logo Maco Pharma

Maco Pharma

Wrocław

Opinie o Maco Pharma

Mała 2017-04-25 22:10
Mistrzynie i liderki uskuteczniaja mobbing nic nie wolno na urlop nie wolno do WC nie za długo słowem nie można się odezwać a one stoją na środku hali i się śmieją co rozmawiają o pracy to żenada niech nam boksy zrobią jak dla koni czas wynosic się z tej firmy wypowiedzenie złożone
4
Aneta 2017-04-26 08:47
@Mała mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat sytuacji w firmie, którą poruszyłaś? Rozumiem, że ciężko jest uzyskać w firmie urlop? Z czego wynikają trudności w jego odebraniu?
Była 2017-04-26 09:23
Na sterylizacji jedna mistrzyni odmawia nawet opieki na dziecko co jest niezgodne z kodeksem pracy. Za urlop na żądanie zabierają premię. Śmiech na sali...
2
Aneta 2017-04-26 09:38
@Była jeśli chodzi o premię za brak nieobecności to dużo firm przyjmuje właśnie taki sposób nagradzania wysokiej frekwencji w pracy. Pracodawca nie może odmówić pracownikowi udzielenia dni na opiekę nad dzieckiem, ale ma prawo przyznać je w terminie innym, niż wskazany przez podwładnego. Jeśli jednak sytuacja, o której wspomniałaś narusza przepisy kodeksu pracy warto spróbować zgłosić takie sytuacje do działu HR firmy. Próbowałaś takiego rozwiązania?
dor123 2017-04-26 13:40
Pracodawca nie może odmówić 2-uch dni w roku opieki na dziecko i dać w innym terminie (proszę zgłaszajcie te niejasne sytuacje do związków )samemu trudno cokolwiek osiągnąć.Jeżeli chodzi o urlop na żądanie to panie które zgłosiły się do związku otrzymały zwrot niesłusznie zabranej premii.
1
mała 2017-04-26 14:06
Trudności z uzyskaniem urlopu są zawsze rozumiem że jest na dużo ale jeżeli mam coś zaplanowanego to idę sobie rezerwować urlop, ale są takie sytuacje których nie możemy przewidzieć i nie można wtedy wziąść urlopu bo jak idzie się po urlop to zawsze jedna odpowiedż że są zapisane dziewczyny i co i wtedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedyne wyjście to zwolnienie
1
Lidia 2017-04-29 13:49
Po lekturze wpisów dochodzę do wniosku, że przy 700 osobach zatrudnionych w firmie te kilka negatywnych opinii jest zupełnie normalne. To potwierdza, że firma jest dobrym pracodawcą tak jak wyjątki potwierdzają regułę. Czemu nikt nie pisze o dodatkach socjalnych?
3
Ciekawa 2017-04-30 18:31
Kilka dni temu była na sterylce dziewczyna która pracowała jako pomoc liderska z jakąś babką chyba z sanepidu i był BHPowiec . Czy ktoś wie o co chodzi? Ona miała problemy z uczuleniem a teraz ładnie wyglądała. Ciekawe po co była.
Zu 2017-04-30 21:45
Była to pani inspektor sanitarna .Sprawa dotyczy płynów do dezynfekcji powierzchni.Nie są one obojętne na naszą skórę.Wiele dziewczyn ma zmiany na twarzy ,rękach, właśnie od tych płynów.Dziewczyna o której piszesz walczy o uznanie to za chorobę zawodową,udało się.
1
Nana 2017-04-30 22:28
Wiele osób ma problemy z uczuleniem ale oczywiście firma nie widzi problemu. Może teraz coś się zmieni.
osoba 2017-05-03 22:13
w tej firmie nigdy sie nie zmieni na lepsze. Tu musisz byc dupolizem niestety. Nie doceniają tu pracujących osób. Pomimo że firma się rozwija to jednak spadła na psy. Powodzenia
5
Pracownik 2017-05-05 10:53
Maco Pharma funkcjonuje zgodnie z wieloma normami ISO dotyczącymi wyrobów medycznych, systemu zarządzania jakością , zarządzanie środowiskowe oraz OHSAS 18001 system zarządzania BHP . To co opisujecie to właśnie świadczy i dbałości firmy o bezpieczeństwo ludzi.
