logo Rossmann

Rossmann

Łódź

Opinie o Rossmann

Zainteresowany/a 2011-01-07 22:19:57
Czy macie informacje ile firma Rossmann jest w stanie zaproponować mobilnemu pracownikowi działu BHP na 3 województwa???? Powiedzmy chociaż jakiś przedział....
4
._. 2011-01-11 11:33:18
Pieniądze są [usunięte przez moderatora] w porównaniu z czasem i wysiłkiem jaki musisz w to włożyć. Czytając poprzednie posty widzisz, że nie dostaniesz nawet tego co ci obiecała.
Praca bardzo często od nocy do nocy, a hotel w terenie jest przywilejem dla grzecznych, a nie standardem. Podła atmosfera w pracy.
4
chemik 2011-05-09 21:31:03
witam jadę na rozmowę do łodzi na bhp-owca ale widzę same złe opinie na ten temat [usunięte przez moderatora] nie wiem czego mam się spodziewać, chyba katastrofy, jeżeli możecie to napiszcie coś więcej, Błagam
1
anonim 2011-07-25 11:36:32
nie cykaj się tylko jedz i zobaczysz będzie ok od czerwca będzie robota dla ciebie
mimi 2011-07-29 21:46:26
Szukają teraz kogoś do działu public relations. Ktoś mi moze coś powiedzieć jak tam jest?Sama nazwa "pracownik działu pr" jest conajmniej tajemnicza...
Igor 2013-05-20 15:39:25
Dzięki Hennry za wpis, dostałem zaproszenie na rozmowę. Widzę, że szkoda czasu i zdrowia na zabawę w Rossmann za 2500zł.

[usunięte przez moderatora]
3
Wiki 2013-05-23 14:40:55
Racja, wrażenie robi mało przyjemne, wymagania za kiepskie pieniądze, a sama sobą za wiele nie reprezentuje...słaba merytorycznie.
Szkoda czasu.
1
Ewelina 2014-08-05 12:23:08
Witam
Kierownictwo bardzo mało kwalifikowane brak organizacji atmosfera poniżej krytyki stosowanie mobbingu wynikającego z braku kultury .Rossman nr 365 Wrocław Pozdrowienia dla pani kierownik ( usunięte przez administratora )
1
Drago 2014-08-28 21:37:42
Witam zacząłem prace w Rossman pare tygodni temu w Łodzi przy ulicy Ś.Teresy
wbrew złym opiniom to bardzo dobra firma ja jestem bez wykształcenia nie skończyłem gimnazjum w ogóle im to nie przeskadzało kierownictwo bardzo solidnie mnie nauczyło pracy wszystko wyjaśnili dokładnie. Praca w rossmanie jest trudna monotonna Rossman stawia wymogi bardzo łatwo stracić ów pracę ale w Łodzi cięzko o dobrą firmę narzekacie na ów firmę a gdzie dostaniecie umowę o pracę wszystkie świadczenia składki etc. Zarobki są marne fakt ja dostaje 1400zł miesięcznie na rękę ale to dla mnie BARDZO DUŻO płaczecie że i 1800zł na rękę to bardzo mało bo skończyliście studnia etc ale z rozumcie W POLSCE NIE MA PRACY DLA LUDZI PO STUDIACH NA DOGODNYCH WARUNKACH Wszędzie dają umowy zlecenie i 1680zł brutto Dla normalnego szarego pracownika doskonała jest to firma
jeśli nie kradniesz nie spóźniasz się i normalnie pracujesz nikt się ciebie wtedy nie czepia z kierownictwem dogadać się bardzo łatwo Rossman funduje na stołówce darmowy ciepły posiłek (WCALE NIE MAŁY I BIEDNY) ja śniadania do pracy nie noszę + na stołówcę są automaty z darmową kawą herbatą i sokami do woli
Praca zła nie jest bierzesz boxa skaner i wkładasz do boxów rzeczy przez 8 godzin i ot co przerwa jest 30 minutowa na 8 godzin pracy
Nigdzie na Łodzi czy Zgierzu nie ma firmy która tyle oferuje zwykłym pracownikom takim jak ja oczywiście szczeniaki po studiach od razu na stołek kierowniczy byście chcieli i zarabiać po 6000zł ale pierw nauczcie się co to praca!
co rossman oferuje
Umowę o prace od razu bez zabawy w zlecenia
jeśli pracownik chce to rossman odciąga mu 35zl z wypłaty i ma dostęp do
darmowej siłowni/basenów/fitness na terenie CAŁEJ POLSKI!!!
jeśli pracownik chce rossman odciąga mu 70zł z wypłaty i ma dostęp do
Wszystkich Lekarzy od Dentysów po okulistów dosłownie wszystkich na terenie Polski i WIZYTY PRYWATNE NA WCZORAJ!!
Darmowe obiady
Darmowe napoje
długie przerwy
PREMIE
Erchivementy za pranie samemu za niewykorzystane urlopy i wzrot kasy za bilety. dojazdowe
i gwarancje pracy
Ale warunkiem jest takim że trzeba pracować nie spóźniać się i nie kraść a że polaczki zachłanni to próbują przekrętów i ciągle im mało
3
ogór 2015-01-18 15:21:04
to nie jest do końca reguła. Jeżeli idziesz na jakieś dobre i sensowne studia, albo przynajmniej na normalny kierunek to jesteś w stanie potem znaleźć dobrą pracę. Jeżeli idziesz na cokolwiek po to aby tylko sobie postudiować to sorry , ale za nic potem roboty nie znajdziesz i skończysz w takim rossmanie na kasie
Lex 2015-01-31 18:27:58
witam jstem bylym pracownikiem rossamana i mam inne zdanie na ten temat gorszy niz lepszy zwlaszcza kierownictwo magazynu to jest tragizm ludzie nie kompetetni i pierdzacy w stolek o ktory sie boja. Dotego male poganianie normalna rzecz caly czas malo malo norma goni itp. rzeczy. Dogadanie sie z kierwonictwem jest nie mozliwe jesli podpisales umowe jestes juz nasz i robisz tak jak chcemy ogolnie w momencie gdy odszedlem zaczelo sie corac gorzej tym bardziej umowy tylko przez agencje Pozdrawiam miejcie troche godnosci i nie pracujecie za marne pensje troche szacunku dla siebie i innych
papi 2015-03-02 16:33:39
wszystko zależy od kierownika ja pracuje w rossmanie od pól roku na 12 godz mam 15 min przerwy i dzwonienie w dni wolne czy przyjde do pracy to żenujące
2
klient 2015-03-23 13:17:04
Tak jest tw całym kraju.A o Tarnowie małopolskie można ksiązkę napisać.Wyzysk.SYF
takie ochy i achy sie słyszało 2015-04-03 21:27:23
prawie znany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko ze nie szczelaja, duzo włazidupów i lachonów, nie polecam
firma mocno przereklamowana, opierajaca się głownie na tzw. przeruchaniu młodocianych łepków ktorych matka wygonila z domu za chlebem ponieważ jajca juz dobrze zarosły, co mniej zdolny i ograniczony człowiek zostaje pracownikiem na dłużej 2-8lat, bardzo duży
przemiał bardzo młodych ludzi, jeżeli chcesz zrobić kariere to na wstępie musisz
zaopatrzyć sie w beczke wazeliny bo bedziesz co dzień latać do akwarium
3
akl trzeba zapier nawet bąka nie puścisz takie tem 2015-04-03 21:44:43
najlepszy jest ten Pan ściemniacz co gania koty na początek chodzi o Pana B.,
głownie pracują tam ludzie z klapkami na oczach co bystrzejszy to sam ucieka albo
wygonią. Dużo by pisać najlepiej przyjać sie na m-c na próbe samemu zobaczyć ale na dłuższą metę to strata czasu. Firma typowo ukierunkowana na wyzysk człowieka, ładnie wygląda tylko ten budynek ze szkła nic więcej wybudowany dzięki przemiałowi ludzi, duża migracja małe stawki nowych pracowników zawyżone ceny na półkach czysty biznes
4
wyrwane z zycia pare m-c 2015-04-03 21:55:41
ciekawe kim jest "drago" pewnie jakiś lizus z akwarium ze tak wychwala, niech zapłacą min 3000zł-4000zł to codziennie bedziesz jesc schaba i popijać markowymi sokami i dobra kawa,
a nie mydlenie oczu makaronem z sosem-mój pies je lepiej,jakims cukrem rozpuszczonym w wodzie zabarwionym jakim gównem, czy darmowa kawa nie wiadomo czy to pasta do butów czy płyn do chłodnicy taka dobra ta darmowa kawa i soki
1
kuweta 2015-04-06 10:50:22
ogolnie warunki bardzo ciężkie szczególnie oddział zamknięty tzw "AKL" zima warunki dobre ale latem czeriec-sierpień przej... temperatura min. 30-35st. brak dopływu świeżego powietrza, unoszący się w powietrzu syf ciągle zapchany nos jakąś maką ciężko stwierdzić co to bo same artykuły chemiczne,pracowałem na budowie i wieżcie że o niebo lżej
i na koniec kwintesencja:
pracuje tam sama śmietanka-elita rossmanna, nie da sie opisać trzeba przepracować z 1-2mc, nie wspomne o brygadzistach co niektórzy za bardzo
przejęli się rola, ogolnie nie polecam strata czasu tym bardziej że największy przemiał ludzi jest właśnie na akl z wiadomych przyczyn, a pierwsze gdzie bedziecie pracować to właśnie w tym zautomatyzowanym piekarniku, pomine już syf
i te śmieszne codzienne wizyty w akwarium jakby nikt nie wiedział ile wyrabia tzw normy.
wypowiedzi powyżej jak najbardziej autentyczne
3
lipa 2015-04-09 13:31:18
większość opinii o pracy w centralnym magazynie Rossmann jak najbardziej trafnych,1400zl to chyba mało, praca ciężka i wyczerpująca ale tak niestety jest.
haha 2015-04-28 21:05:31
czyli np jak mi powiedzial typ na rozmowie ze 2000 tysiace na rękę to pic na wode ? i na łąpe jest 1400 jednak ?
1
wolność słowa 2015-05-25 21:32:12
A wspomniał ktoś o pracownikach w sklepach przy kasach??? tu dopiero jest cyrk!!! Dostajesz umowę na 1/2 etatu i tak jedziesz aż dojdziesz na stanowisko zastepcy kierownika sklepu to ci kotku jak sie dobrze przyliżesz dadzą umowe na pełny etat! nie to 1/2 etatu i rypiesz za grosze po 10 lub 12 h!!! To jest czysty wyzysk w Rossmanach w całym kraju! czas z tym skończyć!!! ja podziekowałam tym bydlakom za taką pracę! zero organizacji! żadnego harmonogramu pracy na cały tydzień, tylko co dzień wychodzi co innego raz , że masz pracowac 6 h potem 8h a nakoniec wychodzi że 12 h rypiesz!!!! gdzie jest PIP???? Niestety polskie prawo jest chore i działa na korzyść pana Rossmana bo daje dużo kasy w podatkach i to sie tylko liczy dla Państwowych Instytucji mających chronic szarego pracownika!!!! nikomu nie polecam tam pracy. W tygodniu rypie czasem 60 h a umowe mam na 1/2 etatu to daje chyba do myślenia???! nie wspomne o żenującej już wypłacie! szkoda słów....
1
Karol 2015-06-03 01:23:26
Nie pisz głupot, że Rossman nie zatrudnia przez biuro. Może to nie zlecenie ale umowa podpisywana co dwa tygodnie to g... nie stabilna praca. Miałeś kolego dużego farta, że zatrudnił cie rossman w innym przypadku prawdopodobnie długo miejsca byś tam nie zagrzał.
1
szkoda czasu 2015-08-07 20:28:51
ludzie naprawde odpuście prace w tym obozie, wiadomo że zaraz po szkole jest ciężko dostać prace ale lepiej coś pomyśleć niż zapier... jak 99% społeczeństwa,
nikt zdrowia nie odda, proponował bym się nie zachwycać tym szklanym pałacem na teresy i tą całą otoczką wokół tej firmy. Na pewno się nie rozwiniesz w tej firmie ludzie którzy tam zapier.... po prostu mają nóź na gardle i pustą lodówkę i kłopot w pomyślunku jeżeli chodzi o pozyskanie pieniędzy
1
szkoda czasu 2015-08-07 20:36:59
jeżeli to byłby taki super pracodawca na pewno nie byłoby takiego młynka w kadrach i przemiału ludzi na pewno nie ma co sie zachwycać tym wierszykiem wykutym na pamieć na początku rozmowy gdzie to się wychwala firme i jej oddziały w turcji armeni i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie gdzie tam jeszcze. praca jak w szedzie nawet ponizej
tyle tylko ze dobra reklama
1
ma 2015-08-17 20:15:27
mowa o magazynie centrlali łódź a nie jakimś sklepie na zadupiu gdzie wejdzie pare osob na cały dzien
kasia 2015-10-30 11:21:26
Akurat tak się składa że pracuję w Rossmanie i nie mogę narzekać natomiast nie koloryzuj długimi przerwami i darmowymi dentystami czy obiadami za free.
Przerwy są wszystkie jednakowe- 1 przerwa do 10h w pracy która wynosi 15min (tak samo jest w HEBE). Lekarze specjaliści są w ramach pakietu natomiast idąc do dentysty musisz dopłacać za leczenie - wszystko w zależności co jest robione-jak wszędzie. Obiady- owszem są darmowe w momencie kiedy jesteś na Inwentaryzacji, za którą masz płacone grosze na um. o dzieło. Jeżeli chodzi o picie tylko w upały, a cukier czy herbata jest na zapleczu tak jak wszedzie- żadna nowość. Ale ogolnie praca w rossmanie jest ok tylko że ciężka fizycznie-co jest mówione na rozmowie rekrutacyjnej. Płacą nawet niezle i dają paczki na święta. Także jest ok.
lobbik 2015-11-03 11:19:29
w Łodzi na Św teresy w sklepie pracowała kiedyś taka Milenka (kierowniczka ) pseudo kierowniczka bo nie wiem kto ją dopuścił do takiej funkcji ...zupełnie się nie nadawała mobbing i znęcnie psychiczne to był jej codzienny chleb ..brak szacunku wobec współpracownika brak szacunku do klienta ..porażka ..na szczęście już tam nie pracuje wylali ją i słusznie hehehe
3
pola 2015-11-04 15:25:33
Hejka
mieszkam we wrocławiu i zastanawiam się nad wysłaniem swojego cv do rossmanna za pośrednictwem strony internetowej jak długo czeka się na odpowiedź i jak wygląda praca w sklepie oraz rekrutacja?? Ostatnio też widziałam ogłoszenie na sklepie chciałam złorzyć cv osobiście ale na ogłoszeniu widniała informacja że potrzebny jest list motywacyjny ( troche dziwne nie staram się o stanowisko kierownika tylko sprzedawca kasjer ) . Lepiej składac cv w sklepie czy wysyłaśc przez strone ?? rekrutacja w obu przypadakach wygląda tak samo czy jednak czymś się różni ??

Pozdrawiam
Mini 2015-11-16 11:57:05
Witam. Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat pracy w głównym magazynie rossmann na Św. Teresy w łodzi? Zastanawiam się nad pracą w biurze - logistyka, tylko czytałam dużo negatywnych opinii? Jak wyglądają warunki zatrudnienia, wynagrodzenie i inne dodatki? Komu przysługują samochody bo przejeżdżając obok magazynu widać całą flotę srebrnych fordów? Jak zachowuje się kierownictwo wobec pracowników i czy są szanse na awans? Pozdrawiam
6
Mini 2015-11-17 17:26:39
A więcej szczegółów można?
Elvisalive 2015-11-23 09:40:06
Jak stanowisko kierownika magazynu w Łodzi? Jakie zarobki? Czy obowiązki adekwatne czy wyzysk jak wszędzie? jaka rotacja na tym stanowisku?
kaligula 2016-01-17 22:42:55
niestety. nie znalazłem tu konkretnej odpowiedzi na pytanie, ile zarabia ;na rękę; zwykły pracownik niższego szczebla z ewentualnymi dodatkami. Czy praca po godzinach jest normą i czy nie ma problemu z płaceniem za nadgodziny. Jakie są układy między pracownikami i kadrą kierowniczą. Proszę kogoś, kto tam pracuje bądź pracował o konkretną, jednoznaczną odpowiedź.
Sara 2016-01-19 15:17:43
A pensja godz płacą ile? Można dorobić do pełnego etatu
NOWY 2016-02-07 18:23:09
Zarobic się da jak na Łódź jeżeli jesteś zatrudniony przez firme , praca cięzka przy kompletowaniu towaru atmosfera w pracy nieciekawa brygadziści oraz koordynatorzy czepiają się byle czego.
