logo QualityDot

QualityDot

Warszawa

Opinie o QualityDot

Miga 2014-05-12 09:44:24
rozmawiałem już i pewnie skorzystam, muszę parę spraw ogarnąć i mam nadzieję, że w maju podpiszę umowę na księgowość i wirtualne biuro na miejscu u nich
Miga 2014-05-15 17:29:54
na spotkaniu zrobili bardzo dobre wrażenie, było miło, rzeczowo, także spotkanie mnie utwierdziło w przekonaniu że skorzystam z ich usług
Gosteczek 2014-05-17 00:17:20
Właśnie. Temat nie dotyczy usług, ale tego jakim jest pracodawcą Qdot, zatem czekamy na opinie.
tuki 2014-05-19 09:19:14
spoko dzięki za info, mam zamiar się z nimi spotkać więc za jakiś czas w razie co będę wiedział więcej to napiszę
radek 2015-01-07 12:02:24
no ja mam nadzieje, ze praca u nich jest jest na pewno na dłuższą metę, osobiście przebolałbym nawet kwestie tego, że umowy są na zlecenie, ale niech one będa już podpisywane na dłuższy okres niż te 3 miesiące jednak.. chyba lepiej mieć pracowników, którzy są zaangażowani w prace wiążą przyszłość z daną firmą.
mari 2015-02-17 09:16:03
Byłam w tej firmie na rozmowie kwalifikacyjnej. Niestety źle ją wspominam. Pan który ze mną rozmawiał był bardzo nie miły i z ironią komentował moje doświadczenie zawodowe. Widzę, że ciągle szukają kogoś do pracy w księgowości. Z takim podejściem do pracownika jak ja zostałam potraktowana nie dziwię się.
Ale cóż może to tylko moje odczucia. Tę firmę omijam z daleka.
1
Amelka 2015-02-20 13:38:34
Opol tak na prawdę ilu ludzi tyle opinii..Najlepiej złożyć papiery, może uda się załapać na rozmowę kwalifiakcyjną i zapytać na miejscu o wszystko..bo tak to wiesz jak jest
1
Łucja 2015-02-23 09:52:38
Coś w tym jest i każdemu tak naprawdę pasuje co inne. A ktoś wie jakie zarobki?
Berdek 2015-03-03 08:42:44
Jako księgowość oceniam pozytywnie, przeniosłem się z początkiem roku do nich i naprawdę jest OK., terminowo, dobry kontakt z ksiegową i cenowo okej.
zzz 2015-03-10 22:44:56
Prawda to burak
Marta 2015-04-02 16:37:23
Witam. Na jakie zarobki można liczyć w tym biurze rachunkowym? Jaka umowa? Wie ktoś czy może rekrutują?
Maria 2015-04-13 13:47:40
ja pracowałam w QDot od 2010 roku, mogę polecić atmosferę panującą wśród księgowych, siedzą w jednym dużym pomieszczeniu, mają doskonały kontakt ze sobą, bez zbędnego chodzenia mogą podpytać koleżanek, szef księgowości także jest z nimi, rozmawiają całe dnie, odeszłam z pracy z uwagi na narodziny wnuka, mąż zaczął lepiej zarabiać i stwierdziliśmy, że powinnam więcej czasu spędzać w domu, pomóc córce w wychowaniu Emila, ogólnie po 4 latach pracy polecam tę firmę
Dagmara 2015-05-13 23:12:16
Witam wszystkich,
powiedzcie jaka jest pensja księgowej w tej firmie? Myślę, żeby wysłać CV. Opinie mają bardzo dobre. Z góry bardzo dzięuję za pomoc.
Ala 2015-05-16 11:43:04
Z czego wiem jest ok. Znajoma u nich pracuje i nie słysze żeby narzekała czy coś.
NICK 2015-05-20 08:29:53
Jak rozmawiają całe dnie, to kiedy pracują :) ?????
To ja:) 2015-06-22 20:55:07
Atmosfera faktycznie w firmie super! Można powiedzieć, że to jedna wielka rodzina! Jako miejsce pracy super!
Monika 2015-07-09 16:51:11
A są jakieś ogłoszenia o pracy u nich? Mieszkam bardzo blisko i akurat poszukuję czegoś w księgowości. Do kogo się ew zgłosić?
Monika 2015-07-17 14:33:54
Ponawiam prośbę o jakieś info:). Bardzo będę wdzięczna:)
Agnieszka 2015-08-25 19:29:28
Maria a ile u nich zarabiałaś?
Agnieszka 2015-08-27 17:08:26
I ja też szukam właśnie, ale za dużo nie znalazłam. Wysyłałam tak sama od siebie papiery w kilka miejsc. Między innymi do Qdot.
Nykiel 2015-09-04 00:49:57
Ja mam pytanie do pracowników. Na jakiej zasadzie obliczana jest ta zniżka za przyjście do was?
Voksa 2015-09-06 08:57:02
Od strony klienta ja mogę polecić jak najbardziej - bardzo miła i sensowna obsługa, zawsze potrafili pomóc i podpowiadali co i jak, do kwestii księgowych również bez zastrzeżeń.
Nykiel 2015-09-07 22:51:46
Mnie bardziej chodziło od strony firmy:)
Sullka 2015-10-05 08:25:51