3
Grzegorz Kamiński BHPOWIEC 2017-05-19 12:24
postanowiłem napisać na forum. Przyznam ze zaciekawił mnie temat, o którym mi powiedzieli sami pracownicy - "Grzegorz poruszyli twój dział".
Poczytałem sobie trochę. Zastanawiałem się nad wpisami muszę przyznać, że widać pisanie kilku osób na 600 pracujących. Jak ktoś określił „kilka osób może pisać”. Chciałbym poruszyć temat mojego działu, a więc BHP. Piszę także w trakcie pracy, gdyż potraktowałem to jako sprawę jak najbardziej służbową. Chodzi oczywiście o chorobę zawodową, a w zasadzie prowadzone postepowanie.
Wyjaśnię w skrócie jak to wyglądało (bez nazwisk). Nasz pracownik w zeszłym roku około lipca-sierpnia zgłosił się do mnie z objawami zapalnymi na skórze dłoni i z tego co pamiętam także twarzy. Natychmiast zareagowałem i zarejestrowałem pracownika do LMP w celu przeprowadzenia diagnostyki lekarza. Lekarz, gdyż jest to jego obowiązkiem, pokierował pracownika na konsultacje do ośrodka medycyny pracy aby przeprowadzić badania związane z możliwością wystąpienia choroby zawodowej. Kilkukrotnie odbywały się badania, aż do kwietnia, gdzie zapowiedział wizytę inspektor z higieny pracy w celu oglądnięcia naszych stanowisk pracy (podkreślmy, że są to normalne procedury). Na podstawie badań, wizyty na stanowiskach pracy, wywiadów z pracownikiem, wywiadów ze mną opinia inspektora z higieny pracy wraz z badaniami jest kierowana do orzekania czy to, na co choruje pracownik może być chorobą zawodową. No i nie ma jeszcze odpowiedzi czy jest to choroba zawodowa, czy też nie. Musimy pamiętać, że rodzaje chorób i tryby postępowania określają przepisy, a nie wymysły i spekulacje. Zapewniam, że z mojej strony są prowadzone wszelkie starania aby tego typu sprawy były prowadzone całkowicie bezstronnie, gdyż ja jako „Służba BHP” zawsze dążę do polepszania warunków pracy i ochrony zdrowia pracowników. Podkreślić należy, że wręcz nakłaniam pracowników aby tego typu problemy zgłaszali, nie leczyli się maściami „od koleżanek”, są od tego lekarze.
Pamiętajcie, jak macie jakieś problemy związane ze zdrowiem dotyczącym pracy, bezpieczeństwem pracy to zapraszam do mnie, chętnie porozmawiam, wytłumaczę, podziałam w taki sposób aby pracownik nie odczuwał zagrożeń związanych z naszym zakładem. Uwierzcie, że jestem przygotowany na czasem trudne rozmowy, czy to z pracownikami, czy to z pracodawcą lub kierownikami w sprawach dobra pracowników. Zawsze powtarzam na szkoleniach, że to są wasze ręce i nogi a do emerytury daleko.
pozdrawiam
grzegorz
3
Grzegorz Kamiński BHPOWIEC 2017-05-19 12:25
postanowiłem napisać na forum. Przyznam ze zaciekawił mnie temat, o którym mi powiedzieli sami pracownicy - "Grzegorz poruszyli twój dział".
Poczytałem sobie trochę. Zastanawiałem się nad wpisami muszę przyznać, że widać pisanie kilku osób na 600 pracujących. Jak ktoś określił „kilka osób może pisać”. Chciałbym poruszyć temat mojego działu, a więc BHP. Piszę także w trakcie pracy, gdyż potraktowałem to jako sprawę jak najbardziej służbową. Chodzi oczywiście o chorobę zawodową, a w zasadzie prowadzone postepowanie.
