logo Valeant Polska

Valeant Polska

Rzeszów

Opinie o Valeant Polska

Joanna 2017-03-10 09:02
@Kat a możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie?
MM 2017-03-10 11:47
Ślepa jesteś?! Masz napisane wyżej w poście ...
Wiking 2017-03-14 19:25
Podobno ten drugi za niego wszystko robi a ten się lansuje...
Joanna 2017-03-15 08:57
@Yummak możesz powiedzieć coś więcej na temat obecnej sytuacji w firmie?
iwo34 2017-03-19 20:09
cześć.
czy w zwiazku ze zmianami warto isc na repa do valeanta czy beda zwalniac?
Medyczny 2017-03-20 19:08
Widzę, że ktoś sprawnie z firmy zadziałał i mój poprzedni wpis zniknął. Wiec napisze jeszcze raz: ten kto wymyślił obecne zmiany terenów nie ma chyba kompletnego pojęcia o funkcjonowaniu tego rynku. Pewnie wygodnie się siedzi w menedżerskim fotelu i wymyśla te idiotyzmy. Będzie tak: najpierw spadek przychodów, potem wkurzenie przedstawicieli i wielu z nas odejdzie... A tym którzy się zastanawiają nad pracą w Valeant to radzę się 2 razy zastanowić.
5
farmaceutyczny 2017-03-20 20:19
jak bedziesz tyle siedział/a na forum, to dochody na pewno spadną.....
Do pracy a nie szukanie sensacji.
Apteki czekają na recepty!
1
Medyczny 2017-03-21 18:06
No właśnie do pracy a nie pilnowanie PR upadającej firmy, wstyd likwidować wpisy o prawdzie
5
Valeantowiec 2017-03-22 05:49
Sensacji? Widziałeś nowe podziały cegieł? Podobno tego podziału dokonała jakaś fantastyczna firma konsultingowa-czyli jak to zazwyczaj bywa wzięła grube pieniądze żeby coś zepsuć, a za pół roku weźmie 2 razy tyle żeby powiedzieć, że poprzednie zmiany były jednak złe. Czy ktoś patrzył np. na wzrost kosztów paliwa skoro są osoby które mają np. 200 km do jakiegoś lekarza, a ktoś inny z tej samej linii mieszka 20 km od niego? Zapewniam Cię, że wkurzenie ludzi sięgnie niebawem zenitu i nie będzie już komu chodzić załatwiać tych recept.
4
Przedstawiciel 2017-03-22 08:36
Tak się zastanawiam..............skoro w tej firmie jest tak bardzo źle ??.....to po co tu pracujesz ???.....nikt nikogo chyba na siłę nie trzyma ??!!!!
.............jeśli mi coś w pracy nie odpowiada to zmieniam ją.

Praca to nie wszystko......Praca to nie życie !!!...to tylko jego część ...............ale do tego trzeba dojżeć.


Valeantowiec 2017-03-22 08:39
Jeszcze dojRZysz tą dobrą zmianę :)
Valeantowiec 2017-03-22 08:40
I dojRZejesz :)
1
Joanna 2017-03-22 09:00
@Przedstawiciel a Ty pracujesz obecnie w firmie? Rozumiem, że masz inne zdanie. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak Ty odbierasz Valeant Polska jako pracodawcę.
HR 2017-04-07 03:29
I po cyklówce. A działo się, oklaski dla latającego Holendra, obłuda, fałsz, wazelina, alkohol, mobbing, imprezy, bzykanko. Aż żal patrzeć jak wchodzą do łóżka za lepsze traktowanie, kasę. Menegment zjechał z kija.
3
DR 2017-04-07 17:20
widziałeś czy tylko fantazjujesz?
Uczestnik 2017-04-07 22:00
Wreszcie znowu ktoś napisał prawdę ale pewnie zaraz wykasuja
3
@HR 2017-04-08 10:06
Jak można być taki obłudnym i wrednym człowiekiem......
Cyklówka była superr, naprawdę pełna profeska !
Atmosfera super- Enej, Sierocki Hołek- fajnie sie bawiliśmy tak jak za starych dobrych czasów
pracownik 2017-04-08 18:05
To sie zdecydujcie czy fałsz mobbing chlanie imprezy bzykanko czy pełna profeska i super atmosfera na cyklówce w Serocku bo jak widzę zdania są podzielone.
Rep 2017-04-08 19:20
Zaraz zaraz...a czy jedno wyklucza drugie ??? :-) :-) :-)
1
Joanna 2017-04-10 09:01
Rozumiem, że w firmie odbyła się impreza integracyjna? Często Valeant Polska organizuje takie wydarzenia?
Roma 2017-04-13 20:00
Mam ostatni etap do specjalistyki w Valeant - jak się tam pracuje?
Rozmowy były super - wysoki poziom ... pracuje Ktoś tam?
Joanna 2017-04-14 09:01
@Roma to ważne, że firma robi dobre wrażenie podczas procesu rekrutacyjnego. Co sprawiło, że poziom rozmowy kwalifikacyjnej do Valeant oceniasz jako wysoki? Czy wyróżniała się od Twoich dotychczasowo odbytych rozmów?
HR 2017-04-22 02:41
A Ciebie ominęła pokojowa libacja ?
1
Obecny 2017-04-22 02:44
A masz autografy? Jak nie wiele ciemnocie do szczęścia potrzeba.
1
PM 2017-04-22 02:47
Zawsze jest tak, że są grzeczni i Ci którzy tylko na bałagan czekają 50/50
1
Luka Studio 2017-04-25 08:24
2 miesiące temu wykonałem korporacyjną sesje zdjęciową pracowników na zlecenie Valeant w Mysłowicach. Zdjęcia przekazałem, wystawiłem FV i cisza. Słaby kontakt, bałągan, przelewu oczywiście brak. Nie wiadomo kiedy i czy będzie. Bardzo słaba firma, nie polecam współpracy.
3
Wiolka 2017-05-01 16:50
@Luka Studio Myślę, że za szybko wystawiasz opinię firmie. Valeant to dobra, profesjonalna firma a której pracują ludzie i być może ktoś przeoczył płatność, to sie zdarza. A może wystarczy telefon i będzie po sprawie?
Sami 2017-05-01 19:29
Co ile są premie i w jakich kwotach?
Sami 2017-05-01 19:30
Co ile są premie i w jakich kwotach?
Gość 2017-05-04 18:54
Płatności się nie przeocza a o stabilności firmy (stabilności której nie ma) warto poczytać na amerykańskich stronach, tam jest cała prawda o firmie , Polska jest tylko ziarenkiem w tej układance, czasem mam wrazenie ze piszą tutaj ludzie którzy albo nie widza co się dzieje doookola albo nie chcą zobaczyć bo im tak dobrze
6
damian 2017-05-04 23:56
premie dobry żart , chyba jałmużna
2
Joanna 2017-05-05 10:22
@damian rozumiem, że jesteś pracownikiem Valeant Polska. Co więcej możesz powiedzieć o tym jak wygląda Twoja praca? Na jakie warunki pracy, benefity mogą liczyć osoby, w Twoim dziale?
raczej nie 2017-05-12 20:51
Byłem kiedyś na rozmowie kw. na pm. Z pozoru ok., ale mocno czuć korporacją. Regionalny zadawał pytania z tabelki, którą miał na bieżąco wypełnić. Nie nadążał wpisywać moich odpowiedzi. Wyciągał błędne wnioski. Ważniejsza była tabelka niż rozmówca-kandydat. Podejrzewam, że miał z góry narzuconą ilość takich tabelek do wypełnienia. Wykazał się również brakiem znajomości geograficznej terenu, na którym pracują jego ludzie.
5
Joanna 2017-05-15 09:11
@raczej nie rozumiem, że rozmowa kwalifikacyjna nie spełniła Twoich oczekiwań. Jak dawno temu miała ona miejsce? Wspominasz, że "czuć korporacją". Czy masz na myśli właśnie procedury, których musiał trzymać się rekruter?
Nowa 2017-05-15 23:05
Cześć zastanawiam się nad pracą w biurze w Warszawie w Valeant. Czy możecie napisać coś o osobach i atmosferze jaka panuje? Ile osób tam pracuje, coś o holenderskim dyrektorze i innych zarządzających?
PLS :)
Stella 2017-05-18 12:30
Valeant Polska to moje miejsce pracy z którego jestem zadowolona. Jak zaczynałam miałam obawy czy poradzę sobie a teraz jest super. Wiele dobrego robi fajny zespół ludzi z którymi pracuję i myślę, że to jest ważne.
1
Puma 2017-05-25 19:50
Skoro jest tak fajnie to dlaczego wciaz rotacje i wiszące w nieskończoność vacaty.
Odpowiedź nasuwa się sama ; )
1
Puma 2017-05-25 19:50
Skoro jest tak fajnie to dlaczego wciaz rotacje i wiszące w nieskończoność vacaty.
Odpowiedź nasuwa się sama ; )
4
Viva 2017-05-25 21:51
@Puma Uważam, że dziś są takie czasy iż ludzie często zmieniają pracę i to z rożnych powodów niekoniecznie związanych z firmą. Firma zawsze będzie miała wrogów.
1
marek 2017-05-27 08:39
firma pokroju krka więc polecam .A poważnie to dramat wrogowi nie życzę takiego syfu
3
Viva 2017-06-08 22:21
@marek Czy mógłbyś uzasadnić swoja opinię? Naproście tak oskarżać i oczerniać firmę ale to jest bardzo nieuczciwe. Jeśli nawet są jakieś kłopoty to jeszcze nie jest powód do takiego pisania, kłopoty zdarzają się wszędzie .
1
Agnieszka 2017-06-14 18:13
Cześć :) z tego co się dowiedziałam to w Valeant PF jeżdżą Toyotami Auris w kombi, czy samochody można używać prywatnie, czy jest limit paliwa lub kilometrów, jak wygląda wyjazd za granicę służbowym samochodem, czy trzeba pokrywać koszty - do jakiej kwoty? Dzięki za informację :)
Viva 2017-06-20 08:54
Mam zamiar aplikować na stanowisko przedstawiciela farmaceutycznego i dlatego mam prośbę. Chodzi mi o kilka informacji o pracy, jakiego wyposażenia mogę oczekiwać? Jaka jest generalnie atmosfera w firmie bo po wpisach to nie bardzo? Czy umowa jest o pracę?
Tori 2017-06-20 18:41
a na jaki teren koleżanko?
Joanna 2017-06-21 11:35
@Stella
rozumiem, że Ty jesteś zadowolona z pracy w Valeant Polska. Mogłabyś napisać co konkretnie podoba Ci się w pracy w firmie?

@Puma
wspominasz o dużych rotacjach. Jaka jest ich skala? Ile osób odeszło z firmy w ciągu ostatnich kilku miesięcy? Czy odejścia dotyczą szczególnie jakiegoś działu?
Norma 2017-06-25 18:31
Valeant ma potrzeby kadrowe głównie potrzebują przedstawicieli. Mam pytanie jakie warunki otrzymuje pf na starcie?
arek 2017-07-15 06:23
od niedawna kazdy rep dostaje bmw x6
Nowa 2017-07-15 17:15
Mam nadzieję, że potwierdzą się te dobre opinie a niedługo ton sprawdzę.
Stary 2017-07-16 19:36
A gdzie były te dobre opinie bo nie zauważyłam , jest gorzej niż było przynajmniej w niektórych liniach
2
Viva 2017-07-19 22:51
Wiadomo, że jeszcze nie ma takiej firmy, która by wszystkim sie podobała. Zawsze znajdzie się ktoś mający negatywną ocenę firmy. Nie wnikając w powody.
Zostaw swoją opinię o Valeant Polska - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeant Polska