logo Valeant Polska

Valeant Polska

Rzeszów

Opinie o Valeant Polska

Tori 2017-06-20 18:41
a na jaki teren koleżanko?
Joanna 2017-06-21 11:35
@Stella
rozumiem, że Ty jesteś zadowolona z pracy w Valeant Polska. Mogłabyś napisać co konkretnie podoba Ci się w pracy w firmie?

@Puma
wspominasz o dużych rotacjach. Jaka jest ich skala? Ile osób odeszło z firmy w ciągu ostatnich kilku miesięcy? Czy odejścia dotyczą szczególnie jakiegoś działu?
Norma 2017-06-25 18:31
Valeant ma potrzeby kadrowe głównie potrzebują przedstawicieli. Mam pytanie jakie warunki otrzymuje pf na starcie?
arek 2017-07-15 06:23
od niedawna kazdy rep dostaje bmw x6
Nowa 2017-07-15 17:15
Mam nadzieję, że potwierdzą się te dobre opinie a niedługo ton sprawdzę.
Stary 2017-07-16 19:36
A gdzie były te dobre opinie bo nie zauważyłam , jest gorzej niż było przynajmniej w niektórych liniach
2
Viva 2017-07-19 22:51
Wiadomo, że jeszcze nie ma takiej firmy, która by wszystkim sie podobała. Zawsze znajdzie się ktoś mający negatywną ocenę firmy. Nie wnikając w powody.
VP sp. z o.o. Sp. j 2017-07-31 13:00
Ale Ty Agnieszka jesteś poj.....
Kup sobie prywatny samochód darmozjadzie.
1
VP sp. z o.o. Sp. j 2017-07-31 13:01
Ale Ty Agnieszka jesteś poj.....
Kup sobie prywatny samochód darmozjadzie.
3
Olga 2017-08-11 13:35
Czy wakacje odsunęły ludzi od pisania opinii czy jest tak dobrze?
Odpowiedz 2017-08-11 18:02
Jest jeszcze gorzej firma zeszła całkiem z jakiegokolwiek standardu, wiec nawet pisać się nie chce ale zaraz cyklowka i znowu się będzie działo, wreszcie może niektóre pary się ujawnia
1
Odpowiedz 2017-08-11 18:03
Jest jeszcze gorzej firma zeszła całkiem z jakiegokolwiek standardu, wiec nawet pisać się nie chce, ale zaraz cyklowka i znowu się będzie działo, wreszcie może niektóre pary się ujawnia
3
taki 2017-08-11 22:43
jest ich sporo, derma to to jest HIT w tych sprawach, zwłaszcza wsród RKS.
2
Prawda 2017-08-11 23:28
Tak w dermie Rks to znana z tego persona nie tylko w tej firmie ale w poprzedniej tez,
4
Sławciu 2017-08-15 14:34
Rozumiem, że niektórzy nie są zadowoleni z pracy w firmie. Ale mam pytanie czy firma jest zadowolona z waszej pracy? Niestety na forum nikt nie pisze jak ludzie pracują, szkoda bo może opinia byłaby zupełnie inna
pracownik 2017-08-15 14:40
Cyklówka w Arłamowie. Firma bogata jest.
Nowa 2017-08-19 14:12
Sądzę , że Valeant Polska jest firmą dla osób ambitnych i nie wszyscy mogą tu pracować.
kasia 2017-08-19 19:21
ambitnych inaczej ;) tkwi tam wielu baranów ktorzy sie boją wlasnego cienia , jest im zle ale dopoki ich nie zwolnia to siedza.. narzekają miedzy sobą do upadlego ale jak tylko widzą kogos z wyzszego stołka W normalnych firmach praca nie polega tylko na wazelinie ...
1
Ktos 2017-08-19 22:29
Chyba nie rozumiesz znaczenia słowa ambitny
1
Ja 2017-08-20 07:53
...............o Kasia to pewnie z grona zwolnionych i rozczarowanych :-)
rado 2017-08-22 10:39
a ty pewnie z grona tych ambitnych..
Nowa 2017-08-22 20:46
Tak z przyjemnością powiem, że zaliczam się do grona kilkuset osób pracujących w Valeant Polska. Przypuszczam, że niektóre osoby z forum potrafią wykazać się jedynie ostrą krytyką najpierw firmy a następnie innych współpracowników. Gratuluję wielu sukcesów.
Real 2017-08-23 18:57
A Ty chyba zażyłeś coś z asortymentu CNS skoro masz taka różowa opinie i wizje
4
Viva 2017-08-25 20:59
Dowiedziałem się, że Valeant Polska należy do grona dobrych pracodawców. Interesuje mnie praca w firmie w związku z tym mam pytanie jak się tu pracuje?
Moro 2017-08-26 06:53
W Valeancie pracuje się bardzo dobrze.Firma naprawdę dba o ludzi.Dobre samochody,social i atmosfera.Jest sporo frustratów na forum,ale oni muszą gdzieś się wyrzyć więc narzekają.Tak jest niestety na forach wszystkich pracodawców.Śmiało startuj i sam oceń firmę.
Opinia 2017-08-26 17:37
Chyba te pozytywne opinie to pisze HR bo w sumie im płaca za pozytywny wizerunek ale dlaczego tego nie robią w praktyce tylko na forum to aż dziw
1
Andrzej 2017-08-26 22:12
Jakie zarobki ? Podstawa premia??
Gość 2017-08-27 09:31
No ale co tu dużo mówić o profilu pracownika napić się i pobz... za darmo to jest coś....raczej dno
1
Misia 2017-08-29 12:33
To że firma jest dobrym pracodawcą nie znaczy, że będzie tolerowała nieróbstwo lub inne wybryki. Jest takie mądre powiedzenie, że jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. Jak pracujesz tak cię ocenią i zapłacą to dla mnie jest oczywiste i bardzo uczciwe.
Prawda 2017-08-29 14:34
Ależ przecież właśnie firma nieróbstwo toleruje, ile jest osób które nie robią wyników, niski traper etc. A są gwiazdami bo pracują przez zasiedzenie ponad 10 lat i myślą ze wszytko im wolno
2
storecheck 2017-09-02 13:35
A czy może ktoś coś napisać na temat RKSów z działu Aptecznego?
Mr 2017-09-02 15:33
Region ktory Cie interesuje
storecheck 2017-09-03 10:58
Generalnie chodzi o południe, obecnie jest ogłoszenie na Lublin i okolice...
Mocna 2017-09-03 13:54
Być może nie dla wszystkich Valeant Polska jest dobrym miejscem pracy tak jak dla mnie. Mam swój staż w firmie i nie uważam żebym źle pracowała. Dobra firma nie trzyma leni bez względu na staż pracy. Jak ktoś nie lubi pracować niech nie oczernia firmy!
storecheck 2017-09-03 15:04
Dlatego interesuje mnie ocena osoby pracującej... Czy możesz coś powiedzieć na temat RKS ów z działu apteczne?
Marta 2017-09-03 16:25
ale to nie jest nawet przecietny kołchoz :)
storecheck 2017-09-03 16:34
Dziwne stwierdzenie - ludzie odchodzący z tej firmy (mówię o PF aptecznych) są cenieni przez inne firmy, dlatego myślę o przejściu tej jak z opisów wynika "trudnej szkoły" mimo, iż doświadczenie ponad 4 letnie w branży mam.
Jeszcze raz proszę, czy ktoś może mi udzielić info o RKSach APTECZNYCH (głównie Lubelskie, ale może być i południe)...
Mr 2017-09-03 22:56
W Lublinie teraz nie ma RKS , bedzie vacat a pozostałych dwoch na południu jest całkiem wporządku .Jak jesteś dobry to sie odnajdziesz .
storecheck 2017-09-04 00:51
A dlaczego nie ma teraz na Lublinie RKSa? - mam umówione spotkanie z Tym człowiekiem w tym tygodniu... A ten co był i co mam z nim rozmowę, to jakiś nie HALO?
Op 2017-09-05 19:31
Człowieku daj sobie spokój jest wiele innych lepszych firm, bez układów i wazeliny
2
storecheck 2017-09-05 23:04
Za późno, nie cofam się przed wyzwaniami... Ale widzę, że nie ma podstaw żeby się martwić... skoro osoby pracujące lub nie nie nie potrafią się obiektywnie się wypowiedzieć...
Jacek 2017-09-06 07:23
a kto ci broni zatrzymywać się przed pseudo wyzwaniami... pamietaj że 5 :45 godz w terenie jest niedopuszczalne i wiele innych ciekawych wyzwań ;);)
1
Wiola 2017-09-07 21:15
Zawsze można zmienić pracę oby tylko udało się na lepszą! Szkoda, że niektórzy nie znając znaczenia słów używają je wobec firmy!!!
VP 2017-09-12 08:34
Arłamów był, pukanko również. Firma robi kolejne zmiany, przesuniecia terenu, zwalniaja sie kierownicy i przedstawiciele.
2
Mądrala 2017-09-12 19:16
Rotacje w firmach w dzisiejszych czasach to zupełnie normalna sprawa. Jeśli firmie bardzo zależy na jakimś pracowniku to z pewnością podniosą mu wynagrodzenie żeby został. Czasami nie podoba sie komuś praca to chyba lepiej odejść i to będzie z korzyścią dla wszystkich
N 2017-09-12 20:48
no da jakiś ochłap 300 brutto ;)
Slawa 2017-09-12 23:44
Kogo ta firma wynajęła do pisania pozytywnych komentarzy na forum?
Dział HR działa - szkoda tylko , ze nie tu gdzie trzeba!
Czy nic do Was nie dociera , że dzieje się źle, ludzie szukają pracy....
Popatrzcie kto u Was pracuje np. Kardio- Krzykacz i mało skuteczny BUD czego się nie dotknie wszystko pada!
3
Ola 2017-09-15 22:04
Wiecie coś nt pracy w IT w Rzeszowie atmosfera, kierownictwo, rotacja?
Nova 2017-09-18 20:53
A Ty co z tym pukankiem? Brałeś udział? Widziałeś? Czy masz takie fantazje?
Andrzej 2017-09-19 13:19
Hej, jakie zarobki? Podstawa premia? ??
Zostaw swoją opinię o Valeant Polska - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeant Polska