Wyjaśnię w skrócie jak to wyglądało (bez nazwisk). Nasz pracownik w zeszłym roku około lipca-sierpnia zgłosił się do mnie z objawami zapalnymi na skórze dłoni i z tego co pamiętam także twarzy. Natychmiast zareagowałem i zarejestrowałem pracownika do LMP w celu przeprowadzenia diagnostyki lekarza. Lekarz, gdyż jest to jego obowiązkiem, pokierował pracownika na konsultacje do ośrodka medycyny pracy aby przeprowadzić badania związane z możliwością wystąpienia choroby zawodowej. Kilkukrotnie odbywały się badania, aż do kwietnia, gdzie zapowiedział wizytę inspektor z higieny pracy w celu oglądnięcia naszych stanowisk pracy (podkreślmy, że są to normalne procedury). Na podstawie badań, wizyty na stanowiskach pracy, wywiadów z pracownikiem, wywiadów ze mną opinia inspektora z higieny pracy wraz z badaniami jest kierowana do orzekania czy to, na co choruje pracownik może być chorobą zawodową. No i nie ma jeszcze odpowiedzi czy jest to choroba zawodowa, czy też nie. Musimy pamiętać, że rodzaje chorób i tryby postępowania określają przepisy, a nie wymysły i spekulacje. Zapewniam, że z mojej strony są prowadzone wszelkie starania aby tego typu sprawy były prowadzone całkowicie bezstronnie, gdyż ja jako „Służba BHP” zawsze dążę do polepszania warunków pracy i ochrony zdrowia pracowników. Podkreślić należy, że wręcz nakłaniam pracowników aby tego typu problemy zgłaszali, nie leczyli się maściami „od koleżanek”, są od tego lekarze.
Pamiętajcie, jak macie jakieś problemy związane ze zdrowiem dotyczącym pracy, bezpieczeństwem pracy to zapraszam do mnie, chętnie porozmawiam, wytłumaczę, podziałam w taki sposób aby pracownik nie odczuwał zagrożeń związanych z naszym zakładem. Uwierzcie, że jestem przygotowany na czasem trudne rozmowy, czy to z pracownikami, czy to z pracodawcą lub kierownikami w sprawach dobra pracowników. Zawsze powtarzam na szkoleniach, że to są wasze ręce i nogi a do emerytury daleko.
pozdrawiam
grzegorz
Aga Martyniak 2017-05-20 22:50
Do Pana Kamińskiego... Bardzo proszę nie wprowadzać fałszywych informacji do obiegu jakoby wysłał mnie pan do lekarza medycyny pracy w związku z uczuleniem. Dostałam od Pana zwykle skierowanie na badania kontrolne po zwolnieniu lekarskim trwającym powyżej 30 dni co jest normalną procedurą w takim wypadku. To lekarz medycyny pracy skierował mnie do Dolnośląskiego Wojewódzkiego Ośrodka Medycyny Pracy na konsultacje. Proszę trzymać się faktów.
Agnieszka Martyniak
12
Mloda 2017-05-20 23:20
A to że zgłaszania było kilkanaście razy że panie sprzątająca zostawiają wodę na białej sali po myciu to że możemy zęby powybijac albo nogi polamac że woda w sasie jest nie dobra to się nie liczy
1
Mr.Beer 2017-05-21 02:54
Oj wezmą się za Was, wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie może być tak że to dziewczyna mi wraca z pracy codziennie zapłakana. Macie mobing i jesteście tego świadomi. Coraz więcej wałków wychodzi. To się nadaje do telewizji. Pilnujcie się, bo powoli przeginacie. Pal sześć co się dzieje na zmianę z Ukrainkami. Tam wjedzie Was w końcu ukryta kamera. Pilnujcie się bo będzie w UWADZE, SPRAWDZONE FAKTY!!!!!
