brak logo

Pini Polonia

Kutno

Opinie o Pini Polonia

wiosna 2016-05-06 16:24:58
A kto ma być na kierowniczych stanowiskach może Ukraina co ?Przez to dziadzistwo Polacy maja przejebane w tym obozie pracy jak Polacy sie nie obudza nie zaczną tłuc tego kurestwa będziemy w tym kraju nikim
2
Piniacolada 2016-05-28 01:09:54
Wszyscy tylko marudza. Ludzie trzezwym okiem co zawinil pan piero? Dal wam prace..a za ile..no ale na to pozwala lub zmusza polski rzad i polskie prawo. Gdyby nie odprowadzal takich podatkow za pracownika i oplacal wszystkie podatki (nie wspomne o kosztach produkcji)to myslicie ze byscie mieli jak macir. Kazdy z was by chcial zarabiac 3000netto..umowa o prace. A z czego pan pierro oplaci to wszystko. Zrozumcie ze to rzad was zmusza do niewolniczej pracy a nie pan pierro. A tak na marginesie to ze jest furiatem..nie ma sie co dziwic jak go w polandi chca wykonczyc tymi przepisami. Pozdrawiam panie pierro.
2
lo 2016-05-28 16:53:56
to jak mu jest w polsce tak zle to mogl postawic zaklad u siebie na itali.ty chyba kolego masz cos pod sufitem zle.makaroniarz by nie tyral po tyle godzin i za taka kase wstyd ze ktos tak ladnie pisze.
5
Brzydal 2016-06-03 08:47:43
Jadąc tam usłyszałem opinię, że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] całkowicie się z tym zgadzam...a ci tzw. rządzący, to buraki i można ich przyrównać do kapo z wiadomych obozów z czasu 2 wojny światowej...nie polecam tam pracować...pozdrawiam ludzi honoru :)
1
zbyszek 2016-06-16 18:46:47
No słyszałem że Pini Polska Kutno nie płaci nie tylko swoim pracownikom , ale też innym podmiotom gospodarczym wynajętym np. do prac remontowych firmom budowlanym za remonty. Celowo zwleka z podpisaniem umów , w tym czasie narzuca liczne prace naciągając na materiały budowlane i robociznę, następnie w najlepszym przypadku płaci jedną z faktur,uruchamia szybko interes i następnych faktur, na domówione roboty już nie ma zamiaru płacić. Zwodzi i wpycha pierdoły, mnożąc problemy, choć do wcześniejszych robót nie było żadnych zastrzeżeń. To samo podobno robią z kierownikami punktów w Polsce, obiecują złote góry, a potem bez ostrzeżenia obcinają np. 1000 z wypłaty i za wynajem kwatery dla kierowników.Proszę zauważyć jak pilnie strzeżony jest adres i telefony do firmy, nie ma maili do kadr i księgowości....ani do szefa. Ostrzegam budowlańców przed współpracą z nimi. Na początku jest w miarę dobrze.. Koniec jest fatalny i finałem jest niestety sprawa sądowa.
5
Mmm 2016-06-19 08:50:29
Krzys powiem Ci ze wyroby spoko. Boczek poni polska.. Palce lizac
1
Łodź 2016-06-19 09:05:16
( usunięte przez administratora )Czy wiesz ze za takie pomowienia mozesz miec sprawe w sadzie? Pamietaj ze kazdy komputer ma ip i nie bedzie problemu zeby cie namierzyc. Ciesz sie ze ja nie jestem wlascicielem tego zakladu. Za takie slowa i oczernianie wizerunku firmy bez pokrycia...u mialbys problemy finansowe przez pol zycia. Wiec zastanow sie czy warto.
Ala 2016-06-20 07:58:01
Nie cwaniakuj i nie zastraszaj ludzi,kazdy ma prawo powiedziec co myśli.W wiekszosci sa to opinie ludzi ,którzy tu pracowali i maja pojęcie o warunkach panujacych w zakładzie.Najwieksza odpowiedzialność ponoszą firmy które pracuja dla Piniego ,to one zatrudniaja ludzi na karygodnych zasadach.Jak traktują ludzi brygadziści wszyscy wiemy...
6
Tylko 2016-06-23 17:27:28
Pracowałem w pini 2.5 roku to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a posty jak tam jest tak dobrze to piszą ludzie pokroju adasa nieroba jednego.silny na zakładzie tylko potrafi ludzi wyzywać i poniżać nigdy więcej piniego wolę ulice zamiatać niż tam to roboty wrócić.byly niewolnik
2
Tylko 2016-06-23 17:28:27
Pracowałem w pini 2.5 roku to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a posty jak tam jest tak dobrze to piszą ludzie pokroju adasa nieroba jednego.silny na zakładzie tylko potrafi ludzi wyzywać i poniżać nigdy więcej piniego wolę ulice zamiatać niż tam to roboty wrócić.byly niewolnik
BEATA 2016-06-24 23:36:18
Renomowany? Śmieszny jesteś...
Tylko 2016-06-25 12:28:52
Ja mam fotki jakie są tam certyfikaty jaki jest porządek.wiem to od tyralem tam
1
Ala 2016-06-25 19:44:03