NOWY 2016-02-07 20:24:32
JAK BYŚ CZYTAŁ ZE ZROZUMIENIEM TO PISAŁEM O MAGAZYNIE NA ŚW TERESY W ŁODŹI
NOWY 2016-02-11 18:32:40
CHCIAŁBYM ZWRÓCIĆ TWOJĄ UWAGĘ NA TO, IŻ W ROSSMANIE PRACUJĄ RÓWNIEŻ LUDZIE ZATRUDNIENI PRZEZ AGENCJE PRACY FLEXIDEA.
lisio 2016-04-01 18:11:44
Praca w rossmannie to praca która wykańcza człowieka psychiczie najgorzej jak się trafia gwiazdy z osran [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wszystkich w koło poniżają a tak naprawde nic nie robią tylko się opierniczają ale takie to mają najwięcej do powiedzenia. Atmosfera to coś okropnego nie da się wytrzymać. Firma wyzyskiwaczy. Pani kierowik potrafi ekipe wybrać tylko wśród swoich znajomych.
Czysty debilizm chołota płace średnie a narobić się trzeba. Nawet nie ma po co się starać bo wszystkie Cię zdominują i zrobią z człowieka śmiecia a powodem jest każda choć drobna rzecz
4
wieslaw5 2016-04-21 12:22:59
Pracuje jako ochroniarz w Rossmanie wszystko byłoby w porządku żeby nie kierowniczka i jej asystentki które po palcu weszly by w .....,nie pale bo nie wolno ok.,jak ide do wc zaraz po mnie wchodzą i wąchają czy aby na pewno nie czyc dymu i tak czuja masz sidziec przed monitorem 11 godzin i patrzeć-chore.Stwierdzam u kierowniczki i jej asystentek przerost d... nad rozumem.Pracuje się w tym sklepie tragicznie mobbing,stalem w innych sklepach Rosmana calkiem inni ludzie .Nie polecan skleou w lodzi na ul.Opolczyka,wystarczy spytac klientów co mysla o paniach z czerwonymi wizytówkami.
1
vi 2016-04-22 14:12:20
Cześć, mam pytanie, ile zarabia (netto) magazynier na Teresy??
esef 2016-04-23 23:18:14
na początku możesz liczyć na 1700 +- 50 złotych jeśli przychodzisz przez cały miesiąc odjąć 3 dni
vi 2016-04-27 09:23:41
Dzięki za info, ale powiedz, mówisz o miesiącu kalendarzowym czyli 30 dniach pracy, czy zgodnie z ustawą mowa tu o 21/22 dni pracy (40h tygodniowo)
esef 2016-04-28 20:59:49
chodzi o pełen etat.Na początek na pewno nie dostaniesz więcej jak okolice 1700 w ilości 160-168 godzin w miesiącu.Później(w niedalekiej przyszłości) jak dasz radę z robotą to jest podwyżka i parę złotych(ok.200 złotych)
dodatkowo wpada.Pozdrawiam
1
kubiak 2016-05-11 15:22:01
URLOPY MOZECIE ZAPOMNIEC, PRACUJE DWA LATA I OD 2 LAT NIE PRZYZNANO MI URLOPU W WAKACJE... PROSZAC CHOCIAZ O PARE DNI LICZAC 2-3 BY PRZEDLUZYC WEEKEND USLYSZALEM OD 3 KIEROWNIKÓW ŻE NIE MA OPCJI , MOGA MI DAC WE WRZESNIU BADZ CZERWCU... PARANOJA, URLOPY WYZNACZAJA SAMI , NIE POLECAM
Niezatrudniony 2016-07-07 17:01:54
A ja tam nie pracuję, bo mnie nie zatrudnili, jednak mam garść informacji nt. samej rozmowy rekrutacyjnej. Startowałem na stanowisko Analityka w Łodzi I to, co mnie uderzyło, to dziwna rozmowa rekrutacyjna. Możemy sobie dywagować czy byłem wystarczająco dobrym kandydatem, czy nie, to akurat jest sprawa drugorzędna. Przez 3 etapy rekrutacji każdy zadawał mi te same pytania. Prawdopodobnie dlatego, że mają defaulotowo wydrukowane przez kadry pliczek. Nikt się chyba nie zastanawia po co są te pytania, tylko lojalnie uznają, że po prostu tak musi być. A pytania dość dziwne, niewiele związane ze mną, moją pracą I doświadczeniem. Studia kończyłem 12 lat temu a tu pytanie: jakim był Pan studentem, jaki przedmiot na studiach był Pana ulubionym, a jak jest wyliczona średnia na Pana dyplomie... itd. Nie zadali pytania uszczegóławiającego moje doświadczenie. Na każdej rozmowie był ktoś inny I każdy od nowa, na pustym blankiecie odczytywał za powagą te same pytania. NIe ukrywam, że troche mi wyobrażenie o firmie zbladło. A jaką, w skali od 1-5 ma pan znajomość Excela. A jaką znajomość angielskiego. Mogłem powiedzieć, że jestem Bogiem Excelowym I Native Speakerem, bo I tak nikt tego nie sprawdził (nie umieli??)
Tak jak wspomniałem, startowałem na Analityka, mam 15 lat doświadczenie w analizach różnej maści, doskonały Excel I angielski (choc tu, chyba nieprzydatny), zawołałem 4 000 brutto. Odpadłem na ostatniej prostej. Powodzenia.
nowy 2016-08-03 12:10:42
witam,

mam pytanie czy w łodzi na magazynie logistycznym są nadgodziny gdzie można dorobić??? czy tylko jest pensja ustalona??
nanu 2016-08-24 14:25:26
Rossman to najgorsza praca jaką miałam w życiu. Psychicznie i fizycznie można paść już w pierwszym miesiącu pracy. To jedyna korporacja która łupie kasjerki na kasie. W tej firmie pieniądze liczy system i jeżeli system nie widzi zamrożonych pieniędzy przez bank to odciągają kasjerce z wypłaty wmawiając jej przy tym bezczelnie że na pewno źle wydała. Najgorsze jest to że takie sytuacje zdarzają się nagminnie. Zupełnie inaczej jest w innych sklepach, jak kasjerka ma braki w kasetce w tedy kierownik lub menadżer siada, bierze kalkulator i szuka- pieniądze się znajdują! A tu!? A tu po prostu odciąga się dziewczynie z pensji! Rossman ma głęboko w poważaniu kto zapłaci za towar czy to będzie klient czy kasjerka! Nie ma czasu żeby zjeść- kiedyś przyniosłam serek wiejski to jadłam go na 5x przez 8h. Za picie wody mineralnej grożą że dostanie się dyscyplinarkę.
W życiu bym nie uwierzyła gdybym sama nie przeżyła na własnej skórze! Masakra totalna!
4
Zainteresowany 2016-08-31 11:18:16
Czy mógłby ktoś opisać jak wygląda praca w dziale utrzymania ruchu na magazynie oraz na jakie zarobki może liczyć technik utrzymania ruchu?
1
fffffffffffff 2016-09-05 17:17:42
tandetna firma. W IT pracują młodzi (bo są najtańsi) na doświadczonych specjalistów ich nie stać. Młody porobi 2 lata i idzie dalej, a w jego miejsce następny.
1
fre 2016-09-05 23:26:21
Pewnie, że jest dobrze, a najlepiej o tym świadczy to, że relacje między pracownikami są całkiem dobre. Wiadomo cz wypłata jest terminowa? DObrze, by było dostawać wynagrodzenie o czasie, bo w dzisiejszych czasach to zdecydowana rzadkośc wśród pracodawców.
Zygmunt 2016-11-10 11:41:50
Witam wszystkich byłych i obecnych Rossmannowiczów.
Potrzebuję rzetelnej informacji, dlatego bardzo was proszę o powstrzymanie się z wyzwiskami. Zastanawiam się nad aplikowaniem do działu logistyki/transportu. Od ponad 6 lat zajmuję się planowaniem tras, ładunkami, itp. Bardzo was proszę o informację jak wygląda praca w tym dziale, na jakie zarobki może liczyć osoba z doświadczeniem plus angielski (poziom nativ) i niemiecki (poziom wirtschaftsdeutsch). Do tego perfekt Hermes i Oracle, duże doświadczenie w SAP
Jaka atmosfera w dziale, jakie kierownictwo...
Będę naprawdę wdzięczny za wasze opinie
5
Zygmunt 2016-12-06 14:53:54
Ludzie... Prosiłem o jakieś wskazówki,,wasze opinie. .. a nie tylko "łapka w górę "...
Zostaw swoją opinię o Rossmann - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rossmann