brak logo

DK Service

Wałcz

Opinie o DK Service

anonim 2011-01-05 21:15
Posiadaja certyfikat. Przeniesli sie na peryferie Walcza. Biuro jest w trakcie adaptacji, wyglada jak zwykly dom. Obsluga rzeczowa, szorstka. Wyplaty sa raz w miesiacu, ale dla najlepszych i bezproblemowych pracownikow robia czesciej. Rozliczenia ok, ale warto miec konto w euro, bo oni wysylaja w euro, a przy roznicy kursu wplywa inna suma. Zawsze dysponuja potwierdzeniami z banku jaka sume przelali. Przy duzej roznicy nawet pokazuja konto on line. Uwaga by podpisywac ilosc godzin u Francuza. Szkoda ze maja prace tylko we Francji i Polsce. Stawki ok. to nie jest gigant jak inne agencje, ale rzetelni, czego brakuje innym...
anonim 2011-01-19 16:02
Polecam, polecam tego pracodawce. Wiele ciekawych ofer dla spawaczy.
anonim 2011-01-22 10:03
Pracodawca nie ciekawy zeruje na ludziach kroi z kazdej strony jak moze .kupuje ciuhy za 200 zloty dwa komplety z kaskami i butami przychodzi do ciebie kurierem z faktura a kasuje jak za dziesiec ubran wielki ( usunięte przez administratora )
1
Pawel 2011-01-25 22:45
A ja rozliczylem sie z powierzonych mi rzeczy i nie potracili mi nic. Pracowalem w zeszlym roku z( usunięte przez administratora ), ktory po 10 dniach oznajmil, ze kask mu sie zniszczyl i nie moze sie z niego rozliczyc. A tak naprawde sprzedal go na boku i myslal ze agencja sie da wykiwac. Podziekowali mu za wspolprace.... I sie nie dziwie, bo strasznie lubil wypic.
1
anonim 2011-01-28 16:33
Tez pracowalem z takim jednym ( usunięte przez administratora ) co kazal do siebie ( usunięte przez administratora )n. Super gosc tylko ze teraz jestem w plecy o 120 euro za alkoholm ktory wzial z hotelu. Gosc jest mocno pojechny uwaza, ze jak dostaje za darmo mieszkanie to i alkohol mu zasponsoruja...
1
anonim 2011-02-13 11:54
tylko ze ten gosc co wołali na niego( usunięte przez administratora ) tego wzgedu ze tam jezdzil samochodem takze to co tu piszecie to kłamstwa na temat tego goscia znam go od lat i jestem zdziwiony co wy na jego temat piszecie pracowałem z nim kilka lat za granica i nie spozywał alkoholu wogóle takze ten co to napisał o nim to kłamca totalny .
1
Natalia 2011-09-25 12:15
Hej Anonimie, frustracie?,

nie masz odwagi sie przedstawić? Jesteś z\"drogiej konkurencji\" i zazdrościsz, że za 20,99 złotych można tłumaczyć dokumenty?

Ale zrobiłeś reklame ;)
1
anonim 2011-09-26 17:13
czy warto kupowac u nich cv? majaprace na 3 miechy
1
anonim 2011-09-28 08:24
moj kumpel z zona kupil i jusz pracuja, a ja kupilem 3 miesiace temu i wciaz nie dostalem zadnej propozycji. Co chwila dostaje nowe oferty ale wciaz czekam za propozycja warta uwagi
Asia 2011-10-08 10:51
Witam,

czy ktoś zamówil u nich tlumaczenie cv? Nie wiem skąd macie takie ceny bo na stronie maja zupelnie inne. Prosze napiszcie czy ceny sie zgadzaja. Zrobilam test - wybralam cv tluaczenie i wyskoczylo ze do zaplaty 28,99. czy jesli klikne kupuj to nie pojawia sie dodatkowe koszty?

Prosze o pomoc
pracodawca 2012-01-27 18:35
Zauważyłem swoje ogłoszenia o pracy (słowo w słowo) jako ich (przypadkiem). Jakoś nie pamiętam żebyśmy podpisywali umowę. Chyba, że się mylę. Chociaż z drugiej strony jak mi znajdą ciekawą osobę.........
Pozdrawiam
AnoNIMA 2012-04-23 16:22
Wiele tych samych lub podbnych ofert pojawia się w różnych serwisach, bo działa to na zasadzie przesylania do inncyh serwisow agregatorow lub inny pracodawca zamiast tworzyc swoje kopiuje podobne ogloszenie;


Publikujesz u jednych a oni przesylaja do innych żeby zwiekszyć Twoje szanse na wiecej aplikacji? (usunięte przez administratora). Nie slyszales o agregatorach?

1
kasiasty 2012-04-23 16:24
A skasowali cie za to ogloszenie?

jesli tak, to napisz czy wartobylo?
1
13% bezrobocia 2012-06-20 17:39
Gratuluje, bezrobocie szaleje a ty wybierasz wsrod ofert... oddaj mi choc jedna taka propozycje...!
1
mr jakimi 2015-01-19 14:51
jak mozna przez dk service dostac prace ? powiem wam szczerze, ze chcialbym sie dowiedziec czegos konkretniejszego o tym jak to tam jest z ofertami. bo wiecie teraz z praca bywa roznie po prsotu trzeba miec farta. pozdrawiam wszystkich ktorzy tak jak ja szukaja pracy i czekaja na zbawienei sa tutaj jacys?
1
mela 2015-03-26 16:25
ja również podjęłabym pracę w dk service ale tylko i wyłącznie bezpośrednio przez firmę, nie wobrazam sobie żeby działać na jakiejś umowie przez pośredników, za stara już na to jestem i nie pozwala mi na taki brak stabilizacji moja sytuacja rodzinno osobistam obecnie. ewentualnie napiszcie jaki jest sposób żeby tego dokonać
1
mak 2016-05-14 13:51
jeżeli firma daje przedstawicielowi handlowemu samochód dostawczy @dabek , tak jak jest to w The Lorenz Bahlsen to oczywiście trzeba tez zajmować się dystrybucją, Nie jest to oczywiście jedyna forma dystrybucji w tej firmie, ale trzeba brać pod uwagę, że jest się tez dostawdą
olek 2017-03-06 13:05
pracuje w euro dk dania lindo obiecywali dunskie warunki pracy a tu zaskoczenie nie wypłacaja za nadgodziny twierdząc ze rozpisuja te godziny na czas spędzony w domu na rtacji zakweterowanie jak bydło w 3 4 5 6 osobowych pokojach niepolecam
2
piszcie prawde! 2017-04-04 11:49
Potwierdzam opinie przedmówcy.. A do tego dopowiem ze za te zakwaterowanie jeszcze trzeba płacić.
Zresztą wszystkie koszta związane z pracą w tej firmie pokrywa pracownik!! Wypłaty ? pracujesz dwa tygodnie i następne prawie dwa tygodnie czekasz na pieniądze.. Pozdrawiam.
1
Robert 2017-04-12 22:00
Od razu czuć pismo kierownictwa takie zadufane w sobie że nawet już nie widzi jakie bzdury pisze , sami o małym móżdżku i patrząc z pozycji siły wydaję się im że mają dzieci z przedszkola które im uwierzą
1
Paweł 2017-04-12 22:09
Jak można być takim debilem i takie bzdury pisać
1
Zostaw swoją opinię o DK Service - Wałcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DK Service