Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pilawa

zdjecie uzytkownika
JD - 2011-11-16 06:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała ta firma to tragedia, począwszy od dostaw a skończywszy na płatnościach
zdjecie uzytkownika
cobalt - 2011-12-16 22:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma bardzo dobra...nic tylko dla nich pracować
zdjecie uzytkownika
słodziak - 2012-01-18 19:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dno, dla tych co lubią piec bułki jak właściciel to polecam bo konstrukcji, technologii, produkcji, to on nie obczaja zresztą jak i synek i mamuśka
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-02-19 12:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie poważna!!! obiecują duże pieniądze, montaż trwa 3-4 miesiące z powodów braku dostaw i wiecznie problemy z rozliczeniami!!!! za każdym razem trzeba walczyć o swoje pieniądze, - nie terminowe zapłaty!!! nie polecam!!! Szefostwo przed wzięciem roboty obiecuje terminowe dostawy itd a jak przychodzi do rozliczeń to przestają odbierać telefony!!! Kłamcy i oszuści, po fakcie obcinają stawki!!! dla każdego szanującego się montera i dla tych początkujących - nie zaczynajcie współpracy z tymi papudrakami!!! nabawicie się tylko problemów finansowych !!!
zdjecie uzytkownika
move - 2012-03-04 20:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie pasuje to się zwolnij
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-03-08 14:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pilawa stanowczo odradzam
zdjecie uzytkownika
były - 2012-03-16 18:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy właściciel cham i prostak, synek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uś z komórką i hasłem :D, z mamuśką idzie się dogadać :)
Potencjalny przyszły kandydacie do pracy w Pilawie jeśli lubisz być poniżany, lubisz częste zmiany zdań właściciela jak i juniora, jeśli lubisz słuchać jak się sprzeczają między sobą :), jeśli lubisz być obarczany winą za wszystko co złe w tej firmie, to bardzo dobrze trafiłeś to praca jest dla Ciebie
zdjecie uzytkownika
barbi - 2012-05-16 17:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli wiesz, że kradnie dlaczego nie zgłosisz tego pracodawcy?
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2012-05-17 22:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodziejstwo to hańba dla zakładu, jak tak można robić, WSTYD
zdjecie uzytkownika
,,, - 2012-06-09 23:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 100% prawda .
zdjecie uzytkownika
były pracownik ciułały - 2012-06-10 18:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak części sprawia, że jeden dźwig zamiast w ciągu miesiąca składa się dwa lub trzy miesiące, a płacone jest od dźwigu. Także są miesiące, że są części i jest w miarę normalna wypłata a są takie, że się dokłada z własnej kieszeni. Dostarczone materiały nie pasują także bez spawarki i szlifierki kątowej się nie obejdzie, przydatny jest także lewarek samochodowy i duża breszka i oczywiście trzeba mieć trochę mięśni bo kierowca przyjedzie wyp...szy pod budową i radź sobie sam. W tej firmie na zatrudniali dzieciaków na stanowiskach projektantów. Także koleś projektuje a sam dźwigu nie widział na oczy.
zdjecie uzytkownika
kierownik budowy - 2012-07-11 20:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam wszystko w 100%, kierownicy budów i firmy GW , omijajcie to dziadostwo z daleka jak nie chcecie mieć kłopotów
zdjecie uzytkownika
czas ci minie - 2012-08-03 22:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
omijajcie takich jak ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która się cwaniaczy za szkiełkiem
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-08-08 23:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] 2 miesiące czekam za pieniędzmi i tylko słyszę jutro proszę zadzwonić jeśli zaczynasz z pilawom jako monter to już po tobie chyba że masz z czego dołożyć pracownikom na przynajmniej trzy miesiące wypłat
zdjecie uzytkownika
oleg - 2012-08-12 00:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
100% RACJA!!!! to najgorsza firma w kraju.Podwykonawco Apel chcesz być bez grosza weź do montażu pseudodźwig pilawy...i zostaniesz bankrutem!!!!
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2012-08-13 18:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik Pilawy ? A pensyjkę dostałeś na czas? wątpię ...bo dzisiaj 13-ty a na koncie ECHO zamiast wypłaty
zdjecie uzytkownika
tomi - 2012-08-17 21:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to czego to tu piszesz !!! jesteś buc czy co, weź to zgłoś tam gdzie tkwi problem
zdjecie uzytkownika
Pan Jan K. - 2012-08-31 13:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale to czysta prawda. Odradzam zawieranie jakichkolwiek umów z firmą PILAWA, ponieważ się z nich nie wywiązują. Produkują [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] opakowane w cudowne obietnice. Pozdro dla [usunięte przez moderatora] i jego świty projektantogamoni...
zdjecie uzytkownika
kruk - 2012-09-03 20:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie cos powiedzieć na temat realizacji dźwigów w Warszawie na Targówku ?Bezpiecznie będzie jeździć ich dźwigami?Narazie przypatrujemy sie pracom ale zachecająco to nie wygląda.
zdjecie uzytkownika
Kołobrzeżanin - 2012-09-16 12:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli kradłby to na pewno już by tam nie pracował, a z tego co wiem kupić blachę pracownicy mogą. Poza tym zazdrość to największa zaraza. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
monter poznań - 2012-09-16 16:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pilawa to poraszka!!! totalny brak plynności finansowej firmy, pracownicy nie dostają wyplat na czas a o podwykonawcach nie wspomne! ponad miesiąc po terminie platności a faktory nawet nie wprowadzili do systemu!!! Pani [usunięte przez moderatora] jet mistrzynią w nieodbieraniu tel a jak dzwonisz do firmy i chcesz rozmawiać z szefem to zawsze ma spotkanie. Zenada. tylko przez windykacje mozna odzyskac pieniądze. nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
tokarzyna - 2012-09-18 19:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znów kolejny miesiąc gdzie wypłata zamiast 10 jest 16 i to jeszcze niecała. No, ale jak szef [usunięte przez moderatora] kupuje dwie ciężarówki a w tym Tira a dodatkowo uruchamia nową halę produkcyjną, no to skąd ma wsiąść na wypłaty. Pozdro dla wszystkich pseudo projektantów niedolanego, [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pracownik...jeszcze - 2012-09-24 21:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tokarzyna - 2012-09-18 19:31:38

I znów kolejny miesiąc gdzie wypłata zamiast 10 jest 16 i to jeszcze niecała. No, ale jak szef [usunięte przez moderatora] kupuje dwie ciężarówki a w tym Tira a dodatkowo uruchamia nową halę produkcyjną, no to skąd ma wsiąść na wypłaty. Pozdro dla wszystkich pseudo projektantów niedolanego, [usunięte przez moderatora]
Dzisiaj 24-ty i wypłaty nadal częściowo wiszą w powietrzu.....Zaraz ludzie zaczną brać L4 żeby zostać w domu ,bo nie mają za co do pracy dojechać albo żeby rozejrzeć się za inną pracą , w której wypłata będzie na czas i pracownik szanowany.
Firma ledwo zipie , bo szef zapomina o ważnej rzeczy , a mianowicie \"mierz siły na zamiary\"i tak oto właściciel sam rujnuje swoją firmę.
Ile dajecie jeszcze PPHU Pilawa zanim padnie? Miesiąc czy dwa?
zdjecie uzytkownika
D. - 2012-09-28 07:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nikt nie pisze że były wypłaty....
zdjecie uzytkownika
Kifor - 2012-09-28 11:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zablokowali karty orlena nie można zatankować a kasy na paliwo nie dali
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pilawa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pilawa?
Zadaj pytanie