brak logo

Mercor sa

Gdańsk

Opinie o Mercor sa

hecculess 2010-07-01 16:23
Pozdrowienia dla pozdrawiajacego
twierdza-Boyen-nie-lubie-wojen 2010-08-03 18:11
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/montazysta-ogl2865505.html PRZEPIEKNIE UMIEJSCOWIONE OGLOSZENIE ag.otto pracy --(usunięte przez administratora) sprawdzcie jakie zarobki:(:):):) tel w ogloszeniu
Yes ser 2010-08-19 14:09
Ja być Kali. Pan mówić "Kali, ma być" - Kali słuchać i dostać banana. Kali być zadowolony
Zapytajnik 2010-08-19 14:24
Czy to prawda, że całą produkcję mają przenieść do Ruskich - macie namiary na jakieś wolne pokoje na Syberii ??
hg 2010-08-19 21:57
Da towarisz zapraszamy na leczenie klimatyczne
dawny pracownik 2010-09-29 17:24
I ja tam mialem okazje pracowac. (usunięte przez administratora) Robic sie odechciewalo. Ale bylo minelo. uff
1
Snieszny Nick:-) 2010-09-30 15:58
O to ciekawe ludzie wiedza lepiej niz pewnie sam zainteresowany:-) hehehe Trzymac tak dalej!!!!!!!!!!!!!!! (usunięte przez administratora)
zajechany 2010-12-13 20:12
Szanujcie (usunięte przez administratora) tą pracę!

Mercor to jedna z ostatnich solidnych firm, dbająca o pracownika i oferująca godziwą płacę!

Ciepełko w hali, pewny socjal, warunki bhp, bony na święta...
A wam ciągle mało! Ciągle narzekacie! Fakt ze praca ciężka i łatwo o kontuzję ale wszyscy wiedzieliście gdzie się przyjmujecie!

Przestańcie wypisywać te bzdury bo to jest żenujące.

Wesołych Świąt Wszystkim życzę!

(usunięte przez administratora)
brodacz 2011-05-28 13:04
moim zdaniem to zupełnie nie logiczne ze na montażu mamy aż trzech brygadzistów, apeluję więc do dyrekcji o zastanowienie sie nad tym faktem. (usunięte przez administratora)
nowy 2011-11-12 13:16
Witam. mam pytanie. od poniedzialku mam zaczac prace w waszej firmie przez posrednika otto lecz z tego forum nie jestem w stanie wywnioskowac jaki jest tam klimat. jedno dobre ze nie lubi sie tam (usunięte przez administratora)( popieram) ale cos wiecej o firmie i pracy?
Bezel 2011-12-20 08:38
Jak wasze premie świąteczne?U mnie oki:) Zgadnijcie ile tysiączków przytuliłem?
anonim1111x 2012-09-24 09:24
Jak obecnie wygląda sytuacja w tej firmie?
zainteresowana 2012-10-11 09:48
A jak wygląda praca w centrali?
kiedys 2013-04-23 20:00
cieplewo...kiedys pracowalem, minelo troche lat. co tam slychac w tym zakladzie ? caly czas duzy luz na hali i omijanie kierownikow, kierownicy siedza w pokoikach i nie pokazuja sie na hali ?(usunięte przez administratora)
1
Magda 2013-06-14 11:57
Od Lipca mam zacząć pracę w Mercor na stanowisku specjalisty na Arkońskiej. Czy ktoś z pracowników obecnych lub byłych może przedstawić opinię na poziomie na temat atmosfery, wynagrodzenia i czasu pracy? Z góry dzięki.
chudy 2013-06-27 22:26
Panowie 8 godzin i do domu po co te nerwy , (usunięte przez administratora) i tak nie wie co My tu produkujemy
2
zainteresowany- praca przez agencje 2013-07-11 08:33
własnie zadzwonili do mnie z agencji. pieniadzę kiepskie, ale zawsze cos mozna robic...:( powiedzcie prosze czy jak mnie wezma to po agencji jest szansa pracy pod mercor? czy tylko tak na sezon biora a pozniej tych ludzie na bruk?
czy ktos pracował przez agencje i jak dlugo?
1
zainteresowany 2013-07-11 08:35
aha praca w cieplewie...
1
SYTY 2014-06-04 20:32
Witam!
Przymierzam się do podjęcia współpracy z Mercor i czytając umowę mam wrażenie, że na każdym momencie są w stanie nierzetelnie rozliczyć podwykonawcę. Umowa po prostu jest tragiczna i mała możliwość negocjacji tej, że umowy. I tu stawiam pytanie jak się z nimi robi?
Dają robotę ale czy rzetelnie ją rozliczają? czy pomagają wykonać kontrakt czy utrudniają i olewają tylko po to żeby na końcu udowodnić, że jesteś nic nie wart i rzucić na koniec jakiś ochłap kasy? proszę o pilną odpowiedz.
Pozdrawiam!
zainteresowany 2014-08-04 23:58
Witam, czy we wszystkich działach jest tak tragicznie jak piszecie? Ktoś coś wie o dziale projektowania? Proszę o odpowiedź, z góry dziękuję :)
muka 2014-08-05 19:09
witam, ostatnio pojawiło się ogłoszenie do działu zakupów ale po powyższych opiniach nie wiem czy warto wysłać cv? Proszę o kometarz
nika 2014-10-24 01:57
Wie ktos jak wyglada praca w biurze? W marketingu w Gdansku? Szefostwo jest ok? Słyszałam dobre opinie ale po tym co tu czytam zaczynam sie zastanawiac. Wczesniej spotkalam sie z dyskryminacja kobiet w tej branzy, tam podobno jest spoko.
Kej 2014-12-02 08:40
Witam, czy ktoś orientuje się jakie są zarobki w księgowości? Pojawiło się ogłoszenie na księgową i zastanawiam się czy warto aplikować...
Mercorek 2014-12-03 22:09
od 8 000 do 12 000 brutto+premia jak zasłużysz więc na nią nie licz:-)
zyx 2014-12-12 13:03
A widełki wynagrodzenia dla specjalisty ds organizacji produkcji/lean ?
1
lolo 2014-12-12 17:55
Witam ktoś wie jak wyglada teraz sytuacja w Cieplewie?
tamon 2014-12-21 20:01
Witam
Jakie opinie o dziale handlu w Gdańsku ? Interesuje mnie stanowisko specjalista ds. eksportu (rynki wschodnie) 2.5h doswiadczenia na blizniaczym stanowisku. Jak atmosfera w dziale handlowym. Jak zarobki ? Na jakie widełki można liczyć ile godzin dziennie się pracuję czy dużo jest nadgodzin czy jest możliwe wyjście po 8h ? Czy jest to praca stacjonarna czy zdarzają się wyjazdy ?
Pozdrawiam
13
Załamana 2015-03-21 22:31
Czy to prawda że jest kontrola przez policję i sprawdzają wszystkich na narkotyki?
2
worker 2015-05-05 09:49
Tak, na wejściu dmuchasz w alkomat, a potem na krew i tak codziennie. Do tego dochodzą przeszukiwania rzeczy osobistych i aut przy pomocy psa tropiącego.
Jak nic nie wykryją to Cie zwalniają, bo nic nie wnosisz do firmy, a po co pracodawcy taki pracownik.
Odpowiedź rzetelna jak 90% tutaj. każdy wg własnego uznania. niektórzy wypowiadają się bo coś słyszeli.MASAKRA
2
luki 2015-08-09 20:51
Jak tam teraz wygląda sytuacja warto aplikować? Ile można zarobić na tej produkcji?
1
piątek 2015-11-13 14:19
Niby tak, ale nasuwa się jedno pytanie - skoro są tam tak stabilne warunki zatrudnienia oraz tak ogromne możliwości rozwoju, czemu w dziale badań i rozwoju jest aż taka rotacja? W ostatnim czasie odeszło z tego działu kilka osób, niemalże jedna po drugiej... to jest już któreś ogłoszenie z rzędu, na to samo stanowisko.
spawacz 2016-01-07 13:52
Mam pytanie ile tam moze spawacz zarobic?
7
spawacz 2016-01-10 12:48
jak nie ma jak widzialem ogloszenie poprzez agencje ze potrzebuja spawaczy
spawacz 2016-01-11 16:37
Moze i dobra ale chodzi mi o zarobki 4 kola spawacz wyciagnie tam?
Spaw 2016-03-17 21:22
Spawacze mag naprawdę muszą pracować na max aby sie wyrobić
byly 2016-04-18 10:52
Krótko - dobrze to juz bylo !!!!
1
Alma 2016-07-18 22:22
Księgowa- jest ogłoszenie -czy można coś w kwestii tego stanowiska?
2
gienek 2016-09-16 13:56
true story
bart x 2016-09-16 14:03
a to nie można sobie wybrać jaki chce się system wynagrodzenia? jednak jako Specjalista ds. planowania produkcji u was w Ciepliwie to chciałabym mieć w pełni to dostosowane do swoich potrzeb. natomiast Uczestniczenie w procesie rozwiązywania problemów produkcyjnych z wykorzystanie metodyki 4 kroków i 8D wydaje się interesujące
Anna 2017-01-17 23:40
Jedną z pierwszych opinii jaką wydaje się firmie od strony pracownika jest kontakt z działem HR i w tym przypadku firma zdecydowanie powinna nad tym popracować.
4
Bila 2017-01-25 18:34
Aktualnie w Cieplewie poszukuja osoby do administracji - biura, może ktoś coś na ten temat powiedzieć ?
Pracownik 2017-02-07 15:31
Jak wygląda praca na magazynie w cieplewie? Napiszcie coś bo ide na rozmowe
pracownik 2017-02-07 22:05
Napisz kolego od ktorej do ktorej się robi na magazynie i za jaki pieniadz mniej więcej. Nie przez agencję.! No i ogolnie czy gonią bardzo do roboty
3
pracownik mcr 2017-02-08 23:00
Praca w magazynie na 2 zmiany, 7-15 , 14-22 , zarobki pewnie około 2000-2500 netto, nie bardzo rozumiem co masz na myśli gonią do roboty ? praca na akord ? pracować trzeba wszędzie :-)
1
Bufon 2017-03-29 07:20
Nie chodzi tylko o wysokość wynagrodzenia ale też o czas w jakim zostało ono wypracowane a po przeliczeniu wypłaty na godziny to już szału nie ma
1
Grazka 2017-05-15 08:42
Najgorsza firma w jakiej przyszlo mi pracowac. Nie polecam .
Iza 2017-07-19 22:06
W ofercie pracy pracodawca wspomina o możliwości stałego podnoszenia kwalifikacji zawodowych oraz o rozwoju w ramach struktury firmy. Jak to wygląda w praktyce? To ważna kwestia dla osób chcących rozwijać się w danej branży.
boguś 2017-08-07 10:53
Brak możliwości !
Firma nie ma planu na pracownika, jak również jest wyraźny brak szkoleń.
Zaczynasz pracę na stanowisku specjalisty ds organizacji produkcji i będziesz w tym trwać...
Kierownicze stanowiska dobrze płatne są okupowane od X-lat...
Więc gdzie niby miałabyś awansować ? I po co w zasadzie ...
Natalia 2017-08-20 20:52
Zanim zostanie ktoś kierownikiem to musi popracować jako zwykły pracownik. Tak się dzieje wszędzie i uważam, że to jest akurat normalne. Trzeba pokazać swoje umiejętności i dopiero oczekiwać awansu.
Iza 2017-08-22 22:32
@boguś - doświadczenie zbierane na obejmowanym stanowisku procentuje w przyszłości. Jeśli nie awansem wewnątrz firmy, to zwiększeniem atrakcyjności osoby jako potencjalnego pracownika. Czy rozmawiałeś z pracodawcą na temat szkoleń? Może warto zasugerować przełożonemu chęć rozwoju.
Zostaw swoją opinię o Mercor sa - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mercor sa