brak logo

classic fitness

Wrocław

Opinie o classic fitness

oszukana 2010-12-06 19:39:55
@ja: byłaś z tym na policji? bo z tego co słyszałam lepiej iść do inspekcji pracy i napisać skargę. Im więcej ich będzie tym myślę chętniej się tym zajmą.
były pracownik 2010-12-31 23:21:08
pracowałam kiedyś u tej pani i potwierdzam - umowy niezgodne z tym co jest w rzeczywistosci, albo wogole bez umowy, ponizanie ludzi calkowity brak szacunku, radze się zorganizowac (osobom oszukanym) bo nikomu jakos nigdy sie nie chciało a powinno sie to zglosic juz dawno temu
anonim 2011-08-21 15:14:51
jak się potoczyła sprawa dalej?
były pracownik 2012-02-22 17:23:20
zgadzam się ze wszystkimi powyższymi opiniami, to niestety cała (bolesna) prawda. Odradzam wszystkim młodym dziewczynom pracę w Classic Fitness.( usunięte przez administratora ) Podobno już się wdraża.
Dagg 2012-05-10 08:00:56
Masz racje Alu! Wszystkie inne komentarze to bzdura! Ludzie sa zazdrosni dlatego pieprza takie glupoty;/ Nie chce mi sie komentowac nawet tych ( usunięte przez administratora )
tuturutu 2014-04-19 13:58:51
Dziewczyny! Nie polecam pracować tam nikomu! Jest tam ogromna rotacja, w miesiącu przychodzi po kilka nowych dziewczyn. To już widać, że coś złego musi się tam dziać. Atmosfera fatalna, można nabawić się nerwicy. Szefowa krzyczy, manager uważa się za najlepszego managera kiedykolwiek. Za wszystko możesz dostać opieprz nie ważne czy to Twoja wina czy nie. Frustracje szefostwa są przelewane na podwładnych. Co tydzień pojawia się nowe ogłoszenie w sprawie pracy. Nie znam nikogo kto byłby zadowolony z tej pracy i szybko nie szukał czegoś lepszego... Lepiej smażyć frytki w kfc niż użerać się z tą firmą.
1
AM Classic sp. z o.o. 2014-04-28 14:00:44
Forum jak papier... przyjmie wszystko. Na pewno w Classic Fitness nie wymagamy cudów, więc jeśli nie masz predyspozycji do wykonywania określonego zawodu w określonym środowisku pracy, to nie pisz, że to mobbing, bo w każdej chwili masz możliwość zrezygnować. Trzeba czytać ze zrozumieniem ogłoszenie rekrutacyjne. Ogłoszenia są często, gdyż jest to też reklama dla firmy, poza tym zbieramy bazę rokujących CV, gdyż wakat może pojawić się w każdej chwili. Rotacja jest z tego względu, ponieważ wykonuje się swoje obowiązki na podstawie umowy zlecenie, co jest wygodne dla studentów i w każdej chwili można zmienić pracę na inną. Praca jest w schludnym i czystym miejscu, wypłaty wg umowy są na czas.
1
Stanisława 2014-10-13 21:21:14
Nie rozumiem dlaczego tak bardzo nie lubicie u mnie pracować! Przecież każdy jak przychodzi to godzi się na warunki jakie ma. Musicie trochę popracować a nie tylko pretensje, że praca po 14 godzin a na liście obecności 8. Umowa zlecenie to przywilej i oferujemy ją dla pracowników, którzy przynajmniej rok u nas pracują!
Będziecie ciężko pracować to się doczekacie a nie tylko myślicie jak oszukać pracodawcę.
Romka 2014-12-29 19:01:31
Odradzam pracę zarówno na recepcji jak i dla instruktorów i trenerów. Nieudolna szefowa, która opiera klub tylko o najstarsze osoby z personelu wiecznie nęka pracowników ze śmiesznymi uwagami, ciągle są o coś prentesje przez co cięgle człowiek się stresuje. Siedzi w domu ogląda pracowników na kamerach... porażka. Kobieta tym bardziej irytuje, że nie ma pojęcia o fitness. Do tego dochodzą śmieszne pieniądze, które oferuje, do tego tam nie ma możliwości rozwojowych. Jedna z najgorszych siłowni pod względem pracy we Wrocławiu. Szczerze odradzam - szczególnie dziewczynom, które aplikują na recepcję.
1
Ana 2015-02-25 02:56:05
Classic fitness jest przykładem, który powinien bezpośrednio kontaktować się z klientem. Zastanawiam się czy sama firma daje radę działać na tak wymagającym rynku, za którego to uważam rynek polski. Zawsze mogło być gorzej, nie mniej jednak nie ma rzeczy idealnych i sporo można w funkcjonowaniu poprawić, nie sądzicie?
Ukasz 2015-06-27 07:03:46
W tej firmie nie ma żadnych szkoleń rozszerzających kwalifikacje, żadnej możliwości rozwoju! Takie komentarze typu "stawianie an wysokie kwalifikacje" to są banialuki wypisywane przez managera tej siłowni. Jak ktoś się chce tam zatrudnić to idźcie i zapytajcie klientów jaka jest rotacja pracowników. To się bierze właśnie z warunków jakie tam panują... chcą mieć kadrę za 6zł ... śmiech na sali.
2
Annek 2015-06-27 07:10:26
hahahaha dobre! "Umowa zlecenie to przywilej" - to czymże jest dla Was umowa o pracę? Pewnie nie znacie takiego pojęcia. I jak będzie się ciężko pracować to czego ludzie się doczekają? Tam się jedynie doczekuje znalezienia lepszej pracy :)
Każdy z kwalifikacjami które się ceni bardzo szybko opuszcza tę firmę.
1
Annek 2015-08-07 09:36:46
Tak się składa, że obecnie sama zatrudniam 2 osoby i raczej więcej wiem o tym co może dać pracownikowi lepsze warunki. Te umowy na siłowniach są teraz standardem, bo właściciele siłowni nauczyli się, że student będzie pracował na takich warunkach... Jak nie ten to inny.
wojti 2016-05-13 10:03:36
mnie właśnie pasuje umowa zlecenie@jano. Studiuję to nie potrzebuję umowy o pracę. A na początku roku rozliczę podatek i dostanę zwrot tego wszystkiego co oni mi potrącili i przekazali do skarbówki.
Zostaw swoją opinię o classic fitness - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie classic fitness