszeni. Tak to rodzinna firma kierownik jego dwóch synów i żona też poszła do biura rodzinka w komplecIe.Zleceniowcy zarabiają wiecej od pracowników którzy pracują tam od 10 lat.Otworzyli drukarnie która ile to już 3 lata przynosi same straty .Kogo oni wzieli do biura ??tak zwani ludzie bez szkoły pozdrawiam serdecznie wszystkich pracujących tam
zdjecie uzytkownika
finos - 2015-09-17 21:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lalalal, trochę dziwne jest to co piszesz, bo chyba jest podany jasny plan, któy trzeba wyrobić, tak zwana norma, aby ta premie mieć. Owszem, czasem jest się pewnie na jakiejś granicy i mozna się stresować, ale to raczej człowieka powinno motywować. Premia to przeciez nie jest standard wypłaty tylko coś ekstra.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-09-20 17:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma szuka oszczędności bo wypada sprzedaż książek w sezonie .. więc aby mieć kasę na premie dla kierowników i zarządu to muszą ciąć tym na dole. Więc nie opowiadaj, że premia to norma od kilku lat obcinają premie pracownikom magazynu, przedstawicielom handlowym itd. Dla azymutu najlepiej byłoby zatrudniać tylko studentów bez Zus to wtedy zarząd i zatrudniona rodzina mogłaby dostawać wyższe premie.

PS. plany są tak ustawiane, że bez względu ile zrobisz to zawsze będzie źle
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-10-06 08:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż w Azymucie chyba trzeba liczyć na kolejne zwolnienia. Sprzedaż w sezonie podręcznikowym podobno spadła o około 30% A w przyszłym roku będzie jeszcze gorzej bo bezpłatne podręczniki obejmą kolejne klasy. W tym roku były 1,2 i 4 podstawówka i 1 gimnazjum. 2016/2017 odpadną kolejne i będzie podstawówka 1-5 i gimnazjum 1-2. Czyli przyszły rok to sprzedaż podręczników tylko dla 6 podstawówki i 3 gimnazjum.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-10-18 00:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na prawde taki lekki kryzys ? bo az mi sie nie chce wierzyc bo nie widac tego po firmie. wiem ze firma OSDW AZYMUT Sp. z o. o. jest firmą prowadzącą sprzedaż hurtową książek oraz świadczącą usługi dystrybucyjno-logistyczne na polskim rynku wydawniczo-księgarskim. ale mimo wszystko firma jeszcze urochomila drukarnię cyfrową z możliwością druku na żądanie (POD). wiec raczej dobrze przedzie.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-10-26 09:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika - 2015-10-18 00:59:52]:
Wcale nie przędzie "aż" tak dobrze. Tzn sama jeszcze tak ale ma przybudówki, które musi finansować. Drukarnia przynosi straty, platforma e-bookowa też, wchłonęła Księgarnie PWN ze stratą 3 mln /info z przejęcia jest w necie/. A jak pisałem wcześniej ma mniejszą sprzedaż w sezonie podręcznikowym o około 30%. W przyszłym sezonie spadają kolejne podręczniki. Na rynku umacnia się konkurencja w postaci Super 7. Żeby zmniejszyć straty zaczynają handlować czym popadanie. Pierwsze redukcje zrobili w marcu, zakładając mniejszą sprzedaż podręczników w przyszłym sezonie będą musieli szukać kolejnych oszczędności. A wiadomo na czym one będą polegać. Nie obetną sobie i rodzinom premii - zaczną zwalniać kolejne osoby.
zdjecie uzytkownika
zyx - 2015-10-27 11:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2015-10-26 09:08:14]:
Skoro szukają oszczędności to po co zatrudniają nowe osoby? W internecie jest wiele ogłoszeń że firma szuka pracowników i to na w miarę rozsądnych warunkach tj umowa o pracę i stawka 12 zł brutto/h.
zdjecie uzytkownika
Edward - 2015-10-28 07:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Slaba firma nie polecam wykorzystuja ludzi .Marnie placa
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-10-28 16:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zyx - 2015-10-27 11:12:52]:
Trzeba rozróżnić Azymut sp.zoo zajmująca się sprzedażą hurtową książek a biurem pośrednictwa Azymut.. :)

Poza tym jeśli szukają za 12zł za godzinę na etat tzn. że jest to PRACA TYMCZASOWA w magazynie w Strykowie za 1920 zł miesięcznie /1400 netto/. Kurz, smród, brud i warstwa mułu. Praca przy kompletowaniu zamówień w stylu pracy w Amazonie na gwizdek bieganie od półki do półki oraz normy do wyrobienia... Praca zmianowa od 7-15 i 15-23. Zatrudnienie na 2 tygodnie zlecenie a potem okres próbny. A po nim kop....:) i zatrudniamy następnych.

Z czego to wynika zwalniają /lub sami odchodzą/ starych i zatrudniają nowych po niższych stawkach oraz są okresy większej sprzedaży a potem sezon martwy od stycznia do kwietnia.
zdjecie uzytkownika
aas - 2015-11-01 21:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem kto i po co wymyślił te normy w Azymucie. Wydajność powyżej 500 a jak nie to Cię zwolnią. Trzeba biegać, dosłownie. Ludzie zapier.. jak mrówki i przebijają się jeden z drugim kto więcej. Pracuję tam od niedawna, na wdrożenie się i w miarę ogarnięcie tempa (w sensie wyrobienie normy) mam dwa tygodnie. Póki co norma to 250 na 500. Ciężko wyrobić normę i to bardzo.
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-11-03 20:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie zostałem poinformowany o możliwości podjęcia pracy w AZYMUT STRYKÓW ... Przez firmę pośredniczącą RANDSTAD ... Skierowano mnie na szkolenia BHP + BADANIA LEKARSKIE .... Po czym mam iść do pracy mógłby mi ktoś doradzić co robić na początku lub jakieś wskazówki ? .. Z Góry Dziękuję i Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
xyo - 2015-11-03 21:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bolo - 2015-11-03 20:43:07]:
Jak co robić? Zrobisz szkolenie, zrobisz badania, przyjdziesz do pracy, agencja da Ci buty i koszulkę.. Potem kierownik przedstawi Ci na czym konkretnie praca polega, wydrukuje identyfikator i dopisze do konkretnej grupy. Potem poprosi któregoś z pracowników lub brygadzistów o to by pokazali Ci jak wszystko wygląda, pokaże jak działa skaner i jak należy kompletować zamówienia oraz rozlokowywać towar po magazynie. Przerwy są po 5 godzinach pracy. Czyli jak idziesz na 7 rano to przerwę masz dopiero o 12, jak idziesz na 15 to przerwa o 20. Przerwa trwa 30 minut. Codziennie podpisujesz się na listę o której wchodzisz i wychodzisz do pracy. Dodatkowo, są do wyrobienia normy. Wydajność w ciągu dnia musisz mieć powyżej 400 inaczej jesteś do zwolnienia. Masz dwa tygodnie na to by przyzwyczaić się do tempa pracy i do wyrobienia normy. Codziennie wywieszana jest lista kto i ile zrobił i jaką ma wydajność. Trzeba się nabiegać. Tym bardziej że są tam osoby który wyrabiają ponad normę. Praca nudna, musisz się napier... żeby Cię nie zwolnili. Brak możliwości nadgodzin i przyjścia w soboty. Na premię nie licz, dostaje ją tylko pierwsze 15 osób z najlepszą wydajnością. No cóż, pracować trzeba, lepiej taka praca, niż żadna.
zdjecie uzytkownika
olix - 2015-11-03 21:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bolo - 2015-11-03 20:43:07]:
Pierw szkolenie, potem badania a potem praca :)
zdjecie uzytkownika
Szczery - 2015-11-04 23:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem tam prawie 3 lata bo nie miałem innego wyjścia kierownictwo zmian jak i brygadziści do d***. Nie polecam nikomu takiej pracy i wykorzystywania a ludziom którym tam pracują życzę z całego serca by szukali i w końcu znaleźli inna pracę bo nie są warci utraty czasu, zdrowia i nerwów w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
leon - 2015-11-05 10:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam sytuacja na Suwak? Rozglądam się za pracą w okolicy jako kierowca lub magazynier.
zdjecie uzytkownika
aloalo - 2015-11-05 18:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda to prawda, sam szukam czegoś innego w międzyczasie. Udawało Ci się wyrobić wydajność powyżej 400? Bo ja za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mogę, chociaż biegałem a i tak nic to dużego nie dało. Nie wiem jak Ci ludzie to robią ze maja taka wydajność.
zdjecie uzytkownika
Edward - 2015-11-11 09:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na suwaku chlopie daj sobie spokoj dobra rada chyba ze masz stalowe nerwy i lubisz rzady kierownika w stylu ja mam zawsze racje ,do tego naprawde musisz znac dobrze wawe bo bedziesz mial ciezko sie na poczatku odnalesc .i z tego co wiem maja juz komplet ludzi no ale proboj jak chcesz.
