Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pilawa

zdjecie uzytkownika
cobalt - 2011-12-16 22:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma bardzo dobra...nic tylko dla nich pracować
zdjecie uzytkownika
słodziak - 2012-01-18 19:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dno, dla tych co lubią piec bułki jak właściciel to polecam bo konstrukcji, technologii, produkcji, to on nie obczaja zresztą jak i synek i mamuśka
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-02-19 12:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie poważna!!! obiecują duże pieniądze, montaż trwa 3-4 miesiące z powodów braku dostaw i wiecznie problemy z rozliczeniami!!!! za każdym razem trzeba walczyć o swoje pieniądze, - nie terminowe zapłaty!!! nie polecam!!! Szefostwo przed wzięciem roboty obiecuje terminowe dostawy itd a jak przychodzi do rozliczeń to przestają odbierać telefony!!! Kłamcy i oszuści, po fakcie obcinają stawki!!! dla każdego szanującego się montera i dla tych początkujących - nie zaczynajcie współpracy z tymi papudrakami!!! nabawicie się tylko problemów finansowych !!!
zdjecie uzytkownika
move - 2012-03-04 20:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie pasuje to się zwolnij
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-03-08 14:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pilawa stanowczo odradzam
zdjecie uzytkownika
były - 2012-03-16 18:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy właściciel cham i prostak, synek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uś z komórką i hasłem :D, z mamuśką idzie się dogadać :)
Potencjalny przyszły kandydacie do pracy w Pilawie jeśli lubisz być poniżany, lubisz częste zmiany zdań właściciela jak i juniora, jeśli lubisz słuchać jak się sprzeczają między sobą :), jeśli lubisz być obarczany winą za wszystko co złe w tej firmie, to bardzo dobrze trafiłeś to praca jest dla Ciebie
zdjecie uzytkownika
barbi - 2012-05-16 17:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli wiesz, że kradnie dlaczego nie zgłosisz tego pracodawcy?
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2012-05-17 22:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodziejstwo to hańba dla zakładu, jak tak można robić, WSTYD
zdjecie uzytkownika
,,, - 2012-06-09 23:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 100% prawda .
zdjecie uzytkownika
były pracownik ciułały - 2012-06-10 18:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak części sprawia, że jeden dźwig zamiast w ciągu miesiąca składa się dwa lub trzy miesiące, a płacone jest od dźwigu. Także są miesiące, że są części i jest w miarę normalna wypłata a są takie, że się dokłada z własnej kieszeni. Dostarczone materiały nie pasują także bez spawarki i szlifierki kątowej się nie obejdzie, przydatny jest także lewarek samochodowy i duża breszka i oczywiście trzeba mieć trochę mięśni bo kierowca przyjedzie wyp...szy pod budową i radź sobie sam. W tej firmie na zatrudniali dzieciaków na stanowiskach projektantów. Także koleś projektuje a sam dźwigu nie widział na oczy.
zdjecie uzytkownika
kierownik budowy - 2012-07-11 20:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam wszystko w 100%, kierownicy budów i firmy GW , omijajcie to dziadostwo z daleka jak nie chcecie mieć kłopotów
zdjecie uzytkownika
czas ci minie - 2012-08-03 22:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
omijajcie takich jak ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która się cwaniaczy za szkiełkiem
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-08-08 23:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] 2 miesiące czekam za pieniędzmi i tylko słyszę jutro proszę zadzwonić jeśli zaczynasz z pilawom jako monter to już po tobie chyba że masz z czego dołożyć pracownikom na przynajmniej trzy miesiące wypłat
zdjecie uzytkownika
oleg - 2012-08-12 00:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
100% RACJA!!!! to najgorsza firma w kraju.Podwykonawco Apel chcesz być bez grosza weź do montażu pseudodźwig pilawy...i zostaniesz bankrutem!!!!
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2012-08-13 18:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik Pilawy ? A pensyjkę dostałeś na czas? wątpię ...bo dzisiaj 13-ty a na koncie ECHO zamiast wypłaty
zdjecie uzytkownika
tomi - 2012-08-17 21:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to czego to tu piszesz !!! jesteś buc czy co, weź to zgłoś tam gdzie tkwi problem
zdjecie uzytkownika
Pan Jan K. - 2012-08-31 13:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale to czysta prawda. Odradzam zawieranie jakichkolwiek umów z firmą PILAWA, ponieważ się z nich nie wywiązują. Produkują [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] opakowane w cudowne obietnice. Pozdro dla [usunięte przez moderatora] i jego świty projektantogamoni...
zdjecie uzytkownika
kruk - 2012-09-03 20:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie cos powiedzieć na temat realizacji dźwigów w Warszawie na Targówku ?Bezpiecznie będzie jeździć ich dźwigami?Narazie przypatrujemy sie pracom ale zachecająco to nie wygląda.
zdjecie uzytkownika
Kołobrzeżanin - 2012-09-16 12:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli kradłby to na pewno już by tam nie pracował, a z tego co wiem kupić blachę pracownicy mogą. Poza tym zazdrość to największa zaraza. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
monter poznań - 2012-09-16 16:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pilawa to poraszka!!! totalny brak plynności finansowej firmy, pracownicy nie dostają wyplat na czas a o podwykonawcach nie wspomne! ponad miesiąc po terminie platności a faktory nawet nie wprowadzili do systemu!!! Pani [usunięte przez moderatora] jet mistrzynią w nieodbieraniu tel a jak dzwonisz do firmy i chcesz rozmawiać z szefem to zawsze ma spotkanie. Zenada. tylko przez windykacje mozna odzyskac pieniądze. nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
tokarzyna - 2012-09-18 19:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znów kolejny miesiąc gdzie wypłata zamiast 10 jest 16 i to jeszcze niecała. No, ale jak szef [usunięte przez moderatora] kupuje dwie ciężarówki a w tym Tira a dodatkowo uruchamia nową halę produkcyjną, no to skąd ma wsiąść na wypłaty. Pozdro dla wszystkich pseudo projektantów niedolanego, [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pracownik...jeszcze - 2012-09-24 21:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tokarzyna - 2012-09-18 19:31:38

