brak logo

KLG

Bydgoszcz

Opinie o KLG

misczu 2014-07-11 12:11
Głupie podejście, pensja zależy w dużej mierze od kwalifikacji i umiejętności - wiadomo, stanowiskowe dodatki również są.
1
damianuss 2014-07-31 13:58
witam . czy nie wiecie może potrzebują do was na dział montaż lub galwanizera?
nowy 2015-01-10 17:49
a jak tam mechanicy sobie radza
życzliwa 2015-01-25 15:28
15 kg kobiety, skąd to 20kg z kosmosu chyba
zainteresowany 2015-02-05 02:58
szukam pracy w kj ,warto aplikowac? jaka atmosfera? zarobki ?
1
ktoś 3435 2015-02-16 23:04
Pewna osoba napisała tu że zarobki są OK, czyli ile, czy tyle co powinno się płacić w kraju należącym do Unii Europejskiej?
Zarobki OK czyli jakie, 3, 4 tysiące netto na produkcji-jeśli tak to jestem zainteresowany pracą.
as 2015-02-18 13:21
Witam czy polecacie pracę w tej firmie? Dostałam ofertę pracy tam chce więc wiedzieć czy warto:-)
4
miszczu 2015-03-25 14:47
ja polecam :) z drugiej strony, jeżeli nie spróbujesz to skąd masz wiedzieć jak jest naprawdę? Część osób "narzeka", część jest zadowolona - nie pójdziesz do pracy bo ktoś powiedział Tobie, że jest źle? A na jakiej podstawie taką opinię wystawił? Wiem - bo trzeba pracować...ale cóż, w każdej firmie trzeba.
miszczu 2015-03-25 15:12
Panie Kominek - ja rozumiem, że w ciemno nikt nie chce iść, ale opinie zazwyczaj są bardzo skrajne - albo komuś się bardzo podoba, albo ktoś narzeka że musi pracować np. na 4 brygadówce. Po to jest rozmowa kwalifikacyjna, żeby rozwiać wszelakie wątpliwości. Złóż CV, czekaj na odpowiedź, przyjdź na rozmowę i się dowiedz. Z takim podejściem ludzi, nie ma się co dziwić, że później jest bezrobocie na rynku...
1
miszczu 2015-03-31 12:12
GGS Technologies zajmuje się budową form wtryskowych, KLG zajmuje się przetwórstwem tworzyw sztucznych...Fakt że obie firmy działają w tym samym budynku, ale jednak nie ma co zapominać :)
Jeżeli chodzi o pracę, to obecnie poszukiwane są osoby na stanowiska:
ustawiacz wtryskarek, pomocnik ustawiacza, ślusarz narzędziowy, elektryk, mechanik, tokarz i drążacz :)
gienek 2015-04-04 20:46
miszczu ???jeśli chodzi o ustawiaczy to jakich zarobków można się spodziewać? między 3a4? czy 4a5? a pomocnik ile wyciąga
miszczu 2015-04-08 09:18
Nie posiadam takich informacji, co więcej, nawet jakbym je miał to bym ich nie przekazał dalej. Z tego co wiem to na wynagrodzenie stanowiskowe składa się wiele czynników, m.in. umiejętności/doświadczenie itp. Wystarczy złożyć CV, przyjść na rozmowę i się przekonać.
ustawiacz 2015-04-15 07:39
Wszyscy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzą i trzymają palec prosto.
1
miszczu 2015-04-15 09:37
szczególnie ustawiacze :)
pracownik 2015-04-19 23:03
Nie polecam pracy! Same układy i układziki.
1
miszczu 2015-04-20 10:09
Firma się rozwija, więc powstaje zapotrzebowanie na nowe osoby. Nie widziałem ofert odnośnie specjalisty ds. sprzedaży, ale pozostałe się zgadzają.
zzz 2015-04-29 22:07
Firma się rozwija , nabija kabze szefa.Pracowników w d.pie ma i nic lepiej nie będzie. Kierownictwo, same lizaki i wazeliny. Czas zmieniać prace.
3
miszczu 2015-04-30 09:23
nikt Ci nie zabrania :)
1
miszczu 2015-05-05 22:19
Banda nieudaczników zarządza firmą. Brak rozwoju, a na układy niema rady. Może przeczyta to szef i zrobi porządek.
1
miszczu 2015-05-06 09:55
o ktoś się podszywa :)
"Banda nieudaczników zarządza firmą. Brak rozwoju, a na układy niema rady. Może przeczyta to szef i zrobi porządek. "
podejrzewam że to czyta, ale przecież zawsze można podejść do szefa i powiedzieć co na wątrobie leży
.... 2015-05-16 20:11
witam:) Princeska jeszcze pracuje????
Jurek 2015-06-15 06:45
Witam, napisze ktoś może jak mniej więcej wyglądają zarobki po 3 miesiącach pracy na najniższej w galwanizerni? Jak przebiega rekrutacja przez firmę Flame?
miszczu 2015-06-15 14:02
Hej,
proszę nie mylić KLG Sp. z o.o. z KLG S.A. - to dwie różne firmy...
gienek 2015-07-05 19:22
wszyscy (usunięte przez administrwiecie jak tu się pracuje. kto nie spróbuje ten sie nie przekona jak się komuś niechce pracować to wypisuje jakieś bzdury księżniczek tu nie potrzeba tylko pracownikuw na produkcję.
rozczarowany 2015-07-08 00:34
Normalnie jak to czytam i śmiać mi się chce.
Jaki nieudacznik życiowy szuka tutaj informacji o swoim przyszłym pracodawcy, tylko same niedorozwoje...
Jak nie popracujesz to się nie dowiesz łajzo jedna z drugą!!!
Pozdro DawMag
zzzzzzzzzzzz 2015-08-07 16:29
same konfidenty i podpierdalacze jeden drugiemu kose by wpie....ł w plecy żeby się utrzymać a kierownicy się z nich śmieją
1
tresciwy 2015-08-07 16:55
E tam , robic ci sie nie chce i wymyslasz , a chlopaki mowia ze jestes szpagat numero uno w tej branzy . Ja tam chwale so prace w KlG umowa jest kwit na czas itd . Jak ci sie nie podoba do do lidla na magazyn
1
zzzzzzzzz 2015-08-07 23:15
i właśnie z ciebie się śmieją
2
ja 2015-08-08 01:29
fajnie tu wszyscy sobie piszą karzdy ma swoje zdanie nabijają się ale nikt niema jaj żeby się podpisać i ujawnić pozdro dla normalnych DawMag i reszty MAGUW!! od Edy HE.HE
anonim 2015-09-04 10:17
Witam,troche nie na temat....firma fajna,super sie tu pracuje,ale nie o tym,moze wie ktos co to za chlopak mial praktyki w lipcu na GGSach,taki wysoki,malo mowny..Pozdrawiam i prosze bez glupich komentarzy.
miszczu 2015-09-04 11:30
taki z brodą?
anonim 2015-09-04 12:06
Nie nie z broda,taki wysoki,dziwnie sie patrzyl,byl tylko w lipcu....
nju 2015-09-05 14:51
witam, ustawiaczy szukają?
On 2015-09-11 21:31
Byłem zainteresowany pracą jako uatawiacz, jednak dowiedziałem się, że jeden wielki syf i układy. Nie dziękuję.
******* 2015-11-11 23:49
Ja pracuje kilka lat,i nie po układach,są duże możliwości awansu i rozwinięcia się w tej branży, firma organizuje dużo szkoleń pod kontem produkcji i znajomości produktu,
g 2016-04-02 21:29
wiekszosc zalogi z konkurencji tutaj pracuje..
zzzzzzz 2016-04-05 23:57
cały czas potrzebują do pracy, na produkcji i ogarniętuch pomocnikuw ustawiaczy, którzy wiedzą coś o mechanice,i przyswajają wiedze.
elpolako 2016-04-08 01:01
Jakie obowiązki należą do pomocników ustawiaczy? Montaż i demontaż form czy coś poza tym ?
1
Pracownikkj 2016-05-09 20:53
Umowa umowa, zwolnienia zwolnieniami. Nie ma z czego sie tak cieszyc. Zalad do dupy, zero organizacji pracy , wszystko maja w d**** a na audyt dupa sie gotuje im bo w papierach balagan. A i tak wszystko zwalaja na obsluge i pozniej zwalniaja bo ktos musi za to poniesc odpowiedzialnosci bo przeciez oni sie nire przyznaja do tego ze zawalili sprawe,kazdy musi bronic swoja posade. To co sie dzieje teraz w tym zakladzie to jeden istny cyrk, kazdy kazdemu patrzy na rece.
2
były pracownik 2016-05-18 21:40
Drodzy czytelnicy. W każdej firmie po dłuższej chwili spędzonej wewnątrz jej murów odnajdziecie jej wady i zalety. Przeciętny Kowalski to zazwyczaj malkontent wiec radzę z dystansem podchodzić do komentarzy. Dla osób rzeczywiście poszukujących pracy, rozwoju, pogłębiania wiedzy bądź zdobycia praktycznego doświadczenia po ukończeniu studiów postaram się w paru słowach przybliżyć co KLG jest w stanie wam zaoferować. KLG w mojej ocenie jest firmą gwarantującą stabilność zatrudnienia oraz rozwoju. Jest dostawcą detali i rozwiązań dla branży automotive i to dla wiodących marek na rynku. Jako jedyni na polskim rynku są w pełni niezależną firmą(wszystkie fazy produkcji w jednej firmie bez udziału podwykonawców). Dla każdego z klientów są w stanie zaoferować usługę kompleksową bądź jeden z etapów produkcji. Obecnie w wachlarzu usług możecie tam znaleźć
- wytwórstwo,naprawa oraz konserwacja form wtryskowych
- produkcja detali z tworzyw ( wtrysk elementów jedno , wielokomponentowych,obtrysk itd)
- obróbka powierzchni (malowanie, trawinie laserowe, hot-stamping,galwaniczne pokrywanie tworzyw sztucznych,tampo printing,itd)
- montaż
Wszystkie z powyższych procesów produkcyjnych wykonane w jakości wymaganej przez przemysł samochodowy. Ta firma jest szansą dla ludzi z wielu profesji jak sami widzicie zakres działalności firmy ogromny.
1
Rutek 2016-05-19 10:08
I po reklamie :)
4
Misiek 2016-05-22 18:54
Firma zaczyna mieć brak szacunku do pracownika duzo wymagają a nic nie robią by było lepiej. ..
3
miszczu 2016-06-17 08:00
co za pseudonim artystyczny ;)
jery 2016-06-17 11:50
4 tysiące w dzisiejszych czasach to naprawdę sporo, nie ma na co narzekać :) Powiedzcie, czy jest szansa w najbliższym czasie na jakieś nowe rekrutacje?
Mocny 2016-11-28 08:44
Witam kolegów i koleżanki.
Jestem w miarę nową pracowniczką KLG i doszły mnie słuchy że na MONTARZU dziewczyny opracowują sobie godziny na przerwach śniadaniowy. Dlaczego na innych wydziałach tak nie ma....
Przecież pracujemy w jednym zakładzie... Ja też bym tak chciała sobie nie iść na kilka przerw i uzbierać sobie dzień albo dwa...
Dziwię się tylko że kierownictwo im na to pozwala.
2
żenada 2016-11-30 09:49
po trupach do celu nie polecam
1
O.N.A 2016-12-21 01:50
Pracuje w tej firmie rok czasu polecam kazdemu
Mila atmosfera kazdy chetny do pomocy
Zarobki zadawalajace
JadacaMiara 2017-02-17 23:48
Pracuje na montażu w KLG
Praca bardzo łatwa ale towarzystwo nieciekawe patologiczne wręcz. brygadzistka wprowadza mobbing patrzy na zegar ile robisz kupe. A kierownictwo nie reaguje. Uprzedzam przed K.Murzyn i Malwina bardzo wstretne baby,komentują każdy twój ruch i pierdniecie. Stare pracownice to wredne s**ki najchętniej by wbily nóż w plecy. PREZES POWINIEN SIE DOWIEDZIEC JAKA PATOLOGIE SOBIE WYCHOWAL.!!!
9
***** 2017-02-18 09:02
Koleżanka wyżej ma rację. STARE BABY A ZACHOWUJA SIE JAK W GIMNAZJUM! Brygadzista pani H cała zmianę nic nie robi, chodzi iplotkuje bardzo fałszywa osoba. Jak nie jesteś po znajomości i nie masz wyparzonej gęby to się nie utrzymasz. Niektóre baby przychodzą pod wpływem.Od stycznia jest nowy kierownik na montażu.każdy trzęsie gaciami mam nadzieję,że dowie się co tam dzieje i zrobi z tym porządek. A jak nie to z chęcią napisze do niego emaila
5
NIema 2017-03-02 10:57
Montaż ma 2 przerwy a ty pewnie nie
1
Zostaw swoją opinię o KLG - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KLG