brak logo

Batumi Conference & Event Agency

Warszawa

Opinie o Batumi Conference & Event Agency

anonim 2010-11-22 14:05:19
Witam was wszystkich zainteresowanych firmą Batumi,

Mialam okazje pracowac w tej firmie.
Jestem w szoku jak mozna przejechac sie na ludziach pracujacych w tym biurze, juz nie wspominajac o szefowej tego biura.
[usunięte przez moderatora] - typowa babka, która zatrzymała sie w fazie pracy lat 80-tych - jest apodyktyczna, nie szanujaca innych ludzi, na kazdzm kroku poniżająca wszystkich swoich pracowników.

W firmie panuje zła atmosfera - pracujace tam dziewczyny sa nastawione przeciwko sobie, sama szefowa wprowadza wielki zamęt.

Jej prawa ręka - wielka pani feministka, jest wierną kopia swojej szefowej - ogólnie obydwie tworzą beznadziejny klimat.

Wspołczuję pozostałym tam pracujacym dziewczynom i wszystkim tym, które będą zatrudnione.

Ogólnie bardzo nie polecam tego pracodawcy..szkoda Waszego czasu.

Pozdrawiam,
Była pracowniczka
2
anonim 2011-11-24 17:29:48
potwierdzam, że tam tak właśnie jest
1
pracowniczka 2013-04-29 18:58:58
Witam, zgadzam się z opisami powyżej, jesli dyrektorce i jej prawej rece nie wchodzisz w tyłek i sie nie usmiechasz to juz cie nie lubia i szukaja pretekstu aby cie zwolnic albo stłamsić, osoby pracujace tam tworza klany, gdzie obgaduja sie wzajemnie i węszą gdzie by tu i jak najszybciej komus kłode pod nogi rzucic... Wiecznie filtrowany komputer to codziennosc..atmosfera w pracy beznadziejna... NIE POLECAM tego Pracodawcy..Jedno wielkie [usunięte przez moderatora]
1
Niezadowolona 2013-10-08 13:10:35
mam szczęście że juz tam nie pracuje - urodzenie dziecka równa sie ze skresleniem Ciebie z listy pracowników. Dwie damessy tworzacy swoj klan i jedna wciskajaca sie do nich na siłe próbuja feministycznie zawładnąć pozostałymi biednymi duszyczkami. Obłuda, obłuda i jeszcze raz obsłuda!!! _ nie polecam tego pracodawcy..
1
Aktualna Pracownica 2014-01-14 13:07:26
Pracuję w tej Firmie od lat.
To co jest napisane powyżej to bzdury i opinia jednej, niewdzięcznej za okazaną życzliwość pracowniczki, która chora z zawiści próbowała skłócić wszystkich ze wszystkimi i została usunięta z zespołu.
Polecam Batumi jako pracodawcę – rzetelnego, solidnego, dbającego o swoich pracowników.
Wiele osób pracuje w tej Firmie od lat – wyłącznie na wartościowych umowach o pracę.
Poszukujący pracy w eventach 2014-04-08 20:07:28
Mam roczne doświadczenie w eventach. Czy ktoś mógłby napisać jakie są zarobki i czy kogoś teraz poszukują?
1
x 2015-04-17 21:52:41
nie polecam tej firmy, zaklamanie, intrygi i przekrety, pracowalam tam krotko i na cale mojeszczescie
XOXO 2015-12-01 14:47:43
Większość negatywnych opinii to prawda, choć rzeczywiście pracownicy zatrudnieni są na umowy o pracę. Inna sprawa, że za grosze. Jeśli cenisz sobie kreatywność i indywidualizm, lubisz miłą atmosferę w pracy, chcesz się rozwijać i liczysz, że pracodawca będzie cię traktował jak dorosłego człowieka- to nie jest firma dla ciebie. Jeśli lubisz jak myślą za Ciebie inni, podlizywanie się szefowi przychodzi ci z łatwością, boisz się podejmować decyzji, tęsknisz za standardami pracy lat 80tych- to jest to wymarzona dla ciebie praca.
4
siak 2016-05-14 13:40:47
teraz to tylko jedną, aktualną oferte pracy do nich widziałem - jako Marketing Assistant i tu też kasa na pewno bedzie w porzadku.
Zostaw swoją opinię o Batumi Conference & Event Agency - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Batumi Conference & Event Agency