I znów kolejny miesiąc gdzie wypłata zamiast 10 jest 16 i to jeszcze niecała. No, ale jak szef [usunięte przez moderatora] kupuje dwie ciężarówki a w tym Tira a dodatkowo uruchamia nową halę produkcyjną, no to skąd ma wsiąść na wypłaty. Pozdro dla wszystkich pseudo projektantów niedolanego, [usunięte przez moderatora]
Dzisiaj 24-ty i wypłaty nadal częściowo wiszą w powietrzu.....Zaraz ludzie zaczną brać L4 żeby zostać w domu ,bo nie mają za co do pracy dojechać albo żeby rozejrzeć się za inną pracą , w której wypłata będzie na czas i pracownik szanowany.
Firma ledwo zipie , bo szef zapomina o ważnej rzeczy , a mianowicie \"mierz siły na zamiary\"i tak oto właściciel sam rujnuje swoją firmę.
Ile dajecie jeszcze PPHU Pilawa zanim padnie? Miesiąc czy dwa?
zdjecie uzytkownika
D. - 2012-09-28 07:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nikt nie pisze że były wypłaty....
zdjecie uzytkownika
Kifor - 2012-09-28 11:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zablokowali karty orlena nie można zatankować a kasy na paliwo nie dali
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2012-09-30 21:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
D. - 2012-09-28 07:08:43

Dlaczego nikt nie pisze że były wypłaty....
taaaaaaaaa były, za sierpień 26 września , czyli 16 dni opóźnienia
zdjecie uzytkownika
migdał - 2012-10-10 21:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GOŚĆ - 2012-09-30 21:23:03

D. - 2012-09-28 07:08:43

Dlaczego nikt nie pisze że były wypłaty....
taaaaaaaaa były, za sierpień 26 września , czyli 16 dni opóźnienia
to na 16 więcej starczy podziękuj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . masz jakiś problem to idź i powiedz pracodawca cię wysłucha, daj od siebie [usunięte przez moderatora] a potem wymagaj
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-11-14 17:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] ,pracodawce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obchodzi czy masz za co dzieci nakarmić. Pracodawca nie ma mnie wysłuchiwać tylko płacić za moją pracę, bo w pracy nie leże do góry [usunięte przez moderatora]!
To nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] żeby za michę zupy robić ,tylko praca na podstawie umowy cywilno-prawnej gdzie za pracę otrzymujesz wynagrodzenie , w umowie jest jasno \"wynagrodzenie do 10-go\" , a bank mnie wysłucha jak powiem że nie z mojej winy nie zapłacę raty na czas?
A może pracodawca poniesie za mnie koszty odsetek za nieterminowe opłaty za mieszkanie , prąd , raty? Za coś muszę do pracy dojechać [usunięte przez moderatora] i muszę za coś jeść żeby mieć siłę pracować
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-02-04 13:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem tej firmy. Mam dwójkę dzieci i swoje lata. Muszę dosłownie błagać o pensje i nie w terminie .Jak ktoś mówi że ta firma jest w porządku to ZAPRASZAMY !!!!!!!!!!!!!! do Pracy.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-02-05 13:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 lutego wypłaty za grudzień, które powinny być do 10-go stycznia.
Większość ludzi szuka pracy i tylko czekać aż odejdą "starzy" pracownicy mający pojęcie o tym co robią ...a wtedy naprawdę firma się już nie wykaraska z kłopotów , które ponoć są chwilowe
Ciekawe swoją drogą kiedy będą wypłaty za styczeń bo zgodnie z przepisami powinny być za trzy dni (ponieważ 10-ty wypada w niedzielę) Może niech szef obniży swój standard życia albo sprzeda jednego z merców to będzie na wypłaty
zdjecie uzytkownika
monter poznań - 2013-02-06 11:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dołączę swoją opinię .
po wykonaniu prac przekazaniu dźwigów inwestorowi,brak zapłaty wyimaginowane uszkodzenia za które mnie obciążyli.całkowity brak kontaktu.
jak się czują ludzie którzy [usunięte przez moderatora] ludzi?może pan spać spokojnie panie [usunięte przez moderatora]?a pani,pani [usunięte przez moderatora]?śpi pani dobrze?
możecie być pewni że nie odpuszczę,proszę o kontakt wszystkich pokrzywdzonych,wystąpimy z pozwem zbiorowym.
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
i - 2013-02-09 18:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cwaniaki z Kołobrzegu [usunięte przez moderatora]. Pensje wypłacili za grudzień z miesiecznym opóźnieniem bez jakiegokolwiek przepraszam itp.
To co teraz produkujemy to istny szmelc.. na który trzeba znaleść jelenia.

Dobrze, że na spodnie od ARMANIEGO ich stać a na wypłąty dla ludzi nie...

Nie polecam
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-03-19 08:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają ludzi z poza Kołobrzegu - wszystkich już [usunięte przez moderatora] i nikomu w oczy patrzeć nie mogą. Odradzam, wypłaty z 1,5 miesięcznym opóźnieniem. Druga część wypłaty pod stołem wygląda tak, że to gruszki na wierzbie.
Pracownik to pies na smyczy [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
konserw - 2013-03-25 11:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostał ktos juz wypłate w pilawie za luty, płatna do 10 marca??
codziennie inne info,
podobno mase ludzi sie zwalnia...
dajcie znac co z wypłata
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-03-26 14:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnij o wypłacie przed świętami....a może zabierzemy dzieci na święta do rezydencji Pilawów? może tam coś zjedzą bo na święta w domu przysmaków nie będzie , bo tata nie dostał wypłaty
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2013-06-29 23:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY,TRAGEDIA,WINDY TO JAKIEŚ STARE GRATY,MAKABRA,CHWALĄ SIĘ ŻE WINDY MONTOWALI W SKLEPACH IKEA,JECHAŁEM TĄ WINDĄ ,MASAKRA,JAK NAJDALEJ OD PILAWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 19:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jest to nie prawdą że montowali w tych sklepach windy? skąd masz takie inwo odnośnie Pilawy? i czy jest sprawdzone?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-08 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba jeździć na miasto?
zdjecie uzytkownika
spawacz adam prosto w ryj!!! - 2013-09-08 16:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]!kierownik zamiast zainteresowac sie tym że ludzie nie mają wypłat na kontach interesuje sie mlekiem które nie należy sie mu w ogóle,bo mleko jest za prace w warunkach szkodliwych...[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 10:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ile kierownicy zarabiaja w pilawie teraz sa tacy co awansowali z pracownikow zwyklych na kierownikow ciekawe ile tam kobiet pracuje w zakladzie teraz dla porownania z innymi zakladami
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-23 22:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda o tych długach?Co będzie się dalej działo z tą firmą wicie coś na ten temat chodzą jakieś ploty po firmie co dalej
zdjecie uzytkownika
pozew zbiorowy - 2013-09-27 16:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy wszystkich...
Jeżeli macie jakieś wierzytelności w firmie PUHP Pilawa, których nie możecie się doprosić, nie stać Was na ich wyegzekwowanie, czujecie sie oszukani przez jej właścicieli lub przedstawicieli regionalnych zapraszamy do zainteresowania się akcją zbiorowego pozwu przeciw tej firmie jaki zamierzamy złożyć w sądzie. Naszym celem jest odzyskanie należnych pieniędzy, ogłoszenie upadłości przedsiębiorcy, wydanie zakazu prowadzenia działalności gospodarczej i zasiadania we władzach spółek prawa handlowego. Sprawę prowadzić będzie wyspecjalizowana kancelaria prawna. Wyślij swoje ewentualne uwagi i pytania na adres: [usunięte przez administratora].
Skontaktujemy się z Tobą, gwarantowana dyskrecja.
zdjecie uzytkownika
huba - 2013-09-28 09:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda z tym pozwem?To sprawy zaszly juz tak daleko to duzo tych osob do tego pozwu sie juz zglosilo myslicie ze warto
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 14:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się jednoczyc i występować na drogę sądowa, nie ma na co liczyć... Cudu nie będzie. Coś rodzinka cicho siedzi a może dostęp do internetu odcieli za nie płacone rachunki.pozdrawiam wszystkich oszukanych.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 20:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Same nieudaczniki zostały w tej firmie,kto mądrzejszy,zaradniejszy i kumaty odszedł w porę!!Dzwonią co dzień pracownicy prosząc się o pieniądze,do kadr,do szefowej,a oni w tyłku ICH wszystkich mają!!A ciekawscy po co się o wszystko wypytują??A pozew będzie??A pozwu nie będzie??A srałeś?A nie srałeś?A kierownik dostał mleko?A może w konia go zrobili i nie dostał!!!Ludzieeee co się ciśnie!!!
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2013-09-29 23:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie ida swieta beda bony
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 19:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TĘPAKI!!!
Żadnych bonów nie będzie i paczek dla dzieci również!! Bedziecie musieli zostać po godzinach i Gienek postawi wam po PIzzy ale bez sera i ketchupu!! Wypłaty za wrzesień przewidywane pod koniec grudnia!Proszę się wiecej głupio nie pytać!!! TYLKO ZAPIERDZIELAĆ!!!!,
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 21:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakim biznesie?? W każdym takim czy innym biznesie jest lepiej niż u PIlawy!Przykro to pisać,ale zostali tam ludzie którzy wiedza że do niczego innego się nie nadadzą!Jeden chleje codziennie w pracy i po pracy,drugi codziennie wynosi w kieszeniach wióry po nierdzewce żeby mieć na piwo,trzeci chodzi w kratkę do pracy-kiedy mu się chce.Kierownik boi się podpisać urlopów bo nie dostanie wypłaty po 14 dniach tylko po miesiącu!!!KAŻDY OBSARANIEC OBSRANY!!! OBSRAŃCY [usunięte przez administratora]!!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 11:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu duzo gadac wyplaty tragedia a ty czubie co wypisujesz ze nieudacznicy zostali w tej firmie obrazasz ludzi mlotku firma katastrofa ale z praca tez ciezko znalazl prace i sie tu wymandrza prostak
zdjecie uzytkownika
..................01.10.1997 - 2013-10-01 21:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.......dlaczego ktoś twierdzi że ludzie którzy pozostali to nieudacznicy ? Może to są ludzie którzy zawdzięczają firmie doświadczenie , zdobyte umiejętności, uprawnienia , certyfikaty itd. Może mają wieloletni staż i to ponad 15 lat., ludzie którzy pamiętają czasy lepsze w firmie, co najważniejsze mają nadzieję że przyjdą lepsze jeszcze czasy. Z łatwością mogą znaleźć lepsza pracę - ale trzeba wiedzieć ..Firma Pilawa jest największą krajową firmą produkującą dźwigi i w 100% POLSKĄ firmą która w Kołobrzegu zatrudnia zaraz po Szpitalu najwięcej ludzi.
....a dla tych co najwięcej robią hałasu bo popracowali rok czy dwa życzę powodzenia w nowej lepszej płatnej robocie .
.....uważam że firma jest średniakiem w produkcji dźwigów , ale w Polsce nie potrzeba zagranicznych producentów dźwigów którzy żerują i wysysają nasze pieniądze i czekają aż wszystkie polskie firmy dźwigowe padną - właśnie dlatego Polsce wystarczą dźwigi polskiej produkcji.
....istnieją jeszcze inne ważne kryteria (wiadomo pieniądz ważny) - przywiązanie do firmy , do kolegów, zaufanie do współpracowników, do rodzaju wykonywanej pracy itd. Nie wszystkim chce się zmieniać pracę bo to wiąże się ze zmianą miejsca zamieszkania lub mniejszym wynagrodzeniem.
--zawsze można zmienić firmę i nie narzekać ,
Firma Pilawa jest na rynku od 1980 roku i mało kto wie że siedziba jest w pięknym Kołobrzegu i że została zbudowana od ZERA przez jednego człowieka. Niektórzy ludzie naprawdę zawdzięczają firmie zdobyte doświadczenie.
Osobiście nie chcę szukać innej roboty , wolę pozostać w Kołobrzegu ale czas pokaże......


.
zdjecie uzytkownika
Martin - 2013-10-11 07:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ni huia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty albo jak zawsze przynajmniej udawać że robimy, bo jak wam dam urlopy to premi nie dostanę, a wtedy ja wam pokaże-nikt mleka już nie dostanie. W sumie to już i tak od dawna nie ma.Hmmmm.
A teraz pare zdań motywujących do pracy.

Proletariusze wszystkich działów, łączcie się!
Niech żyje i umacnia się braterska przyjaźń i współpraca pracowników z Tęczowej i pracowników z Grzybowa.
Przyjaźń, sojusz i współpraca – gwarancją bezpieczeństwa i rozwoju firmy!
Wzrost wydajności pracy, większa gospodarność i oszczędność – warunkiem poprawy naszej gospodarki w firmie!
Chwała ludziom dobrej roboty!
Niech żyje PILAWA – niezwyciężona ostoja spokoju i polityki prorodzinnej!
Przyszłość naszej FIRMY tworzymy dzisiaj!
Nasz program – budowa firmy dla ludzi i przez ludzi!

A teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do pracy bo na fajsiku muszę parę lajków poklikać.

Hmm! Możę to was podniesie na duchu, i nie pytać się kiedy będzie wypłata, bo już to pytanie słyszę jak echo w uszach, nawet po pracy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie pilawa!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pilawa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert