brak logo

WIB

Białystok

Opinie o WIB

Marek 2014-03-22 21:27
Praca ciężka,bardzo słabo płatna.
4
były pracownik 2016-02-15 17:39
Cóż pracowałem tam i jedno mi kojarzy się z tą firmą to rozszyfrowany skrót z tej firmy a mianowicie Wiesław I Bieda
6
Wib 2016-04-08 12:47
Bida
3
Tez pracowałem 2016-04-17 19:51
Bieda i nędza
Lepiej trzymac sie z dala od takiej pracy i nędznych warunkow
Praca po nocach tez sie zdarza
3
były niewolnik 2016-05-09 13:27
Syf, kiła i mogiła!! kadra kierownicza nie nadaje się do zarządzania kiblem a co dopiero "firmą". zero kultury w stosunku do pracownika za to 100% chamstwa galopującego! do tego bardzo szkodliwe warunki za które nie płacą. Jeśli chcesz stracić zdrowie za parę groszy to polecam
7
szczesliwy byly pracownik 2016-09-26 17:46
Firma rodzinna. Każdy ma swoje, niestety odmienne zdanie, co sprawia, że atmosfera w firmie jest toksyczna. Pieniądze marne. Minimum na konto, reszta pod stołem. Jednak miesiąc w miesiąc trzeba o te pieniądze się upominać i to niejednokrotnie. Najczęściej słyszymy tylko o braku pieniędzy, np, "teraz nie mam, zmieram na ZUSy". Odradzam!
4
Ryba 2016-10-18 07:34
Nie prawda :)
3
Bjak.... 2016-12-11 13:40
Hmm. Rozumiem, burzliwość nastrojów, ludzi, którzy odeszli...bo sam tak miałem...ale Ktoś, kto mówi o walce z pieniędzmi, to jest kłamcą! Bo jaki by nie był Wiesiek, to nigdy się nie spóźniał czy kombinował z wypłatą, a takich jest nie wielu na ziemi podlaskiej, oj nie wielu ...panie szczęliwy były pracownik...więc wstydź się kłamstwa.
6
Wibovit 2016-12-13 13:08
Pan Wiesław nawet nie wie co się dzieje w firmie u niego .Ale ma Pan rację ze jest niepowtarzalny. Po interwencji w Inspekcji Pracy to on pierwszy zadzwonil i nagle przypomniał sobie ze tez jestem człowiekiem i ze należy mnie poważnie traktować ,a nie jak niewolnika . Sporządził umowę zaległa oraz oddal pieniążki za nadgodziny . Szkoda ze po jakimś czasie dopiero ale najwyraźniej myslal ze mu daruje nic bardziej mylnego ... ja się pracy nie boje ale trzeba się szanować.
4
28zl/kg 2016-12-17 19:07
Jest jak jest ;)
2
Człowiek Spajder men 2017-01-16 05:15
Nie ukrywam.
2
Xiński 2017-02-03 10:29
Witam.
Nie wiem czemu tak dyktowane są opinie ale, hm, miałem osobiście do czynienia z niejedną firmą i to co tutaj jest opisane to dziwi mnie. Pan Wiesław płaci na czas to się liczy, zaś najniższa krajowa, no cóż lepiej mieć mało niż wcale.
Pana Wiesława szanuję bo to uczciwy pracodawca.
Pozdrawiam X
2
xxx 2017-02-19 12:31
pracuje od niedawna i jestem w szoku jak to czytam praktycznie nic ze zlych opinii nie pokrywa sie z tym jak jest naprawde pracowac trzeba wszedzie bo nikt pieniedzy za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dostanie a jesli ktos jest nieszczesliwy to niech sie zwolni i nie stwarza sztucznych problemow a co do pieniedzy to malymi krokami mozna dojsc do wiekszych pod warunkiem ze sie tego chce bo jesli nie to juz nic i nikt nie pomoze
3
Pani 2017-02-21 08:23
Wkoncu pojawila sie strona gdzie mozna wszystko z siebie wydusic. Pracuje tam od bardzo dluga nie znam internetu wnuczka mnie pomaga. Tyle roboty daja ze skladac juz nie mam sily. Rece bola nogi tez nawet nie ma skrzyni gdzie usiasc . Co przyniose mazak i dlugopis to zaraz zabiora i szukac trzeba. Tasme tez kradna zdarza sie. A oni tylko stoja i nic nie robia. Ale jutro bedzie lepiej.
7
Nick 2017-05-22 18:12
Ta strona została utworzona po to, aby zamieszczać na niej opinie dotyczące firmy. Każdy ma prawo do tego aby wyrazić opinię o niej czy to dobrą czy złą. Ale to co tutaj się wyrabia zaczyna przypominać drętwy czat na poziomie gimnazjum. To przykre. Ludzie,ogarnijcie sie troche...
6
Zostaw swoją opinię o WIB - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIB