brak logo

Atut Rental

Wrocław

Opinie o Atut Rental

driver 2010-11-23 09:47:59
Kicha na maxa rządzi młody kierownik [usunięte przez moderatora] i magazynierzy którzy w tyłek wchodzą.Kierowcy jeżdża na maxa w dzień + nocne trasy a wypłata cięka!!!Nie polecam firmy !!!!!!!!!!!!
3
valkiria 2011-04-14 08:58:24
Nie zgadzam się z Tobą " Driver" moim zdaniem jest to Firma dobrze funkcjonująca na rynku pracy!!!!
Pracują w niej osoby z wielką pasją i zaangażowaniem, którzy oddają się tej pracy w 100%
A jeśli chodzi o osobę, której inicjały imienia i nazwiska zostały podane na forum przez Drivera, to ja osobiście mogę powiedzieć, że profesjonalny kontakt z klientami tej właśnie osoby przekłada się na bardzo dobre wyniki sprzedażowe.Szczerze polecam tą "Firmę:, robi ona naprawdę duże wrażenie...
ATUT 2011-04-18 23:42:23
valkiria - 2011-04-14 08:58:24

Nie zgadzam się z Tobą \
A ja nie zgodze sie z toba ,,valkiria" bo ta pasja i zaangażowanie w tej firmie żeczywiscie robi: tylko wrażenie!!!!!!!!!!!! i wyłącznie wrazenie banda belzebubów,pozorantów ,podlizuchów z [usunięte przez moderatora] jeden drugiemu rączki myje. Fakt ?! może troche sie zmienilo bo jest nowa władza ,która przykrucila troszke,, kruciutkie rączki" ale niestety za puźno
bolo 2011-06-30 01:16:12
Co wy tu piszecie, klika to jest w większych firmach
Im więcej oddziałów tym więcej układów
Atut, Ewpa to najlepsze firmy wynajmujące dla klientów w Polsce
Niezadowolonych pracowników zawsze będzie sporo - tak to już jest. W duzych firmach trzeba walczyć o pozycję i kasę - nie pasuje ci - zmień firmę - szukaj odpowiedniej dal siebie
Muszę tu was uczyć :(
ERT 2014-07-19 11:24:49
Firma warta polecenie , płaca podstawowa przyzwoita , dobry socjal oraz jasny i klarowny system motywacyjny. Firma dba o pracowników oraz klientów.
Minusem jest niezdrowa chęć podkładania "świń" odchodzącym , lojalki , złe opinie. Im firma ,większa tym mniej partnerska. W Sosnowcu gdzie pracuje hiper rotacja , możesz wylecieć z dnia na dzień.
- A jak wiadomo dobrą firmę poznaje się po tym ja kończy nie jak zaczyna współpracę.
1
Ron 2014-07-19 11:30:01
Ten młody kierownik pracuje bardziej wydajniej niż inni starsi. Zobacz jak wygląda porządek na oddziele w Wrocku ,a jaki bajzel zawsze był u T. na Śląsku.
vip997 2015-05-06 15:19:42
Bajzel to Ty masz w mózgu debilu nie wypowiadają się na temat o/Śląsk skoro tam nigdy nie pracowałeś/as ja znam ten oddział bardzo dobrze i mam zupełnie odmienne zdanie na temat jego pracy i porządku na nim szczególnie wtedy gdy kierował nim T.
Więc zastanów się następnym razem kilka razy zanim coś napiszemy i kogoś oszkałukasz łajzo!!!
door 2015-07-24 19:46:55
banda szmaciarzy z Wrocka na lotniczej, brak szacunku dla klienta - a ten ich kiero to już całkowite dno
abal 2015-09-15 21:22:53
a za tulak-iem nie tęsknicie ???
człowiek 2016-03-27 23:28:34
Firma kończy współprace masakrycznie, im nie wystarczy że z kimś się rozstają, im zależy żeby człowieka zgnoić, i wybielić siebie kosztem tego kogoś. Kto tylko ma olej w głowie i trochę wiedzy spieprza od nich w podskokach.
2
j 2016-07-14 13:43:05
brednie!!!
Johny 2016-11-30 21:29:47
A co to jest atut renta???? RAMIRENT to znam ale jakiś atut nie bardzo.
1
Zostaw swoją opinię o Atut Rental - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atut Rental