Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pilawa

zdjecie uzytkownika
kruk - 2012-09-03 20:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie cos powiedzieć na temat realizacji dźwigów w Warszawie na Targówku ?Bezpiecznie będzie jeździć ich dźwigami?Narazie przypatrujemy sie pracom ale zachecająco to nie wygląda.
zdjecie uzytkownika
Kołobrzeżanin - 2012-09-16 12:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli kradłby to na pewno już by tam nie pracował, a z tego co wiem kupić blachę pracownicy mogą. Poza tym zazdrość to największa zaraza. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
monter poznań - 2012-09-16 16:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pilawa to poraszka!!! totalny brak plynności finansowej firmy, pracownicy nie dostają wyplat na czas a o podwykonawcach nie wspomne! ponad miesiąc po terminie platności a faktory nawet nie wprowadzili do systemu!!! Pani [usunięte przez moderatora] jet mistrzynią w nieodbieraniu tel a jak dzwonisz do firmy i chcesz rozmawiać z szefem to zawsze ma spotkanie. Zenada. tylko przez windykacje mozna odzyskac pieniądze. nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
tokarzyna - 2012-09-18 19:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znów kolejny miesiąc gdzie wypłata zamiast 10 jest 16 i to jeszcze niecała. No, ale jak szef [usunięte przez moderatora] kupuje dwie ciężarówki a w tym Tira a dodatkowo uruchamia nową halę produkcyjną, no to skąd ma wsiąść na wypłaty. Pozdro dla wszystkich pseudo projektantów niedolanego, [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pracownik...jeszcze - 2012-09-24 21:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tokarzyna - 2012-09-18 19:31:38

I znów kolejny miesiąc gdzie wypłata zamiast 10 jest 16 i to jeszcze niecała. No, ale jak szef [usunięte przez moderatora] kupuje dwie ciężarówki a w tym Tira a dodatkowo uruchamia nową halę produkcyjną, no to skąd ma wsiąść na wypłaty. Pozdro dla wszystkich pseudo projektantów niedolanego, [usunięte przez moderatora]
Dzisiaj 24-ty i wypłaty nadal częściowo wiszą w powietrzu.....Zaraz ludzie zaczną brać L4 żeby zostać w domu ,bo nie mają za co do pracy dojechać albo żeby rozejrzeć się za inną pracą , w której wypłata będzie na czas i pracownik szanowany.
Firma ledwo zipie , bo szef zapomina o ważnej rzeczy , a mianowicie \"mierz siły na zamiary\"i tak oto właściciel sam rujnuje swoją firmę.
Ile dajecie jeszcze PPHU Pilawa zanim padnie? Miesiąc czy dwa?
zdjecie uzytkownika
D. - 2012-09-28 07:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nikt nie pisze że były wypłaty....
zdjecie uzytkownika
Kifor - 2012-09-28 11:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zablokowali karty orlena nie można zatankować a kasy na paliwo nie dali
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2012-09-30 21:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
D. - 2012-09-28 07:08:43

Dlaczego nikt nie pisze że były wypłaty....
taaaaaaaaa były, za sierpień 26 września , czyli 16 dni opóźnienia
zdjecie uzytkownika
migdał - 2012-10-10 21:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GOŚĆ - 2012-09-30 21:23:03

D. - 2012-09-28 07:08:43

Dlaczego nikt nie pisze że były wypłaty....
taaaaaaaaa były, za sierpień 26 września , czyli 16 dni opóźnienia
to na 16 więcej starczy podziękuj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . masz jakiś problem to idź i powiedz pracodawca cię wysłucha, daj od siebie [usunięte przez moderatora] a potem wymagaj
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-11-14 17:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] ,pracodawce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obchodzi czy masz za co dzieci nakarmić. Pracodawca nie ma mnie wysłuchiwać tylko płacić za moją pracę, bo w pracy nie leże do góry [usunięte przez moderatora]!
To nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] żeby za michę zupy robić ,tylko praca na podstawie umowy cywilno-prawnej gdzie za pracę otrzymujesz wynagrodzenie , w umowie jest jasno \"wynagrodzenie do 10-go\" , a bank mnie wysłucha jak powiem że nie z mojej winy nie zapłacę raty na czas?
A może pracodawca poniesie za mnie koszty odsetek za nieterminowe opłaty za mieszkanie , prąd , raty? Za coś muszę do pracy dojechać [usunięte przez moderatora] i muszę za coś jeść żeby mieć siłę pracować
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-02-04 13:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem tej firmy. Mam dwójkę dzieci i swoje lata. Muszę dosłownie błagać o pensje i nie w terminie .Jak ktoś mówi że ta firma jest w porządku to ZAPRASZAMY !!!!!!!!!!!!!! do Pracy.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-02-05 13:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 lutego wypłaty za grudzień, które powinny być do 10-go stycznia.
Większość ludzi szuka pracy i tylko czekać aż odejdą "starzy" pracownicy mający pojęcie o tym co robią ...a wtedy naprawdę firma się już nie wykaraska z kłopotów , które ponoć są chwilowe
Ciekawe swoją drogą kiedy będą wypłaty za styczeń bo zgodnie z przepisami powinny być za trzy dni (ponieważ 10-ty wypada w niedzielę) Może niech szef obniży swój standard życia albo sprzeda jednego z merców to będzie na wypłaty
zdjecie uzytkownika
monter poznań - 2013-02-06 11:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dołączę swoją opinię .
po wykonaniu prac przekazaniu dźwigów inwestorowi,brak zapłaty wyimaginowane uszkodzenia za które mnie obciążyli.całkowity brak kontaktu.
jak się czują ludzie którzy [usunięte przez moderatora] ludzi?może pan spać spokojnie panie [usunięte przez moderatora]?a pani,pani [usunięte przez moderatora]?śpi pani dobrze?
możecie być pewni że nie odpuszczę,proszę o kontakt wszystkich pokrzywdzonych,wystąpimy z pozwem zbiorowym.
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
i - 2013-02-09 18:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cwaniaki z Kołobrzegu [usunięte przez moderatora]. Pensje wypłacili za grudzień z miesiecznym opóźnieniem bez jakiegokolwiek przepraszam itp.
To co teraz produkujemy to istny szmelc.. na który trzeba znaleść jelenia.

Dobrze, że na spodnie od ARMANIEGO ich stać a na wypłąty dla ludzi nie...

Nie polecam
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-03-19 08:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają ludzi z poza Kołobrzegu - wszystkich już [usunięte przez moderatora] i nikomu w oczy patrzeć nie mogą. Odradzam, wypłaty z 1,5 miesięcznym opóźnieniem. Druga część wypłaty pod stołem wygląda tak, że to gruszki na wierzbie.
Pracownik to pies na smyczy [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
konserw - 2013-03-25 11:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostał ktos juz wypłate w pilawie za luty, płatna do 10 marca??
codziennie inne info,
podobno mase ludzi sie zwalnia...
dajcie znac co z wypłata
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-03-26 14:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnij o wypłacie przed świętami....a może zabierzemy dzieci na święta do rezydencji Pilawów? może tam coś zjedzą bo na święta w domu przysmaków nie będzie , bo tata nie dostał wypłaty
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2013-06-29 23:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY,TRAGEDIA,WINDY TO JAKIEŚ STARE GRATY,MAKABRA,CHWALĄ SIĘ ŻE WINDY MONTOWALI W SKLEPACH IKEA,JECHAŁEM TĄ WINDĄ ,MASAKRA,JAK NAJDALEJ OD PILAWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 19:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jest to nie prawdą że montowali w tych sklepach windy? skąd masz takie inwo odnośnie Pilawy? i czy jest sprawdzone?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-08 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba jeździć na miasto?
zdjecie uzytkownika
spawacz adam prosto w ryj!!! - 2013-09-08 16:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]!kierownik zamiast zainteresowac sie tym że ludzie nie mają wypłat na kontach interesuje sie mlekiem które nie należy sie mu w ogóle,bo mleko jest za prace w warunkach szkodliwych...[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 10:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ile kierownicy zarabiaja w pilawie teraz sa tacy co awansowali z pracownikow zwyklych na kierownikow ciekawe ile tam kobiet pracuje w zakladzie teraz dla porownania z innymi zakladami
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-23 22:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda o tych długach?Co będzie się dalej działo z tą firmą wicie coś na ten temat chodzą jakieś ploty po firmie co dalej
zdjecie uzytkownika
pozew zbiorowy - 2013-09-27 16:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy wszystkich...
Jeżeli macie jakieś wierzytelności w firmie PUHP Pilawa, których nie możecie się doprosić, nie stać Was na ich wyegzekwowanie, czujecie sie oszukani przez jej właścicieli lub przedstawicieli regionalnych zapraszamy do zainteresowania się akcją zbiorowego pozwu przeciw tej firmie jaki zamierzamy złożyć w sądzie. Naszym celem jest odzyskanie należnych pieniędzy, ogłoszenie upadłości przedsiębiorcy, wydanie zakazu prowadzenia działalności gospodarczej i zasiadania we władzach spółek prawa handlowego. Sprawę prowadzić będzie wyspecjalizowana kancelaria prawna. Wyślij swoje ewentualne uwagi i pytania na adres: [usunięte przez administratora].
Skontaktujemy się z Tobą, gwarantowana dyskrecja.
zdjecie uzytkownika
huba - 2013-09-28 09:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda z tym pozwem?To sprawy zaszly juz tak daleko to duzo tych osob do tego pozwu sie juz zglosilo myslicie ze warto
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pilawa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x