Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Azymut Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Azymut Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kiz - 2013-12-10 16:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
txc, a jak ze stawką dla uczacych się? No i da sie pogodzić prace ze studiami? W jaki sposób w Azymut układany jest grafik?
zdjecie uzytkownika
txc - 2013-12-20 17:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka dla uczących się to 8.56zł na rękę. Dodatkowo soboty na pierwszej zmianie są płacone 100%.
zdjecie uzytkownika
kiz - 2013-12-23 15:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@txc, a jak z pogodzeniem zajęć, można pracowac w Azymucie na jakąś część etatu, czy dostosują mi grafik pod zajęcia? Sobota to tylko pierwsza zmiana?
zdjecie uzytkownika
txc - 2013-12-28 14:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że można ustalić to z kierownikiem. Sobota druga zmiana jest obowiązkowa. Pierwsza zmiana jest dodatkowa i płacone są setki.
zdjecie uzytkownika
kiz - 2013-12-28 21:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, dzięki. To w sobote wszyscy przychodza do pracy, czy ma się powiedzmy dwie soboty w miesiącu? W ogóle zadowolony z pracy jesteś?
zdjecie uzytkownika
Txc - 2013-12-30 15:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dwie soboty w miesiącu. Ale tak jak mówiłem możesz ustalić z kierownikiem kiedy będziesz a kiedy nie :) Ogólnie tak, za atmosferę szczególnie :)
zdjecie uzytkownika
txc - 2013-12-30 15:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już nie pracuję. Przeniosłem się do flextronics, gdyż w Azymucie do końca roku zwalniają wszystkich tymczasowych.
zdjecie uzytkownika
kiz - 2013-12-30 21:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co jest powodem tych zwolnień z Azymutu, dlaczego robią redukcję? Długo Wam zajmuje, by miec umowe o prace na czas nieokreslony?
zdjecie uzytkownika
TxC - 2014-01-01 17:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli masz umowe zlecenie to najczęściej pracujesz do końca roku, gdyż w styczniu i lutym jest przestój. Umowa o pracę możesz dostać ale jest to trudne. Zależy od twoich ogólnych wyników i frekwencji. Umowę o pracę dostają 3-5 osób na ok 25 osób pracujących na umowę zlecenie.
zdjecie uzytkownika
kiz - 2014-01-01 21:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TxC, dzieki za informacje, to po lutym jest szansa na prace w azymucie? Teraz poprostu nie pracujecie, czy pracuje tylko garstka ludzi? Co to za przestoje?
zdjecie uzytkownika
Txc - 2014-01-02 18:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewne będą przyjęcia od marca. Pracują tylko osoby na etacie. Przestoje związane z brakiem popytu na książki, brak sezonu.
zdjecie uzytkownika
kiz - 2014-01-02 23:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ciekawe, pod choinke raczej ksiązki to dobry prezent, czy jakie dokładnie ksiązki sprzedajecie? Będą przyjmować do działu sprzedazy, czy gdzie?
zdjecie uzytkownika
Txc - 2014-01-04 23:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do działu sprzedaży są już stołki zapełnione. Tylko jako pracownik magazynowy.
zdjecie uzytkownika
kiz - 2014-01-05 16:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ehh no to szkoda, a możesz napisac co na magazynie można zwojować, no i czy praca jest ciężka fizycznie, duzo godzin?
zdjecie uzytkownika
Wilk - 2014-02-07 10:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota ciężka jak ktoś nie lubi dużo chodzić. Pracuję krótko więc niewiele wiem jeszcze, ale podobno ciężko o umowę o pracę więc zostaje tylko zlecenie które nie zalicza się do stażu !
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2014-02-11 23:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś lubi biegać przez 8,9lub10godz i ciężko charować za 1200 może 1300 na umowe zlecenie to zapraszam, na etat nie ma szans wiem bo tam pracowałem, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
www - 2014-02-12 00:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na umowe zlecenie, brak perspektyw, nie polecam za te pieniądze,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa - 2014-02-12 13:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam:) ja pracowałam w azymucie, atmosfera świetna:). pieniądze zależy od pracy i wydajności. w sezonie można wypracować nawet 1800-1900 zł. nie ucząc się.tylko trzeba chciec. fakt faktem trzeba pracować bardzo wydajnie i szybko. i nadgodziny ale wszystko da się wytrzymać bez przesady.bardzo dobrze wspominam prace w azymucie:) polecam:
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-02-12 20:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800, 1900 chyba brutto, takie pieniądze to zarabiają studenci w sezonie którym nie płacą żadnych składek to oczywiście tak, trzeba pracować szybko i wydajnie jak wszędzie, ale nie biegiem i sprintem przez nawet 10 godz różnie to bywa wiem bo tam pracowałam na zleceniu, atmosfera spoko ale atmosfera to nie wszystko są też pewne zasady zdrowego rozsądku, ale to trzeba się przekonać na sobie, nie polecam tej pracy uważam to za stratę czasu i na etat niema co liczyć.
zdjecie uzytkownika
Bob - 2014-02-19 00:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera w robocie jest ważna, w końcu dla czegoś trzeba przychodzić do pracy. A jeżeli piszesz, że pracowałeś na zleceniu, to ja dziękuję. Przecież to nie jest jakaś super lekka praca na magazynie...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-22
Żródło: nuzle.pl
Głogów
(Dolnośląskie)
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru AgencjiZatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:Spawacz 135NR REF. S/72/14Obowiązki nastanowisku pracy:- spawanie konstrukcji metodą 135. Wymagania:- doświadczenie zawodowe jako spawacz 135, - ważne uprawnienia spawalnicze- unijne, - umiejętność pracy w zespole.Oferujemy
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
muszkaaa2512 - 2014-04-14 20:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w azymucie okolo miesiaca i nie kiedy trzeba sie narobic szczególnie na kompletacji ale skoro chce sie miec pieniadze to trzeba charowac!!
zdjecie uzytkownika
muszkaaa2512 - 2014-04-14 20:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w azymucie okolo miesiaca i nie kiedy trzeba sie narobic szczególnie na kompletacji ale skoro chce sie miec pieniadze to trzeba charowac!!
zdjecie uzytkownika
Gogan - 2014-05-04 12:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajdź mi jedną firmę, w której w dzisiejszych czasach nie musisz pracować - to order uśmiechu Ci zasponsoruję. To chyba normalne, że trzeba pracować. Pytanie tylko czy jest szansa na dobrą zapłatę.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-05-17 23:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło wspominam ten czas (parę ładnych kat minęło) praca w jednym z ówczesnych wtedy oddziałów w Polsce
zdjecie uzytkownika
nikol22 - 2014-06-21 18:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czym polega wydajność w Azymucie co trzeba robić żeby poprawić wydajność. Prosze o odpowiedz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Azymut Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x