7
Pracownica 2017-05-21 08:47
Spacerując po białej sali moze by zwrócił Pan uwagę na krzesełka,na których musimy siedzieć czasami 8 godzin? 30kilogramowe złomy z powyginanymi oparciami bez dostatecznej regulacji wysokości!!!Kręgosłup też jest jeden,a wyposażenie fabryki woła o pomstę do nieba.
7
Olcia 2017-05-25 13:30
a jak jest w mikrobiologii? praktykantów szukają:)
Alicja 2017-05-30 12:10
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma! Tak bardzo złe warunki pracy ale wszyscy pracują, przecież można odejść.
4
Była pracownica 2017-05-31 15:10
Wcale nie wszyscy, co miesiąc odchodzą ludzie. W ciągu ostatniego roku odeszło kilkadziesiąt osób... To nie świadczy dobrze o firmie.
2
Była pracownica 2017-05-31 15:10
Wcale nie wszyscy, co miesiąc odchodzą ludzie. W ciągu ostatniego roku odeszło kilkadziesiąt osób... To nie świadczy dobrze o firmie.
Aconto 2017-06-04 11:20
@Była pracownica Nie jesteś pracownikiem i opowiadasz jakieś bzdury, powodowana zwyczajnie złością.
Była pracownica 2017-06-05 01:25
Prawda w oczy kole... Ze zmiany na której pracowałam na sterylizacji w ciągu ostatniego roku odeszło ok 20 osób... A zmiany są trzy i są też inne działy... Więc napisałam prawdę. Wystarczy być obiektywnym.
5
Aneta 2017-06-05 08:38
@Była pracownica
Mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca w dziale sterylizacji? Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad dołączeniem do firmy. Wspominasz również o dużej rotacji pracowników. Z czego ona wynika? Co było powodem Twojego odejścia z pracy?
Andrej 2017-06-16 18:28
Czy jesteście pewni, że nie da się napisać czegoś pozytywnego o firmie? Narzekacie ale w sumie trudno dowiedzieć się dlaczego bo nikt nie pisze konkretnie.
1
Szczęśliwa 2017-06-17 12:00
Niestety pracując kilka lat w firmie i będąc świadkiem zachodzących zmian można tylko stwierdzić, że firma z każdym rokiem staje się coraz gorsza. Szkoda bo praca nie jest zła tylko osoby zajmujące stanowiska nie mają żadnych kompetencji i pojęcia o zarządzaniu zasobami ludzkimi. Nie szanując pracowników traci się ich i tego właśnie doświadcza teraz Maco. Od kilku miesięcy mam inną pracę i żałuję tylko, że wcześniej tego nie zrobiłam.
Szczęśliwa 2017-06-17 12:01
Niestety pracując kilka lat w firmie i będąc świadkiem zachodzących zmian można tylko stwierdzić, że firma z każdym rokiem staje się coraz gorsza. Szkoda bo praca nie jest zła tylko osoby zajmujące stanowiska nie mają żadnych kompetencji i pojęcia o zarządzaniu zasobami ludzkimi. Nie szanując pracowników traci się ich i tego właśnie doświadcza teraz Maco. Od kilku miesięcy mam inną pracę i żałuję tylko, że wcześniej tego nie zrobiłam.
STARY PRACOWNIK 2017-06-17 16:21
do Biała sala,
co to znaczy nie ludzkie warunki?Pracuję w tej firmie i nic takiego nie zauważyłam. Możesz konkretniej Biała salo? A może Biała damo ?
2
Anula 2017-06-19 22:05
Myślę, że Maco powinno zaostrzyć wymagania i konsekwentnie pilnować dyscypliny. Pracując tu widzi się błędy. Ogólnie firma jest spoko niemniej jednak wydaje się, że pewne reformy są niezbędne aby poprawić sytuację.
Aneta 2017-06-21 12:10
@Anula
jakie reformy według Ciebie należałoby w firmie wprowadzić?
@Szczęśliwa piszesz, że w Maco Pharma nie szanuje się pracowników. Co masz na myśli? Co zmieniło się w firmie na przestrzeni lat?
kamila 2017-06-22 19:16
Witam, pracuję kilka lat i jak w każdej firmie i na każdym stanowisku są plusy i minusy- ja nie narzekam robota jak robota . Prawda jest taka, że praca jest ciężka i monotonna, ale nie ma wobec (nas) jakiś wymagań, ani wykształcenia, prawa jazdy, znajomości angielskiego czy nawet podstawy obsługi komputera- a mamy XXI w !!!! opis rozmowy młodych dziewczyn ( mniej niż 25 lat z działu sterylki) : jak nazywa się ten program co cv w nim pisałam?- nie wiem chyba paint...nie, w nim sie chyba rysuje, to w czym się pisze? ( wtrąciłam się do rozmowy i mówię, że chyba wam chodzi o worda?) na co dziewczyna..... aaa tak...bo one zawsze mi się mylą, na co kolejna z kobiet mówi...tak ?to jak w jednym się rysuje a w drugim sie pisze to w czym sie robi prezentacje?..na co dziewczyna mówi...no jak to w czym w paintcie!!! po czym mówi do mnie... bo ja znam dobrze angielski a ty? na co ja mówię? -znasz?- to powiedz po angielsku jaki jest zakres twoich obowiązków w maco i co robiłaś w poprzedniej pracy... bo kali pić, kali jeść z gimnazjum to nie sztuka ... i nasza rozmowa się zakończyła.....makaron nawijać na uszy dużo kobiet potrafi ale jak się rozmawia albo raczej próbuje na argumenty to z rozmowy nici....cóż... nie każdy ma świadomość, że istnieją inne programy ale najważniejsze żeby fb działało zero wiedzy ......cóż .... takie perełki też tu pracują, oczywiście jak w każdej firmie są osoby które się marnują i takie której lepszej roboty nić maco nie znajdą..... pozdrawiam te mniej i bardziej udane egzemplarze :)
1
Alicja 2017-06-24 14:54
Pracowałam już w kilku firmach i jak mantrę słyszałam w każdej, że kierownictwo nie ma żadnych kompetencji i pojęcia o zarządzaniu zasobami ludzkimi, nie szanują pracowników. Oni są właśnie od tego żeby pilnować ludzi i pracy i tu jest konflikt interesów.
1
Brr 2017-06-24 18:39
Zarządzanie zasobami ludzkimi nie polega na pilnowaniu ludzi, to nie obóz. To raczej budowanie zespołu do którego ma się zaufanie i jest zdrowa komunikacja,bo jak jej brak to lipa.Nie wystarczy krzyczeć do wszystkich te same hasła (przyśpieszcie),to do niczego nie prowadzi, na pewno nie do szybszego tempa,gdyż osoby które się starają to przyśpiesza,lecz ta reszta dalej będzie miała to w nosie.Wiec jeśli ciągle dochodzi do takich sytuacji, to jest brak kompetencji.Zabieranie premii całej grupie też tego nie rozwiąże.Jest kij ,tylko gdzie podziała się marchewka.No przepraszam tą marchewka może być znakomita ,lecz jakaś marniutka.
3
Aneta 2017-06-29 11:27
Jest wśród Was ktoś, kto pracuje obecnie jako Inżynier Procesu? Właśnie trwa rekrutacja na to stanowisko. Co możecie powiedzieć na temat pracy w tym dziale firmy? Jakie możliwości ona daje?
1
ninia 2017-07-03 13:44
Witam w tej firmie nie zmieni się .Traktują ludzi jak śmieci tylko ciągle słyszysz -opóżnienia mamy ,przyspieszamy na tym klejeniu,i tak w kółko. Co nie którym liderkom to się w głowie poprzewracało chodzą skarżą jak dzieci w przedszkolu się zachowują,a na domiar tego same nie są bez winy. Fałszywe świnie tylko czychają żeby komuś premie zabrać.
9
Aneta 2017-07-03 13:56
@ninia
chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak Ty oceniasz Maco Pharma jako pracodawcę oraz co uważasz za mocne i słabe strony pracy w firmie, jednak nie jest to miejsce na komentowanie indywidualnych pracowników firmy, szczególnie w taki sposób. Komentarze nie mogą naruszać zasad regulaminu, w tym naruszać dóbr osobistych innych. Bardzo również proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia co do pracy konkretnych osób, to warto taki problem zgłosić wewnętrznie, bezpośrednio do firmy..

.
1
Nana 2017-07-03 14:42
Popieram wypowiedź ninia... Nie napisała dziewczyna po nazwisku więc nie rozumiem oburzenia Aneta... Na górę nie ma sensu chodzić bo nikt nie słucha pracowników. A co do zachowania liderek to większość nie nadaje się na to stanowisko.
6
zołza 2017-07-06 15:50
A co prawda boli....
Od dobrych 2 lat dyrekcja( była rozmowa z dyrektorem i kierownikiem) wie co się dzieje na zmianie u jednej mistrzyni i jej pupili.I nic z tym nie robi zamiata wszystko pod dywan jeżeli normą jest że połowa zmiany jej odeszła w ciągu niecałego roku a kolejne osoby czekają tylko do urlopu jak skończy im się wypowiedzenie .To co to znaczy????????
Dziewczynki(liderki K,M,B) tylko patrzą jak upierdzielić premie poniżają ludzi.
np.Stoi taka jedna i gada sobie z operatorami,śmiechy itd dziewczyny zaczynają komentować jej zachowanie a ona na to : przestańcie w końcu gadać i weżcie się za robotę. A ona jaki przykład daje!!!!!!!!!!
7
Aconto 2017-07-10 09:42
Szkoda, że wiele osób zapomina co ma w zakresie swoich obowiązków i pilnuje innych!
1
xyz 2017-07-11 23:11
dla facetów raj........ brać, wybierać, decydować nie żałować- jest wśród Was kilkanaście które były rewelacyjne...wasze ciasne...... może do Was wrócę:)
2
zołza 2017-07-12 11:20
No właśnie to liderki zapominają o swoich obowiązkach a zajmują się pierdołami.Chyba zabolała cię prawda że w końcu ktoś napisał jak pracujesz .
3
Alicja 2017-07-14 08:50
Pracownicy sami psują sobie atmosferę w pracy a póżniej narzekają.
2
Wiem 2017-07-15 15:17
Te casanowa od siedmiu boleści dużo ryczysz ale w tych sprawach to przeciętny bolek z ciebie. Nie wracaj, nie tęsknimy.
1
Olek 2017-07-20 11:49
Maco Pharma zatrudnia ok. 700 osób więc skala tych wpisów jest żałosna. Zawsze znajdzie się osoba która ma na zatarg z firmą.Jest to bardzo nieuczciwe, jeśli jest tak źle zawsze można zmienić firmę prawda?
3
nynyn 2017-07-28 23:59
Oczywiście, że można. Ale to chyba portal z opiniami pracowników, prawda? Więc służy do wystawiania opinii?
1
Aleksis 2017-07-31 08:58
Ja również jestem zdania , że ten portal jest stworzony po to żeby pisać opinie o pracodawcach ale czasami to czytać się nie da jest takie słownictwo. Często ludzie zwolnieni z pracy wylewają swoje żale. To nie jest obiektywne i bardzo szkodzi prawdzie.
1
lalalalal 2017-08-05 08:37
dobrze ze juz cie nie ma ! widać jaka Ty jestes wykształcona i bystra skoro po 2 razy te same posty wrzucasz!
Unikat 2017-08-09 12:23
Maco nie ma zupełnie nowych ofert? Pytam bo jestem zainteresowana pracą.
Aneta 2017-08-12 13:51
@Unikat firma prowadzi we Wrocławiu dwie rekrutacje - Inżynier ds. pomiarów narzędzi oraz Operator produkcji. Można je bez problemu zlokalizować w sieci. Czy ktoś z forumowiczów pracuje bądź pracował na tych stanowiskach?
Zostaw swoją opinię o Maco Pharma - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maco Pharma