zdjecie uzytkownika
45td - 2015-11-11 22:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Edward, no chyba jednak nie komplet ponieważ wstawili ostatnio całkiem sporo ofert pracy, między innymi na stanowisko operatora wózka widłowego mają tam do zapferowania umowę o pracę tymczasową, atrakcyjne wynagrodzenie, pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie może warto spróbować
zdjecie uzytkownika
hallo - 2015-11-14 02:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym rozwojem to byłbym spokojny - w mojej ocenie nie są jeszcze na tyle stabilni, ale są na dobrej drodze.
zdjecie uzytkownika
oako - 2015-11-16 17:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a stanowisko operatora wózka widłowego to trzeba mieć tak naparwde tylko uprawnienie na prowadzenie i doświadcznie.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-11-18 21:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no uprawnienia i doswiadczenie to podstawa wiec nie powinno to nikogo dziwic swoja droga, ale praca ogolnie ok
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2015-11-23 18:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym ze na suwaku wozek widlowy odpala sie 2 x dziennie a reszte czasu operator przyjmuje recznie dostawy sprawdza uklada wysylke do strykowa ,
Praca tam ma sens dopiero w tedy jak ja polaczysz z byciem kierowca w tedy sama robota jest calkiem fajna i ciekawa .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-11-24 11:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowcy mają też dalsze trasy, czy tylko okolice Warszawy? No i jak tam płacą?
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2015-11-24 20:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedys 1900 na reke wychodzilo a trasy glownie wawa i okolice da sie ogrnac tylko troche czasu potrzeba
zdjecie uzytkownika
mukus - 2015-12-09 01:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokojnie też można zarobić w tej firmie i 2000 złotych tylko no właśnie trzeba chcieć, praca nie należy do lekkich a i warunki pracy nie sprawiają że wszystko jest easy.
zdjecie uzytkownika
KoKsU - 2015-12-12 15:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mówisz o którym kierowniku ? o tym grubym ? Tzn Kubie ?
zdjecie uzytkownika
KoKsU - 2015-12-12 15:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale potwierdzam twój post ... mianowicie najlepsze osoby jakie tam poznałem to jest Marcin i Emil ... oczywiście nie dawno wyleciałem
zdjecie uzytkownika
KoKsU - 2015-12-12 15:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mukus - 2015-12-09 01:52:58]:
Zarobisz 2000 zł spokojnie ... jak zapier*** po 10 godzin dziennie + Soboty ... logika w chuj druga zmiana w 31 grudnia robi od 10-18 bodajże suuuper
zdjecie uzytkownika
KoKsU - 2015-12-12 15:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CHĘTNYCH PROSZĘ O PYTANIA I ZACHĘCAM DO PRZECZYTANIA!! Pracując na Umowę Zlecenie ludzie po południu robią po 10 godzin czyli np . od 16:00 do 2:00 jak są duże zamówienia ... Kolejny minus ? jest taki że jak napisałem wyżej UMOWA ZLECENIE ... przez agencje Randstad jest UMOWA O PRACĘ TYGODNIOWA bo TYGODNIOWA ale zawsze umowa o pracę plus zwracają przy rozliczeniu rocznym Koszty dojazdu w kwocie bodajże 135 zł miesięcznie chyba ... jakoś to tak jest ... Plusy pracy przez Randstad ? pracuje się normalnie po 8 godzin i soboty wolne czyli ludzie mają Weekend ... minusy ? Stawka 9.50 netto Umowa Zlecenie 11.50 czyli 14 Brutto a Randstad 12 Brutto ... oczywiście jak by to było mało są ludzie co podpierdalają jak leci (uważajcie z kim gadacie) ... Praca oczywiście na dwie zmiany ale 2 tyg. popołudnie a tydzień Rano .... czyli pracujecie 1 tydzień w miesiącu na rano ... Randstad płaci też oczywiście za godziny nocne nie wiem ile ale w umowie jest że są one od 23:00 do 7:00 możliwość zostawania po 10 godzin jest ... wystarczy iść do Kierownika i powiedzieć jak to wygląda .. Przerwy ? można sobie rozłożyć tzn. ogólnie przerwa jest 30 minut w godzinach 11:30 do 12:30 ... Randstad i Umowa Zlecenie daje premie za wyrobienie jakieś tam normy nie wiem jakiej ... wiem że ogólna jest 500 i kure** trudno ją wyrobić ... Praca polega na chodzeniu z Wózkiem i koszem do Kompletacji ... Ps . Normę da sie wyrobić jeżeli się szybko chodzi i ma się zlecenia przez 8 godzin od 25 i dobry Skaner a to jest nie możliwe bo nie raz wam sie trafi 3 lub 1 na prawie drugim końcu hali ... przez to norma spada ... a jak idzie wam przez parę godzin że macie takiego farta to was będzie przerzucał z góry na dół ( na dole nie wyrobi się normy szczególnie na T01) Zakład jest dwu poziomowy Sama góra jest to P52 i P51 ... Środek P02 i P01 ... Sam dół T01 i T02 ... jeżeli macie pytania piszcie odpowiem . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
o co kaman ??? - 2015-12-14 23:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzień dobry ludzie z Randstad "super biura":).Przychodząc do pracy chcieliści sobie posiedzieć ??Barany tu się pracuje!Co do waszego kompletowania jak wy wyrabiacie norme 60/h to myślicie że was zostawią bo tacy jesteście zajebiści??Ogólnie dam wam rade spiedalajcie na ZJAZDOWĄ ZIEMNIAKI SPRZEDAWAĆ!!!! do tej pracy się nie nadajecie!Kierowników zmian, niektórych brygadzistów i Pana Szanownego Dyrektora (eksperta od logistyki) powinni wymienić.Panie i panowie zacytuję pewną osobę "Wypalili się zawodowo":)
zdjecie uzytkownika
bezrobotna :D - 2015-12-15 17:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te zarzuty o normę 60/h to nie do mnie :D Barany to raczej biegają całe życie między regałami zasapane, kompletując książki których nawet nie umieją czytać i robią do 3 w nocy przez tyle godzin bez przerwy za taką stawkę. Ludzie z Randstad przynajmniej przychodzą do takiej pracy tylko tymczasowo, żeby dorobić, a nie żeby spędzić tam całe życie i robią normalnie po 8 godzin. A żebyś wiedział, znam gościa, co ziemniaki sprzedaje na Zjazdowej, ma własny warzywniak i zaj***bicie sie na tym dorobił, więc nie nabijajcie się tak z nich, bo na pewno mają od was więcej kasy a i pracować lepiej z ziemniakami, niż z takimi burakami i konfidentami :)
zdjecie uzytkownika
kaczja - 2015-12-15 18:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To trzeba było iść sprzedawc te ziemniaki do kloegi
zdjecie uzytkownika
bezrobotna :D - 2015-12-15 19:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za podpowiedź, ale trochę za wcześnie wstają do tych ziemniaków, a ja lubię się wyspać. W lutym kończę studia, poczekam na coś związanego z moim wykształceniem.
zdjecie uzytkownika
Zarobiony123 - 2015-12-16 01:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak pracuje tam długo bardzo długo...
Ludzi tam się w ogóle nie szanuje!!! pensje tragedia..
sama praca nie jest zła ale monotonna ale kto co lubi.
Kierownictwo hmmm Kuba bardzo w porządku oby więcej takich!
Andrzej też jest spoko ale czasami przesadza nawet bardzo..
brygadziści Emil i Marcin świetni, na drugiej zmianie Brygadziści nic kompletnie nie robią nic!!! chodzą i udają głupich jedynie Paulina coś robi i to dużo ...
zdjecie uzytkownika
przyjemniaczek - 2015-12-18 15:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie myjcie się albo zmieniajcie ciuchy bo trzeba odwracać trasę jak się koło Was przechodzi.
zdjecie uzytkownika
Kolbe - 2015-12-19 14:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo pracy z nowych ogłoszeń, widziałem że w Azymucie oferta goni ofertę, niektóre branże nawet nawet i z pewnością skorzystam i wyślę coś na dniach, albo po świętach
zdjecie uzytkownika
Nyna - 2016-01-07 11:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca wyniszczająca ludzi po 2 miesiącach nic nie zostaje z człowieka, na TO1 i T02 kurz że można się podrapać do samej krwi, wszystko swędzi i wszędzie pełno papierów o którą można się zabić. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
kozak - 2016-01-08 01:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nyna - 2016-01-07 11:20:00]:
Witajcie. Zwiedziłem ostatnimi czasy wiele firm , aż w końcu trafiłem na te.. jedną i jedyną ;) też możecie tak trafić gdyż azymut ostatnio szukał ludzi na budowy
zdjecie uzytkownika
Petra - 2016-01-10 02:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KoKsU - 2015-12-12 15:22:37]:
Chyba o tym grubym bo Remigiusz był całkiem spoko.Jak trzeba byo to zakasał rękawy i zapierdielał,a grubemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] urosła bo tylko miżdzył się do młodych panienek,które przynoiły mu smakołyki.One miały luzik,a reszta musiała.( usunięte przez administratora )

zdjecie uzytkownika
petra - 2016-01-10 03:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dobry pracownik - 2015-04-30 19:43:09]:
Masz racje!!!Ci,którzy pracują tam od dłuższego czasu to ....rodzinka,rodzinka....popedza.Ci najbardziej wartościowi wyjechali za chlebkiem za granicę albo znaleźli sobie bardziej godna pracę.Ludzie po studiach zapierdzielali z wózkiem,a kier.po zasadce obstawił swoja rodzinka cały AZYMUCIK.Przykre!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
petra - 2016-01-10 03:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olix - 2015-11-03 21:26:24]:
Nadgodziny,praca w sobote czy w jakieś święta była zawsze zarezerwowana dla ;PUPILI:!Reszta załogi dowiadywała się,że może ewentualnie dorobić najpierw w stacji,a jak było mało chętnych ogłaszano przez radiowęzeł.P.S.Nawet muzyki można było słuchac tylko tej,która zaproponowały ;ULUBIENICE:p.Kuby.
zdjecie uzytkownika
petra - 2016-01-10 03:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaczja - 2015-12-15 18:10:53]:
Siedza tam do 3-ciej w nocy bo...jak jest przestój,a b.często w godzinach nocnych był.Czekało się az pakowacze skończą prace i.t.d.to małolaty pległy się w stacjach.Z tąd tyle Azymuckich dzieci.Większość była zadowolona ,że dłużej jest w pracy.Kompletacja mogła wyjść wcześniej ale........ci z łodzi musieli czekac na transport,a ci z okolicznych wiosek/ze swoim wwłasnym transportem woleli posiedzieć jak najdłużej w pracy bo...wiadomo....rozrywka.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-01-10 17:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Widzę, że Azymut ma wiele ofert pracy, głównie na spawaczy czy różnych specjalistów. Mi się najbardziej podoba oferta na spawacz – kontroler jakości połączeń spawanych NDT. Może ktoś pracował na tym stanowisku i powie jakie zarobki? :) Z oferty wynika, że atrakcyjne wynagrodzenie, ale ciekawi mnie jakie dokladnie.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2016-02-17 13:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem Wam tak,na kompletacji trzeba się nalatać i te ich pieprzone normy,które Ci podwyższą bo wpadnie sobie brygadzista z nudów i pobiega między regalami....Ogólnie to trzeba uważać bo pełno tam konfidentów.Większość brygadzistów to lizo....y kierowników.Jak się postawisz któremuś to Cie mają na cenzurowanym.Atmosfera jeżeli chodzi o ludzi to mega pozytyw,ludzie wyczesani są bardzo i to jest plus!!Kierownik K..spoko,kierownik A.. ma lekko nie równo pod czachą jak po tobie jedzie i mu się postawisz to od razu leci z płaczem do góry żeby Cie zwolnić bo masz coś do powiedzenia i nie dasz mu się zgnoić.Ogólnie to robi się mały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Masz tam dwa prawa:ROBIĆ I MILCZEĆ.
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-03-15 21:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Adam, dla osób bez doświadczenia także maja kilka ciekawych ofert, dla przykładu Specjalista ds sprzedaży telefonicznej. To płatny staż, gdzie mozna wiele się nauczyć, bo oferuja szkolenia.
zdjecie uzytkownika
mateo - 2016-03-18 12:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna sprawa, że nawet na stażu oferują szkolenia, pewnie jest szansa na załapanie się później do pracy. poza tym fajna jest też oferta na operatora wózka widłowego w gromadce, ale tutaj wiadomo - uprawnienia na wózek widłowy to warunek konieczny
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-03-20 21:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Polkowicach można biegać się o stanowisko inżyniera jakości dostawców. Trzeba mieć wyższe wykształcenie koniecznie techniczne + dwuletnie doświadczenie na takim stanowisku. Ciekawe czy faktycznie jest ta umowa o pracę... Ktoś coś wie?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-24
Żródło: Gowork.pl
Polkowice
(dolnośląskie)
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do  Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku Analityk kosztów/ Analityk finansowy     Miejsce pracy: Polkowice NR REF. S/168/16   Obowiązki: Kontrolowanie i analiza kosztów Przygotowanie, kontrola i realizacja planów w
zdjecie uzytkownika
mała k - 2016-04-19 21:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani, a oni dalej mają jakąś tam wswoją drukarnię jeszcze w Łodziniedaleko ulicy senatorskiej? ciekawi mnie czy tamta lokalizacja przetrwała do tej pory
zdjecie uzytkownika
jaro - 2016-05-20 21:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie działa raczej w Łodzi, a w Strykowie, to jednak niemała różnica. Zastanawiam się, czy mają obecnie jakiekolwiek przyjęcia do pracy. Dziwna sprawa, ani widu ani słychu wiadomości o nich, pozdro

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Azymut Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Azymut Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert