logo Valeant Polska

Valeant Polska

Rzeszów

Opinie o Valeant Polska

lorda 2016-12-10 20:34
Laski, a co to nie ma innych facetów w firmie ? Że maj ? Brrr ...
6
Seba 2016-12-10 21:01
Moze im wygodnie na to patrzeć albo lubią...zenada
3
Ola 2016-12-10 23:04
Napiszcie proszę jak się pracuje w linii cardiologicznej. Jest ogłoszenie i chciałabym aplikować.
Czy kierownictwo Ok i jakie leki promują bo pewnie będą pytać na rozmowie.
Persona 2016-12-10 23:17
To zależy jakie masz kwalifikacje o czy hestes blondynka czy brunetka
4
Dora 2016-12-11 18:38
W Cardio pracuje się bardzo dobrze.Ja pracuję ponad rok i jestem bardzo zadowolona.Narzekają przedstawiciele,ktôrym się nie chce lub nie mają wyników.Ja jestem bardzo zadowolona.Pracowalam wcześniej w dwóch innych firmach więc mam porównanie.Samochody są w miarę nowe i można użytkować prywatnie.Kierownik jest profesjonalny.
2
Stary 2016-12-11 18:56
No wlasnie co ty możesz wiedzieć ostatni rok, kiedyś to sie pracowało jak nie było kolesiostwa, układzików...o jakim profesjonalizmie mowisz w jakiej dziedzinie bo chyba nie zawodowej....
11
Miły 3 2016-12-11 19:02
O to chyba nie jeden mąż i żona sie mogą dowiedzieć a najciekawsze ze wszystko w ramach obowiązkowe służbowych jest
4
Tarirarira 2016-12-14 16:25
Miła, wyczuwam u Ciebie chorobliwą fascynację...wiesz, może jak w V. nie będzie tych ładnych, inteligentnych to dostrzegą te MIŁE?Biedactowo, sama chciałabyś się "poświęcić" ale nie znalazł się koneser??:-)"Cyklówka mija a ja wciąż niczyja":-):-)
5
Odmily 2016-12-14 19:24
Przynajmniej nie rozdaje na prawo i lewo i nie mam napisu na koszulce "Open 24h" aha a twoje motto to cyklowka mija i wszyscy mnie mieli
4
Odp 2016-12-14 21:11
Może lubi na "tłusto" a swoją droga to ciekawy watek
2
Obserwator 2016-12-14 21:41
Ha ha dobre Dla Ciebie koneser to ten co bierze byle co...braki w wykształceniu są jak sie myśli jedna częścią ciała, Koneser to znawca który ma wysublimowany gust a nie zadowala się byle ochłapem!!!
2
Swojak 2016-12-14 22:39
A twoje poświęcenie polega na dawaniu... to jaka dobra dziewczyna hihihi amerykanska hihihihi
2
Ania 2016-12-17 16:44
Ta firma to jakis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy co? Takie komenty padaja
3
Adam 2016-12-17 22:56
Wreszcie ktoś nazwał prawdę po imieniu, bardzo trafne spostrzeżenie, lepiej nie można tego ujść
7
On 2016-12-20 21:51
Dlaczego usuwacie prawdziwe komentarze a zostawiacie kłamstwa, czy tak działa firma która ma coś na sumieniu?
9
Viva 2017-01-03 09:34
Czy ktoś wie jak się pracuje w oddziale we Wrocławiu. Słyszałam że nieźle płacą a może jest jeszcze jakiś socjal.
domi 2017-01-03 14:32
uciekaj z tej firmy bo tam sie cuenko robi. lekarze nie chca pisac bo twoerdza ze to zydowska firma. ja zaczelam i jest zle lepiej bylo w krka.
1
Personel 2017-01-09 17:57
Oooo aktualnie cykloweczka to się wykażesz z nowych umiejętności
1
Wolej 2017-01-16 13:11
VP poszukuje kierownika grupy KAS w mazowieckim, czy tam można zarobić normalne pieniądze? Mam zamiar startować.
gość3 2017-01-17 14:44
człowieku jak najdalej z tej firmy, układy, układziki, połowa KRKA i jeszcze zastały HR
5
abc 2017-01-17 23:17
Hej,
czy może ktoś powiedzieć jak wygląda kwestia podstawy i premii w tej firmie ?
Oraz co firma oferuje dodatkowo ( kartę luxmed-u, multi sport, 13-stą pensję itp).
Jak wygląda kwestia raportów, i wizyt medycznych ?
Jaka flota ?
Dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Kertiz 2017-01-18 09:23
ABC startujesz w Poznaniu dzisiaj?
Koleżka 2017-01-27 19:24
Pracuję tu już długo i jak czytam niektóre wpisy to się denerwuję , że ludzie mogą pisać takie bzdury.
2
Opinia 2017-02-01 22:51
A co nie chcesz widzieć co się dzieje bo nikt nigdzie cię nie chce
1
Opinia 2017-02-01 22:52
A co nie chcesz widzieć co się dzieje bo nikt nigdzie cię nie chce
2
Radosny 2017-02-14 14:20
Super firma , tu pracuje i dlatego wychwalam.!!!!!
Powazny 2017-02-16 20:37
To pracuj nadal skoro nic innego nie widziales
1
Powazny 2017-02-16 20:37
To pracuj nadal skoro nic innego nie widziales
1
Zenon 2017-02-21 20:54
Złożyłem swoje cv na stanowisko przedstawiciela medycznego i czekam na odpowiedź. Może ktoś mógłby przekazać kilka informacji .
stefan 2017-02-23 17:14
Hej, mógłby ktoś napisać jakie warunki finansowe jakie auto jaka umowa
jak atmosfera jakie godziny pracy
sergiusz 2017-02-23 17:29
jak wygląda rekrutacja?
Doroty 2017-02-25 18:28
Nie mogę namierzyć ich i nie wiem czy maja nowe oferty pracy? Jak ktoś wie proszę poinformować. Czy rekrutacja jest prosta , łatwa i przyjemna? Firma jest fajna to może i to jest łatwe do przejścia? Jaka jest atmosfera w firmie, jacy ludzie pracują(młodzi . starzy)?
Joanna 2017-03-01 09:52
Pracowałeś w firmie Valeant Polska? Opowiedz jak wyglądała Twoja rozmowa kwalifikacyjna! Na co powinni przygotować się kandydaci do pracy?
1
Bizz 2017-03-05 22:57
- Stare i nowe Toyoty - zależy chyba od kierownika.
- Jest multisport/benefit kafeteryjny i to chyba tyle .. dla repow ze stażem i znanym egzaminem podstawowa opieka medyczna .
- Wczasy pod gruszą i zwrot za bilety do kina/koncert etc do określonej kwoty w skali roku ..
- zależy od linii i miasta - jeden robi 2 tys km miesięcznie, inna osoba 8 tys .
- Niby jedna firma a w różnych liniach różne zasady pracy , rozliczania budżetu
- od pierwszej do ostatniej wizyty minimum 5h , inaczej wyskakujesz w systemie .
- W firmie ogólnie panuje ostatnio bałagan i duża dezinformacja. Brak pomysłu, brak wizji , ciągle zmiany - raz robić, za chwilę nie robić itd ..
- plany .. hmm ..
Joanna 2017-03-06 09:22
@Bizz dziękujemy za podzielenie się szczegółami na temat warunków pracy w Valeant Polska. A co mógłbyś powiedzieć na temat możliwości rozwoju oferowanych przez firmę?
Krystynka 2017-03-09 16:39
Jaka flota dla pm w Valeant? Prosze o szybka odpowiedz !
Kat 2017-03-09 18:22
Teraz nowi pracownicy dostają Lexusy IS
4
Joanna 2017-03-10 09:02
@Kat a możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie?
MM 2017-03-10 11:47
Ślepa jesteś?! Masz napisane wyżej w poście ...
Wiking 2017-03-14 19:25
Podobno ten drugi za niego wszystko robi a ten się lansuje...
Joanna 2017-03-15 08:57
@Yummak możesz powiedzieć coś więcej na temat obecnej sytuacji w firmie?
iwo34 2017-03-19 20:09
cześć.
czy w zwiazku ze zmianami warto isc na repa do valeanta czy beda zwalniac?
Medyczny 2017-03-20 19:08
Widzę, że ktoś sprawnie z firmy zadziałał i mój poprzedni wpis zniknął. Wiec napisze jeszcze raz: ten kto wymyślił obecne zmiany terenów nie ma chyba kompletnego pojęcia o funkcjonowaniu tego rynku. Pewnie wygodnie się siedzi w menedżerskim fotelu i wymyśla te idiotyzmy. Będzie tak: najpierw spadek przychodów, potem wkurzenie przedstawicieli i wielu z nas odejdzie... A tym którzy się zastanawiają nad pracą w Valeant to radzę się 2 razy zastanowić.
4
farmaceutyczny 2017-03-20 20:19
jak bedziesz tyle siedział/a na forum, to dochody na pewno spadną.....
Do pracy a nie szukanie sensacji.
Apteki czekają na recepty!
1
Medyczny 2017-03-21 18:06
No właśnie do pracy a nie pilnowanie PR upadającej firmy, wstyd likwidować wpisy o prawdzie
3
Valeantowiec 2017-03-22 05:49
Sensacji? Widziałeś nowe podziały cegieł? Podobno tego podziału dokonała jakaś fantastyczna firma konsultingowa-czyli jak to zazwyczaj bywa wzięła grube pieniądze żeby coś zepsuć, a za pół roku weźmie 2 razy tyle żeby powiedzieć, że poprzednie zmiany były jednak złe. Czy ktoś patrzył np. na wzrost kosztów paliwa skoro są osoby które mają np. 200 km do jakiegoś lekarza, a ktoś inny z tej samej linii mieszka 20 km od niego? Zapewniam Cię, że wkurzenie ludzi sięgnie niebawem zenitu i nie będzie już komu chodzić załatwiać tych recept.
2
Przedstawiciel 2017-03-22 08:36
Tak się zastanawiam..............skoro w tej firmie jest tak bardzo źle ??.....to po co tu pracujesz ???.....nikt nikogo chyba na siłę nie trzyma ??!!!!
.............jeśli mi coś w pracy nie odpowiada to zmieniam ją.

Praca to nie wszystko......Praca to nie życie !!!...to tylko jego część ...............ale do tego trzeba dojżeć.


Valeantowiec 2017-03-22 08:39
Jeszcze dojRZysz tą dobrą zmianę :)
Valeantowiec 2017-03-22 08:40
I dojRZejesz :)
1
Joanna 2017-03-22 09:00
@Przedstawiciel a Ty pracujesz obecnie w firmie? Rozumiem, że masz inne zdanie. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak Ty odbierasz Valeant Polska jako pracodawcę.
Zostaw swoją opinię o Valeant Polska - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeant Polska