Firmę księgową polecę z powodzeniem od strony klienta – zawsze na czas i bardzo miły i bezproblemowy kontakt czy to mail czy telefon, polecam!
Alicja 2015-10-16 15:58:10
wisko musisz poszukać na portalach, natomiast na ilę się orientuję to tu pracownicy pracuję dłuuugo:)
Bomba 2015-10-19 13:48:46
Tam generalnie się trzymają posad. Klietnów jest dużo i to stałych więc nie ma powodów do zmian. Biuro dobre i rzetelne.
Agnes 2015-11-06 20:27:04
Ugard najlepiej będzie jak wyślesz CV albo umówisz się na spotkanie. A nóż trafisz na zapotrzebowanie;)
Arnila 2015-12-08 08:46:37
Biuro w porządku – dla nowej firmy bardzo ok. moim zdaniem, pomogli z formalnościami, mogłam prócz spraw księgowych i kadrowych zamówić u nich też stronę www itp. Polecam.
riha 2015-12-15 23:58:59
I jakie warunki zatrudnienia czy tego stażu? Wiesz czy jeszcze kogoś potrzebują?
Meg 2015-12-17 13:05:11
Wydaje mi sie że to trzeba samemu do nich uderzyc. Na staż to raczej takich ogłoszeń to nie ma...
nexa 2016-01-04 07:36:54
Cześć, czy ktoś może korzysta z ich usług i może podpowiedzieć co i jak?
portalowca 2016-01-07 00:56:11
nexa tu jest bardziej o firmie jako pracodawcy, a w mniejszym stopniu jako partnerze biznesowym:). Natomiast mam radę - skontaktuj się z nimi i umów na spotkanie - to jest najlepsza forma rozpoznania:)
Szybka 2016-01-19 21:40:10
nexa - to jest biuro już z dosyć długim doświadczeniem i jest dosyć znane w Warszawie. Kwestie tego co ty oczekujesz.
frynk 2016-02-02 07:38:58
Z firmą jest dobry kontakt, bardzo miła obsługa i naprawdę dobra oferta cenowo i jakościowo.
Helenka 2016-02-05 15:20:29
ja znam to biuro z pozycji klienta. Nie ukrywam , że miałam problemy z kosztami w firmie i chciałam je jakoś zoptymalizować ale bez zwalniania ludzi. Jesteśmy na etapie wdrażania tego co opracowało to biuro i pierwsze efekty już widać.
tripper 2016-02-11 22:11:50
Musisz albo przeglądać co wrzucają, albo poporstu zanieść CV-ke na miejsce i czekać aż może się odezwą.
Elka 2016-02-19 18:14:39
Ale to akurat bardzo dobrze, bo do księgowości trzeba ludzi sprawdzonych i kompetentnych.
Budio 2016-02-24 14:39:06
Biuro bardzo dobre - piszę z perspektywy klienta. Zaczęliśmy działać od czystej księgowości, a teraz pracujemy nad optymalizacją kosztów prowadzenia biznesu. Przynosi to pierwsze efekty.
Aneta 2016-02-26 16:52:46
Budio jak długo współpracujesz z tym biurem? i na czym w Waszym przypadku polega ta optymalizacja? Masz przygotowany plan redukcji kosztów? Ile takie coś wtedy kosztuje?
Budio 2016-03-01 17:55:31
Będzie kole 1,5 roku. Teraz przedłużyliśmy umowę na nowy okres czasu.
Telik 2016-03-04 07:20:39
Od poczatku roku korzystam bo przeniosłam księgowość, zaproponowali lepszą cenę i przyznam że jestem zadowolona – szybko sprawnie i taniej :)
Rajka 2016-04-01 08:07:41
Cześć, jak oceniacie biuro? szukam czegos sprawdzonego z dobrymi cenami.
Magorzata 2016-04-08 22:22:36
A co mają u nich? Czystą księgowość czy coś ekstra?
Basia1 2016-04-20 13:59:42
Witam, czy ktoś może orientuje się czy można dostać się do nich na praktyki/staż?
Marek 2016-04-21 01:26:52
Najlepiej to osobiście pójść lub zadzwonić i zapytać. Często jest tak że nikto nie wrzuca ogłoszeń
Janka 2016-04-29 19:43:35
Ja tak właśnie załatwiłam sobie staż. Co prawda nie w Qdot ale to jest dobra strategia. Natomiast co do tej firmy i stażystów to wiem że ma dobre opinie w branży
Danek 2016-05-04 07:56:58
Jestem na TAK jeśli chodzi o poziom usług, od strony klienta bardzo solidnie
hanna 2016-05-09 20:09:09
@janka a czy ten staż jest płatny? Generalnie nie jest to dla mnie najważniejsze, ale wiadomo - byłoby miło :)
Lara 2016-11-29 21:50:31
Oni ogłaszają moze jakieś informacje że potrzebują kogoś na staż czy jak to wygląda?
Malwina 2016-12-09 23:04:22
Też mam pytanie o staż w tej firmie. Ktoś robił? Jak to się udało? Jak wspominacie? Dajcie proszę znać
Zostaw swoją opinię o QualityDot - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QualityDot