Niezły z Ciebie agitator ,swoja droga ciekawe ile Ci płaca z firmy za pozytywne opinie.Ludzi nie oszukasz ,jeden podaje drugiemu informacje niekoniecznie te dobre.Uważaj bo przesłodzisz...
poo 2016-06-26 11:10:58
do /rutka/na godzine to schodzi 1000 sztuk.nie jestes kolego w temacie zatrudnij sie tam to zobaczysz jaka tam jest jazda.
1
cios 2016-06-27 14:41:05
witam. czy ktos Pracuje w pini polska? jakie warunki?
14
Krzysiek 2016-06-27 19:59:37
Moze mi ktos powiedziec ,który to brygadzista zmarł w listopadzie ubiegłego roku ?Czytałem cos ale nie wiem o kogo chodzi.
cios 2016-07-01 18:01:47
do xxx. mam doswiadczenie,wiec interesuje mnie praca operatora maszyn
wiosna 2016-07-03 16:30:28
do Piniacolady :Pewnie pan Pini nieźle cię opłaca jak pieprzysz takie bzdury ze stworzył takie cudowne warunki pracy a polski rząd powinien dowiedzieć się ze takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] istnieje centralnej Polsce który zatrudnia 90 % Ukraińców czy to jest Polska czy Ukraina?
6
HELA 2016-07-06 21:46:04
jak byś był w temacie ,to byś wiedział ,że królową zamętu w tej firmie jest Halina.O ,dopóki jej rządy się nie skończą do puty będzie tam bajzel
2
Pololok 2016-07-07 21:43:12
Temat do hoho ja pracowałem w tym zakładzie długo wiem coś na temat wiem tam nigdy nie będzie dobrze wyzysk poniżanie brak umów pieniądze pod stołem dużo godzin mało kasy tak jest w pini.w ludzi uważacie za niewolników.wiec się ogarnij co piszesz.pa były niewolnik
6
Lato 2016-07-12 20:50:26
Luizjana to idź tam do roboty to zobaczysz jak tam jest .a może ty jesteś z biura .to się nie udzielam bo pini to obóz pracy nawet ludzie idą od was na tamten świat.to inaczej do piachu.
3
Ania 2016-07-13 12:46:22
Oczywiście ,że z biura ,agitator jeden.Wszyscy wiemy jak sie pracuje w Pini ,ja nie winie samego Piniego ,najgorsze sa firmy które sa na jego usługach i pani która nimi zarzadza.Ludzie pracuja ,bo musza...
ogarnięty 2016-07-28 10:36:11
Przyjrzyjcie się palcom u rąk p. Pierro, jak myślicie we włoszech stracił je za darmo? tak po prostu mafia obcięła mu paluszki? pomyślcie, do czego może służyć zakład wybudowany w Polsce. Opinie, że jest frustratem nie szanuje pracowników rzuca w nich mięsem są prawdą i każdy to wie, o tym, że nie płaci to również płaci. wielu firmom zalega z zapłatami. Szkoda nawet wspominać o firmach blisko z nim współpracujących, ci są jeszcze gorsi, niejakie Mas**o w Kutna i Pani Iwonka S w roli głównej, zero profesjonalizmu, na szczęście wyleciała z hukiem.podobno, bo pod stołem to cholera wie co się wyprawia.
1
xod 2016-07-29 14:43:42
Napiszcie jak jest w Hamburger Pini? jest ogłoszenie do działu eksportu na KCI, warto się interesować tą ofertą?
Alex 2016-07-30 15:07:28
Witam,potrzebuję pilnie maila lub tel. do p. Agaty,czarna z dużym biustem. Z góry dzieki
ANIA 2016-07-30 16:54:42
Iwona była w porzadku . sami normalni ludzie wylatuja .nic dziwnego WY lubicie byc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez Elke...
2
klakier 2016-08-05 14:35:00
jak tam po wypłatach zadowoleni jesteście debile?????/ az milo was się okrada , jebac za pol darmo . a nadgodzinki jak tam pod przymusem, będziecie tak jebac nawet jak będzie po 16000 sztuk, pozdro ela
klakier 2016-08-05 14:36:02
jak tam po wypłatach zadowoleni jesteście debile?????/ az milo was się okrada , jebac za pol darmo . a nadgodzinki jak tam pod przymusem, będziecie tak jebac nawet jak będzie po 16000 sztuk, pozdro ela
Olek 2016-08-09 04:08:30
A jak tam na łopadce Dnaiel jest jeszcze majstrem
sram.na.pini 2016-08-13 20:32:52
Prawda jest taka że jak zapytasz się kiedy mają zamiar zapłacić za nadgodziny to cię wywalają to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za nadgodziny się nie dostaje pieniędzy jednym słowem 80 -150 h w miesiącu w gratisie niech świnie się nażrą niedługo będą szybko uciekać z naszego kraju
2
ala 2016-08-14 11:41:45
Nie pij więcej ,bo głupoty wypisujesz:)
2
poo 2016-08-14 12:19:07
Tak jest w tym zakładzie pracy wyzysk i poniżanie.polecam tym co mają dużo siły a rozumu za 1 grosz a takich nie brakuje więc zakład istnieje.i Ela się bogaci ale nikt nie żyje wiecznie kiedyś to i tak wszystko zostawią.pa piniaki

