logo AMP Center

AMP Center

Wrocław

Opinie o AMP Center

arks 2014-03-23 13:38:26
to dlaczego w prawie każdej ofercie pracy mają napisane że ,,nie gwarantujemy pracy''?
hermione 2014-04-02 08:48:47
Czy ktoś może podac mi rzetelną odpowiedz o tej firmie
wkurzony na atmosferę kurnika 2014-07-27 14:59:53
ja byłem wysłany przez amp do Holandii do marknesse i cały czas oszukiwali na pieniądzach,byłem najstarszy i miałem dostawać wyższą pensje a dostawałem o 2 zł mniej. w małym pokoju mieszkaliśmy w 4 osoby, jak pada deszcz to się nie pracuje a w holandii dużo pada, i najgorsza rzecz to taka że tam jest pełno narkomanów, co non stop ćpają. tekst takiego patryczka (usunięte przez administratora) to ja zapamiętam do końca życia jak oblizywał torebkę i uśmiechnięty mówił jaka smaczna feta - nigdy nie będę brać narkotyków nie stoczę się jak oni. jedyne co dobre to że sobie na całe życie wyrobiłem zdanie z jakimi ludźmi nie będę się zadawać i od tamtej pory wreszcie zacząłem dorastać w pełnym znaczeniu tego słowa!
2
wkurzony na kurnik 2014-07-27 15:09:47
zapomniałem dodać że samochody którymi się jeździ to golfy 2 wzięte ze złomowiska co się nie nadają do jeżdżenia bo się cała kierownica trzesie a samochód sam zjeźdza na lewo, z lodówek cały cza ktoś kradnie jedzenie.
praca dla leniwych i nie wymagających nic od życia bo praca na polu na somolocie to nic, leżysz i wyrywasz chwasty
2
trusia2809 2014-12-08 19:37:49
witam czy udało się komuś z nimi skontaktować?ich telefon nieczynny na e-mail nie odpisują a wrzucili ogłoszenie na wyjazdy do pracy przy warzywach od 15-12-2014,jeśli coś ktoś wie na temat tej oferty proszę pisać;puszystek@interia.eu.
tomek 2015-04-21 11:33:13
Witam. Ja wyjechałem od nich w lutym 2015 i jak do tej chwili jest ok.
andzia 2015-05-20 14:40:43
Jestem w Holandii od nich, dostałam informacje na temat warunków, pan kilka razy pytał się czy wszystko jasne jest. Zresztą oni są tylko agencją tak więc nie podpowiada za wypłaty czy godziny. Jak w jednym tygodniu było mało godzin to pomogli a nie jak inne agencje zapominaj o wysłanym pracowniku.
Brylant 2015-06-23 15:07:35
to jacyś oszuści w odpowiedzi na ofertę piszą że chcą skanu dowodu osobistego
ggg 2015-07-09 14:06:37
A jak jest u nich na pomidorach w szklarni ,duzo godzin tyg, wypłacaja pieniadze/??????
ja12 2015-08-03 13:17:50
a kto byl z ta agencja w szwecji?
Bw 2015-08-08 10:17:21
No właśnie kto był w Szwecji, ? piszcie
ja 2015-09-04 12:06:03
czy ktoś wybiera się w najbliższym czasie do Szwecji ,Ystad,do sortowania cebuli pory?
marcin 2015-09-20 21:07:54
Czesc ja moge pomoc pracuje w Szwecji od 3 lat właśnie nie daleko ystad
marcin 2015-09-22 11:25:17
Witek to muj e-mail marcin520@interia.eu w emailu podam ci swój nr w razie problemów dzwon
gb 2016-05-08 17:17:49
@tri z tego co ja sie oreitnuje to nie szukali ostatnio
Zostaw swoją opinię o AMP Center - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMP Center