brak logo

Euro Planit Personeelsdiensten

Hengelo

Opinie o Euro Planit Personeelsdiensten

sukur 2010-11-22 19:04:32
Masz informacje na temat tego biura podziel się z nami.
6
anonim 2012-08-28 16:10:33
Prosze o informacje na temat agencji pracy Europlanit Personeelsdiensten bo zamierzam wyjechać do holandi :)
Tomek 2013-08-06 19:55:30
To [usunięte przez moderatora] biora 240 € za mieszkanie a drugie tyle z belastingu podpiszesz karteczke po holendersku I sobie pobieraja twoja kase czli placisz za hatke 500 € .kasa mala firmy w ktorych pracujesz to [usunięte przez moderatora] domy bungala albo klasztor odradzam wam rodacy
1
prawda 2013-08-10 16:02:03
Tomek - 2013-08-06 19:55:30

To [usunięte przez moderatora] biora 240 € za mieszkanie a drugie tyle z belastingu podpiszesz karteczke po holendersku I sobie pobieraja twoja kase czli placisz za hatke 500 € .kasa mala firmy w ktorych pracujesz to [usunięte przez moderatora] domy bungala albo klasztor odradzam wam rodacy
popieram , nie wdawać sie w kontakty z tą firmą , [usunięte przez moderatora] , ja jestem tu i własnie jadę z tond
Pomuszcie 2014-09-19 14:39:25
Witam chciałbym się dowiedzieć coś więcej na temat tej firmy jak funkcjonuje.bo nie długo wyjeżdżam do miasta Enschede na pakowanie mięsa
sam onnnnnnnn 2014-10-05 12:51:11
Witam straszne biuro mieszkasz na bungalow po 2 w pokoju a pokoj 2 na 2 i za 500 euro nie poleca, tego Biura a pani kordynator strasznie zmeczona albo chora??? czy wy w tym biurze nie widzicie co sie dzieje ???
enschede 2014-12-08 13:25:05
nie polecam najgorszemu wrogowi wyjazdu do enschede do miensa VION FOOD na chacie psychole pieniadze male szok Uwaga
1
zazenowana 2015-02-02 01:10:41
LUDZIE nie jedźcie tam!!! nie dawno wakacyjnego dostaliśmy z chłopakiem razem 13 SZOK
yhyhyhy 2015-02-03 16:40:26
A wiec agencja zalatwia stala prace ale pani koordynator kasia to ogolnie zaklamana ibezczelna osoba, ktora tylko patrzy jak zawinac twoje pieniadze, w dodatku jesli potrzebujesz czegos od niej to z wielkim zalem odbiera telefon, brak salarisow, ktore rzekomo wyslane sa co miesiac przez pania kasie. Tak wiec nie polecam chyba ze chcesz sie uzerac i denerwowac.
1
wioletta4916 2015-06-02 21:32:57
Witam .Potrzebuję numer do jakiegoś polskiego koordynatora firmy Euro Planit.Pracował jako spawacz.Syn miał wracać do Polski i od 3 dni nie wiem co się dzieje ,nie mam kontaktu.Pisałam e-maile do biura ale nie ma odzewu ,a po Holendersku z biurem się nie dogadam, Ratujcie ,bo odchodzę od zmysłów.Syna komórka milczy,nie wiem co myśleć .
1
^_^ 2015-06-21 08:02:10
Witam , pracuje dla oddzialu z Apeldoorn`u w firmie logistycznej. Mieszkanie mam swoje , wiec nie powiem jakimi mieszkaniami dysponuje biuro. Praca sama w sobie okey , kontakt z biurem tez niczego sobie , solarisy do obejrzenia na portalu do ktorego mam login i haslo , wyplata w terminie. Nie wiem jak jest w innych oddzialach i innych pracach ale oddzial Apeldoorn polecam.;)
1
pracownik 2015-10-13 07:45:43
Witam , od kilku tygodniu pracuje dla tego biura. Pracuje na wolowinie w Enschede. Ja jestem zadowolony. Przyjmowala mnie Pani koordynator z Apeldorn. Wszystko co powiedziala tak jest. Korzystam z mieszkania sluzbowego i nie moge narzekac. Wyplaty sa na czas , co prawda co 4 tygodnie ale sa mozliwe zaliczki. Jak mialem jakies pytania zawsze ta pani mi pomogla. Ja narzekac nie moge i osobiscie moge polecic to biuro innym.
pracownik 2015-10-16 12:43:30
benik - pomoga to rowniez wiem. Tutaj na wolowinie gdzie pracuje juz slyszalem ze jak ktos jest np chory to zawiaza do lekarza nie ma z tym problemu. Pomagaja rowniez w innych problemach. No ale jak wiadomo ludzie narzekaja i narzekac beda. Czesto ludzie pisza nie prawde np gdy ktos ich zwolni . Ja tam nie moge powiedziec nic zlego i oby tak zostalo jak najdluzej
Daddd 2016-05-12 14:52:24
Poszukują świetnych operatorów maszyn do najnowszych ofert
TakToWidze 2016-11-03 19:35:14
Witam pracuje w firmie "Gu.." i powiem wam moja opinie, na poczatek odpowiem na kilka postow wyzej wiec europlanit jakos posrednik pracy to duzy znak zapytania wydaje mi sie ze indiwidualnie podchodzą do pracownikow jak jestes chamem to oni tez tacy są a do słowa chamstwo mozna wiele przypiąć(alkohol, narkotyki itp.) wiec jezeli jestes normalny oni tez sa normalni. Jezeli chodzi o chorobe w moim przypadku wygladalo to tak ze zadzwonilem powiedzialem ze sie źle czuje i poterzebuje 3 dni na odpoczynek w odpowiedzi dostalem ok nie ma problemu, wydaje mi sie ze w Polsce bysmy takiego czegos nigdy nie uslyszeli. Jezeli chodzi o sama prace to ja powiem tak od jakiegos czasu cały czas sa podnoszone normy jednak nie ma co winic za to europlanit bo to nie ich sprawa pretensji nie mozna miec do nikogo jedynie moze prosic majstra o dodatkowa pare rąk lub zmiane stanowiska co jest wykonalne, sama praca jest w miare ok, wszedzie trzeba pracowac wazne za jakie pieniadze. Co do mieszkan to zalezy po co kto tutaj przyjechal bo jezeli ktos oczekuje hotelu **** to niech jedzie na wakacje, szczeze powiem ze dla oka nie jest przyjemne tutaj gdzie mieszkam jezeli chodzi o wizerunek, ale fakt jest taki ze mieszkam sam. Moi sasiedzi sa z roznych srodowisk i rozne rzeczy robia, jezeli mi cos sie nie podoba zamykam sie w pokoju i tyle. Wiec jezeli ktos pisze ze złe warunki mieszkalne w pewnym sensie moge sie z nim zgodzic ale z 2giej strony kto komu broni sie wyprowadzic i isc na swoje, wiem ze firma daje cos pieniedzy na mieszkanie ale ile to nie wiem. Teraz opisze wam faktyczny widoczny minus i mam nadzieje ze ktos z Euro to bedzie czytal. Wiec najbardziej wkur**** nas Polakow ze sciagaja tutaj ludzi ktorzy nie maja w ogóle pojecia o robocie dosłownie NIC !, i wyglada to w ten sposob ze jest przyjmowane 10 osob załóżmy 6 Słowaków 4 polaków to z tych Słowaków jak 2 jest kumatych to naprawde gratuluje strzesliwego trafienia, Polacy tez nie lepsi bo przyjadą i jedyne co umią z Angielskiego to fu** you i 100 euro wiec tez pozdrawiam, dzieki temu potem traktuja nas jak baranów. Sedno sprawy jest takie ze na tych 6sciu Słowaków każdy z nich dostanie wyższą stawkę niz Polak, 2ga sprawa dadzą polaka na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stanowisko za malą stawke a Słowak dostanie normalną robotę za wiekszą stawke to naprawde wku.rwia ludzi i jezeli to sie nie zmieni to dojdzie kiedys do duzego konfilktu. Róznice w stawkach wynoszą od 1 euro są tez pewnie i wieksze ale te osoby siedza cicho bo juz dawno by była tutaj wojna. Opłata za mieszkanie +ubezpieczenie ok.300euro soboty nie sa obowiazkowe ale w kazda mozna pracowac nadgodziny wtorki i czwartki dla chetnych w pracy dostajemy cieplą zupe kawy do bólu herbata hmm co by tu jeszcze dodac, ooo raz w tygodniu jest Kordynator u nas w pracy zawsze po wyjsciu siedzi w miejscu dla palacych i nie mozna z nim porozmawiac na osobnosci poniewaz cała ta wiata jest "zaje....." przez Słowaków, jest tak tam ciasno ze komar tam ch... nie moze włożyć, i czekaja tam z nim nie wiadomo na co glupoty pier.... ze kogos ucho boli reka noga zeby nie kupowac takiego proszku do prania no bzdety, czasami czlowiek ma cos naprawde waznego do powiedzenia ale nie chce zeby to slyszaly inne osoby no to nie da rady trzeba telefonicznie. Ostatnie zdanie jeszcze, jezeli czyta ktos to z Europlanit tak jak pisalem wyzej pracuje w Gu.. napewno wiadomo co to za firma, chcialbym aby ktos odpowiedzialny za stawki zerknal na stawki Słowaków jak i Polaków i przeprowadził wywiad w tej firmie na temat "pracowitości" ludzi i wycignal z tego konsekwencje. 2ga sprawa jak sie przyjmowalem norma była X teraz norma jest XXX a stawka stoi w miejscu prosze tez aby ktos poruszył ten temat z szefem z "G" . Osoby które sie przyjmuja do Gu szczeze zapraszam jak sie nie spodoba zawsze mzona zmienic firme i prace. Pozdrawiam :D !
Zostaw swoją opinię o Euro Planit Personeelsdiensten - Hengelo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Planit Personeelsdiensten