brak logo

"Trzy Papryczki" Pizzeria Caffe

Przemyśl

Opinie o "Trzy Papryczki" Pizzeria Caffe

lidia_asa111 2009-08-15 20:15:52
nalepsza pizza w Przemyślu jest w Caffe Pizza! uwielbiam ja! jest tania i dobra!;)
madzia_ 2009-08-17 20:51:32
tez tak uwazam!
uter 2009-09-07 08:54:38
pizza cafe ....zamawiam bo jest lepsza niz [usunięte przez moderatora] shit...nie mowiac o tych pseudowloskich 3 papryczkach .lol
rozsmakowana 2009-09-27 09:07:51
Caffe pizza najlepsza w całym mieście Przemyśl-tania i bardzo smaczna a w dodatku bardzo ładnie urządzone wnętrze-bardzo przytulne.polecam!!!
Smakoszka :P 2010-01-19 15:13:51
Najlepsza pizza w Przemyślu jest w Paprczkach - i nie tylko pizza
makarony saladki i przystawki - naprawde super polecam :)
danieru 2010-01-21 22:20:35
W Pizza Caffe jest bardzo fajnie, jedzenie smaczne, fajny wystrój i przede wszystkim miła obsługa, co jest w Przemyślu nieczęste. Pozdrawiam:)
zdegustowany 2010-01-28 19:29:58
czy wam sie nie zdaje ze jedzenie w papryczkach sie ostatnio pogorszylo a porcje zmalaly?? Poza tym bardzo czesto sie zmienia obsluga....
joka anonim 5000 2010-02-01 15:44:15
wiatam, zamówiłem pizze w cafe pizzeria 18 składniki to salami, pieczarki, cebula, papryka dostałem z samym salami pozatym sos czostkowy wypala buzie a ciasto jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najgorsza pizza jaka kiedykolwiek jadłem
Pozdrawiam
BB 2010-08-18 19:26:44
Dwa razy zamówiłem z Caffe i zawsze była beznadziejna. Tanie [usunięte przez moderatora]
AGA 2010-08-24 16:31:57
DOBRA PIZZ ALE SAMA OBSLUGA JAK I DOSTAWA ODBIERAJĄ CHĘĆ ŻEBY JEŚĆ. NIE DOSTARACZAJĄ PIZZY KŁAMIĄ [usunięte przez moderatora] . WSZYSCY SĄ KIEROWNIKAMI NAGLEBEZCZELNI LUDZIE. KILKA RAZY MÓWILI ŻE PIZZA JUŻ JEDZIE A W EFEKCIE NIE DOJEŻDŻAŁA!!!!!!
ola 2012-12-23 16:52:39
Bardzo dobre jedzenie, jednak wydaje mi się że Pizzeria ma za słabą reklamę, gdybyśmy nie dowiedzieli się o niej od Pani u której wynajmowaliśmy mieszkanie, pewnie nie wiedzielibyśmy że taka pizzeria jest pod nosem. Poza tym obsługa mogłaby postarać się troszkę bardzie bo przy pytaniu "co by Pani poleciła" odpowiedzi nie było, tylko coś pod nosem. A reszta super!
emcia 2014-12-08 17:19:41
a co z praca w tej pizzerni?? Moglby ktos skomentowac jak to wyglada?? Na jakie zarobki mozna liczyc na stanowisku kelnerki. jaka jest umowa i godziny pracy?? Jaka jest atmosfera w pracy? Jak jest z rozliczaniem napiwkow? Jakie dodatkowe obowiązki – należą do tego stanowiska? Jakie miejsce zajmuje ta pizzeria na tle konkurencji?
platon 2015-02-11 03:10:47
jeśli chodzi o formę zatrudnienia to jest tak jak wszędzie , a więc pracujesz na godziny, za niezbyt wysoką stawkę , a reszta może Ci dojść z napiwków które otrzymujesz. Praca typowo moim zdaniem dla studentów, aby mieli oni z czego żyć. Na dłuższą metę w dorosłym życiu oczywiście nie polecam. Ale to Wasz wybór...
romanoo 2015-02-26 13:10:28
a jak tam jest z kucharzami konkretnie? chodzi mi tutaj głównie właśnie o te takie wyższe stanowsika jak szef kuchni czy już jakaś szef pizzeri konkretnie. Macie jakiś nabór teraz aktualnie czy nie za bardzo? mam nadzieje, że teraz coś więcej chociaż się zmieni.. czekam na Wasze opinie w tej sprawie.
pan hilary 2015-03-20 13:19:33
ja również jestem zainteresowany w "Trzy Papryczki" Pizzeria Caffe pracą na kuchni, mam juz doświadczenie w kilku pizzeriach małych osiedlowych - myślicie że w takim razie przyjmą mnie do takiego znanego i prestiżowego lokalu? w sumie to już wyższy poziom jest niż knajpka mała na osiedlu. pozdrawiam serdecznie
Pizza Men 2015-04-26 22:17:45
Zamówiliśmy dziś pizzę wspólnie z dziewczyną, pizza przyszła ledwo letnia, ciasto GUMA, zapłaciliśmy 30 zł za pizzę na której praktycznie nie było żadnych składników, zamówiliśmy szynkę - dostaliśmy boczek, pizzę jedliśmy ze wściekłością - NIGDY WIĘCEJ, powinien się tym zainteresować właściciel, bo byliśmy waszym klientem przez długie lata i raz na zawsze tym zakalcem nas straciliście.
Emil 2016-05-11 20:07:46
hm, wydaje mi się, że zdarzają się różne sytuacje, nawet gumowata pizza. Wystarczy, że przeciągnęli ciasto w piecu, albo było nieświeże. Nie oceniałbym jednak pizzerii po jednym odwiedzeniu jej :) pzdr.
Zostaw swoją opinię o "Trzy Papryczki" Pizzeria Caffe - Przemyśl
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Trzy Papryczki" Pizzeria Caffe