prostaki

1
Pololok 2016-08-27 21:45:43
Co się stało w pini.czy ktoś znowu odszedł na wieczność to jest właśnie stres i postęp 21 wieku.wiec pani prezes nikt nie jest wieczny.
Pololok 2016-08-27 21:46:34
Co się stało w pini.czy ktoś znowu odszedł na wieczność to jest właśnie stres i postęp 21 wieku.wiec pani prezes nikt nie jest wieczny.
2
bimbo 2016-08-28 07:21:03
tragedia nie polecam nikomu wyzysk ludzi to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuje sie po 14 godzin a za nadgodziny nie placa
1
mudryk 2016-08-28 07:27:18
w zarzadzie pracuja sami nie udacznicy to co powie pini jjest swiete nikt mu sie nie postawi sami sobie klody pod nogi zucaja a potemm pretensje ze obroty male nigdy wiencej pini to niejest normalny zaklad pracy tylko dla desperatow oboz prcy
1
Olek 2016-09-06 06:34:01
Parnik robi jeszcze
dziadek mroz 2016-09-20 17:39:45
Witam piniaki po ile godzin teraz tyracie slyszalem ze duzo.popieram piniego i caly zarzad robole po 15 godzin tyrania.Niech wam sie woda w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zagotuje.adam gnaj ich do roboty,jestem z toba.pa piniaki niewolnicy
dziadek mroz 2016-09-20 17:40:38
Witam piniaki po ile godzin teraz tyracie slyszalem ze duzo.popieram piniego i caly zarzad robole po 15 godzin tyrania.Niech wam sie woda w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zagotuje.adam gnaj ich do roboty,jestem z toba.pa piniaki niewolnicy
2
ja 2016-09-22 09:55:45
Chamy złodzieje i kłamliwe świnie nigdy więcej oszukują ludzi na każdym kroku !!!!
1
dziadek mroz 2016-09-22 19:01:51
tak czuja sie pewnie jak w ( usunięte przez administratora ).przeciez to najgorszzy zaklad pracy w ktorym pracowalem mam staz pracy 30 lat przy miesie.nigdy wiecej piniego.to prawdziwy( usunięte przez administratora )
3
dziadek mroz 2016-09-22 19:02:22
tak czuja sie pewnie jak w obozie pracy.przeciez to najgorszzy zaklad pracy w ktorym pracowalem mam staz pracy 30 lat przy miesie.nigdy wiecej piniego.to prawdziwy oboz pracy
2
dziadek mroz 2016-09-24 12:36:39
Tak do .al.w tym zasranym pini pracowałem ponad 2 lata od samego otwarcia tego obozu pracy to wiem jak tam bylo.ludzie stali na ulicy po swoje pieniądze niedaleko stacji kolejowej przy tym wysokim kominie sorki nie pamiętam ulicy ale mam zdjęcia.wiec kolego nie podważa mojego postu.dziadek mróz
5
Beata 2016-09-30 17:10:38
Mam pytanie ,czy pracuje jeszcze w Pini Sławek Pawlak?
1
rpo 2016-10-03 22:34:26
A co według Ciebie podchodzi pod mobbing bo wiesz akurat wiem z doświadczenia ze to pojęcie jest bardzo różnie interpretowane i różne rzeczy ludzie piszą
1
Zainteresowany 2016-10-28 21:21:45
Podpowie ktoś coś na temat Pini Polska????
riki 2016-11-05 18:37:59
Najgorsze u Piniego są polskie sprzedajne świnię które służąc Piniemu naginają prawo bez karnie. Pozdro do niewolników
1
dziadek mroz 2016-11-06 13:30:56
RIKI.napisales prawde.tak jest w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki jest kapitalizm slaby jest niczym tylko do roboty
dziadek mroz 2016-11-06 13:32:33
RIKI.napisales prawde.tak jest w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki jest kapitalizm slaby jest niczym tylko do roboty
1
darek 2016-11-29 11:59:06
Co tam na uboju?
Zostaw swoją opinię o Pini Polonia - Kutno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia